|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
cześć,
nie uwierzycie..ale piszę już 3 raz!!!! nie działał mi dziś wizaż.... u nas pogoda do kitu ![]() ![]() ja się kulam...inaczej tego nazwac nie mogę. Cholernie mi ciężko ..dobrze, że to przejściowe ![]() ![]() u nas już 32 tydzień! czy wy wiecie jak mi to szybko zleciało! poprostu jakiś expressssssssssssssssssss s. W srodę idziemy na usg z TŻ, nie mozemy się doczekać ![]() Takaya, bardzo fajnie, że tak to wszystko przemyślasz- mam na myślę budowę. To są niemałe pieniądze, a i dom na całe życie, więc warto go zrobić z "głową" ![]() Joasiunia, a kiedy dokładnie ślub? Ewcia, jak Twój Tż? jakies dodatkowe badanie przeszedł? obiad na chrzcinach obowiązkowo ![]() Passion, pokrzye piłam jak byłam w pracy... ![]() ![]() Badzia, w H&Mie o line kupiałm sobie biustonosze do karmienia ![]() ![]() ![]() noo i kupiłam sobie upragnione new balance ( w sumie jako prezent na święta) ![]() miałam coś jeszcze pisać ale zapomniałam..... ubranka dla "nowego członka rodziny" mam już prawie gotowe ![]() ![]() ![]() nowy materac do łóżeczeka i nowa kołderka z podusią też ![]() Edytowane przez DELL Czas edycji: 2015-03-30 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3302 |
Zakorzenienie
|
Hej
U nas tez lało i wiało teraz troche slonca ale wiatr Ewka jak macie zamiar dlugo siedziec a pewnie tak to prócz obiadu jeszcze jedno ciepłe pasuje. Dell na ktore swieta te co byly ? ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Monita jak urósł bąbel ![]() Joasia bardzo ladny zestawik, buty na zdj troche wpadaja w pudrowy róż taki lekki. Jeszcze 2 tygodnie, jaką następna impreze szykujecie ? ![]()
![]() |
#3303 |
Zakorzenienie
|
nie Kuleczko, te które są przed nami, czyli Wielkanocne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3304 |
Zakorzenienie
|
aa zapomniałam ze wy macie prezenty na wielkanoc.
Ja mam takie buty ale z Turcji, mama mi przywiozła jak była
![]() |
#3305 |
Zakorzenienie
|
taaa, dokladnie
![]() dołożyłam sobie część kasiorki i kupiłam.. inaczej to obchodziłam się ich "smakiem" bo są cudne!! i jakie lekkie i wygodne ![]() cieszę się jak gwizdek ![]() a jak Wy spedzacie święta dziewczynki? my pierwszy dzien na sniadanku u mojej sister, obiad u teściowej a potem wyjazd do Mirka babci... a drugi dzien wyjazdowy obiad z moimi rodzicami i siostrą. mam nadzieję, że podołam z tych brzucholem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3306 |
Zakorzenienie
|
Dell obiad obowiązkowo
![]() pytam o gorace danie np o 16 ![]() ale już postanowione -będzie byliśmy przed chwilą ustalić menu i wszystkie pierd.ołki ![]()
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-03-30 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3307 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coz za pogoda i coz za przystojniak ![]() Cytat:
Ale zlecialo o jaaa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3308 |
Zakorzenienie
|
Helooo
![]() ![]() Ja w sobote poleciałam do fryzjera. Dostałam kasę od męża i znów jestem ciemna ![]() Madzia bała się mnie pierwszego dnia ![]() ![]() Monita zazdroszczę temperatur! U nas znów zimno i deszczowo ![]() Kuleczka no ja tak tylko głośno myślałam co tu zrobić, ale oboje wolimy jednak tam się budować mimo,że to zadupie ![]() Asiu sukienka super i szpilki extra! Dell ![]() ![]() Ewka nie masz co się martwić na przyszłość ![]() ![]() ![]() Kurczeee ale mnie korci aby zrobić zakupy w Carters bo są takie śliczne t-shirty po 5$ i darmowa wysyłka a pewnie na święta Ciotki się zlecą. Tyle,że znów nie wiem czy mi Magdalena nie wykiełkuje ostro w górę ![]() Passion będziesz sprzedawać te bluzeczki co razem kupowałyśmy? Ja musze się wziąć i wystawić je na Szafce albo na Tablicy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3309 |
Zakorzenienie
|
Asia, Qslońcu, wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin, spełnienia marzeń!
![]() swoją drogą 3 lata temu miałyśmy pierwsze spotkanie ![]() ponadrabiam później. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3310 |
Zakorzenienie
|
monita daj trochę słoneczka
![]() synuś przystojniaczek ![]() dell tez z tz szaleliśmy na zakupach w sobotę właśnie mieliśmy ta zniżkę 40% i zaoszczędziliśmy 140zl ![]() takaya jedyne pocieszenie że kolor szybko się "zmyje" ![]() bo też mi ost zrobiła ciemne i szybko się zmyły ![]() biedna Madziulka ![]()
![]() |
#3311 |
Zakorzenienie
|
nie dodało
![]() Monita, synuś słodki i jak zwykle stylowy ![]() pogody zazdroszczę bo i u nas paskudnie ![]() dałabym sobie rękę uciąć, że Wy teraz w Polsce ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- DELL, apropos brzucha, to wiesz jak jak się czuje cały czas ![]() i fakt, zleciało, zaraz brzuszek będzie wspomnieniem ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- DELL, to się ładnie ze wszystkim uwinęłaś, jak bęzie kącik/pokój już gotowy to się pochwal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3312 |
Zakorzenienie
|
Passion, Ty to masz pamięć
![]() DELL, zazdroszczę bucików, ja ostatnio chciałam sobie kupić ale na mojej 'masywnej' stopie słabo wyglądały.. no i oczywiscie największy rozmiar był ciasnawy ![]() Mnie strasznie kusi wizyta u fryzjera ![]() Takaya, biedna Madzia.. ale już się przyzwyczaiła? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3313 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() buty fajne, w sam raz na spacery z dwójką ![]() u nas Święta szykują się raczej tylko u teściów, w tej chwili moi rodzice się nie popisują ![]() ale z siostrą się pewnie zobaczymy ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() zobaczymy za tydzień ![]() muszę sprzedać, ale nei mam kiedy się wziąć. ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3314 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() passion tz kupil bluzę i spodnia a ja bluzę ![]() http://www.cropp.com/pl/pl/chlopak/k...ed-jogging-top http://www.cropp.com/pl/pl/dziewczyn...ed-jogging-top butów tz nie widzę na stronie a menu rosół ziemniaki tradycyjne i ćwiartki pieczone schabowy filet nadziewany ppolędwiczki surówka z pekińskiej buraczki marchewka sałatki jarzynowa ananasowa i gyros ![]()
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-03-31 o 10:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3315 |
Zakorzenienie
|
Dziek dziewczynki.
