Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-27, 09:34   #1861
201604250957
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
A tertio - CZTERY lata? Serio przez tyle czasu nadają się do użytku?
ja tam nie wiem, ale mnie ostatnio rozwaliła kierowniczka z działu sprzedaży w naszej firmie, która powiedziała, że bardzo lubi róż bourjois ale że nie sposób go wykończyć i że używa niemal codziennie a ma jeszcze opakowanie które kupiła jak firma mieściła się jeszcze w poprzedniej siedzibie dodam, że przeprowadzka była 14 lat temu
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 09:54   #1862
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kiziamizia91 Pokaż wiadomość
przynajmniej nie sciemniali ze sa grubi z powietrza
Jak to nie :p
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 10:24   #1863
ilciadzaga
Wtajemniczenie

https://instagram.com/p/0uVQpfQ7xf/

Zmalowana chyba idzie w ślady Saruni. Znow zmiana koloru.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 10:24   #1864
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Cienie Inglota mają wybite 18 mc od otwarcia. Generalnie niby przyjmuje się, że tego typu suche produkty mogą być używane max 3 lata (palety Zoevy mają właśnie 36 mcy). Ja się trzymam dat, wolę dmuchać na zimne. No i zawsze to pretekst do nowych zakupów
Ja też.
U mnie to odwrotnie działa, jak kupuje nowe to wyrzucam stare. Z ubraniami też tak mam, kupuje nową bluzkę- wyrzucam najstarszą. Ale ja mam w ogóle manię wyrzucania
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 10:35   #1865
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
Dziouchy, lećcie do Lidla wymieniać punkty na książkę o słodkich wypiekach - jest gruba, pięknie wydana, mnóstwo zdjęć i (na oko) fajnych przepisów. Jutro będę testować bananowe muffinki.

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cienie Inglota mają wybite 18 mc od otwarcia. Generalnie niby przyjmuje się, że tego typu suche produkty mogą być używane max 3 lata (palety Zoevy mają właśnie 36 mcy). Ja się trzymam dat, wolę dmuchać na zimne. No i zawsze to pretekst do nowych zakupów
juz mam te ksiazke i to "picem" bo dostalam pare pkt od ludzi, ktorzy nie zbierali przepisy calkiem ciekawe, ale ja z wypiekow to co najwyzej ciasteczka kruche umiem robic
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 10:36   #1866
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Primo, cienie od Bogusi to nie były fiolety? Secundo, nigdy mi się chyba nie zdarzyło przekroczyć terminu (w każdym razie nie pamiętam), ale również nie wykluczam tego w przyszłości, jeśli nie zdążę zużyć jakiegoś suchego produktu - moje oczy aktualnie nie są jakieś specjalnie delikatne, ale BJH kilka razy podkreślała, że ma bardzo wrażliwe oczy i musi uważać, co nakłada na ich okolicę. A tertio - CZTERY lata? Serio przez tyle czasu nadają się do użytku?
Też mi wyglądały na fiolety, w zasadzie to nie wiem, po co mieć aż tyle odcieni fioletów? Bardziej przydatna byłaby paleta brązów, a tak to leżała aż wylądowała w kubolandii

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Ja też.
U mnie to odwrotnie działa, jak kupuje nowe to wyrzucam stare. Z ubraniami też tak mam, kupuje nową bluzkę- wyrzucam najstarszą. Ale ja mam w ogóle manię wyrzucania
nie mam problemu z wyrzucaniem, bardziej z kupowaniem, ale w odwrotnym znaczeniu do zakupoholizmu. Prędzej mnie złapią wyrzuty sumienia, że wydałam kasę, być może niepotrzebnie niż dziki szał zakupów. Czasem wydaje mi się to chore
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 10:39   #1867
whip
psy-chopatka

Cytat:

"@babyjhudson wiem widziałam i uważam że cienie z inglot które Ci skompletowałam ok. 1.5 roku temu były w idealnym stanie (cienie dobrze przechowywane mogą spokojnie być używane ok. 4 lata) nie potrzebnie je wywaliłaś. Polecam ci paletkę naked basic 2 (idealne neutralne cienie)"
no chyba nie były w takim idealnym stanie, BJH wspomniała że zaczęły śmierdzieć... W ogóle, komentarz nie na miejscu.

