|
|
#91 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015! część II
Cytat:
mam piekna w kolorze fuksji taka duza plaska listonoszke i mialam ja raz
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Kolejny post mi sie nie dodal. Dziala Wam aplikacja?
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Grrrr teraz sie dodal. Dziad jeden!!! PASZTETNIK lol bidny tz
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kciuki ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Pasztetnik jestes niesamowita
|
|
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
Balabym sie narkozy ale to chyba w skrajnych przypadkach. Ja mialam zo i fajnie ze czulam jak mi grzebia hehe
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
my od początku nie było powodów żeby przestawać
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA bym się właśnie bała tego grzebania brrrr.... Szwagierka porównała cesarkę do tego jakby jej ktos pod koszulką grzebał heheh To prawda?
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
No czujesz ze ktos Cie dotyka ale tylko tyle dziwne
i nagle czulam jak mi brzuch opada pod mostkiem nagle plasko heheh napewno nie macis sie czego bac przy ZO widzisz od razu dziecko mozesz je ucalowac
|
#99 | ||||
|
Zakorzenienie
|
o boziu w końcu doczytałam
piszecie jak szalone, w tej części napewno nie będę w czołówce zaproszenia rozwiezione jeszcze tylko jutro ale już padam Cytat:
![]() eheheh raczej nie przegonię ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Malinowa ktory juz weekend biegasz z zaproszeniami?
![]() Ja szykuje sobie nasiadowke w misce. Czuje sie conajmniej dziwnie ale cos mnie smyra na dole. Badziewie.A jak post mi zniknie to odinstaluje ta aplikacje! ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- O dodal się dziad ![]() MALA a co do lezenia to dobrze robisz. Mialas wyrazne zalecenie do tego i warto bylo ![]() Pisalam to wcześniej ale chyba sie skasowalo. To ide moczyc tylek
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze tylko jutro i później przy okazji obiadu wielkanocnego organizowanego zawsze u babci dajemy siostrze taty z mężem i kuzynce. i zostają nam jedni z rodziny tż ale niewiadomo kiedy pojedziemy, bo u żony wujka tż ostatnio same tragedie w rodzinie ![]() ale to to już pikuś. najwięcej latania było w zeszły weekend, wtedy jeszcze na to genetyczne jechaliśmy
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie rozwarcia od 3 cm do pełnego nie było przez dobę; / tez dziecko nie chciało zejść i nawet po oksytocynie trwało to ponad 12 h mimo dużych skurczów; ( no ale po co cc jak dziecko cały czas monitorowane o puls dobry miało -spadać zaczął dopiero w czasie parcia i wyciągnęli ja vaccum Tez bym chciała zacząć SN a w razie co dostać cc ale tak się nie da ; ( ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
Pod narkoza to już tak nie miło trochę; /
|
|
|
#103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze to minie najlepiej jest jak sie podmyje to troche czuje ulgi ale zaraz znowu jest to samo, nie wiem czy to nie przez luteine ![]() Cytat:
miejmy nadzieje, ze teraz bedzie tylko lepiej |
||
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
AMELIE04 nom rumianek. Pierwszy raz w zyciu to robię, ale tu nie mam lekarza który by mi cos przepisal, wiec uciekam sie do naturalnych sposobow. A takie ogólnodostępne leki, to chyba niebardzo wolno?
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Mój wewnętrzny zegar tez się przestawił. Obudziłam się o 5 rano na stary i koniec. Jakże się ucieszyłam spoglądając na 2 zegarek co się przestawił, że już 6 i można na legalu wstać hihiiAmelie wrednoto, która zraniła wczoraj moje serce nie powinnam Ci nic pisać, ale będę dobrą koleżanką i podzielę się moim doświadczeniem zdobytym podczas leczenia. Więc Luteina bardzo często uczula i dziewczyny czuły jakby im pochwę wypalało ---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ---------- JAkby ten rumianek nie pomógł to może zapytaj w aptece czy możesz brać jakiś ogólnodostępny lek w ciąży. Czy tam też farmaceuci są dokształceni jak sprzedawcy cukierków na temat leczenia?
|
|
#106 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jedna Prada Rok temu wyprzedalam wszystkie sieciowkowe badziewia i za uzbierana kase kupilam w Wiedniu w outletowym butiku, inwestycja na lata ![]() Cytat:
![]() Raczej on tez nie ma ochoty, jak co chwila splukuje po mnie kibel albo wynosi miski z pawiami, niezbyt go to podnieca ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Nadrobilam ![]() Co do luteiny to ona jest uczulajaca. Sama to przeszlam w drugiej ciazy....jakis obled. co do porodu to chcialam SN bylam przy porodzie jak siostra rodzila i mnie to przerazilo Ale ostatnio porod szwagierki wzbudzil moj niepokoj. Zobacze co z tego wszystkiego wyjdzie. Jutro wizyta ciekawe czy detektor wyczuje serducho.A mialam dzisiaj koszmar.....snilo mi sie ze zaczelam krwawic ![]()
|
|
#108 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Przez torbiel miałam poczekać do końca 1 trymestru, 09.04 idę na wizytę i mam nadzieję, że już mi się wszystko odpowiednio "podniosło" ![]() Cytat:
Można stosować pod warunkiem, że się skończyło 12 t. Pasztetnik mnie uprzedziła, a raczej masz potwierdzenie z 2 źródeł ![]() W ogóle jakoś tak sobie myślę, że wszystko co najgorsze mam za sobą, czyli 1 trymestr, badania genetyczne + PAPPA i w końcu mogę się zacząć cieszyć ciążą Wam Wszystkim też tego życzę Edytowane przez niud Czas edycji: 2015-03-29 o 08:48 |
|||
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- A mój mąż na jakiś głupi turniej pojechał z pracy związkowy. Niby musiał. Ja kurde w depresję wpadnę w końcu. Całymi daniami prawie sama w domu DObrze, że choć tu z Wami mogę popisać, bo by źle było ze mną
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak wogole witajcie
|
|
#111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A u mnie dzis happy poranek, nie mam mdlosci, pozarlam juz ryz z cynamonem i zaraz wciagne galaretke, apetyt mam
|
|
#112 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Nikt nie zakazywał, więc nie było żadnej przerwy
Aczkolwiek trochę się przestawiliśmy godzinowo, bo wieczorami mnie czasem za bardzo rozdyma i pobolewa ![]() Śliczna! Aż się przejdę do monnari z ciekawości, może będzie coś podobnego Cena trochę odstrasza jak na taką małą torebkę, ale...Cytat:
Gdyby nie ryzyko porażenia mózgowego przy porodzie naturalnym, to bym się w ogóle nie zastanawiała, a tak to...ale to już mój gin zdecyduje, ufam mu. Cytat:
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Niud teraz to juz z gorki.
Mala bo szwagierka miala same bole parte z 2 godziny a moja siostra 3 parte i maly byl na swiecie. Moja siostra jest/ byla niepelnoletnia a ja mialam zgode od mamy podpisana przed notariuszem. Moha mam jest chora wiec nie moglabybyc przy niej.
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
Elvegirl wejdz na strone monnari jest moja torebka za hmmm 129 hahahaha to sobie poprawilan wczoraj humor
tylko dziwie sie bo cena nie byla metkowana tylko normalnie na kartonowej metce wyryta z logo firmy ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Przy prodzie moze byc kto chce moja kuzynka byla przy swojej kolezance bo tylko Ona byla gotowa jak zaczela rodzic w nocy Ah... przy mnie nie bylo nikogo no za sciana byl Tz ale jak wyjezdzalam z sali operacyjnej to pierwsza osoba jaka ukazala sie moim oczym byla... moja szwagierka ...bo Tz poszedl z corka na noworodki do dzis zastanawiam sie kto ja wpuscil bo przed jej nie bylo
|
#115 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
bo online bez macania nie lubię kupować. Kilka innych też mi wpadło w oko, muszę sprawdzić No i przede wszystkim zważyć w łapie, bo nie znoszę ciężkich torebek.
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Witam się już w nowym wątku
. Ale szybko piszecie Ja czuję, że dla mnie ogólnie poród będzie straszny Ja też mam nadzieję, że od wtorku jakoś bardziej zacznę cieszyć się tą ciąża. Bo jak na razie pierwszy trymestr, to głównie stres i strach, czy aby na pewno wszystko będzie dobrze. Teraz też się stresuję, czy to genetyczne we wtorek wyjdzie ok. |
|
|
|
#118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakoś tak od wczoraj mi odwaliło i wszystkim na około ( łącznie z sobą ) każe się przestawić na pozytywne myślenie Wczoraj TZ mi słusznie przypomniał, jak zaczęłam jęczeć odnośnie tego prawdopodobieństwa przedwczesnego terminu porodu, że przecież nie mam na to wpływu, a stresując się stresuje dziecko i tym negatywnym myśleniem mogę tylko zaszkodzić... i coś w tym jest. Także dziewczyny głowy do góry, uśmiech numer 5 i brzuchy do przodu ! |
|
|
|
|
#119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez dziś koszmar miałam - snilo mi się że poszłam na to genetyczne usg co mam teraz mieć i się okazało ze dziecku serce nie bije; ( wiem, tylko sen ale stres został; /
|
|
|
#120 | |
|
wkręcona :)
|
Cytat:
![]() Ja boje się porodu cc... po pobraniu komórek jak miaąłm tą krótka narkozę to dwa dni wymiotowałam i łeb mi pękała... chyba wolę pomęczyć się te kilka godzin i później mieć spokój niż znowu to przeżywać... może za dużą dawkę tego czegoś mi dali albo coś... w każdym bądź razie wszysy których znam mówią że sn lepiej bo szybciej wraca się do normalności ![]() A w ogóle ja od jakiś dwóch tygodni mam jakąś falę uczuć... nigdy nie byłąm wylewna w uczuciach a teraz to nie mogę przestać przytulać się buziakować i w ogóle aż mnie Tż nie poznaje zakochałam się od nowa jestem teraz jak nastolatka
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.

ostatnio w sinsay kupilam za 50zł calkiem fajną i dobrze sie trzyma 

05.07.2008 

u mnie rozwarcia od 3 cm do pełnego nie było przez dobę; / tez dziecko nie chciało zejść i nawet po oksytocynie trwało to ponad 12 h mimo dużych skurczów; ( no ale po co cc jak dziecko cały czas monitorowane o puls dobry miało -spadać zaczął dopiero w czasie parcia i wyciągnęli ja vaccum
mam nadzieje ze to minie 
nie powinnam Ci nic pisać, ale będę dobrą koleżanką i podzielę się moim doświadczeniem zdobytym podczas leczenia. Więc Luteina bardzo często uczula i dziewczyny czuły jakby im pochwę wypalało
Przez torbiel miałam poczekać do końca 1 trymestru, 09.04 idę na wizytę i mam nadzieję, że już mi się wszystko odpowiednio "podniosło"