|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 20+
Cytat:
i zaparcia :Pja dzisiaj bede pić i jutro też
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
Hello! ja też dzisiaj piję a co!
znów była ta przeokropna burza w nocy z gradem i nie mogłam spać a dziś będę chodzić jak zombie, dobrze, że dziś piątek!
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
hejka
dzisiaj pospałam do 7:20 Cytat:
hmm a co to za okazje jakieś imprezki się szykują
|
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idziemy ze znajomymi do baru.
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
hi
![]() oreganko navi, Ecstasy - listonosz pukaaaa! ![]() pije dziś wstrętną kawę z jakimś "mydłem" czyli zabielaczem w proszku, fuj! mam nadzieję, że załapałam się u Was na lepszą ?
|
#3906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dzisiaj mój kumpel robi urodziny wiec bedzie zabawa najpierw u niego w domu a później lecimy do klubu ![]() a jutro jest ognisko organizowane przez mój klub japońskich zabójców żółwi nindża ![]() brak okazji to też dobra okazja
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może być latte? ![]() dziewczyny dobrej zabawy dzisiaj
|
|
|
#3908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ależ prosze Cie bardzo KAWA BEZ MYDłA Z MLEKIEM I KAKAO może być? ![]() wczoraj zrobiłam sobie ten makijaż i myślałam że padne ze śmiechu robiłam go ok 22 wiec troszke byłam zmeczona, z daleka wyglądał super natomiast jakość wykonania była poprostu straszna ![]() musze popracowac nad tym dzisiaj poszłam za Twoją radą i kreski zrobiłam sobie na linii rzes nie zamykając ich i jest o niebo lepiej
|
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj widziałam program, babka robiła makijaż ala penelope cruz, mocne podkreślone oko, uwielbiam takie, ale nie wiem czy sama dałabym radę coś takiego sobie namalować
|
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
yes, dzięki
![]() Cytat:
![]() dzięki za kawkę, za mleko podziękuję właśnie przez alergię użyłam dziś "mydła" no i cieszę się, że Ci te kreski służą
|
|
#3911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oreganko duchem będę z Tobą
|
|
#3912 |
|
Rozeznanie
|
Oreganko fiu fiu 7:20
Ja nawet jak idę do pracy, to nie odrywam głowy od poduszki przed 8, także staraj się bardziej![]() Mówicie dziewczynki, że dziś . Dobrze, że ja na wizaz wchodzę, bo rano obudziłam się i byłam przekonana, że dziś czwartek... Ktoś mi ukradł jeden dzień![]() Szkoda, że nie ma TŻ ani znajomych ze studiów, bo też bym poimprezowała, a tak to nudy, zwłaszcza, że nie jadę dzisiaj na wieś... Al ponieważ od poniedziałku znów się szykuje dodatkowa praca, to trzeba troszkę nad sobą popracować - jakieś domowe SPA, trochę ćwiczeń i bardzo zdrowe jedzonko - takie idealne 3 dni dietki. Qrcze szkoda, że wagę wywiozłam na wieś żeby mnie nie kusiła, bo czuję, że troszku mi ubyło (przynajmniej w cm na pewno Czas chyba do pracy zmykać...
|
#3913 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
jest takie cappucino z dodatkiem prawdziwiej czekolady, z serii milka genialne !! obejrzałam zdjęcia i naprawde wyglądam jakbym miała ciężką noc ![]() dziekuje
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
zdjęcia ze spotkania w Warszawie
będą do obejrzenia na 30 Ecstasy, zacznijmy od tego, że prawie na wszystkich fotkach smsujesz ![]() ![]() łobuzie ! starej ciotce nie mogła poświęcić godzinki
|
#3916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja własnie przyjechałam na godzine żeby sie z wami spotkać! droga z domu i spowrotem zajeła mi 3 hę i co teraz?
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakbyś założyła miniówkę albo legginsy zamiast szerokich portasów ![]() pewnie byłoby szybciej
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano, dobrze że piątek... Ja też wieczorem miałam sie spotkac ze znajomymi, ale jestem tak potwornie zmęczona tym tygodniem, że nie wiem w koncu czy pojde. ![]() Też bym chetnie zobaczyla fotki z tego waszego spotkania. Jak beda na 30tkach to musze sie tam wirtualnie przespacerowac...
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
koffane, dam Wam cynk
jak wlepię fotki
|
#3920 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niedługo tj za miesiąc-dwa bede jeździć swoim furaczem rajdowym, ale narazie może rzeczywiście sie przerzuce na mini i legginsy
|
|
#3921 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja do 8 jak zwykle, po tych 2 latach juz nawet budzika nie potrzebuje ![]() no wzielam wzielam, kiedyś trzeba ![]() Cytat:
musisz dojsc do wprawy nie od razu Krakow zbudowano. czy tam Rzym.. a moze Krym ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() i ffcale nie jechalas 3h, nie oszukuj łobuzico stara ![]() edit: pozarłam na sniadanie jajeczka faszerowane od babci...
|
||||||||
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam na 30
![]() czyli daję obiecany cynk
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz ja wstawie swoje i dam cynk
|
|
|
|
#3924 |
|
Wtajemniczenie
|
jjjeeeee ja już widziałam, navi ślicznie wyglądasz! a pozostałe dziewczyny to kto ? bo nie kojarze?ja byłam na 7 na basenie, przed pracą, dziś od 9-21 eeeh aaa na dworze skwar! ja chce nad wodę! aaaaaaaa
|
|
#3925 |
|
Raczkowanie
|
quote=navi;5081760]nie mam zaparc wcale... alkoholiczko
musisz dojsc do wprawy nie od razu Krakow zbudowano. czy tam Rzym.. a moze Krym ![]() bo mialas ciezką noc wlasnie, bo ona to tylko do tego podrzutka! no moze faktycznie nie glupi pomysl ![]() i ffcale nie jechalas 3h, nie oszukuj łobuzico stara ![]() edit: pozarłam na sniadanie jajeczka faszerowane od babci... [/quote]jak nie jak tak ![]() normalnie do Ciebie jade 1 godzine z bemowa do centrum a później pół tym Twoim klekotem :P razy dwa to 3 godziny, ale może źle licze poszukam jak sie robi te smokey eye bo mnie to intryguje :P
|
#3926 |
|
Wtajemniczenie
|
ecstasy to ty jesteś z tym tel - śliczna z ciebie kobieta !
|
|
#3927 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w radiu leci reklama imprezy disko polo w Qvo Vadis ![]() i mi chodzi po głowie piosenka "ciało do ciała, usta do ust.."
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3929 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje
ja gdzieś kiedyś wstawiałam już swoje zdjecia ale chyba miałaś robote i brak czasu dlatego nie lookałaś na forum i ominełaś ![]() Ka.si czekamy na tą szachownice paznokciową :P
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S. Wszystkie jesteście szczupłe, nie wiem skąd się wzielyscie na tych odchudzających wątkach
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

)
i zaparcia :P

jakieś imprezki się szykują

robiłam go ok 22 wiec troszke byłam zmeczona, z daleka wyglądał super natomiast jakość wykonania była poprostu straszna 

. Dobrze, że ja na wizaz wchodzę, bo rano obudziłam się i byłam przekonana, że dziś czwartek... Ktoś mi ukradł jeden dzień
niedługo tj za miesiąc-dwa bede jeździć swoim furaczem rajdowym, ale narazie może rzeczywiście sie przerzuce na mini i legginsy