Da się jakoś wrócić do "starego" wizażu?
Stary 2015-03-27, 10:43   #1868
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mostlyahhhs Pokaż wiadomość
chyba raczej #żadko . Napraw sobie słownik w telefonie
<3
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 10:43   #1869
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość

Zjeżdżasz na samiuuuuuutki dół strony i klikasz 'powrót na stary Wizaż'. Niestety, pojawiają się błędy - ale cytowanie działa na każdej przeglądarce.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 10:56   #1870
apiaQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
no chyba nie były w takim idealnym stanie, BJH wspomniała że zaczęły śmierdzieć... W ogóle, komentarz nie na miejscu.

jest tez ciag dalszy:
babyjhudson@aniolnaresorach niestety u mnie aż tak długo żadnych cieni nie moge trzymać bo zaraz mam zapalenie spojówek. To samo mam z tuszami.

aniolnaresorach@babyjhudson tusz to inna kwestia (powinien być używany ok 3 mc) ... twoja sprawa i decyzja ale trochę przykro było widząc dobre cienie które idą do kosza. Jeżeli masz problemy alergiczne lub cienie cię podrażniają to zainwestuj w mineralne cienie. Pozdrawiam

No comment.
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 10:58   #1871
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
Napisane przez apiaQ Pokaż wiadomość
jest tez ciag dalszy:
babyjhudson@aniolnaresorach niestety u mnie aż tak długo żadnych cieni nie moge trzymać bo zaraz mam zapalenie spojówek. To samo mam z tuszami.

aniolnaresorach@babyjhudson tusz to inna kwestia (powinien być używany ok 3 mc) ... twoja sprawa i decyzja ale trochę przykro było widząc dobre cienie które idą do kosza. Jeżeli masz problemy alergiczne lub cienie cię podrażniają to zainwestuj w mineralne cienie. Pozdrawiam

No comment.
no i przyjazn sie rypla
Stary 2015-03-27, 11:03   #1872
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Oj BJH, czas na przeprosinową paczkę dla Bogu. Tylko markową, co by były piski i szał.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 11:06   #1873
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Oj BJH, czas na przeprosinową paczkę dla Bogu. Tylko markową, co by były piski i szał.
I broń Panie szampony czy mydło.

Get Ready With Me: Lorac PRO Palette: https://youtu.be/4dq2eM9PMLA
Karakorolla GRWM

Edytowane przez ilciadzaga
Czas edycji: 2015-03-27 o 11:08
Stary 2015-03-27, 11:09   #1874
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Bo to siara, szampon przeciwko łysieniu? Przecież to problem tylko i wyłącznie emerytów. ;-)

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 11:09   #1875
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
zarty zartami, ale tak mi sie teraz naprawde zrobilo szkoda Bogusi. Jaka by nie byla, to zobaczyc, ze ktos wyrzuca twoj prezent jest przykre.... w sumie to BJH pokazala brak jakiejkolwiek klasy
Stary 2015-03-27, 11:13   #1876
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Zjeżdżasz na samiuuuuuutki dół strony i klikasz 'powrót na stary Wizaż'. Niestety, pojawiają się błędy - ale cytowanie działa na każdej przeglądarce.
Na "nowym" też działa, tylko trzeba kliknąć 2 razy. Pierwszy odrzuca, cytuje za drugim razem. No, czasem za trzecim, ale kto by liczył
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 11:13   #1877
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
zarty zartami, ale tak mi sie teraz naprawde zrobilo szkoda Bogusi. Jaka by nie byla, to zobaczyc, ze ktos wyrzuca twoj prezent jest przykre.... w sumie to BJH pokazala brak jakiejkolwiek klasy
Niby tak, ale skoro i tak nie używała tych kolorów, to miały leżeć do terminu 4 lat?
Z drugiej strony juciuberki nasze ukochane wiecznie coś dostają, więc pewnie sporo ląduje w koszu. Bogu ma pewnie takie składy w domu, że też pójdą do śmieci prędzej, czy później. No chyba, że allegro...
Stary 2015-03-27, 11:14   #1878
RosaPuff
Raczkowanie

Cytat:
Chyba moja pierwsza wypowiedź w tej części , ale ja się zgadzam. Nieistotne kto w tym przypadku byłby autorem prezentu- moim zdaniem publiczne wyrzucanie, nawet przeterminowanego podarunku, jest wysoce niekulturalne. Gdyby w swoim filmie pominęła ten jeden kosmetyk, korona by jej z głowy nie spadła .
RosaPuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 11:17   #1879
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Niby tak, ale skoro i tak nie używała tych kolorów, to miały leżeć do terminu 4 lat?
Z drugiej strony juciuberki nasze ukochane wiecznie coś dostają, więc pewnie sporo ląduje w koszu. Bogu ma pewnie takie składy w domu, że też pójdą do śmieci prędzej, czy później. No chyba, że allegro...
Bogusia by sprzedała.
Przecież puszczała już dla fanek paletki sprzed kilku lat. :P

A BJH takie marnotrawstwo, no jak ona śmiała wyrzucić przeterminowane cienie w kolorach, których wcale nie używa. Już widzę tę zacięta zniesmaczoną minę Bogusi, jak pisała o wyrzuconej palecie.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 11:18   #1880
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Sprzedalaby
Ostatnio sprzedawała bodajże jakieś paletki, które tez były chyba po terminie. Niby twierdziła ze się po rysowała wiec firma jej wymieniła, ale nie sądz, paletki miały przypadkiem takie same zarysowania na opakowaniu :"D
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 11:21   #1881
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:

Wyrzucanie prezentów na wizji, wiedząc że darczyńca na pewno to zobaczy... kiepściutkie.
Przeterminowane cienie świetnie sprawdzają się jako farbki dla dzieci. (Nieprzeterminowane też, niestety )
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 11:21   #1882
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez RosaPuff Pokaż wiadomość
Chyba moja pierwsza wypowiedź w tej części , ale ja się zgadzam. Nieistotne kto w tym przypadku byłby autorem prezentu- moim zdaniem publiczne wyrzucanie, nawet przeterminowanego podarunku, jest wysoce niekulturalne. Gdyby w swoim filmie pominęła ten jeden kosmetyk, korona by jej z głowy nie spadła .
A to też racja. Albo jak już koniecznie chciała je pokazać w tamtym filmie, to mogła krótko skomentować, że minął termin, a ma wrażliwe oczy, a nie rozwodzić się, jak to tych cieni wcale nie używała i nie pasują jej takie kolory.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 11:22   #1883
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Bo to siara, szampon przeciwko łysieniu? Przecież to problem tylko i wyłącznie emerytów. ;-)
No ba. Siara i wstyd. Ale warte to ujrzenia tej zniesmaczonej miny i wywracania oczętami

Cytat:
Publiczna egzekucja mojego prezentu prawdopodobnie nawet mnie by zabolała.
Tak samo jak pamiętam Karolina (Stylizacje) jakoś całkiem niedawno od jakiejś widzki dostała tusz. To byl tusz jakiś z niższej półki. I tak też po użyciu stwierdzila, że jest do niczego i nie będzie go używała(Coś takiego). I tak sobie pomyślałam, że może to jakas 13 letnia dziewczynka kupiła za oszczędności i jej wysłała a tu tak "miło". Nie wiem.. może ja za bardzo analizuje takie akcje.
Stary 2015-03-27, 11:25   #1884
_Summer_
Zadomowienie

