Mamusie Lipcowe 2015, cz.3 :) - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-27, 09:17   #2191
agunineczka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowe 2015, cz.3 :)

i tak powinno być, od początku synus mamusi ha!
Stary 2015-03-27, 09:19   #2192
elinka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
i tak powinno być, od początku synus mamusi ha!
A jaha
Chociaz malzon wczoraj mowi ze nie moze sie go doczekac

Co serce pokochało, rozum nigdy nie wymaże ...
25.03.14
elinka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 09:22   #2193
PalinKa_88
Rozeznanie

Witam się i ja w słoneczny i cieplutki dzionek :-D
Tż dziś ma urlop i nic mi nie powiedział także dziś ostre sprzątanie :Brzydal:
Mój Franki od wczoraj ma nas w poważaniu i nie daje o sobie znać teraz go porządnie nakarmilam i czekam aż ksiaciunio się obudzi ;-)
U nas z ruchami to w ogóle jazda bo najczęściej rusza się jak leżę na boku i jak siedze a jak przyloze rękę to ciszaaaaa Strasznie przekorny ten Mój Syn ;-)

Będę dziś z doskoku ;-) Miłego dnia Mamuśki
Stary 2015-03-27, 09:22   #2194
agunineczka
Zakorzenienie

Ja to samo wczoraj mówiłam do mojego tża
już bym chciała zobaczyć jak wygląda, przytulić, go, pocałować
a tu jeszcze trochę do końca zostało....
Stary 2015-03-27, 09:23   #2195
cicha1990
Rozeznanie

dokladnie u mnie tez czuje jak maly sie przesuwa rozpycha kopniaki tez czuje ale to jak sie przesuwa pod reka badz wypycha smieszne uczucie u mnie mlody sie nie wstydzi ostatnio moja siostra polozyla reke na brzuchu i poczula jak sie przesuwa to nie mogla dojsc do siebie xD powiedziala ze takie dziwne uczucie
Stary 2015-03-27, 09:23   #2196
agunineczka
Zakorzenienie

Palinka gdzie Ty masz te piękną pogode?! u mnie szaro, buro i ponuro i z domu wyjsć sie nie chce, ale obiecałam bratu, że pojadę z nim na zakupy... a słowa dotrzymać muszę i o...
Stary 2015-03-27, 09:24   #2197
elinka21
Zakorzenienie

Cytat:
Palinka gdzie Ty masz te piękną pogode?! u mnie szaro, buro i ponuro i z domu wyjsć sie nie chce, ale obiecałam bratu, że pojadę z nim na zakupy... a słowa dotrzymać muszę i o...
U mnie tez piekna pogoda

25.03.14
Stary 2015-03-27, 09:25   #2198
agunineczka
Zakorzenienie

To mój tż myślał, że ja napinam mieśnie brzucha albo jakieś inne cuda tworzę.. a to mały sie tak wyginał, przesuwał i nie wiem co tam jeszcze wyprawiał

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

buuuu oddajcie troszkę słońca, bo nad morzem go brakuje
Stary 2015-03-27, 09:25   #2199
elinka21
Zakorzenienie

Cytat:
To mój tż myślał, że ja napinam mieśnie brzucha albo jakieś inne cuda tworzę.. a to mały sie tak wyginał, przesuwał i nie wiem co tam jeszcze wyprawiał

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Zapraszamy w gory swietokrzyskie

25.03.14
Stary 2015-03-27, 09:25   #2200
Strobiluska
Zadomowienie

wszystko mnie dobija, leżenie, infekcja, pogoda, nuda, strach, tv, internet i nawet wizaż a szczególnie ludzie, mówiący mi, ze mam odpoczywać (próbował ktoś leżeć przymusowo w łóżku ponad miesiąc i odpocząć??)

