|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz. IX
Szczoteczka z ofe nie dla mnie, ale nie marudzę, bo mam swoją z Brauna
![]() Cytat:
Cytat:
Organizatorzy zapewne nie podają, żeby ludzie nie komentowali, że ich były lepsze![]() "Moim największym marzeniem jest móc biegać po Maladze... Byłam tam 3 lata temu przez parę tygodni. Wyjeżdżając, chcąc oszczędzić miejsca w walizce zrezygnowałam z butów do biegania i był to mój największy błąd. Codziennie zwiedzając to miasto, które pokochałam od pierwszego wejrzenia, żałowałam, że nie mam odpowiednich butów, by móc w nie wskoczyć i po prostu biec przed siebie... W tym cudownym tętniącym życiem hiszpańskim mieście jest tyle wyjątkowych miejsc, że bieganie po nim to czysta przyjemność. Teraz wspominając port, plażę, wąskie uliczki, promenadę aż się uśmiecham na samą myśl... Mam plan tam wrócić, wiem gdzie i z kim wtedy pobiegam. Uwierzcie mi, uśmiech od ucha do ucha gwarantowany! A w tych Reebokach to już w ogóle pełnia szczęścia! " "wymarzone miejsce do biegania : plaża od Nowego Portu w Gdańsku do klifu w Gdyni kiedyś próbowałam ale wymieklam. Może teraz się uda )" "a moje wymarzone miejsce do biegania to jakiś cichy, spokojny szkocki zakątek" |
||
|
|
|
#1832 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pdsumowujecie marzec..he he mój marzec to kalendarz z perły który nawet jeszcze nie przyszedł
|
|
|
#1833 |
|
Raczkowanie
|
do mnie też dzwoniła wczoraj, ależ była natrętna. Mówię jej jasno, że nie brałam udziału w żadnym konkursie (czasami napiszę coś na wizazu albo na ofe i to wszystko ) a ona,że nie jest od konkursu tylko od wysyłki i musi mieć potwierdzenie, a ja jej znowu, że nie brałam udziału, to ona, że powtarza jeszcze raz, że nie jest od konkursu, a ja jej na to, że jak pani nie jest od konkursu to ja nie jestem za-in-te-re-so-wa-na, ciał.
|
|
|
|
#1834 |
|
Zadomowienie
|
U mnie w marcu:
- płyta "scarlett" lemon - Knorr zupki z ambasady - doremi z ambasady - kalendarz perła (czekam) - torba z belvity (czekam) - milka cukiereczki - próbki z everyday - zestaw do wlosow i bransoletka z FB - t shirt z FB - bio - błonnik kapsułki odchudzające (czekam) - podkład wizaż - dwa hiacynty Ogólnie średnio w marcu, chciałabym taką lumeę albo tablet, odkurzacz : D ale za wysokie progi na moje nogi w kwietniu nie bede szalec bo miesiac do matury, muszę popowtarzać :P
|
#1835 |
|
Wtajemniczenie
|
Visa oczywiście nie dla mnie
Podsumowanie "domowe" marca, który rozkręcił się pod koniec: - farba od Ofe - płyn micelarny też od Ofe - zestaw Sunbites - Knorr od Ambasady - Yodeyma 15ml - zestaw Pantene - podkład L'Oreal - cukierki Milka x2 i próbki: Vichy, Always, Fairy kapsułki i bulionetki Knorra
|
#1836 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nieszokujące, przyziemne. I dobrze Pewnie masz rację, że celowo ich nie wstawiają, bo zaraz by się jakieś "dobre duszyczki" znalazły, które by szukały dziury w całym
|
|
#1837 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny myślę o tym aby zarejestrować się na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ ale nie wiem jak to później w praktyce wygląda, czy ktoś nie miał żadnych problemów jak np miał mało rozmów o produkcie tzn. mało raportów itp. Bo rozumiem, że to działa podobnie jak na Ambasadzie ternd. Podpowiedzcie czy warto się w to bawić, bo nie powiem kusi możliwość testowania produktów.
|
|
|
|
#1838 | ||
|
Wtajemniczenie
|
ja widziałam czyjąś paczkę na fp StCoM, niezła
mnie żałują oststnio nawet ankiet Cytat:
![]() nadal trzymam kciuki ![]() Cytat:
Nadrabiam ankiety z wygranych Pantene i L'Oreal, bo Edipresse bardzo ładnie prosi niestety,teraz nie dam rady Gratuluję wygranych z marca czekamy na te kwietniowe ,pokaźne listy
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1840 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Podsumowanie marzec: 1. bilet podwójny koncert A. Piaseczny 2. książka "Koniec wiosny w Lanckoronie - Agnieszka Błotnicka" 3. zestaw pod 2 kremów pod oczy Eveline i Soraya 4. Dermedic krem na dzień i na noc 5. DVD bajka 'Wszyscy Kochają Clifforda' 6. Blender stożkowy Amica (czekam) 7. La Luxe kolorowe kosemtyki (czekam) 8. Depilator laserowy Philips sc2004/11 Lumea IPL (czekam) Chyba ładnie No i gratuluje Wam wygranych ![]() ![]() klask i:
Edytowane przez Monkakon Czas edycji: 2015-03-31 o 18:58 |
||
|
|
|
#1841 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie nie ma się czym chwalić, marzec był marny. Sporo konkursów odpuściłam, a większość nie doczekała się nawet wzięcia udziału, tylko przepadła gdzieś w zakładkach odłożone na później, a jak przychodziło to " później" to się okazywało,że konkurs już dawno zakończony. No cóż, liczę na bardziej owocny kwiecień czego i Wam wszystkim życzę
|
|
|
|
|
#1843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Fajnie było wzięłam ze sobą teściową. Akurat koncert wypadł w dzień teściowej :P o czym się dowiedziałam po koncercie ![]() Konkurs na fb Vichy https://www.facebook.com/vichy.consu...type=1&theater |
|
|
|
|
#1844 |
|
Rozeznanie
|
Aż 50 kosmetyków do wygrania, więc myślę, że warto spróbować
.https://www.face book.com/vichy.consult/photos/a.138195379529113.27889.1 26530107362307/1161749860506988/?type=1 |
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Na fb Vichy konkurs - do wygrania micel, żel lub olejek do demakijażu
![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1846 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1847 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1848 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Alkoholowe konkursy na facebook'u ![]() https://www.facebook.com/TheNightisi...684273/?type=1 https://www.facebook.com/bolsplatinu...type=1&theater |
|
|
|
|
#1850 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
Mogę dołączyć?![]() Ja najczęściej biorę udział w konkursach facebookowych ![]() Udało mi się ja narazie wygraćtylko bon 50 zł na vinted, i bransoletkę u bloggerek. Czy któraś z Was brała udział w Akcji odbierz karton czekolady? Bo dostałam mejla, że niby wygrałam i skontaktują się ze mną przez fb w celu weryfikacji danych do wysyłki, ale coś mi nie pasuje, nawet nigdzie nie ma konkretnej nazwy a mejl też mają podejrzany
|
|
#1851 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
Już wiem. Wpisz sobie w google karton czekolady za darmo i zobacz co o tym piszą inni. Edytowane przez anula2501 Czas edycji: 2015-03-31 o 19:50 |
||
|
|
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1853 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wygrałam też ten kalendarz ale jeszcze nie przyszedł.. ![]() Perła odpowiedziała na facebooku babeczce: Perła Stefanio, prosimy o chwilę cierpliwości jeszcze. Niestety, mieliśmy małe opóźnienie w wysyłce - przygotowanie i zaadresowanie 200 paczek zajęło nam nieco więcej czasu, niż zakładaliśmy. Kalendarze powinny się u Was znaleźć pod koniec tego tygodnia. Czyli czekamy ![]()
uśmiechnij się dziś, bo jutro może być gorzej! Edytowane przez monisia12143 Czas edycji: 2015-03-31 o 20:02 |
|
|
|
|
#1854 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, hej.. nadaje z Oslo
jeszcze trochę tu posiedzę więc nic ciekawego nie wpadło od kiedy tu jestem poza tuszem od ofe..A powiedzcie mi czy zaproszenie do kampanii na street to dostaje się na maila czy wyskakuje na stronie w profilu??
|
#1855 |
|
Raczkowanie
|
To było wydarzenie na FB, Odbierz karton czekolady, świeża dostawa, dla Polaków, coś w tym stylu, ale niedawno przyszła mi informacja, że wydarzenie odwołane. Dziwnie mi też to wygląda, podejrzanie, koleżanka, która mnie zaprosiła, też niby wygrała.
|
|
#1856 |
|
Zadomowienie
|
http://www.zanurziwygraj.pl/
Któraś z Was planuje zakupić herbatkę w najbliższym czasie i sprawdzić, czy wygra? Zastanawiam się nad tym czy się skusić i ryzykować
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1858 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Uf, wiedziałam Szczęście w nieszczęściu, że ja tylko dołączyłam do wydarzenia..
Edytowane przez Klaudia929 Czas edycji: 2015-03-31 o 20:01 |
|
|
|
|
#1859 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Znaczy,że się da
|
|
#1860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tam lubię Andrzeja P. jeszcze z czasów kiedy był Piaskiem i tak pięknie w Mafii śpiewał " noc się kiedyś skończy..." a ja miałam wtedy z 13 lat i przeżywałam moją pierwszą nieszczęśliwą miłość i tak mi jakoś została wielka sympatia do niego do tej pory, ale niestety jeszcze nigdy nie miałam okazji usłyszeć go na żywo.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

Organizatorzy zapewne nie podają, żeby ludzie nie komentowali, że ich były lepsze

w kwietniu nie bede szalec bo miesiac do matury, muszę popowtarzać :P

czekamy na te kwietniowe ,pokaźne listy
klask i: