|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziwne rzeczy,które lubicie robić?
Z tym czytaniem etykiet siedząc na kibelku to myślałam, że tylko ja tak mam -a tu widzę już parę osób taki pisało
z Delicjami też- galaretka na koniec
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
O tak tez czytam etykiety jak siedze na kibelku
czytac gazete od tyłu,od ostatniej strony mówie często do siebie jak jestem sama w domu zapach benzyny tez czasami prasuje na podłodze jak nie chce mi sie deski wyciągać |
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
- uwielbiam przytulac sie do mojej TŻ
![]() - czytac gazete od tylu - gotowac - nie lubie chodzic po mostach - lubie jesc suche zupki chinskie - czytac etykiety bedac w kibelku:P - jak ogladam (na kompie) jakis serial i jest ciekawy, to cala serie w jedna noc ![]() - lubie skladowac narzedzia i rozne inne rzeczy na moim biurku - zasypiam z zalaczonym filmem
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
Też czytam a raczej przegladam gazety od tyłu, często też wstaje o 4 bądź 5 żeby posłuchac jak ptaki śpiewają
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Tzn niektóre rzeczy na pewno nie są dziwne,ale lubimy je robić często,to taka jakby mania.
No jeszcze sobie w nocy tak myślałam co ja takiego robie z leksza dziwnego,a więc: *układać monety rocznikami *zasuszać kwiaty *biegać po schodach jak na zawodach *gromadzić różne pierdółka,które mi później przypominają o tym co robiłam,gdzie byłam,np mam drewienko z domku jak byłam nad wodą to sobie wzięłam *przeglądać swoją twarz w lustrze po 200 razy dziennie *gadać do moich zwierząt,przytulać je,całować *śpiewać jak jestem sama w domu *udawać,że jestem modelką,więc ubieram ciuchy moje i sióstr i łaże po domu jak modelka *dotykać włosów,bawić się nimi *sama obcinam sobie grzywkę *nie wrzucać na tace w kościele *oglądać pupy ludzi którzy idą przede mną *wyciskać krosty na plecach mojej siostry *wycinać z gazet artykuły Kurczę...jestem szajbnięta!!! Na maksa!!!
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
Lubię otwierać nową kawę rozpuszczalną i przebijać łyżeczką to złotko zabiezpieczające
Nie wiem dlaczego ale sprawia mi to ogromną satysfakcję Jak TŻ zrobi to przede mną to jestem śmiertelnie obrażona
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
- zapach benzyny tez lubię
- odkurzać i myć podłogi - wyrywać chwasty w ogródku - moje nowe hobby. Myślę przy tym na baardzo poważne tematy i dostaje zawału jak ktoś nagle stanie nade mną ![]() - obrywać nową rzecz z folii - odklejać ceny/naklejki :P - myć wannę - pienić szampon na głowie ![]() - bawić się woskiem ze świeczki
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja ogólenie jestem dziwna i tak czytając ten watek myslę nad tym czy ja wogóle robie coś normalnie
![]() -Wychodze czesto to szkoły w papciach i jak zamykam bramkę to się skapne ![]() - nie lubie spać... ale niestety musze bo jak nie śpie to serducho boli z niewyspania:P- krecić głupie filmiki telefonem ostatnio np kreciłąm taką dziwną gąsienice:P bo tak fajnie szła :P -robic głupie miny do lustra:P -śpiewać z kolezaną psalmy -przypały lubie :P czesto mi się to zdarza ide sobie gadam cos głupiego a ktos się na mnie patrzy taka minka a ja pianie np na poczcie do przyjaciółki tak na głos "ty brutalu" innych tekstów nie bede przytaczać![]() -wogóle gadac o takich głupotach, ze az potem się zastanawiam czy mój down już całkiem nie zarósł mojego mózgu -zupki chińskie z knora na sucho :P -lubie nie spać całą noc(o 5 rano na spacer pójsć:P) lub np pójść o 7 rano spać -ja z delicjami mam inaczej pierw jem galaretke bo nie lubie potem staram się srodek zjeść a potem naokoło:P, ptasie mleczko-najpierw czekolada -w szkole nałogowo rysuje z nudów po ławce :P I nie moge się opanować Jak mi się cos jeszcze przypomni to dopisze:P
Edytowane przez anecia0509 Czas edycji: 2007-08-24 o 10:05 |
|
|
|
|
#100 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rundka dookola galaretki, czekolada z gory, biszkopt a na koncu biedna, domeczona galaretka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zamach na folie
|
|
|
#101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo zdjęcia fajnym facetom w TV i się wkurzam kiedy zdjęcie nie wyjdzie
|
|
|
|
#102 |
|
Konto usunięte
|
lubie czytac gazety i etykiety w toalecie xD
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam w szoku ![]() Jeszcze z dziwnych rzeczy mi się przypomniało, że lubię np. zjeść wiśnie i trzymać w ustach pestki i tak nieraz nazbieram naraz kilkanaście i sobie mełtam nimi w buzi Jak piję cappucino to zawsze najpierw zjadam piankę z góry Zawsze jedząc szynkę muszę zdjąć z niej otoczkę, wydłubać wszelkie kawałki tłuszczy itp Mój tata mówi, że to zabójstwo tak maltretować jedzenie, ale ja nie mogę zjeść czegoś co zawiera nieapetyczne części
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Przypomniało mi się jeszcze, że lubie rozkoszować się etykietami.
Tzn. kiedy kupię sobie jakiś nowy kosmetyk, lubię czytać jakie ma działanie, skład, i jakie wspaniałe przyniesie mi już niedługo efekty ![]() Lubie też jeść suche zupki chińskie, i rzuć zioła (majeranek i liście laurowe, żeby nie było niejasności)
|
|
#105 |
|
Konto usunięte
|
ja też lubie maltretowac jedzenie
![]() a co do zupek to na sucho uwielbiam vifon złoty kurczak |
|
|
|
|
#106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na sucho zupki czesto kiedys jadłam ale potem mnie brzuch bolal wiec juz od paru dobrych lat nie jem.
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Aha,zawsze sypiam w skarpetkach!!!
Nawet jak jest gorąco,że mokra jestem to i tak ich nie zdejme.
|
|
#108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wstrętne chłopaczyska!!!!
|
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5076851]
a co do zupek to na sucho uwielbiam vifon złoty kurczak Jee, moje ulubione ![]() Też odkrawam wszystkie nieapetyczne części z szynki, z tłuszczykiem już nie zjem, ble. Widzę, że nie jestem tu osamotniona w wielu rzeczach |
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
obsesyjnie sprawdzam daty ważności i np. teraz nie zjadłabym powiedzmy budyniu z datą krótszą niż do grudnia
a jogurty, serki homogenizowane, wiejski, muszą mieć datę co najmniej tydzień "do przodu", żebym je tknęła paczkowane Hochlandy z 3 miesiące do przodu w sklepie nie kupię niczego dopóki nie upewnię się co do jego daty ważności i szczelnego zamknięcia (jogurt, sok, woda mineralna,dżem (po zakrętce) )poza tym jestem normalna
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo ja też mówię do moich szczurków i chomika ^^' Ale tak się nakręcam, że później rodzina dziwnie patrzy na mnie xD
I też jak jeszcze jadłam ptasie mleczka to najpierw obgryzałam czekoladę, a dopiero później mleczko Robię takie coś nawet teraz ^^ Np jak jem chleb to wpierw obgryzam skórę, a dopiero po tym jak już ją zjem to zabieram się za to "prawidłowe" żarełko ![]() Miałam tak również z delicjami kiedy jeszcze je jadłam xD Najpierw czekoladka, później galaretka i na końcu biszkopcik hehe
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
Z delicjami mam to samo,ale nie jem biszkopta,bo nienawidze...blee
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio nie wiem czemu chodze po domu tak bez sensu,czasem z nudy,ale ileż można łazić...normalnie kilometry robie
A tak w ogole z innej beczki,to moja Milka(kotka) urodziła 5 kociąt i to jest dziwne...
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja też
Wygląda na to że jesteśmy normalne
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
* Delicje jeść naokoło
![]() * Jak wsiadam do samochodu to muszę mieć zamknięte drzwi i zapięty pas. * MUSZĘ ZGASIĆ PAPIEROSA BUTEM Jeśli ktoś tylko rzuci niedopałek na ziemię, podchodzę i duszę butem ^^* Pierwszą kolejkę wódki ZAWSZE na czysto, nawet jeśli później pijemy drinki z sokiem * Strzelać kostkami u rąk, nóg, strzelać szyją, stopą... PUCH!! PUCH!! PUCH!! :d* Rano jak się obudzę do szkoły to przestawiam budzik 10 minut do przodu i zasypiam znowu ^^ * Zdrapywac lakier z paznokci zębami ![]() * Przy jedzeniu markizów rozwalać je na pół, zeżreć nadzienie i później resztę
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
Nawet na religi ksiadz sie ze mnie smial o te skarpetki...
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
A co w tym dziwnego?
Skarpetki (nawet latem ) to podstawa mojej garderoby, bo mnie jest ciągle zimno.Ja uwielbiam robić listę potrzebnych mi rzeczy, a szczególnie ubrań. A najbardziej, to jak nadchodzi nowy jesienno-zimowy sezon i trzeba porządnie garderobę uzupełnić. Także oglądam namiętnie wszystkie damskie czasopisma i wyłapuję fajne ubrania, spisuję i jak idę na zakupy to wiem, że musze wejść np. do Pepe Jeans po szare spodnie a do Zary po zielony sweterek Idę i szperam, aż znajdę tę konkretną rzecz. Ale najbardziej na świecie lubię wykreślać konkretne już zrobione punkty z listy rzeczy do zrobienia (takich średnio przyjemnych) np: wizyta u dentysty - CIACH! krecha gruba!, wizyta w Erze: CIACH! druga kreska! Uwielbiam patrzeć, jak ta lista się kurczy...Za kilka dni jest oczywiście nowa, ale przyjemność ta sama![]() Kocham wąchać nowe książki (robię to ukradkiem nawet w księgarni) Ptasie mleczko jedzone warstwowo- norma Oglądam też jakie ludzie mają zęby, uwielbiam, jak ktoś się uśmiecha z takim pięknymi reklamowymi ząbkami |
|
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
Lubię zatrzymywać wszelkie paragony. Tak tylko,żeby były.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.

z Delicjami też- galaretka na koniec

Jak TŻ zrobi to przede mną to jestem śmiertelnie obrażona

wstrętne chłopaczyska!!!!
hehe