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 09:26   #2201
PalinKa_88
Rozeznanie

Cytat:

Jak przyjadę nad morze to Wam przywiozę :-P co roku trochę podrzucam :-P w końcu Tarnów to Polski biegun ciepła :-D
teraz zostawimy sobie bo okna będziemy myć :-P
Stary 2015-03-27, 09:26   #2202
elinka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
wszystko mnie dobija, leżenie, infekcja, pogoda, nuda, strach, tv, internet i nawet wizaż a szczególnie ludzie, mówiący mi, ze mam odpoczywać (próbował ktoś leżeć przymusowo w łóżku ponad miesiąc i odpocząć??)
Moja Kochana
Czyli szczypie Cie cosik tam? Idziesz dzis do ginki?

25.03.14
Stary 2015-03-27, 09:29   #2203
agunineczka
Zakorzenienie

Strobiluska wcale Ci sie nie dziwię
ale pomysl, że to juz mniej niz wiecej do konca
Stary 2015-03-27, 09:30   #2204
Sarrai
Wtajemniczenie

Ale dziadostwo.. mi też cytowanie nie działa ech
Już nie wiem co miałam napisać :P gkatarzynkamiłego pobytu w Nałęczowie! Byłam tam kiedyś w SPA - asystentka dyrektora u mnie w firmie sobie wynalazła tam szkolenie ale w ostatniej chwili się okazało, że nie może pojechać i mi kazali jechać fajnie było masaże, kąpiele, zabiegi - te sprawy hihihi
oprócz tego, miałam dzisiaj mega stresujący poranek!!!
Zacznę od tego, że nie mogłam spać od 2:40... nie wiem czemu... wczoraj bardzo Bartuś mnie kopał.. ale to okropnie. Wyszłam z psem przed 5tą rano na spacer.. i nagle ni stąd ni zowąd wyskoczyły na nas dwa wielkie bezpańskie psy! A jakie wychudzone.. u mnie po osiedlu nie biegają żadne bezpańskie psy.. i jak coś to się kojarzy czyj jest kogo i ewentualnie jeśli komuś jakiś ucieknie.. to się wie... a te widziałam po raz pierwszy na oczy.. Jeden taki masywny bokser a drugi wilczur... jezu jak ja się wystraszyłam jak one z rozbiegiem zaczęły do nas pędzić!!!!! ..... na szczęście moja sunia jest mega spolegliwa i łagodna. I się położyła na plecach, dała się powąchać.. ale one w ogóle nie chciały odejść, a odganiać je się bałam, bo nie wiedziałam jak na moje "do budy, do budy" zareagują .. jeszcze jak głupia - wyszłam bez komórki.. z 20 minut się szamotałam, zeby jakoś do domu dojść, bo wskakiwały na moją sunię......i wiecie - chciały ją łobzować....się mega podjarały, jednemu zaczęła aż piana z pyska lecieć a dodam, że moja sunia jest wysterylizowana więc nie ma mowy, żeby te psy czuły jakąś cieczkę czy cuś...No jakieś zboczone te psy! Dopiero jak do domu się dotelepalam to wezwałam przez domofon męża i on mi pomógł się wślizgnąć do klatki... no ale zła byłam taka że szok
I co - i w domu zadzwonilismy na straż miejską a oni do mojego męża to zgłoszenia to mogą przyjąć ale od godziny 7mej.. nosz kurna.. czyli przez półtorej godziny dwa wielkie bezpańskie i pobudzone psy mają terroryzowac mieszkanców? To się w pale nie mieści Na policję zadzwonił a oni ze mamy czekać do 7mej na straż miejską jeśli chcemy zgłosić... Godzinę później jak mój mąż szedł do pracy to się na nie napatoczył i biegały po ruchliwej ulicy wzdłuż samochodów.. :/ napisałam do takiej gazety lokalnej na skargę ciekawe co odpiszą
Ale bez kitu - to dopiero ktoś ze służb miasta by zareagował, jakby mnie te psy pogryzły czy jak? Ja naprawde nie mogłam się przez nie rusyzć przez dobre 20 minut :/ bo były tak nachalne, natarczywe i w ogóle dziwnie sie zachowujące, że aż strach odgonić..
Sarrai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 09:31   #2205
agunineczka
Zakorzenienie

dziewczyny toć to drugi koniec Polski, nie dojadę dziiiś
Stary 2015-03-27, 09:31   #2206
PalinKa_88
Rozeznanie