A ja się nie zgadzam, Bogusia jak zawsze robi z siebie wielce pokrzywdzoną przecież to tylko kosmetyki, nic sentymentalnego filmik miał na celu przegląd wszystkich kosmetyków, to BJH miała przed nakręceniem zastanawiać się, które rzeczy są prezentami, a które nie, żeby pominąć je w filmie, by nikogo nie urazić wyrzucając? Dla mnie Bogusia się czepia na siłę znowu
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 11:28   #1885
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
No ba. Siara i wstyd. Ale warte to ujrzenia tej zniesmaczonej miny i wywracania oczętami

Publiczna egzekucja mojego prezentu prawdopodobnie nawet mnie by zabolała.
Tak samo jak pamiętam Karolina (Stylizacje) jakoś całkiem niedawno od jakiejś widzki dostała tusz. To byl tusz jakiś z niższej półki. I tak też po użyciu stwierdzila, że jest do niczego i nie będzie go używała(Coś takiego). I tak sobie pomyślałam, że może to jakas 13 letnia dziewczynka kupiła za oszczędności i jej wysłała a tu tak "miło". Nie wiem.. może ja za bardzo analizuje takie akcje.
Mysle, ze masz normalna reakcje prezenty sie po prostu przyjmuje i dziekuje za nie. Jesli ktos nie trafi z prezentem, to nie trzeba o tym glosno mowic.
Stary 2015-03-27, 11:28   #1886
_Summer_
Zadomowienie

a co do Baby, widać, że schudła
https://igcdn-photos-a-a.akamaihd.ne...89871900_n.jpg
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 11:29   #1887
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
A ja się nie zgadzam, Bogusia jak zawsze robi z siebie wielce pokrzywdzoną przecież to tylko kosmetyki, nic sentymentalnego filmik miał na celu przegląd wszystkich kosmetyków, to BJH miała przed nakręceniem zastanawiać się, które rzeczy są prezentami, a które nie, żeby pominąć je w filmie, by nikogo nie urazić wyrzucając? Dla mnie Bogusia się czepia na siłę znowu
to jak by sie uprzec, to mozna stwierdzic, ze wszystko co materialne podarowane komus, to tylko "cos" :P
Stary 2015-03-27, 11:34   #1888
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
A to też racja. Albo jak już koniecznie chciała je pokazać w tamtym filmie, to mogła krótko skomentować, że minął termin, a ma wrażliwe oczy, a nie rozwodzić się, jak to tych cieni wcale nie używała i nie pasują jej takie kolory.
Prawda, ale to stawia też pod znakiem zapytania sens tych "wymianek". Może powinny lepiej określać między sobą, co tak naprawdę je interesuje. Bo takie prezenty, które potem lądują w koszu to tylko strata pieniędzy i zawód - dla obu stron.

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Tymczasem na Insta:
monikalukowska
"to może boyfriend does my make up w Waszym wykonaniu? "
bart2603
"@monikalukowska ja sie nie podejmuje bo jeszcze wyjdzie na to ze bede musial ja codziennie malowac."

Mówiłam Soon... Bartku, soon
Stary 2015-03-27, 11:49   #1889
apiaQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
kwestia ujęcia też dużo robi.
https://instagram.com/p/zr5ovXhRMw/?...by=babyjhudson zdjęcie z 1 marca.

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

https://instagram.com/p/0ulpfIBmgQ/?...y=boogiesilver

Boogie z próbną fryzurą slubna. Calkiem ok wyglada
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-27, 12:03   #1890
kustraczek
-ist

Cytat:
Ale BJH też wysłała jej paczkę. To była wymiana, a nie prezent od wspaniałomyślnej Bogusi dla roszczeniowej BJH, która nie potrafi docenić podarunku. Gdyby cienie jej się spodobały, to pewnie widać byłoby jakiekolwiek zużycie.
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości