|
|
#91 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Cytat:
Cytat:
Poszperałam trochę w necie i zrobię chyba fasolkę po bretońsku ze strony kotlet.tv albo makaron z brzoskwinią albo właśnie placki ziemniaczane albo pizze na cieście francuskim Domcia nie je sama. Tzn. czasem próbuje, coś tam chapnie, pochlapie trochę i zaraz się nudzi i idzie porobić coś innego
|
||
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Nancy- Oskar szybko się nudzi samodzielnym jedzeniem. Lepiej jak mama nakarmi
Druga sprawa to u nas jedzenie nie może trwać wieczność (a tyle trwa jak je sam) bo cukry mu idą w górę a potem trzeba kombinować żeby zbić. Deli-pytałaś o paleniu w piecach. Nie wyobrażam sobie już nie palić,właśnie rozpaliłam w kominku bo końcówki palców miałam drętwe z zimna (przy 21st. ).
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Ewik roznie,czasem 2 czasem jeden a zdarza sie,ze i trzy jak dochodzi zupa. Przez ostatnie poltora tyg gotowakam tylko dla siebue i Kuby,ho tz mial obiady zapewnione w oracy ale na jutro juz musze myslec nad czyms,co sobie bedzie mogl zabrac do oracy i tam odgrzac...stad wlasnie karczrk. Kuba ma za to ostatnio szal na schab,zadnego innego miesa nie chce jesc,wiec dla niego cos innego.
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
My nie grzejemy....wlasciwie od stycznia chyba?
![]() Elllmi ja tez mam wszystkie ebooki GoT, w formacie ebookowym zdaje sie ![]() Dziewczyny czy jest tu jeszcze dziecko ktore jest totalnym spiochem??? Pietraszko chodzi spac o 20-21 i spi minimum do 8(nie pamietam, kiedy wstal ostatnu raz przed 8), aczkolwiek standard to 9, a wczoraj obudzil sie o 10, wypil butle mleka i jeszcze dogorywalismy do 11prawie ![]() Aha i odkad nie chodzi do zlobka - ani katarku, ani kaszlu. Z tymze non stop na Singulair jest no i faktycznie trzymam mu diete Za 19dni maraton a ja chora dodupnie
|
#95 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nastrój w ogóle?---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
Tak szczerze, to zazdroszczę Domcia ostatnio zasypia ok 21 i śpi max do 7.Zdrówka! Lady pytałaś M. o te zdjęcia??? Wiem, że jestem upierdliwa, ale nadal nie wiem jak to zrobić... |
||
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Ewik nauczylamsie gotowac z Kuba,zmywac,prac,sprzatac . Wszystko robimy razem. A jak nue wykazuje checi to gotuje jak spi albo z doskoku. Samopoczucie...ostatnio lepiej,dziekuje
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Ellmi ja idę dziś do spowiedzi. Dwa lata nie byłam . stresa mam strasznego, hehehe
Idę tylko dlatego ze chrzciny po świętach są Nancy Zuzia potrafi sama jeść ale jej się nie chce. Trzeba ja ostatnio ciągle karmić. Zuzia mi spadła z krzesełka do karmienia. Wychodziła z niego, poleciała i walnela głową o kant mebli. Limo ma na pol czoła. Nie da sobie dotknąć a ma tam trochę krwi. |
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się wydaje że dużo gorzej śpaść z krzesełka do karmienia niż zwykłego Ucałuj Zuzie. Drzemki chyba nie będzie, była 30 minut przy okazji uu i to chyba tyle na dziś. Szaja: ta książka która kupiłam (Jagielski ej) świetna, polecam jak kogoś interesuje taki klimat, połowa już za mna. A wiosną na czeresniowej super już wiem że warto kupować jednak inne części, super zabawa w porównywanie |
|
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aga biedna Zuzia. Buziak dla niej Lecę z Alą do biedry. Paaaa |
|
|
|
|
#100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Aż takim hardkorem nie jestem;p Kurde, Wy się tak zachwycacie tymi czereśniowymi książkami a mnie jakoś nie zachwyciła;p
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
Blanka też sama nie je , no chyba że to kanapka czy coś co się je widelcem to tak ale zupa kasza czy serek to muszę karmić .
Drugi dzień histeria za histeria , już mnie wściek bierze . Widać że spać jej się chce ale nie pójdzie tylko będzie się wściekać do wieczora . I pampersy znowu nie da zmienić kupa jej nie przeszkadza . Dajcie z kilo cierpliwości bo zaraz mnie jaki szlag weźmie!!!! |
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Amelka je sama odkąd ... nie pamiętam, od bardzo dawna.
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Ewik tak, klikasz prawym na moj komp -> wlasciwosci -> zaawansowane ust systemu -> efekty wizualne, planowanie itd. -> otwiera Ci sie długa lista z różnymi cudami i musisz mieć zaznaczone "pokaż miniatury zamiast ikon" ;-) mam nadzieję, że zadziała
![]() sorki ze teraz dopiero mialam mega yntensywny weekend
|
#104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może lepiej się będzie czytać niż w pdfCytat:
ale że jeszcze w krzesełku ci usiedzi u nas by się chyba wściekł
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja podczytuję w miarę możliwości z telefonu. Przyznaję bez bicia, że zeszły tydzień tzn. każdą wolną chwilę, poświęciłam na czytanie serii o Crossie jestem jedną z nielicznych które przeczytały Greya, a więc i po to sięgnęłam i ZDECYDOWANIE lepsze.Poza tym chodziłam jak zombie. Dawid pobudki urządzał po 5:00 i od razu chciał malować/układać puzzle/autami jeździć.W rezultacie ja o 18:00 już byłam jedną nogą w łóżku a po 20 zasypiałam razem z nim. Wczoraj i dzisiaj wstał przed 7:00 i oby mu tak zostało ![]() ![]() Dodatkowo to zgryzł sobie policzki od wewnątrz, plus na wardze po wewnętrznej stronie miał pęcherzyki i pędzlowaliśmy to dezaftanem. Znikło na szczęście, ale jeść za bardzo nie chciał. Plus 5tki dolne się pchają. Pisałyście o wagach/rozmiarach dzieciaków. Dawid ma ok 92cm, waży 14,5 kg numer buta 25 Jaka zdrowia dla tych cudnych kruszynek Iwfka padłam z wizyty a aptece Misiael powodzenia i cierpliwości przy wizycie t. i zdrowia dla Hani! Meneq super, że już na nowym, niech się Wam darzy! Szaja fajne rzeczy tworzysz ![]() Deli oby przeszło z tym kolanem! U nas ostatnio Młodemu się zdarzyło posikiwąc w pampa w nocy. Brawo dla Amelki! Sylwietta Bartulo na pewno niedługo zaskoczy z nocnikiem ![]() Nancy coś za coś Dawid u mnie się jeszcze paprloli przy jedzeniu takich zup czy półstałych pokarmów :/ Ewik też o plackach ziemniaczanych pomyślałam bo robiłam kilka dni temu :? dzisiaj kurczak w przyprawach, kuskus i warzywa na parze. Aga buziak w czułko dla Zuzi ![]() Ellmi ja odkąd mieszkam z TZ, właściwie odkąd w ciąży byłam nie była do spowiedzi i pójdę pewno dopiero przed ślubem, także wtedy to chyba s*ać pod siebie będe Wy o myciu okien gadacie.. nawet mnie nie denerwujcie umyłam w zeszłym tygodniu wszystkie okna, wyszorowałam ramy po zimie i co!! I qrwa wczoraj taka wypiz.ducha przyszła że okna wyglądają jakby z kilka lat nikt ich palcem nie dotknął Ale debilny nowy wizaż. Jak cytujecie to mi się wszystko zlewa
|
|
|
|
#106 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja chciałam w skórzanej wiosennej kurtce w Święta ale chyba nie ma opcji. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
Dziecko śpi, mąż w kuchni, robi obiad- tak to można żyć. Jeszcze, żeby mnie zgaga i skurcze nie męczyły to byłoby idealnie
|
#108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Uzywamy, ale ona rzadko w nim siedzi. Nie chce w nim jeść. W ogóle nie chce w kuchni jeść. Ale dziś ją coś naszło i sama do niego wsiadła. A potrafi wejśc i wyjśc z niego. A wolę by w kuchni siedziała w tym krzesłku niż na krześle, bo mamy składane krzesła w kuchni za 15 zł. I ona na nie nie raz wychodziła i nei wiem jak to robiła, że ono się składało. |
||
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Lady kocham Cię!
Dziękuję Ci bardzo za pomoc!!!!Hope też zaczęłam czytać Crossa (Greya też całego przeczytałam), ale coś nie może mnie wciągnąć. Może dlatego, że przez miesiąc udało mi się przeczytać 20 parę stron - brak czasu ![]() Insolito współczuję zgagi. Mnie męczyła i z Domcią i z Alą. Ale w drugiej ciąży było gorzej - nawet po herbacie ją miałam Byłam w biedronie i kur** oczywiście jak wracałam zaczął padać deszcz ze śniegiem. Dodatkowo szłam pod wiatr, więc nie muszę mówić jak wyglądałam jak doszłam do domu |
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Ewik, czyli pomoglo?
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- elllmi wyslij na pw maila to przesle
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze bardziej
Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Ewik no mnie wciagnelo bardziej niz Grey
|
|
|
|
#115 | |||
|
Zakorzenienie
|
Pola nie ma jeszcze 2 trójek, a dwójki jej teraz wyszły ostatnio, pozostałe zęby już dawno ma
Cytat:
My tylko wieczorem palimy w piecu, ok. 18, żeby wodę zagrzać, to i na grzejniki i podłogówkę jeszcze idzie, ale pali się max do 22/23, więc tylko 5 godzin Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#117 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
brawa za suchego pampa! ja sobie nie wyobrazam nie grzac caly dzien, malo tego nie wyobrazam sobie nawet wieczorkiem nie przepalic, brrrrrrrrr. wczoraj dalam mamie kase na pol tony wegla ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2015-03-31 o 17:43 |
||||||||||||
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryku ser plesniowy i zurawina to polaczenie absolutnie idealne
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko jakos te frytki mi nie podchodza do tego
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.

dodupnie 

u nas by się chyba wściekł
umyłam w zeszłym tygodniu wszystkie okna, wyszorowałam ramy po zimie i co!! I qrwa wczoraj taka wypiz.ducha przyszła że okna wyglądają jakby z kilka lat nikt ich palcem nie dotknął
kupiłam sobie na święta baleriny
22.05.2008
14.08.2011

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)