Cytat:
Kurde znam ten ból. Moja mama jak dzwoni to zawsze ze mam leżeć nie chodzić i najlepiej nie oddychać, nosz kurde jakbym nie wiedziała co najlepsze dla nas a jak usłyszy ze gdzieś idę to czy nie ma tam za dużo schodów
Także kochana olej dobre rady, zjedz czekoladę i uśmiechnij się do brzuszka i będzie lepiej
Stary 2015-03-27, 09:33   #2207
Aviskowa
Zadomowienie

Dzien Dobry.
U mnie tez szaro, buro i okropnie.
Za oknem mgla i chaba pada.
Mialam isc ze Swiniakiem na spacer ale poczekam jak Maz sie obudzi
Wrednota ze mnie .
Nie wiem w co sie ubrac na spotlanie z okazji obrony...

http://fajnamama.pl/suwaczki/4qwdu63.png
Aviskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 09:41   #2208
agunineczka
Zakorzenienie

Sarrai to miałaś miły początek dnia, nie ma co
Ja też sie zawsze boję takich psów, zwłaszcza jak wychodzę z Mikim, bo ten to taki mały agresor. Lubi pieski mniejsze od siebie, a te większe zaczepia, że niby taki odważny, a jak co do czego przyjdzie to kuli ogon, a one mogą go żreć...
Stary 2015-03-27, 09:43   #2209
Aviskowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sarrai Pokaż wiadomość
Zacznę od tego, że nie mogłam spać od 2:40... nie wiem czemu... wczoraj bardzo Bartuś mnie kopał.. ale to okropnie. Wyszłam z psem przed 5tą rano na spacer.. i nagle ni stąd ni zowąd wyskoczyły na nas dwa wielkie bezpańskie psy! A jakie wychudzone.. u mnie po osiedlu nie biegają żadne bezpańskie psy.. i jak coś to się kojarzy czyj jest kogo i ewentualnie jeśli komuś jakiś ucieknie.. to się wie... a te widziałam po raz pierwszy na oczy.. Jeden taki masywny bokser a drugi wilczur... jezu jak ja się wystraszyłam jak one z rozbiegiem zaczęły do nas pędzić!!!!! ..... na szczęście moja sunia jest mega spolegliwa i łagodna. I się położyła na plecach, dała się powąchać.. ale one w ogóle nie chciały odejść, a odganiać je się bałam, bo nie wiedziałam jak na moje "do budy, do budy" zareagują .. jeszcze jak głupia - wyszłam bez komórki.. z 20 minut się szamotałam, zeby jakoś do domu dojść, bo wskakiwały na moją sunię......i wiecie - chciały ją łobzować....się mega podjarały, jednemu zaczęła aż piana z pyska lecieć a dodam, że moja sunia jest wysterylizowana więc nie ma mowy, żeby te psy czuły jakąś cieczkę czy cuś...No jakieś zboczone te psy! Dopiero jak do domu się dotelepalam to wezwałam przez domofon męża i on mi pomógł się wślizgnąć do klatki... no ale zła byłam taka że szok .
Dobrze, ze nic Wam bezpanskie psy nie zrobily. Masz madra sunie, ze od razu pokazywala uleglosc. Moj Swiniak pokazalby agresje....

A sluzby nie interesuja sie bezdomnymi zwierzetami, przeciez pobyt w schronisku kosztuje.

Stary 2015-03-27, 09:48   #2210
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

Dzień dobry!
U mnie też słonecznie i wiosennie. I zaraz idę na spacer, zeby wykorzystac te piekną pogode.
Wczoraj napisałam dłuuuuugiego posta i sie nie dodał . Nie podoba mi się ten nowy wizaż.
Gratuluję udanych wizyt!

