|
|
#781 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LVI
|
|
#782 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Polly, co się stało?
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
przyszły sztyblety cut out, sprawdziłam czy rozmiar ok i leżą
lity też tak leżały dopóki mi się nie opatrzyły i nie wyszłam w nich do ludzi i mam 135-tkę miała być do czyszczenia (obawiałam się grzyba/pleśni w środku, a w najgorszym przypadku popękanego kleju między soczewkami) ale jest w dużo lepszym stanie. na zdjęciach nawet nie widać tych paru pyłków. niestety po pół godziny testowania ręka mi odpada ![]() ale jasny, ostry, ładnie rysuje i kosztował grosze ![]() ![]()
|
#784 |
|
Piers do przodu
|
Nie nadrobie ale mcham konspiracyjnie z kata sali szpitalnej Baru
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#785 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kallos Aloe jest chyba fajny. Chyba, bo umylam Natei ( które jest genialne, wiem powtarzam sie, na pewno kupię inne z tej serii) , a potem sobie nalożyłam. Wlosy super, tylko nie wiem po czym
|
|||
|
|
|
#786 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.ojoj 3.zgadza się , to niebezpieczne Cytat:
![]() Cytat:
.....![]() 2. już jeżeli to prędzej mam nadczynność - spać nie mogę i wszystko mnie fqrvia ![]() Drogi Baru , na podstawie dzisiejszych doświadczeń ogłaszam śmierć perfumiarstwa - teściłam czarne Opium i nowy Ogródek Monsieur Li hermesowy . Opium to żałosny homeopatyczny klon LVEB a ogródek to homeopatyczna zielona herbata z cytryną . Nie ma już czym pachnieć panie premierze , zostaje efektowne rozstanie się z tym światem ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
![]() 2.po obu razem ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na Ciebie to zawsze można liczyć 2. 3. Niestety prawda Dlatemu, szukam wśród "starszaków"
|
||
|
|
|
#788 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak ten olej miałby działać? Przecież jak łyknę, to do krtani nie dotrze ![]() Tylko mnie dusi, a rano budzę się z taką niemiłą gulą w gardle, to nawet ból nie jest. Mały B. mi pewno sprzedał coś przedszkolnego, tylko on kaszlał z odrywaniem, a ja nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie rozumiem grypsu, ale witam się ![]() Cytat:
![]() 2. Polecam moją kotę, nawet mega flegmatyczną koteczkę moich rodziców umie sprowokować do bójki ![]() Miałam dziś kumulację wqwa i doszłam do wniosku, że muszę się nauczyć asertywności, bo kiedyś kogoś zabiję Jestem grzeczna, miła i spełniam z uśmiechem życzenia wszystkich wokół (wewnątrz rzucając mięsem), a jak czara się przelewa to jestem chodzącą furią. A może przesadzam? Może to, że dziadek chce kupić trzylatkowi zestaw Lego za 400 zł, tylko dlatego, że ten wspomniał, że chce kopalnię, a do tego zestaw jest wycofany i jego wartość będzie rosła (no i? mam potem zabrać dziecku, żeby sprzedać?
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. No prosz, czyli sposób niezawodny Jak będę mieć środki na nowe sofy to nie omieszkam ![]() 3. Hyhy to tak jak ja, wszyscy są zawsze tacy zdziwieni skąd taki potwór w takim dobrym człowieku. Wczoraj mi małżon w rozmowie przyznał, że jakbym ja prowadziła wojny (oglądaliśmy Snajpera, meeeeeh kolejny amerykański banał, tyle że zrobiony przez Estwooda i pono Oscary dostał, nie wiem za co) to by nie nastarczyli dla mnie z produkcją amunicji. Jak mam włączony tryb "mordu" to jestem bezwzględna. Taki snajper to przy mnie mały Kaziu Zrozumiały jest Twój wqurw, ale - trochę muszę pobronić Lego, faktycznie jest ponadczasowe. Dzieci znajomych bawią się dziś klockami LEGO z czasów swoich rodziców gdy oni byli dziećmi. Jest w pewien sposób rozwojowe i daje sporo frajdy, a że cholerstwo kosztuje no cóż, znak firmowy, to coś jak perfumy, też są tańsze a jednak ... Może i nie najszczęśliwsze porównanie, ale ja bym brała Mnie ogólnie sklepy zabawkowe przerażają Toż to są sklepy dla zamożnych
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-30 o 20:15 |
|
|
|
|
#790 |
|
Piers do przodu
|
Sami nie wiedza co
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tzn, że wiele złych diagnoz nie pasuje, to też dobrze. Ufff, że zejszła To co tam porabiasz na oddziale, w tzw "międzyczasie"? Wiem duhrne pytanie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-30 o 20:28 |
|
|
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a ma dopiero 3,5 roku.Haha, napisałam brzydkie słowo zakamuflowane, a Wizaż i tak wykapował
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-03-30 o 20:37 |
|
|
|
|
#793 | ||||||
|
BAN stały
|
Kuruj się i wracaj do zdrowia szybko!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zresztą u mnie też perfumowa zapaść - ani mi się testować niczego nie chce, ani pachnieć na co dzień (co najwyżej chwycę coś na chybił trafił przed wyjściem z domu i tyle) Jedyne, co mnie kusi, to poznanie niektórych zapachów od Mancery (było parę rozbiórek ostatnio, ale mam uraz psychiczny po Versense branym w ciemno)![]() W ostatniej chwili zdążyłem umyć od zewnątrz ![]() Cytat:
Ja prędzej na serce padnę, albo wywiozą mnie w kaftanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Kolejne słuchawki mam rozwalone! Siostrzeniec siedział u mnie pół dnia na kompie i zauważyłem, że jedna sobie luzem leży, jakby była nożyczkami odcięta
|
||||||
|
|
|
#794 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajny avek, czyżby Sheila Cytat:
![]() ja właśnie jutro ide do endo z powodu szalejącego znowu tsh Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytuje mi na Mozilli |
||||||
|
|
|
#795 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
a mam calego Kindla ksiaxek Koonza i Kinga ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#796 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Kur wa mać! Znowu uprawiałam skoki przez płotki!
Katty,zdrowiej!
|
#797 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#798 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O! ![]() Cytat:
Cytat:
i zaraz Ci się bateria rozładuje po rozmowie ze mną ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
to tylko jak się ma bogatego dziadka
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#799 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. Zemsta siostrzeńca ![]() Cytat:
2. ![]() 3. No tak, to info zasługuje na brokułą!!!! Cytat:
co do Kindla - nie zawiodłam się
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-30 o 22:51 |
||||
|
|
|
#800 |
|
grozi wypollizowaniem
|
agnyska! juz myslalam ze mi sie jakis stary bar kliknął
|
|
#801 | ||
|
BAN stały
|
Tytułu nie pamiętam, hmmm...
mam! Trzeba było wpisać w google "Stalingrad snajper film" Nie Matt Damon, a Jude Law - po pierwsze primo, a po drugie i ostatnie - tytuł "Wróg u bram" Cytat:
Pojęcia nie mam, co trzeba robić, by przeciąć kabel od słuchawek Poza wypróbowaniem ostrości nożyczek nic innego nie przychodzi mi do głowy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Widziałam, of kors, że widziałam. 2. Eeeeeeeeeeeeee nie lubić wujka?????? ![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Znad Ahamd Tea Earl Grey - Coś Neski nie ma ![]() Chyba idę do łoża. Jutro bizi dej. |
|
|
|
|
#803 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Powiedziałbym, że zapominanie o myśleniu ![]() --- 3/4 dystrybutorów paliwa na cepeenach oszukuje kupujących, NIK podała Dół mnie jakiś złapał
|
|||
|
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
mnie na nowym tez już cytuje
Cytat:
ad 2 ad 3 no ba ![]() Znad kawy |
|
|
|
|
#805 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad choroby
![]() Nosz kurdwa, jak ktoś z wirusówką łazi do pracy to nic dziwnego, że potem inni łapią
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
bry
coś mnie bierze opryszczka rośnie, zimno mnie telepie, to przez tę pogodę, wściekłe wiatry i deszcz, co mnie co chwila łapie ![]() Ale dotarłąm zmoknięta do wawy, 3 zabieg light sheer wczoraj zrobiony, będę pikna i gładka na lato
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-03-31 o 10:31 |
|
|
|
#807 | ||||||
|
Panaroja
|
Kurna , co jest ??? ramki poznikały , kolory poznikały , został sam druk rozjechany na całą szerokość monitora , emotki nie wchodzą , nie cytuje , nie zaznacza . Spróbuję na stary przejść o w mordę , właśnie jestem na starym i nie działa
---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- OOOOO dziaaaałaaaa ![]() Cytat:
![]() 2.mnie się jusz nawet szukać nie chce ![]() Cytat:
2.kothy sę niezawodne 3.a może dziadek sam się chce pobawić ja sama osobiście bardzo chętnie weszłabym w posiadanie dużego konstrukcyjnego zestawu Lego , gdyby to było możliwe . Ale zwykłych konstrukcyjnych za Boga Ojca nie uświadczysz - tylko celowane , przedstawiające określoną rzecz są a najfajniejsze są takie wielofunkcyjne , gdzie wszystko można zbudować Cytat:
![]() 2.mnie kusi Mancery róża z czekoladą ale się nie załapałam bo za późno zauważyłam róża z wanilią jest ![]() 3.a po co małolatowi swoje słuchawki dajesz ![]() ![]() Cytat:
?Cytat:
Cytat:
zimno , wiatr i wrednie i na dodatek gardło mnie boli
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#808 | |||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Dla wewnętrznej satysfakcji i poczucia spełnienia prastarego, przedświątecznego obowiązku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Do głowy by mi nie przyszło, że tak się to skończy ![]() Cytat:
![]() --- Kulka dla wszystkich chorujących ---> |
|||
|
|
|
#809 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2.nie doceniasz siły małolatów
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

Był ciemnozielony, opatrzył mi się. Lepszy zwykły przecierany brąz pseudo-zamsz czy walnąć np. jakiś lekko bordowy...? Bakłażanowy? Ceglasty? Coś co nie wiem? Wzorki odpadają, odcień musi być dość ciepły.

Na Ciebie to zawsze można liczyć
Dlatemu, szukam wśród "starszaków" 

Toż to są sklepy dla zamożnych 

Siostrzeniec siedział u mnie pół dnia na kompie i zauważyłem, że jedna sobie luzem leży, jakby była nożyczkami odcięta