Passion, jestesmy u tesciow, do PL lece w niedzoele. Takaya, wloski szybko zjasnieja a i Ty sie przyzwyczais. Ja tez niedawno bylam u fryzjera, robilam delikatne pasemka. Dell... juz niedlugo i bedzie po. Koncoka jest trudna. Trzymaj sie!
![]() |
#3316 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, ja też muszę swoje odrosty opanować przed spotkaniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3317 |
Zakorzenienie
|
Passion dziękuję za życzenia i pamięć
![]() Takaya dzięki ![]() Ewcia aż się głodna zrobiłam ![]() ![]() Ech mój Antek zaś marudny... Niech się to ustabilizuje ta kupka i to wszystko... Na chwilę obecną nie ma szans na drugie o nieee... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3318 | |
Zakorzenienie
|
![]() bo siara będzie ![]() ![]() Cytat:
![]() nastrój chyba dalej nei najlepszy? Ewka, fajne bluzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
Eloooo
![]() Ja to już powoli zaczynam liczyć na wygraną w totka z ta budowa domu ![]() ![]() M już trochę się przyzwyczaiła, ale dziś rano krzyczała za tatusiem mi nie dawała się wyjąć z łóżeczka (TŻ miał na rano) jeszcze pewnie jej trochę zajmie zanim się przyzwyczai. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3320 |
Zakorzenienie
|
Takaya, nie chce Ci podcinać skrzydeł, ale wydaje mi się, że za 250 tysięcy to zrobicie stan surowy zamknięty
![]() a jak z tą działką po Twojej rodzinie? ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- aż jestem ciekawa jak wyglądasz skoro córka Cię nie poznaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A humor to jakos mnie dobija to ze Tosiek tak placze ze nie spi całymi dniami ![]() Moj maz mnie dzisiaj zaskoczyl prezentem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3322 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Takaya to może weźmiesz fachowców z innego województwa ?? Zrobiła zamęt dziecku ![]() Joasia jeszcze raz najlepszego na tą ...tkę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3323 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko dziekuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3324 |
Zakorzenienie
|
cześć,
![]() Joasiunia, jeden prezent , ale za to konkretny!! superancko ![]() Passion, to żeś teraz poleciała z tym brzuchem po całości ![]() Ewcia, takie przeceny lubię najbardziej ![]() ![]() ![]() ![]() jejku, u nas cały czas leje : (((((( coś widzę, że wzięło nas na fryzjera ![]() ![]() Takaya, to pojechali ci trochę z tą gorzką czekoladą.. nie możesz zareklamować??? niech Ci teraz ściągną ten kolor... i zrobią jaśniejszy. ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Ostatnio wracałam od moich rodziców, i zajechałam z M na basen pomachać mojemu TŻowi podczas zajęć ![]() ja przerażona, bo nie wzięłam ani kąpielówke ani ręcznika nic!! tak więc moje dziecko kąpało się w majtkach ![]() TŻ ma zawsze ręcznik w szafce, więc luzzzz.... poszliśmy za ciosem, a Mały zachwycony i chce chodzić na basen ![]() idą w czwartek ![]() zdjęcie wrzuciałam w klubie... niezbyt wyraźne, ale jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3325 |
Zakorzenienie
|
Asia kochany
![]() Pochwal się ![]() Ah te początki ![]() ![]() Dell s? Wow co za rozmiar ![]() M musiał mieć frajdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3326 |
Zakorzenienie
|
DELL fajnie
![]() ![]() ![]() ![]() Passion jutro sie postaram wrzucic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3327 |
Zakorzenienie
|
asiu łał
![]() pokaż fotke prezentu tz sie spisał ![]() ja chciałam z M chodzić na basen ale tatuś jest na nie ![]() czy u Was też tak wieje? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3328 |
Zakorzenienie
|
Ewka, czemu nie chce?
my byśmy chętnie, ale w sezonie chorobowym po prostu się boimy, a latem to albo czasu nei było albo basen na podwórku ![]() weźźź, pogoda paskudna. Otwieram rano rolety, a tu śnieg z deszczem poziomo pada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3329 |
Zakorzenienie
|
Hej
U nas dziś pi... jak to mówią jak w kieleckim bez obrazy I_K ![]() Teraz jakiś śnieg czy grad sypie. Wiecie co od tego wszystkiego to albo mi się zdaje albo mi cycki urosły i wogóle czuje się taka spuchnięta, nie wiem co się dzieje ale waga bez zmian ![]()
![]() |
#3330 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.