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Aviskowa Pokaż wiadomość
Dobrze, ze nic Wam bezpanskie psy nie zrobily. Masz madra sunie, ze od razu pokazywala uleglosc. Moj Swiniak pokazalby agresje....

A sluzby nie interesuja sie bezdomnymi zwierzetami, przeciez pobyt w schronisku kosztuje.
Moja mopsica tez walczylaby do ostatniej krwi.

happiness is on the way.
mcdulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 10:02   #2211
madz10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PalinKa_88 Pokaż wiadomość
Witam się i ja w słoneczny i cieplutki dzionek :-D
Tż dziś ma urlop i nic mi nie powiedział także dziś ostre sprzątanie :Brzydal:
Mój Franki od wczoraj ma nas w poważaniu i nie daje o sobie znać teraz go porządnie nakarmilam i czekam aż ksiaciunio się obudzi ;-)
U nas z ruchami to w ogóle jazda bo najczęściej rusza się jak leżę na boku i jak siedze a jak przyloze rękę to ciszaaaaa Strasznie przekorny ten Mój Syn ;-)

Będę dziś z doskoku ;-) Miłego dnia Mamuśki
U mnie też dziś piękny dzień, choć po południu ma się to zmienić.
Łączę się w bólu - dziś też mam sprzątanie choć rozłożylam sobie na 2 dni, co by się nie zmęczyć

Durny wizaż, nie dość, że literki ciągle przeskakują podczas pisania to jeszcze to dziwne czerwone tło c oza beznadzieja

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Ale dziadostwo.. mi też cytowanie nie działa ech
Już nie wiem co miałam napisać :P gkatarzynkamiłego pobytu w Nałęczowie! Byłam tam kiedyś w SPA - asystentka dyrektora u mnie w firmie sobie wynalazła tam szkolenie ale w ostatniej chwili się okazało, że nie może pojechać i mi kazali jechać fajnie było masaże, kąpiele, zabiegi - te sprawy hihihi
Zacznę od tego, że nie mogłam spać od 2:40... nie wiem czemu... wczoraj bardzo Bartuś mnie kopał.. ale to okropnie. Wyszłam z psem przed 5tą rano na spacer.. i nagle ni stąd ni zowąd wyskoczyły na nas dwa wielkie bezpańskie psy! A jakie wychudzone.. u mnie po osiedlu nie biegają żadne bezpańskie psy.. i jak coś to się kojarzy czyj jest kogo i ewentualnie jeśli komuś jakiś ucieknie.. to się wie... a te widziałam po raz pierwszy na oczy.. Jeden taki masywny bokser a drugi wilczur... jezu jak ja się wystraszyłam jak one z rozbiegiem zaczęły do nas pędzić!!!!! ..... na szczęście moja sunia jest mega spolegliwa i łagodna. I się położyła na plecach, dała się powąchać.. ale one w ogóle nie chciały odejść, a odganiać je się bałam, bo nie wiedziałam jak na moje "do budy, do budy" zareagują .. jeszcze jak głupia - wyszłam bez komórki.. z 20 minut się szamotałam, zeby jakoś do domu dojść, bo wskakiwały na moją sunię......i wiecie - chciały ją łobzować....się mega podjarały, jednemu zaczęła aż piana z pyska lecieć a dodam, że moja sunia jest wysterylizowana więc nie ma mowy, żeby te psy czuły jakąś cieczkę czy cuś...No jakieś zboczone te psy! Dopiero jak do domu się dotelepalam to wezwałam przez domofon męża i on mi pomógł się wślizgnąć do klatki... no ale zła byłam taka że szok
I co - i w domu zadzwonilismy na straż miejską a oni do mojego męża to zgłoszenia to mogą przyjąć ale od godziny 7mej.. nosz kurna.. czyli przez półtorej godziny dwa wielkie bezpańskie i pobudzone psy mają terroryzowac mieszkanców? To się w pale nie mieści Na policję zadzwonił a oni ze mamy czekać do 7mej na straż miejską jeśli chcemy zgłosić... Godzinę później jak mój mąż szedł do pracy to się na nie napatoczył i biegały po ruchliwej ulicy wzdłuż samochodów.. :/ napisałam do takiej gazety lokalnej na skargę ciekawe co odpiszą
Ale bez kitu - to dopiero ktoś ze służb miasta by zareagował, jakby mnie te psy pogryzły czy jak? Ja naprawde nie mogłam się przez nie rusyzć przez dobre 20 minut :/ bo były tak nachalne, natarczywe i w ogóle dziwnie sie zachowujące, że aż strach odgonić..

