|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
Cytat:
Przed Świętami jak się przeprowadziliśmy to był jak znalazł ten bagażnik. Jeszcze po złożeniu tylnych siedzeń to już bajka. Ogólnie chcieliśmy duże auto, nawet patrzyliśmy na minivany
|
|
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
my właśnie mamy nissana primera kombi (auto tż-ta) i mojego malutkiego citroena c1..... i chcemy właśnie tego nissana zmienić na coś nowszego też w kombi, ale to już chyba nie w tym roku, bo musimy ruszyć coś z budową.....może w przyszłym sie uda...
praktycznie byłoby też wymienić mojego maluszka na coś ciut większego, bo i ile teraz jeżdże nim sama jest idealny ale przy dziecku bedzie już ciężko.... eh przynajmniej na model większy, żeby był 4-drzwiowy.... ale ciężko bedzie mi sie z nim rozstać, kocham go bardzo....
|
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tż musiał się rozstać ze swoją ukochaną, odrestaurowaną Audi 80 w sedanie
|
#4655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę, to auto jest niesamowiteCytat:
Mondeo też jest dość duże? Kurcze wybór jest spory, tylko żeby jeszcze wystarczająco kasy było Na Focusa, oprócz tego, że rdzewieje, narzekać nie możemy, a niebawem będzie pełnoletni. Tylko montuj fotelik w 3drzwiowym i wózek do bagażnika nie wejdzie...C1 jest słodka ))
|
||
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Marei no musiał niestety
ale mamy do niej ogromny sentyment, uczyłam się na niej prowadzić, pojechała z nami dwa razy na woodstock zapakowana po sam sufit ![]() A mondeo mieliśmy takie: https://www.google.pl/search?q=ford+...2F%3B635%3B303 Szok ile to auto było w stanie w sobie pomieścić
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
Kejti wygląda na pakowne. I ładną ma buźkę.
Woodstock... w tym roku pierwszy raz mieliśmy jechać z tz, jakby się z młodym nie udało (tzn bym nie zaszła ). Kiedyś jeździłam do Jaromera na festiwal, to niesamowite wydarzenie za każdym razem wyjątkowe
Edytowane przez Marei Czas edycji: 2015-03-28 o 21:20 |
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
Marei my w A3 oczywiście trzy drzewiową wsadziliśmy cały wózek z gondolą spacerówką i fotelikiem
![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- tak w ogóle goście przed chwilą wyszłi a ja padam na pysk ale było fajnie |
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lubię duże samochody
Nie kombi, ale takie masywne, szerokie autka np kia sportage czy dacia duster
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie mi uświadomiłyście, że ostatni raz byłam na woodstoku w 2003 roku.....boże...12 lat temu
właśnie poczułam sie bardzo staro
|
|
|
|
#4661 |
|
Konto usunięte
|
Ja nigdy nie byłam na woodstoku
![]() My mamy dwa auta- wypieszczone BMW Tzta którym jadę jak musze bo jest wielkie, szerokie i ma napęd na tył i sie boje i mojego UWAGA 20-letniego golfa NEVER, auto pójdzie ode mnie dopiero na żyletki jak juz do niczego sie nie nada bo kocham tego grata ![]() Jestem głodna, głód mnie obudził, a śniadanko dopiero za 35 minut No i dzis brzydka pogoda, ale nic, bo o 10 wyjeżdżamy do domu buu ale stęskniłam sie za kotem Marei my mamy dwa kwiaty - storczyka i jakies badziewie które jest dłużej ode mnie w tym mieszkaniu i za te kot sie nie zabiera. Ale moja mama ma fiskusa i musi wynosić jak przyjeżdżamy bo kot "obcina" liście i potem rzyga
|
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
My na woodstock jeździliśmy co roku, teraz mieliśmy przerwę czekając aż synek urośnie na tyle, żeby z nami jeździć. No ale teraz musimy poczekać aż Lilka urośnie mamy do Woodstocku ogromny sentyment bo tam między nami zaiskrzyło i zaczęliśmy być parą Oglądalismy wczoraj pralki i mam mętlik. Wybraliśmy dwie- Samsung i bosch. Obie mają bogate wyposażenie ale bosch jest 300zł droższy i zastanawiam, że czy ta marka jest na prawdę na tyle dobra że uzasadnia wyższą cenę czy brać Samsunga
Edytowane przez mehja Czas edycji: 2015-03-29 o 09:34 |
|
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja każdy mi doradzał bosha..
![]() I w sklepach i opinię jak czytałam i mamy takiego kolesia który naprawia sprzęty agd i mówił że absolutnie nie. A my szukamy autka mieliśmy kiedyś pezota 406 i byliśmy w nim zakochani ale padł..I teraz zastanawiamy się czy nie wrócić. Do nowszego bardziej ogarnietego itd bo wtedy był kupiony tak na glupa albo citroena xsare albo alfe
|
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja a jaki samsung?
|
|
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy opla astre ale chcemy go sprzedac i kupic nowa scode fabia niebieska
a tak w ogole to uwielbiamy duze samochody jak lexus rx, bmw x5, audi q7 czy mazda cx5
|
#4666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
ja też nie ![]() Cytat:
Cytat:
Bo jakoś ciężko wywnioskować...![]() Mi nikt nie odradzał- biorę boscha Idę obiad gotować, bo przez zmianę czasu mam jakąś obsuwę dziś
|
|
#4667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Haha fakt, tak żem napisała haha odradzal
|
||
|
|
|
#4668 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U mojej mamy jej kot i mój razem bambusa obgryzały. Co ciekawe, ładniej rośnie obgryzany. Muszę poszukać czegoś, co kotu nie szkodzi i kupimy, w końcu mamy gdzie postawić, bo kupiliśmy szafki i komody bo parapet przy Riddim to raczej zły pomysł wszystkie należą do niego.Cytat:
U mnie do pracy przyjeżdżają czasami vipy ze zjednoczonych emiratow i taaaakich lexusów na drodze nawet tu często nie widać. Tylko, że to są limuzyny, nie SUVy. Mogę się chociaż napatrzeć (chyba, że zostanę modelką na insta blee).Kolega z pracy kiedyś powiedział, że SUV są samochodami dla kobiet. Nie wiem dlaczego, ale nie mam nic przeciwko ![]() Też mam obsuwe przez tą zmianę czasu. Wieczorem oglądaliśmy malanowskiego i miałam dziwne sny kryminalne, nie wyspałam się strasznie. Dobrze, że dzisiaj obiad gotuje tz... |
|||
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
Tu np przeważaą bardzo dobre opinie, o tej którą chcę kupić.
http://www.oleole.pl/pralki/bosch-wl...l.bhtml#opinie Myślę, ze jak z wszystkim: zależy od egzemplarza, wymagań etc. Jak kupiłam aristona też wzięłąm "w ciemno", a to był dobry wybór
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
Ja o dziwo dzisiaj już ze wszystkim wyrobiona. Obiad ugotowany, zjedzony. Kościół z palemką odbębniony, teraz jesteśmy na spacerku.
Jeszcze później do teściowej pofarbować jej włosy |
|
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
Wybraliśmy w końcu Samsunga Eco Bubble. Oba z Boschem są w tej samej cenie ale na Samsunga mamy rabat i kupimy go 300zł taniej
Irmusia ja teraz miałam Indesit i nigdy więcej. Działał 7 lat ale mi się to krótko wydaje ale pewnie obecne pralki będą jeszcze krócej działać ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- dziękuję wam za wszystkie rady co do pralki- kochane jesteście i bardzo pomocne |
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś Samsung kojarzył mi się z takim trochę badziewiem, tańszymi tv. Na przestrzeni lat udowodnili, że to dobra firma jeśli chodzi o elektronikę. Myślę, że w kwestii pralek też tak jest i będziesz zadowolona.
|
|
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy dwa telewizory z Samsunga i są ok. A tż telefon. Więc zobaczymy jak się pralka spisze
|
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
Na elektronikę z Samsunga nie mogę narzekać, telefon tylko S.
|
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
mehja to fajnie z tą zniżką
Najważniejsze, żebyś była zadowolonaNo dla mnie 7 lat jak na pralkę to dużo, zwłaszcza jak się pierze powiedzmy 5 razy w tygodniu. Teściowa też była zaskoczona, ze tak długo nam pralka działała Mam nadzieję, ze Bosch tyle pociągnie![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- My też coś mamy z samsunga, bo kojarzę, że niedawno widziałam instrukcję. Ale nie pamiętam coooo Mąż podpowiada, że dvd mamy No i jest ok![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- zrobiłam dziś kurze cycki z tego przepisu http://www.wielkiezarcie.com/recipe99190.html smaczne
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
Prosty przepis, a na pewno pyyycha.
|
|
|
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
Irmusia ja z boscha mam zmywarkę i jestem zadowolona
Byliśmy w Castoramie po kilka drobiazgów i wygrałam w loterii scyzoryk wielofunkcyjny
Edytowane przez mehja Czas edycji: 2015-03-29 o 18:38 |
|
|
|
#4679 |
|
Rozeznanie
|
Ale jestem zła, nic mi nie pocytowalo
![]() a ze nadrabialam na raty to nie pamiętam co komu napisać ![]() Na pewno gratuluję wizyt i wag maluszkow ![]() Ja że swojej strony nikomu nie polecę pralki elektroluxa :/ znajomy sprzedawca baaardzo zachwalal, a jestem bardzo niezadowolona. Bardzo długo pierze, jest głośna i nie ma pokazane ile czasu do końca prania :/ Przez weekend niestety poszalałam z zakupami w hm online i na all Teraz konto puste a ja czekam na paczki ![]() Faktycznie się zrobiło tu ciszej. Wiosna i święta za pasem wiec pewnie dlatego. Ciesze się, bo dziś zaczęłam 31 tc i 8 mc w moim przypadku to sukces i ciesze się z każdego dnia jeszcze troszkę. .
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
Anutka cieszę się, że wszystko dobrze idzie. Oby tak dalej
co kupiłaś? Pochwal się
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

))

właśnie poczułam sie bardzo staro
No i dzis brzydka pogoda, ale nic, bo o 10 wyjeżdżamy do domu
buu ale stęskniłam sie za kotem 

Mąż podpowiada, że dvd mamy
co kupiłaś? Pochwal się