|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Nacytowałam się i wszystko zeżarło
![]() Pamiętam ze Stazja i Aileen wklejały swoje włosy i że było o jedzeniu i o męskich kąpielówkach Rejcz, ja właśnie wczoraj skończyłam The Killing i faktycznie 3 i 4 sezon są już gorsze, ale trzymają w napięciu w sumie do końca aczkolwiek masz rację że niektóre wątki są wręcz absurdalne no ale to tylko bajka w końcu Aileen ![]() Polly Tru W Egipcie się wygrzaliśmy, taki był cel i został zrealizowany zbyt wiele nie zwiedzaliśmy bo wycieczki poza kurorty z powodu zamachu w Tunezji (szczerze mówiąc nie widzę związku, no ale cóż ) zostały odwołane, więc dylemat Luksor czy Kair rozwiązał sie sam Byliśmy tylko na wycieczce po Hurghadzie (bo dawali za darmo z biura podróży w ramach przeprosin za to co odwołali ), na wyciecze na "rajskiej" wysepce połączonej ze snurkowaniem (nawet ja się odważyłam włożyć głowę pod wodę i warto było bo rafa piękna )Resztę czasu spędziliśmy w hotelu, ale były baseny, aquapark, plaża więc absolutnie się nie nudziliśmy Poza tym w cenie pobytu mieliśmy np masaż i fryzjera ![]() Żadna klątwa nas nie złapała. Jedzenie było dobre, ale bez jakiegoś wielkiego szału, ale chyba to dobrze, bo się nie objadałam i wróciłam 0,5 kg chudsza ![]() Foty będą jak je ogarnę
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
No nie, mnie też zeżarło cytaty
![]() Więc za mc mam być w Barcelonie - wiecie, że strasznie się boję... czy zdążę ze wszystkim - bo i Panienki mają przyjechać do mnie, a jeszcze nie do wszystkich napisałam, i wydruk pocztówek i folderów, przesyłka niby załatwiona, a ten ktoś się nie odzywa od 2 dni, że o samym malowaniu nie wspomnę... no i jak ja tam wyląduję po 23ciej w nocy, jak trafię do hotelu??? Aż mam gęsią skórkę i lęki ![]() I zepsuty telefon - ekran dotykowy nie reaguje I w ogóle
|
#663 |
|
BAN stały
|
Jakiś zwyrol pod wpływem narkotyków podpalił swoją żonę u nas... mam tylko nadzieję, że nie znam...
|
|
|
|
#664 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie często grzanki-zapiekanki-tosty-chrup-panki na tapecie 2. boszsz.... aleś mi przypomniała w rosji się zajadałam blinami chociaż wtedy sushi podbiło wszystkie inne kuchnie świata jakich próbowałam, ale teraz sobie odtwarzam te inne. ![]() Cytat:
ja wolę przetestowane wcześniej potrawy. chociaż u mnie zasada jest taka, że przy pierwszym razie szczęście głupiego sprzyja i nawet jak coś namieszam to wychodzi super. tylko później ciężko powtórzyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziś wieczorem spotykam się z kumpelą, co dopiero wróciła z samotnej wyprawy. przygotuj listę pytań albo się zdzwonimy
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-03-28 o 14:32 |
||||
|
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dojedziesz taksówką, to nie pustynia Na bank są też busy z lotniska. Może sprawdź w necie, choć Hiszpania nie żyje w tej samej strefie punktualności co my, wiadomo, maniana , ale taksami się poruszałam i ja i nigdy nie zaginęłam BTW sama lecisz? Bez W.? Towarzystwa wizażanek/nie-wizażanek? Booooosz ile bym dała, żeby lecieć z Tobą Przy tej Barcelonie kolejne info zabrzmi absurdalnie, ale w kwestii płynów do płukania, nowy Silan Perfums and Oils, fioletowy, OBŁĘDNY!!!!!!!!!!!!!!! Pewnie inne wersje trafią w inne gusta. Ja wzięłam na promo. Zawsze używamy tanich środków, ale tak mnie ten zapach wziął, że i ja go wzięłam ![]() Ewuś -( mi cytuje ale tak szybciej i mniej miejsca) gratuluję i zazdroszczę wygrzania, współczuję odwołanych wycieczek
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-28 o 14:58 |
|
|
|
|
#666 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To ja teraz poprosze o intensywne kciuki i dobra energię, w intencji ; Żeby wszystko się poukładało dobrze i żebym dostała jutro po południu dobrą wiadomość, i w związku z tymi sobie wyjechala w poniedziałek na krotką dwudniową wycieczkę na Litwę
|
||||
|
|
|
#667 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
A mi pozostaje czekać na Barcelonę... Cytat:
Jak tylko będę mogła jakoś pomóc to dawaj znaćO takie są:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
|
#669 |
|
|
I dla Ciebie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#670 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Znad powrócenia do żywych
Miałam dziś taką migrenę, że już chciałam do szpitala jechać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#671 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#672 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#673 | ||||
|
Panaroja
|
nosz kurna
nowy ni huhu nie cytuje , szlag mnie zaraz trafi , muszę na stary przełazić nie dość że dzifny to do doophy bo nie działa prawdaż ?Cytat:
![]() Cytat:
to niech zrobią coś psiakrew żeby wszędzie działało 2.ja mam ocieplane poka Cytat:
![]() no faktycznie , niezupełnie o to mi chodziło , ale mniejszy obcas i niepanterka i byłoby git Cytat:
spod oleju na guowie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#674 | |
|
|
Dobra wiadomość w sumie
![]() Cytat:
|
|
|
|
#675 | ||||||||||
|
BAN stały
|
Zaraz mnie męski narząd rozrodczy strzeli!
![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
Cytat:
Może to takie egzorcyzmy dla początkujących? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wy już po oblewaniu autka? Super, że się wszystko udało (no, poza dressingiem) ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Na szczęście nie znam gościa wcale (marna to pociecha wobec takiej tragedii, ale wiecie - gdyby się okazało przykładowo, że to ktoś, kogo znam, to się słabo człowiekowi robi)... Cytat:
![]() Śladami Mickiewicza, czy Słowackiego? ![]() Cytat:
Początkowo miałem identyczny odruch, ale tak się teraz zastanawiam - lody orzechowe, a przecież każdy wie, że orzechy i sery pleśniowe to połączenie doskonałe, czuję się lekko zaintrygowany niniejszym
|
||||||||||
|
|
|
#677 | ||
|
BAN stały
|
Okazuje się, że za każdym razem trza klikać "wróć na stary wizaż", nie zapisuje automatycznie ustawienia
![]() Cytat:
![]() Powróciłaś do starej miłości? ![]() Cytat:
Zawsze myślałem, że hipnoza wymaga duuużo czasu
|
||
|
|
|
#678 | |||
|
Zakorzenienie
|
Świetne
Cytat:
Współczuję. Raz w życiu miałam migrenę, mialam ochotę odgryźć sobie łeb.... Cytat:
1. Wyluzuj ![]() 2. Wiem co masz na myśli...jak sie kogoś nie zna, to to takie bardziej odlegeł sie wydaje..gorzej jak ktoś znajomy ....tak czy inaczej straszne ![]() 3. Jeśli wypali, to pełen spontan, okaże się w trakcie ![]() Ale bardzo bym chciała,zeby wypalilo...potrzebuję takiego wypadu przed robotą, potem nie bedzie szans.... ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() W sumie już wszystko co potrzebne do bycia dobrą malżonką wiem
|
|||
|
|
|
#679 | ||
|
BAN stały
|
Nie potrafię, bo już któryś raz z rzędu nie zacytowało mi postów!
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#680 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad ciemności przed oczami co rusz
![]() Ju, będzie dobrze, bez paniki ![]() Ewuś, nie no, przegięli z tym zamknięciem wycieczek... A foty są? ![]() Tru, podrzuć ten test bom ciekawa. ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Maja, ja jestem po 3 odc V. i rozwaliła mnie zajawka 4 odcinka ![]() BTW byliśmy dziś w kinie i leciał trailer jakiejś Sagi Wikingów ale nędza. |
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
No nie, już się nie będzie cytowało, czy jak?
![]() W każdym razie dziękuję za kciuki, czekam na foty z Egiptu. Taksówki na pewno bedą za drogie - w Brc wyląduję o 23.20... nocny wesoły autobus zostaje... Muszę Wam powiedzieć hostorię - pamiętacie mój wpis o domu ze snów?http://justynaneyman.blogspot.com/20...m-ze-snow.html No więc na fb napisał do mnie pan To ja jestem tym okrutnikiem z pani wpisu" - myślę sobie, o co się rozchodzi??? Szaleniec jakiś, czy jak? Nie skojarzyłam, że chodzi o willę ze snów. Z jego punktu widzenia sytuacja wygląda tak : Starsza pani nie chce się wynieść z domu, choć grozi zawaleniem, mimo, że proponował jej lokal zastepczy i 40 tys, ona chce 110 tys, a on nie może nic zrobić, póki willa jest zamieszkana... W ogóle bardzo kulturalnie i miło odpisał... aż się okazało, że też studiował grafikę, potem był asystentem - wyobraźcie sobie - moim pierwszym asystentem! Na pierwszym i drugim roku, w pracowni rysunku i malarstwa. Powiedziałam, że chciałabym zamieścić jego punkt widzenia - na co on "Sam nie wiem, czy historia wówczas nie straciłaby na tajemniczym nastroju" - uważam, że nie, więc zamieszczę dalszy ciąg. Ale numer, c'nie? ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- Zaś co do butów do Brc, to sobie chyba... martensy kupię. Na pewno nie czarne. Dobry pomysł? Czy za ciepłe bedą w maju?
|
#682 | |
|
Zakorzenienie
|
mi cytuje pod chrome Cytat:
![]() 2. ciary mam jak czytam historie o domu... sama pracowałam w hotelu, w którym wszyscy słyszeliśmy głosy... a historie poprzednich właścicieli kończyły się tragicznie.
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-03-29 o 10:37 |
|
|
|
|
#683 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wspólczuję, to jest koszmar, dobrze, że samo przeszło. Fronty się biją. Mnie łupie w stawach, co jest pikusiem przy migrenie, wiem bo miałam, i nie chcę powtórki. Myślałam, żę umieram, dosłownie. Lanveny i Narciso Essence są na prowadzeniu. Może coś wymyślę jeszcze.Cytat:
![]() Cytat:
2. Ad buty - moim zdaniem to zły pomysł, obetrą Cię i będzie za ciepło, ale to mój punkt widzenia, mogę się mylić, choć nie sądzę 1. Ja znad kawy cykoriowej z cynamonem i akrdamonem - taka podróbka Elephanta lub Tigera, już nie pamiętam co to było w Coffee Heaven. Ja bym sobie na miejscu pokrzywdzonych narzekających przeglądarkę zmieniła na czas "awaryjności" Wizażu. Wiem, że to nie fair ze strony Wizaż, i nie tak być powinno, no ale skoro jest rozwiązanie to w czym problem?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-29 o 11:40 |
|||
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Nadal mi nie cytuje
mówicie ze na Chromie cytuje?![]() jutro sprawdzę w pracy bo tam mam Chrome ![]() Ju na pewno dasz rade w Barcelonie a co do historii z domem to niezły ciąg dalszy ta historia jest jakaś magiczna Stazja Foty z Egiptu się właśnie selekcjonują i obrabiają (przy pomocy TŻa ) , ale dziś mnie nie ma w domu cały dzień, więc chyba dopiero jutro coś wrzucę
|
|
|
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Red - jak łóżko już zainstalowane? ad zapachy, odkopałąm próbkę L'Ombre Dans L'Eau Diptyque, jakie byli Twoje wrażenie? Zapomniałam, a coś mi miga że chyba przez chwilę byłaś zadowolona? Nuty mnie zaskoczyły bo efekt całkiem "zielono-gorzko-cierpki" i miły dla nosa.
|
|
|
|
|
#686 | ||||||||
|
Mother of Cats
|
Macham znad drugiej kawy i wciąż zaspania
Cytat:
Cytat:
![]() Mrrrr! IMO bardzo do Ciebie pasują Cytat:
Wybacz, ale Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
).---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Baru, jakie Bar poleca czynności na zrzucenia oponki? Wyhodowałam sobie może nie największą na świecie, ale zdecydowanie za dużą, żeby pozwolić jej istnieć. Zwłaszcza wiosną Zrzucenie ogólne tłuszczu z całego cielska powinny załatwić ćwiczenia ogólnocielne oraz żarcie bezglutowe i mniej słodkie. A na brzucho? Jakieś hula-hopy?
|
||||||||
|
|
|
#687 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja pierd....e!
zem sie nacytowala jak guuuupek i co teraz??? nie pamietam co chcialam napisac jak nie mam cytatów ju-czy ja mam wysłąc panienke? bo nie wiem czy cos przegapiłam,bo jakos zadko bywam z co do historii domu, to ja od razu tak widzialam historie pani która tam mieszka i powiem wam ze mnie to wk...a i wcale nie wspolczuje ludziom eksmiytowanym z prywatnych lokali , oczywiscie wiem ze syt, są rózne, ale nie pojmuję pierwszenstwa prawa lokatora nad prawem własności
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba wręcz naprzeciwnie
ale ja sama poprawnością nie grzeszę ![]() Nie tylko.... ale również... Kurcze, kminię (daleko szukać nie trzeba, to tak w kwestii poprawności u mnie )jaki obiad przygotować Mam na wtorek, bo mnie odwiedza. Mam pomysły na ryby (zupa rybna lub dorsz w głębokim tłuszczu) ale nie wiem czy to dobry pomysł dla niej skoro pewnie będzie pod koniec tygodnia rybkować bo Wielkie czwartki etc Nie będę mieć czasu na pichcenie, bo muszę po nią jechać, coś szybkiego ale zdrowego i smacznego? Teraz robię ten kalafior zapiekany w curry. Ale z mrożonki wychodzi flek Ciekawe jak smak.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-29 o 13:31 |
|
|
|
#689 |
|
BAN stały
|
Machnę znad obiadu
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

aczkolwiek masz rację że niektóre wątki są wręcz absurdalne
no ale to tylko bajka w końcu

) zostały odwołane, więc dylemat Luksor czy Kair rozwiązał sie sam
Poza tym w cenie pobytu mieliśmy np masaż i fryzjera 

) Także na cipeło, szybko, prosto i smacznie. Posmarowane grzanki mogą być wcześniej, na imprezce wsadzasz tylko do pieca. 

Wspólczuję, to jest koszmar, dobrze, że samo przeszło. Fronty się biją.