o jej, mi by serce stanęło,
zachowanie straży - porażka, co za kraj aż ręce opadają, czekają aż cos sie komuś stanie dopiero reakcja przykre...
Stary 2015-03-27, 10:09   #2212
gkatarzynka
Zadomowienie

Sarrai współczuję przeżyć z psami. Dobrze, że nie były agresywne i jedynie na strachu się skończyło
Ale rzeczywiście,żeby nie można było tego zgłosić, to już jakaś paranoja... a nie daj Boże kogoś zaatakują przed 7 to co, niby????!!!!

Jakoś nie mogę się zebrać dziś do robienia czegokolwiek... ładnie słoneczko świeci a ja nawet nie mam ochoty wstawać - najchętniej bym przeleżała, ale jak się nie spakuję, to nigdzie nie pojedziemy
Nasz wyjazd, to niekoniecznie spa, tylko raczej spacerki, place zabaw, itd, bo ostatnio Męża często nie ma i Hania widać, że za Nim tęskni i potrzebuje Jego obecności a i ja potrzebuję zmiany i odsapnięcia od domu, gotowania i sprzątania więc wpadliśmy na pomysł wyjazdu na weekend - i celowo jedziemy blisko, żeby się nie zmęczyć podróżą

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Kurcze, beznadziejnie działa wizaż... normalnie
gkatarzynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 10:12   #2213
madz10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gkatarzynka Pokaż wiadomość
Sarrai współczuję przeżyć z psami. Dobrze, że nie były agresywne i jedynie na strachu się skończyło
Ale rzeczywiście,żeby nie można było tego zgłosić, to już jakaś paranoja... a nie daj Boże kogoś zaatakują przed 7 to co, niby????!!!!

Jakoś nie mogę się zebrać dziś do robienia czegokolwiek... ładnie słoneczko świeci a ja nawet nie mam ochoty wstawać - najchętniej bym przeleżała, ale jak się nie spakuję, to nigdzie nie pojedziemy
Nasz wyjazd, to niekoniecznie spa, tylko raczej spacerki, place zabaw, itd, bo ostatnio Męża często nie ma i Hania widać, że za Nim tęskni i potrzebuje Jego obecności a i ja potrzebuję zmiany i odsapnięcia od domu, gotowania i sprzątania więc wpadliśmy na pomysł wyjazdu na weekend - i celowo jedziemy blisko, żeby się nie zmęczyć podróżą

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Kurcze, beznadziejnie działa wizaż... normalnie

No i bardzo fajne rozwiązanie
Stary 2015-03-27, 10:19   #2214
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

O, a mi cytowanie działa
Dzień dobry!

Cytat:
Napisane przez martynka2812 Pokaż wiadomość
Moge polecic syrop prenalen, choc paskudny to wzmacnia odpornosc no i witaminka c
Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Na przeziębienie bardzo polecam Prenalen syrop i tabletki. Mnie ten zestaw postawił na nogi.

Dzięki dziewczyny, jak nie przejdzie to sobie po południu kupię ...
Na razie jest lepiej chociaż ogólnie jestem padnięta, bo oprócz przeziębienia jakieś kłopoty z trawieniem mam .. w nocy nie mogłam spać bo mnie żołądek bolał .. taka kumulacja .. ale na szczęście jest lepiej ze wszystkim więc jestem dobrej myśli.

