|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
Cytat:
A w którym tyg. jesteś? Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Myślałam, że norma dla kobiet ogółem to 12. Ale i tak nie ma dramatu.
|
|
#4622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4623 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i od początku spała pod kołderką ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
kaja dzięki
![]() Marei my w tamtym roku zmienialiśmy samochód więc wiem co to za 'bul' ![]() Zmieniliśmy chyba gdzieś w listopadzie ale szukaliśmy od stycznia chyba Jak kupicie to pochwal się, co?? ![]() Nic nie robię Czekam na tż'ta, zobaczę co będzie chciał, pojedzie do sklepu albo pojedziemy na jakieś sklepy i do restauracji![]() W soboty zawsze mam problem ![]() A ja szaleję od rana. Wzięłam się za kuchnię, za wszystkie kable, podkułam krzesła bo okropnie rysowały podłogę, zmieniłam firanki i od razu jakoś tak ładniej, wiosennie ![]() Parapet cały w ziołach, szczypiorku, rzeżusze itp. W poniedziałek jeszcze pojadę na giełdę kwiatową i wyhaczę jakieś ładne kwiaty
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-03-28 o 11:03 |
|
|
|
#4626 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba starczy![]() Cytat:
Duża dziewczynkaCytat:
ale zazdroszczę![]() Ja dziś jak zwykle bez pomysłu na obiad... od rana chodze i sprzątam, a zaraz czeka na mnie kupa prasowania
|
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() od wczoraj nieprzerwanie leje! ![]() U mnie na obiad zupa- chciałam coś lekkiego, gotowanego bo coś mnie brzuch boli i nie od ciążySiacha dobre wyniki |
|
|
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam przed chwilą ten mus z łososia i jest tak obłędny, że nie wiem czy dla gości coś zostanie http://www.przepisownia.pl/przystawk...3%B3rku/340818
![]() Nam kolega przywiózł auto tydzień temu i jak na razie jesteśmy zadowoleni. tzn przez tydzień stało pod domem bez ubezpieczenia. Wczoraj zdobyliśmy blachy i zacieszamy ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Siacha wyniki super ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Masija szalejesz, ja w ramach wiosny kupiłam sobie narcyza w doniczce a tż ma drugie podejście do okien
|
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
Zepsuła nam się pralka
wiedziałam, że to nastąpi więc zbieraliśmy się do zakupu nowej ale nie chciało mi się zastanawiać jaką wybrać.polecacie jakieś marki? |
|
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja jak ładowana od góry to my wybraliśmy AEG i narzekać nie mogę
|
|
|
|
#4632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam whirpoola i jestem zadowolona pobiera mi mało prądu, i wody, bo robię codziennie pranko a rachunki mam normalne no i pobiera mi wodę wg ciężaru prania chciałam Candy, moi rodzice mają już z 10 lat i dobrze dopiera itd. Ale ja chciałam 1200obrotów i min 6kg a musiałam wziąć już, więc nie miałam możliwości czekania i zamawiania itd.. Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2015-03-28 o 12:54 |
|
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
industria
|
|
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie mnie oswieciłyście że dziś sobota, ja od rana myślałam że niedziela ....
![]() rybka, jestem w 29 tyg |
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
siacha ładne wyniki
![]() mehja my po świętach kupujemy tę pralkę http://www.oleole.pl/pralki/bosch-wlk20260pl.bhtml#opis Teraz mamy aristona- prawie 7 lat i długo był bez zarzutu, ale jakiś czas temu zaczął się psuć programator. Ciekawe jaki ten Bosh bedzie ![]() U nas na obiad pomidorowa i takie kotleciki http://www.przyslijprzepis.pl/przepi...i-z-tunczyka-2
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
Irmusia też myslałam nad boschem tylko słyszałam opinie że zdziadział i części zamienne są koszmarnie drogie i zaczęłam się zastanawiać
Ja takie kotleciki robię z makreli i wychodzą pyszne |
|
|
|
#4639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zrobiłam sałatkę a na obiad były pierogi z truskawkami polane śmietaną. Mąż poszedł do pracy a ja nie mam pojęcia co robić. Pogoda do du.py, niby nie pada, ale jest pochmurno i strasznie wieje jak to w kieleckim
|
||
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
mehja ten konkretny model ma dobre opinie, a ma wszystko na czym mi zależy. Różne długości programów, jest wąska, 6 kg A+++, jeszcze chciałąm "super silent" jak ariston, ale z takich cichych to tylko lg i samsung a one mają nieciekawe programy. Ja już jestem zdecydowana, bo szukałam od kilku tygodni na pewno i nie znalazłam nic lepszego. No i cena bardzo dobra. O częściach zamiennych nie myślę, bo aristona nigdy nie naprawiałam. Generalnie jak w tych nowych pralkach coś się zepsuje to raczej nie opłaca się kupować, bo to w głównej mierze elektronika... No nic. Zobaczymy, jak będzie działać.
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
Masija - nie. po 1 praniu były koszmarnie wygniecione, długo prasowałam. teraz syn od tygodnia śpi na tym prześcieradle i poduszce, wieczorem będę zmieniać to pomacam jeszcze, wypiorę i zobaczymy co dalej. ja jestem przyzwyczajona do takich zwykłych prześcieradeł, których nawet prasować nie musiałam nigdy a nie były wygniecione i były miękkie. Mogę za kilka dni napisać jak po używaniu i kolejnym praniu się sprawują.
|
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
Pszczoua mniam grill
Irmusia z tym naprawianiem racja, teraz się nie opłaca raczej. Po południu może pojedziemy z tż do sklepu to zobaczymy jakie pralki mają. My musimy kupić w Euro rtv a tam ten twój bosch jest 200zł droższy bo ja też miałam go na oku
|
|
|
|
#4643 |
|
Konto usunięte
|
Pozdrowionka znad morza, o☠☠☠☠☠☠☠ilam rybkę i zaraz cisne na basen, mamy piękna pogodę
|
|
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
mehja kupcie sobie przez internet
|
#4645 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
"Pampki to tylko drożeją, więc można wcześniej się zaopatrzyć ". On kupuje wielkie paki na amazonie. Ja jeszcze poczekam
![]() Cytat:
ale posiałam rzezuche )) właściwie to kwiatów nie mam, bo kiedyś tylko spałam w domu i nie miałam głowy do niczego. Teraz z tz mieliśmy gwiazdę betlejemską, ale padła :/ może kupimy orchideę albo coś nie trującego dla kota, bo założę się, że od czasu do czasu podgryzie.Chyba zdecydujemy się na focusa kombi, do kwoty, którą mamy jest to dobra opcja, nie za stary, z możliwym do zaakceptowania przebiegiem. Gdybym w zeszlym roku tyle kasy nie straciła na leczenie, to byśmy pewnie moim wymarzonym A4 śmigali ))) dzisiaj widzieliśmy jednego ślicznego, jeszcze kolorek miał bossski, niby ciemny brąz, metallic, ale w słońcu w śliwkę wpadał. Twój tz miał rację. My też od listopada szukamy. najważniejsze, że jesteście zadowoleni i że wózek się zmieści ![]() Cytat:
super wyniki ![]() Brokułowej jeszcze nie gotowałam. Cytat:
![]() My gotujemy ryż. Z jabłkami, tzn przecierem jabłkowym. Ryż naprawdę dobrze robi na moją opuchliznę. Albo urlop i brak stresu w pracy )Cytat:
My z racji tego, że chcieliśmy być bardziej awangardowi czy tam nieprzeciętni (no bo przecież nie ze względu na cenę ), kupiliśmy Boscha. obok naszego stoi starszy od właścicielki i oba działają (odpukać).Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie zacytowało mi, jak zwykle! ![]() Ja ten weekend spędzam w szkole, więc nawet nie wracam na noc do domu, tylko zostaję w Poznaniu Marei mnie mój Tż zaraził miłością do audi ale obecnie również jesteśmy w trakcie poszukiwań samochodu - ma być kombi, duży i sprawny, to są moje wymagania Industria Twoja Małgosia pięknie przybiera na wadze Szuuu Ty masz za dobrze ![]()
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
Marei często taką robie. Do tego wrzucam filet z kurczaka, makaron ryżowy, kukurydzę, ogórka konserwowego, jajka, przyprawy, majonez, jak mogłam to dawałam pieczarki.
My w zeszłym roku zmieniliśmy auto z nissana primery w sedanie na Passata kombi. W nissanie ile trzeba było się nakombinować w sadzeniem wózka do bagażnika. |
|
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj tz choruje na Passata. cenowo się zmieścimy, ale do garażu już nie wejdzie... i .upa Moja mama ma passata w sedanie i ma ogroooomny bagażnik! A co dopiero kombi. Tam zapakujesz wózek, łóżko i psa z budą
|
|
|
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
Marei my rok temu mieliśmy forda mondeo i był ogromnyyyyyy
i prowadził się super
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.

)
juz sobie ladnie wazy
06.09.2014 

ale zazdroszczę