|
|
#601 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LVI
Kliknęłam sobie na dole "powrót na stary wizaż" i jest lepiej.
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#603 |
|
To ja :)
|
Hej. Ale namieszali... Ciekawe, na jak dlugo można wrocic na stary wizaż...
A wiecie, że e-glamour otworzyl stacjonarny sklep w Warszawie?? Mam nadzieję, że ceny przez to nie pojda w gorę...
|
#604 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dziewczyny!
mam znowu prośbe kulinarną dajcie jakies przepisy na szbkie cos na małą imprezke ![]() - jakąś sałatke (moze ze szpinakiem? )-cos na ciepło? -co wogole mozna podac? nawet bez robienia..w sensie cos kupic i połozyc ale nie wędliny bo nie chce zeby było jak u cioci na imieninach ![]() jesli chodzi o okazje na jaka to ma byc to jest to oblewanie samochodu ![]() wiem ze jestem juz nudna z tym proszeniem sie,ale ja serio jestem jakis przygłupem kulinarnym...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2015-03-26 o 15:56 |
|
|
|
#605 |
|
Mother of Cats
|
Nie cytuje
![]() Kluski śląskie z masełkiem ![]() Długopiórzy, którym długie pióra pasują, są w deskę ![]() Mam w pracy kolegę z długimi kręconymi włosami, bosz jak mu zazdrościłam tych włosów A propos włosów: co zrobić, żeby taki stan nieprostości jak na fotce (wysychały bez użycia suszarki i oczywiście bez rozczesywania) utrzymać dłużej niż dzień? Głupio się czuję, jeśli rano wstaję i nie rozczesuję włosów po śnie - a po rozczesaniu na sucho włosię robi się prostsze. Nie mówiąc już o tym, że warkocz, który plotę na noc, cokolwiek zaburza kształ nieprostości. Codzienne mycie nie wchodzi w grę |
|
|
|
#606 |
|
Mother of Cats
|
Polly, gratulacje powodu do oblewania
|
|
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jakie piękne To pewnie Redzia doradzi....ale z tego co mi w oko wpadło niechcący, dziewczyny kręcone chwalą glutka lnianego dla odświerzenia i utrwalenia skrętu. żebym nic nie pomyliła....wetrzeć odrobinę w suche wlosy, tak jak zwykłego zelu , poczekać aż zaschnie i odgnieść te strączki dłońmi..ale lepiej spróbuj jak nie będziesz musiala nigdzie wychodzić
|
|
|
|
|
#608 |
|
Nindżopesz
|
Aileenn, moje chyba są bardziej podatne bo po rozczesaniu nadal falują więc nie do końca pomogę, w każdym razie może: rozczesywać palcami, spróbować z glutem lub pianką, po uczesaniu lekko zwilżyć wodą i pougniatać.
Ja swoje zawsze czeszę grzebieniem z szeroko rozst zębami a potem część kosmyków z wierzchu nawijam na paluch (na wodę) żeby się ładniej kręciły. |
|
|
|
#609 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() opel zafira
|
|
|
#610 |
|
Panaroja
|
Do dupy z takim wizażem
znowu mała czcionka i brak ramek i na każdej stronie inaczej , a jak kliknę powrót na stary wizaż to mi wyskakują jakieś cuda a teraz zabrali mi powrót na stary wizaż ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Oddali wszystko ciekawe na jak długo , toż to na jakąś schizofrenię wygląda , co się stronę otworzy to inna
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-03-26 o 20:33 |
|
|
|
#611 | |||||||
|
BAN stały
|
Wziąłem przykład z Margot i kliknąłem "powróć na stary wizaż", cytuuujeee!
Cytat:
A tak na poważnie już, to mnie przeceniasz Rejczelko - gdzież tam mnie do literatury?! Raz kiedyś składne a błyskotliwe zdanie mi wyjdzie, ale to pomyśleć nad nim dłużej muszę, zanurzyć się w meandry składni, stylistyki, frazeologii (a zazwyczaj i tak wydaje mi się po fakcie, że sztywniacko wyszło i "na siłę" jakoś) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
aileenn śliczne fale
może spróbuj pielęgnacji dla kręconych? ![]() ja jak rozplątuję koka, to przeczesuje tylko palcami z kremem do rąk i ugniatam ale na moich żadna fryzura się długo nie trzyma ![]() nawet po nocy w papilotach się prostują Cytat:
![]() ja się chyba skończyłam kulinarnie wyżywać zrobiłam 13 placków chaczapuri ![]() z serkiem włoskim i zółtym, wg tego przepisu jutro o 7 nie będzie już ani jednego
|
|
#613 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
matko..ty chyba oszalalas... jiest ja bym rt ozrobila, pomijam fakt ze byłby to moj pierwszy taz, to musi byc cos prawie gotowego do padania albo do zrobienia w 15 minut ![]() heeeelp
|
|
|
#614 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ma być zimny bufet, czy bez różnicy? Na pewno sałatka jakaś, tu masz nieograniczone pole do popisu Do tego bagietka z jakąś pastą, albo pasta osobno + krakersy/naczosy do samodzielnej obsługi (można też kupić wytrawne mini wafelki i nadziać czymkolwiek) Ruloniki z szynki konserwowej nadziane serkiem chrzanowym i ogórkiem (tylko nie wiem, czy bez galarety będą się ładnie trzymać) Jaja na twardo faszerowane, albo z majonezem Kabanosy jako samodzielna przegryzka Deska serów + wino ![]() Zawsze też możesz wziąć przykład z docentowej Wolańskiej i podać same paluszki Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-03-27 o 08:46 |
|
|
|
|
#615 |
|
BAN stały
|
Dzień dobry, macham znad kawy!
|
|
|
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() I jeszcze do tego ogory kiszone i grzybki marynowane ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Czy ktoś z Was śpi na jednym boku?Czy na plecach śpicie ? Ostatnio odkryłam zmarchę pionową kolo nosa, cholera robi mi sie od spania na boku...co się wieczorem ułozę na plecach, rano się budze znowu na tym cholernym boku z krechą pionową. W dzień udaje mi się ją rozprasować, ale w końcu pewnie się nie uda i zostanę z jedną zmarszczką na pysku, z prawej strony
|
|
|
|
|
#617 | ||
|
Panaroja
|
snad kliknięcia starego wizażu i kawusi
![]() Cytat:
![]() 2.oo , a gdzie ? Cytat:
może dlatego zmarchy rozkładają sięmi równomiernie ![]() Baru jakie buty się teraz na wiosnę nosi ? do dżinsów albo dżinsowej krótkiej spódnicy ? właśnie się zrobiło ciepło i nie mam co na nogi włożyć znaczy mam do wyboru glany i bikery oraz sandały
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#618 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja dziś pojechałam w kaloszach (niby miało padać). Na kozaki mi już za ciepło, w pantoflach na obcasie nie daję rady
a na balerinki wydawało mi się jeszcze za chłodno....
|
#619 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Resztę poprawi Aileenn 2. 3. Zjadłam z masłem i nie smakowały mi Cytat:
To już nie mój "level" Cytat:
To powiem Ci co jest u moich znajomych na neizobowiązującej zakrapianej imprezie z okazji spotaknia się 3 "studyjnych" przyjaciółek z małżami. Sałatka mistrz imprezy każdej - ryż, kutak w curry (duuuużo) por, pomidor i czerw papryka. Chyba wymerdane z ilością majo i ciut musztardy. Potem sery różne na paterze. W półmiskach Biedronkowe korwetki usmażone z czosnkiem i rzucone na mix salad. Pieczarki panierowane i usmażone na patelni - kapelusze, bez farszu. Pyyyyyszne. A reszta jak u cioci na imieninach - pieczone mięsa w plastrach i kabanosy. Ja bym an Twoim miejscu obczaiła ofertę cateringu też. Czasem na ciepło jest bogracz, czasem pseudochińskie danie na ryżu. Czasem nic. Plus sałatki przynośne. Jarzynowa jak u cioci. Szpinakowa - suszone pomidory, ser parmezan, oliwki, ser sałatkowy, prażony na patelni słonecznik. Chyba też zwykłe pomidory do tego szły i ogóras zielony. Oliwa była juz z tych pomidorów aromatyczna, więc tylko dodać sok z cytryny. Nie solic bo słone składniki są. Można zrezygnować z nielubianych. Pewnie jakieś przekąski z ciasta francuskiego wchodzą w grę. Niby to szybkie bo kroisz w kwadraty sadzasz składnika i zapiekasz. U moich przyjaciółek to jest najczęściej czosnkowa bagieta z Lidla lub Biedry - anm smakuje. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-27 o 09:31 |
|||
|
|
|
#620 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Starszym paniom wolno też czółenka.
|
|
|
|
|
#621 |
|
niecnotliwa dziewica
|
To mnie Redzia podsumowałaś
|
#622 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#623 | ||||
|
BAN stały
|
Mnie się coś pozmieniało ostatnio i zamiast na brzuchu, to na boku śpię
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#624 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Zakochałam się
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?act...etail&id=32322
|
#625 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytuje!!!
Dzięki za cynk Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
bry
spryskałam się oszczędzaną odleweczką Bois Noir i teraz, jak można czasem upolować na e-glamour tester w super cenie, to stwierdzam, że nie wiem, czy aby na pewno chcę go mieć Czyli jak widać moja seria "nic mi się nie podoba" trwa nadal ![]() Dzisiaj będę w mieście, może Bentleya mi się wreszcie uda dorwać od testów
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na plecach nie umiem czasem wstaję taka wygnieciona ale glikol z arganem trochę to prasują ![]() poza tym jestem starszom paniom, to nie mam się czym przejmować ![]() egzorcyzmy na rekolekcjach
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-03-27 o 13:24 |
|
|
|
|
#628 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście mija |
|
|
|
|
#630 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
cytuje
![]() ![]() się wcale nie dziwię
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

Mam nadzieję, że ceny przez to nie pojda w gorę...

)

znowu mała czcionka i brak ramek
ciekawe na jak długo , toż to na jakąś schizofrenię wygląda , co się stronę otworzy to inna
Żart, żart ale rozumiesz sam, że musiałam.

To już nie mój "level"
Na szczęście mija