Cytat:
pamietam że pisałyście o ruchach.. mój Filip dosyc często daje sie we znaki wczoraj wieczorem to juz w ogóle chyba przeszedł samego siebie tż nie mógł uwierzyć, że tak małe dziecko tak moze rozruszac brzuch - dosłownie, pływał chyba wszędzie i w ogóle nie wiem czy też tak macie, ale ja nie czuję już tylko tych takich kopniaków, puk puk, ale takie przesuwanie, dokładnie czuje kiedy sie przekręca czy tam przesuwa
A to ja mojego też tak czuję przesuwanie, brykanie, no i też po całym brzuchu

Cytat:
Napisane przez elinka21 Pokaż wiadomość
U nas to samo jak ktos inny reke kladzie synus ani drgnie tylko mamunia moze
Mój na początku się uspakajał przy tatusiu ale ostatnio lubi go kopać w ucho TŻ jest w stanie bez problemu go wyczuć

Cytat:
Haha u mnie to samo było na początku, pytał czy to na pewno młody czy nie np moje kiszki

Teraz od rana maluch nie daje znaku ale on czasem tak ma, że dopiero jak zjem to zaczyna, więc pewnie za chwilę da znać ..

ooo no wywołałam właśnie zaczął
Stary 2015-03-27, 10:38   #2215
Sikorka0204
Zakorzenienie

Dzień dobry
Gratuluję udanych wizyt
Wracając do ruchów to ja się wczoraj ładnego stresa najadłam...
Mała zaczęła tak w brzuchu wariować, brzuch mi latał na lewo i prawo w jednym momencie czułam jakbym pięcioraczki miała...przez ok 20 sekund bez przerwy, takie hmm nerwowe to było - wystraszyłam się bardzo, że może się pępowiną zakręciła bo tak mi się nigdy nie zdarzyło a później praktycznie cisza, aż jak myślę o tym to mi serce dalej wali....na wieczór oczywiście powrót do aktywności ale jakoś tak od wczoraj czekam na kopniaki. Dziś na szczęście wszystko ok ale chyba zapytam lekarza skąd to się mogło wziąć...

Edytowane przez Sikorka0204
Czas edycji: 2015-03-27 o 10:39
Sikorka0204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 10:39   #2216
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elinka21 Pokaż wiadomość
Betti ja Ci dam ze Elinka Cie wykonczyla, bo nie pojde wiecej na lidy z Toba

Cytat:
a mi mąż zakupił twistera na poprawę humoru... wczoraj do i dzisiaj też się nie zapowiada nic lepiej
Tez bym chyba mogla zjesc twistera

Cytat:
wczoraj przepadłam w tej bibliotece prawie na cały dzień, ale przynajmniej dużo napisałąm, tylko pod koniec zaczął mi twardnieć brzuch i wróciłam do domu ... oczywiście w tramwaju nikt mi miejsca nie ustąpił, baaaa.. była kobitka w baaaardzo zaawansowanej ciaży, myślę, że to juz był spokojnie 9 miesiac - ona też nie siedziała.. wszyscy głowy odwrócone w stronę szyb i w dupie mieli innych.. super społeczeństwo, nie ma co

elinka i betti przyznać sie, które z nas obgadałyście wczoraj?
A ja mam pozytywne doswiadczenia z komunikacja miejska i ustepowaniem miejsc, a poruszam sie nia sporo wczoraj nawet Pan na poczcie kazal mi isc na przod, bo co bede stala a ja wcale nie chcialam sie wpychac, postalabym

Nikogo, slowo harcerza

Cytat:
Napisane przez gkatarzynka Pokaż wiadomość
Zuzka dziś coś mało aktywna i zaczynam się martwić, ale może odpoczywa po wczoraj, bo szalała w brzuszku jak głupia...
To Ewa chyba sie malo rusza, bo ja nie czuje zadnych szalenstw. Czuje ruchy, nawet jak przyloze dlon, ale bez ekscesow. Brzuch tez mi nie faluje czy cos

Cytat:
U mnie slonce i cieplutko

Cytat:
Domyslam sie

Highway to Hell
mademoiselle betti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 10:39   #2217
Sarrai
Wtajemniczenie

a i jeszcze Wam dodam - byłam wczoraj na szkole rodzenia.. no i kurcze są w tej sali i worki sako i krzesła ale takie na maksa niewygodne.. no i co - wczoraj przyszłam już kilka par siedziało, ale oczywiście worki zajęte - przez panów głównie... nosz kurna nie po to te worki są na porodówkach żeby sobie panowie mogli dupkę klepnąć tylko ,że to jest wygodne dla CIĘŻARNYCH. I dlatego też są te worki na zajęciach ze szkoly rodzenia :/ strasznie mnie potem rwa kulszowa rwała.

Edytowane przez Sarrai
Czas edycji: 2015-03-27 o 10:42
Sarrai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 10:47   #2218
Viloet
Raczkowanie

Witam Dziewczyny
U mnie szaro, brzydko i pada;/
Od dzisiaj jestem na l4 (2 tyg), zobaczymy c potem, u mnie 25/26 tydzien, dokuczają mi plecy i ból biodra prawego (nawet na to kuleje), strasznie mnie to denrwuje....bylam wczoraj na wizycie, i gin powiedzila e ze to taka dolegliwość i ze będzie i nie za bardzo ma co poradzić...myślicie ze moge sie czymś smarować, jakis voltaren czy cós?
dodatkowo wieczorem była taka padnięta, może dlatego ze wyszłam z pracy po 10 godzinach, bo chciałam pokończyć rzeczy.
Znalazłam tania aptekę internetowa i kurier do 15kg za 12 zł wiec pierwszy raz będę chyba kupować leki w taki sposób (wogole malo kupje na necie...)
Moze teraz bede moga byc bardziej na biezaca, ale dzięki Wam zamówiłam newslettera z HM i dzięki temu zostalo mi w kieszeni 38zł
Viloet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 11:01   #2219
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Viloet Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny
U mnie szaro, brzydko i pada;/
Od dzisiaj jestem na l4 (2 tyg), zobaczymy c potem, u mnie 25/26 tydzien, dokuczają mi plecy i ból biodra prawego (nawet na to kuleje), strasznie mnie to denrwuje....bylam wczoraj na wizycie, i gin powiedzila e ze to taka dolegliwość i ze będzie i nie za bardzo ma co poradzić...myślicie ze moge sie czymś smarować, jakis voltaren czy cós?
dodatkowo wieczorem była taka padnięta, może dlatego ze wyszłam z pracy po 10 godzinach, bo chciałam pokończyć rzeczy.
Znalazłam tania aptekę internetowa i kurier do 15kg za 12 zł wiec pierwszy raz będę chyba kupować leki w taki sposób (wogole malo kupje na necie...)
Moze teraz bede moga byc bardziej na biezaca, ale dzięki Wam zamówiłam newslettera z HM i dzięki temu zostalo mi w kieszeni 38zł

Ja dzis moze spozytkuje swoje kupony

Cytat:
a i jeszcze Wam dodam - byłam wczoraj na szkole rodzenia.. no i kurcze są w tej sali i worki sako i krzesła ale takie na maksa niewygodne.. no i co - wczoraj przyszłam już kilka par siedziało, ale oczywiście worki zajęte - przez panów głównie... nosz kurna nie po to te worki są na porodówkach żeby sobie panowie mogli dupkę klepnąć tylko ,że to jest wygodne dla CIĘŻARNYCH. I dlatego też są te worki na zajęciach ze szkoly rodzenia :/ strasznie mnie potem rwa kulszowa rwała.
No to nie ladnie z Panow strony sami maja przecie ciezarne zony

Highway to Hell
mademoiselle betti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 11:05   #2220
Aviskowa
Zadomowienie

Cytat:
W takiej sytuacji to krew może zalać. Beznadziejni...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości