|
|
#2251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowe 2015, cz.3 :)
Cytat:
Teraz na samą myśl mam serce w gardle, mam nadzieje, że to się nie powtórzy Cytat:
![]() Co do lodów to jak idę do kawiarenki czy gdzieś i zamawiam lody to pytam które są bez alkoholu (choć pewnie tam tyle tego co kot napłakał). Ostatnio do deseru lodowego dali mi wiśnie nasączoną alkoholem Niestety dużo produktów ma alkohol, zresztą w większości ciast jest nawet.
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2015-03-27 o 13:40 |
||
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
no ale dziewczyny nie dajmy sie też zwariować z tym alkoholem. Taka odrobina, która jest w cukierku czy lodach na pewno nie zaszkodzi
nie mówię tutaj o torcie "pijaku" gdzie do kremu wlewa sie butelkę spirytusu, no ale taki deser z łykiem % to nic groźnego sam gin kiedys mi tak mówił. Łyk piwa czy wina nie zaszkodzą
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tesciowa kiedys piekla kurczaka na piwie to nie ja nie chce bo alkohol pewnie on pod wplywem takiej temp wyparowal ale uparcie nie
|
|
|
#2254 |
|
Raczkowanie
|
aguineczka to polecam bavarie jabłkową 0%. Baaardzo podobny smak. Do kupienia w acuhanie i realu na pewno. nie wiem gdzie jeszcze
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
ooo no to moze sie skuszę na tę bavarie
ciekawe czy w tesco mają ![]() elinka to tak samo jak czekoladki z %. Dzieci też je jedzą... pamiętam jak mój brat kiedyś po kryjomu wykradał moim rodzicom z barku takie czekoladki z wiśniówka
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
daj spokój Kochana, nie zadręczaj sie tym tak Ja jakiś miesiac temu wzięłam łyka zimnego piwa od tż bo miałam taką ochotę przeecież nie pijesz tego alko litrami, to była tylko łyżeczka loda
|
|
#2258 |
|
Zadomowienie
|
Mają w tesco bavarię jabłkową
No i nie mogę cytować
|
|
|
|
#2259 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mimo wszystko się martwię, bo oni mi badania krwi robili przed wyjściem i nie znam wyników. Poza tym cytologia, jakiś wymaz na bakterie i tak sobie myślę, że może coś nie tak. Do 31 faktycznie blisko, poczekam i postaram się o tym za dużo nie myśleć. Na szczęście forum pomaga się oderwać. Cytat:
My jesteśmy dopiero na etapie wymyślanie motywu przewodniego pokoju i padło na samoloty, bo mój Tż bardzo lubi. Ekh... a tak bym chciała mieć pokój dla dziewczynki z pomponikami ![]() Cytat:
Ale nie powiem, chodziło za mną przez jakiś czas czerwone wino i piwo. Cytat:
W Tesco nie widziałam, przynajmniej tych u mnie na śląsku, tak samo jak w Kauflandzie i Inter Marche. |
||||||
|
|
|
#2260 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
. I tam chyba najtaniej
|
|
#2261 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
że nie mogłam się powstrzymać ale słyszałam, ze piwa bezalkoholowego tez nie mozna...
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Trafilam na portalu abc zdrowie na pytanie zadane przez dziewczyne ktora zjadla nawet te same lody co ja do gin, gin odpowiedziala ze jednorazowa sytuacja nie ma wplywu na dziecko
![]() A co najlepsze dziewczyna tez z Kielc tak jak ja hehehe
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
mamusie dziewczynek zerknijcie sobie:
https://www.facebook.com/SmallDesignPl/photos_stream jestem w tych ciuszkach zakochana
|
|
#2265 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2267 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem na co dzien bezalkoholowa, wiec i teraz nie mam ochoty Ja to lubie byc przygotowana ![]() Cytat:
kiedys musi przeciez spac, a ja bym nic innego nie mogla robic tylko ruchy liczyc?! Slyszalam o tym 10/12godz. Cytat:
ja uzywam wina do sosow i takiego kurczaka tez czynie ![]() Ja kupie, ale pewnie gdzies u brafiterki, od trzech-czterech lat stanikowa nazistka A teraz jeszcze fotelikowa ![]() Cytat:
moja Ewa bedzie miala pokoj w stylu z zalacznikow, bez glamour, falbanek, ksiezniczek ![]() Alez chlopca tez mozna super ubrac Cytat:
|
|
#2268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja będzie miala m.in szare i czarne pomponu w pokoju- jesli mi wyjdą. Zastanawiam się na jakiej średnicy koła robić pompon z 9m , ktoś podpowie?
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My w sypialni, tam gdzie będzie łóżeczko, przemalowujemy ścianę na miętę ![]() będą 3 ściany taki jasny krem, prawie biały i ta jedna miętowa plus szare dodatki, bo ja kocham szary salon mamy szary i sypialnie najchętniej tez bym tak pomalowała, ale tż mówi że co za dużo to niezdrowo
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
To mohe dziecko od wczoraj to malo co spi
|
|
#2271 |
|
Raczkowanie
|
Mi sie zdarzylo zjesc dwie czekoladki zanim sie zorientowalam, ze maja sladowe ilosci alko. Nie nadzienie, tylko ogolnie. Tez sie zestresowalam, ale na szczescie rozsadek wrocil! Ilez w tym moze byc alkoholu!!
Nie dajmy sie zwariowac! ![]() A ja juz mam nadgarstki zatejpowane i zobaczymy jak bedzie. I nauczyli mnie tejpowac, wiec bede to robic sama, przy pomocy meza ![]() No i maz sprezentowl mi na urodziny ( za kilka dni) sliczne dwa pierscionki! dwa, bo sie nie mogl zdecydowac ![]() |
|
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaaaaaż ![]()
|
|
|
#2273 |
|
Raczkowanie
|
Elinka, nie martw sie, tak jak mowisz nic juz nie zrobisz, a tam i tak na pewno byla tylko odrobina, wszystko bedzie dobrze
a zawsze myslalam, ze w ciazy odrzuca od takich rzeczy. Ale dla dobra dziecka trzeba pilnowac
Edytowane przez martynka2812 Czas edycji: 2015-03-27 o 18:39 |
|
|
|
#2274 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2276 |
|
Raczkowanie
|
Zaraz sie pochwale
![]() A tymczasem polecam dla tych co zamierzaja podrozowac z dziecieciem, cos co nam sie baaaardzo przydalo i objezdzilo z nami pol swiata! Skladana wanienka turystyczna!
|
|
|
|
#2277 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do staników, to ja mogę kupować w sieciówkach bo nie mam "wymagającego" biustu. Wg. brafiterek powinnam nosić 65D, ale lepiej się czuje w 70C i w tych właśnie chodzę. Cytat:
|
||
|
|
|
#2278 |
|
Zadomowienie
|
Hejaaaa. Nawet się nie rozpisuję bo się boję, że mnie znowu wizaż wych.... i nie doda moich wypocin. Wieści z mojego usg - dzidziolek zdrowiutki, do niczego nie można się przyczepić na 100000000% dziewczynka, czyli już przyjęłam to do wiadomości i zaczynam na serio przygotowania na moją księżczniczkę. Dziś już jej kupiłam czapkę w hm na przyszłą zimę. Ale co wy piszecie jest hm online????? Nareszcie!!!! w stacjonarnych było info, że rabat na cała kolekcję dziecięcą 20% po ściągnięciu kuponu ze strony. Co do ubranek to moim zdaniem mają też rozmiarówkę nieco zawyżoną. Co tam jeszcze. Z mojego filmu 30minut w 3d nic nie wypaliło bo moja pannica była odwrócona, zakryta, no zabunkrowała się na amen. Dzięki temu wyszło parę zł taniej. Tatuś trochę rozczarowany ale najważniejsze, że organy są prawidłowe. Braciszek też był na badaniu ale bicie serca siostrzyczki go wystraszyło
|
#2279 | |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co.. ale się jakoś głupio czuję, nawet niewiem jak to nazwać, jakoś tak nieswojo od jakichs 3 dni i sama niewiem co to i o co mi chodzi
no i pragnienie przy tym wzmorzone.., hmm, dziwne uczucie...---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

sam gin kiedys mi tak mówił. Łyk piwa czy wina nie zaszkodzą 

a zawsze myslalam, ze w ciazy odrzuca od takich rzeczy. Ale dla dobra dziecka trzeba pilnowac