|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV
A mi sie strasznie podoba w katalogu mam nadzieje ze probki beda tak samo ladnie pachniec.
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
może to ufo?
ja spadam bo burza idzie brrrrrrrrr znowu to samo :/
|
|
#1983 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
na znajomej czułam mgiełkę TG i ładnie pachniała, lecz na mojej skórze mi się nie podoba
|
|
|
#1984 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja miałam flakonik. Ja jestem taka, że nie przepadam mieć ciągle tych samych zapachów lubię je zmieniać, a najlepiej jak mam kilka flakoników i psikam się zależnie od humoru czy kaprysu
|
|
|
|
|
#1985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1986 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o zapachy na zimę, to jak dla mnie Surreal
bardzo ładny zapach poza tym spodobały mi się bardzo perfumy Christian Lacroix Rouge. są prześliczne, ale cena też jest prześliczna, więc sobie daruję... z K11 zamówienie mam dopiero na 90 zł, robię na 3 termin więc mam nadzieje, ze uda mi się uzbierać jakieś sensowne
|
#1988 |
|
Rozeznanie
|
AnULka248 - Sto lat, sto lat
![]() ![]() Jak dla mnie najlepszym zapachem na zimę jest Toomorow i LBD.(bo Surrender już chyba wycofują) Far away jest dla mnie za słodki (moja siostra go uwielbia). Sureal mam ponad rok i zużyłam niecałą połowę.(muszę mieć humor aby go użyć) Aha - mam jeszcze Paryż i Celebre (jak dla mnie bomba i bardzo podoba mi się Blue Rush, Always, Treselle |
|
|
|
#1989 |
|
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNY CZY WY TEŻ TAK MACIE, ŻE JAK OTWIERACIE PACZKĘ to niektóre wody perfumowane, bądź toaletowe są ofoliowane, a inne nie??
Od czego to zależy?? Czesami bywa nawet tak, że droższa woda jest nieofoliowana, a ta tańsza jest ofoliowana. Niekiedy muszę się tłumaczyć klientkom, a przecież to nie jest moja wina. Dla klientek zafoliowana woda (kartonik ofoliowany) jest gwarancją tego, że produkt jest w 100% nowy i tym samym nieotwierany! Według mnie wszystkie wody powinny być ofoliowane!!! |
|
|
|
#1990 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak szybko te 3 tygodnie minęły, znowu Avon z USA się kłania
http://youravon.com/static/catalog/2...1.html?ba=null |
|
|
|
#1991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale problemów z klientkami z tego powodu nie mam
|
|
#1992 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zawsze nowosci mnie kusza ale zaskakujace jest ile produktow niekosmetycznych jest w tamtym avonie. u nas to by chyba nie przeszlo
|
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
A ja muszę pochamować swoje rządze kupowania dużo rzeczy z Avonu bo jutro kupuję sobie Laptopa
I bardzo się cieszę z tego powodu |
|
|
|
#1994 |
|
Wtajemniczenie
|
w brakach mam ten ładny zestaw do makjiazu i paznokci
![]() ![]()
|
|
#1995 |
|
Zadomowienie
|
prosty sposob na to czy woda jest uzywana czy nie. ejsli sie chce psiknac to niepowinno nic leciec bo rureczka powinna byc pusta. jesli od razu psika to znaczy ze ktos sie juz zabawial perfumkami. nie potrzebuje zadnej folijki by sprawdzic czy wods jest zaczeta czy nie.
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę teraz tak sobie uświadomiłam, ze też by mi się przydał jakiś zapach na jesień, bo LBD mi się kończy, miałam Perceive, ale mama mi je zużyła a Always są raczej dobre ale na wiosnę
![]() Kusi mnie od zeszłego roku Extraordinary, ale też z Ori mi się parę zapachów podoba i ciężko będzie coś wybrać
|
#1997 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Isa666, mnie też kusi kilka zapachów, ale wszystkie z Avonu - True Glow, Christian Lacroix Rouge, Avon Extraordinary..... Naprawdę nie wiem, który wybrać?? Aha!!!Miałam jeszcze napisać do lemoorki: Uwielbiam Twoje poczucie humoru!! |
||
|
|
|
#1998 |
|
Zadomowienie
|
Ja czasem wącham psikacz: jeśli pachnie to znaczy że był używany
|
|
|
|
#1999 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() btw. w brakach zestaw z akcesoriami
|
|
|
|
|
#2000 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj dostałam swój balsam Sensens ten Mandarynkowy- posmarowałam się nim wczoraj wieczorem i dziś rano jeszcze czułam go na swojej skórze
|
|
#2002 |
|
Raczkowanie
|
Ja na zimę mam Pradę
Próbowałam (naprawdę) się przekonać do zapachów Avonu, ale zachwalany tu In Bloom był jakiś taki nijaki. Ładny, owszem, ale... nijaki, natomiast Christian Lacroix Rouge - zapach wyjątkowy, ale z kolei wyparował po prostu błyskawicznie. A szkoda, bo chyba skusiłabym się na niego. |
|
|
|
#2003 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;5085663]Najlepszego
Mało zmartwień i agresji, żadnych stresów i depresji, dużo śmiechu i radości, wiele szczęścia i miłości. ![]() życzy Ewa A trwały jest? Myślę nad nim, miałam kulkę i ładnie pachniała ale wolałabym, żeby dobrze się trzymał[/QUOTE] Cytat:
[/QUOTE]Cytat:
ja na zimę polecam surender , mocny, trochę duszący, ja tam go używam i w lato![]() natomiast extraordinary nie kojarzy mi się z zimą |
||
|
|
|
#2004 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Z katalogu 11 mam już zakupy na 160zł i w poniedziałek będą kolejne
Jak dobrze być we Wrocławiu. Dzisiaj w COKu dorwała mnie jakaś babeczka z pytaniem czy może zrobić zakupy na moje konto - i zrobiła na 40zł.A ja kupiłam kolejny błyszczyk UCR Pink Icing, bo mój przygarnęła sobie mama No i przetestowałam w COKu supertrwałe szminki z błyszczykiem, niestety były tylko 4 czerwone i różowe kolory. Spodobał mi się Rosy Resistance, ale dla mnie byłby pewnie zbyt różowy. Wzięłam w ciemno Always Mocha. Cudo Kolorek jest specyficzny, taki śliwkowy brąz i wcale nie jest mocny na ustach. Taki pośredni. Wygląda pięknie i idealnie mi pasuje, a z błyszczykiem to już ekstra. Przetrwał obiad i małą kolację i wciąż go widać, choć troszkę słabiej. Błyszczyk bajer, ma pędzelek i jest bardzo gęsty, podoba mi się. Myślę teraz nad Rosy Resistance, skoro nie jest taki mocny jak nie nałoży się dwóch warstw.Mamie spodobał się równie bardzo jak mi i w poniedziałek jadę po duplikat Ten sam kolor dla niej. Always Mocha of kors.
|
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym, żeby w Avonie pojawił się zapach podobny do Angel Innocent Thierrego Muglera
Trochę przypomina mi go Blue Rush, ale to nie to samo
|
#2006 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
szok.Za to kocham In Bloom - jak dla mnie na jesien w sam raz. I bardzo dlugo mi sie trzyma. |
||
|
|
|
#2007 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
hej, skoro o zapachach mowa, wczoraj dostałam paczkę z Always i jestem rozczarowana. Balsam pachniał cudnie, woda to dla mnie konwalia z ogórkiem i to jeszcze nietrwała. Zużyję, spoko, ale jak dla mnie niewarta 59zł, bo tyle mnie kosztowała. Wolę dołożyć i mieć coś bardziej markowego
![]() Co do tej nowej wody Rouge, ładna ale chyba też nietrwała. Kumpela się napaliła to jej chyba odsprzedam z demo. Właśnie zrobiłam nadgarstek nią. 18.50. Ciekawe, czy do 22.00 będzie coś jeszcze czuć? a propos Supertrwałej szminki - kumpela z pracy wzięła Pink for Life. Efekt nas zaszokował. Bardzo ostry róż, wpadający lekko pod lila. Ona jasna blondynka, opalona, niepomalowana - wyglądała rewelacyjnie. Jakby miała oczy zrobione, to już by było za dużo. Supertrwała, kolor się trzyma godzinami, połysk niestety szybko się zjadł. Chyba przetestuję jakieś kolorki w Cok i wybiorę jedną. Jakbyście miały fotki real na ustach, to będę bardzo zobowiązana
|
|
|
|
#2008 |
|
Raczkowanie
|
Zgadza się. U mnie wytrwał jakąś godzinę
![]() Ja raczej takich zapachów nie lubię, ale ten ma coś w sobie. Ładnie się zmieniał i zniewalał wręcz.. no ale jego "trwałość" - totalna porażka. |
|
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2010 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

Maniaaa wizazowaniaaa

, mocny, trochę duszący, ja tam go używam i w lato
szok.