|
|
#811 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LVI
|
|
|
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kobietom w ciąży też smiało można odmowić, ciąża to nie choroba ![]() A zakonnicy czego się nie odmawia i dla czego? Ciekawa jestem ![]() 2. Mam głupawkę od rana. Wyjazd nie wypalil. Może innym razem ![]() ![]() Ale w sumie nie powinno mnie to dziwić. Zawsze jak się na coś napalę, to guzik z tego wychodzi. |
|
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
jakiego ja wczoraj widziałąm ładnego faceta w klinice medycyny estetycznej, o mamo... wysoki, dobrze, zbudowany, biały uśmiech, kręcone włosy sięgające poniżej uszu... Czekał na jakąś laskę. Choć kto wie, może i sam na jakiś zabieg, bo buźka gładka jak z reklamy
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#815 | |||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
grosze to ile? na all kupołas? Cytat:
![]() bakłażan! o ile znajdziesz...w co wątpie Cytat:
ile????? to bezsensu kompletnie ![]() Cytat:
Cytat:
no to powiedz dziadkowi ze mlodyt nma lego w 3dupy i zeby nie kupował..czemu tego nie zrobisz? ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- jesli kros ma chudego chłopa to ma szanse sie załąpac na szarą koszule z HM onlajnowego za smieszno cene 39 zł,a jesczze kuponem mozna zbic o 25 proc..ale tylko S zostały ![]() na pocieszenie sa tez czarne tylko droższe, czarne są tez w C&A w C&A majo tez najwiekszy wybór spodów męskich kąpielowych , kazdy mozliwy fasom i długosc,od jajogniotów po pantalony ![]() nom...wczoraj siedzialam pol wieczora na ubieraniu chłopa..wybierałam co mi sie podobało i wysyłałam linki do wyboru lub akceptacji...i czego sie doczekałam? maila "boże...dlaczego ty mi to robisz" no ale jakosposło som juz klapki basenowe,majty kapielowe,krotkie portki,koszula,skarepki ![]() jesczze jakies Tshirty z rozmemłanym,abstrakcyjnym ,małokontrastowym nadrukiem potrzebuje..ale nie ma nigdzie , nawet w niezawodnym pod tym względem carry
|
|
|
#816 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hej laski w ciązy, przed ciąża i mające didy,
diagnostyka robi akcje ogolnopolska i mozna pobrac sobie bon na pakiety badan w bardzo promocyjnyhc cenach, oczywiście nie trzeba ich wykorzystac,ale warto pobrac, tylko szybko bo to się juz kończy , musze doczytac do kiedy... http://www.kobieta.diagnostyka.pl/?u...n=reachblogger
|
|
#817 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałąm wspomnieć, że jedną z pierwszych rzeczy po włączeniu nowego telefonu było zablokowanie numeru eksa - już nie będzie mi świr głowy zawracał, nareszcie się od niego całkowicie uwolniłam Jaaaaaaa, jak będę sobie za ileś tam lat urządzać własne mieszkanie, to muszę mieć lodówkę z Hanem Solo http://www.tenstickers.pl/Naklejki-d...na-lodowke-55/ inne też fajne ![]() a tu coś dla Red ![]() http://www.tenstickers.pl/naklejki/N...ka-wisnia-2986
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-03-31 o 12:13 |
|
|
|
#819 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#820 | |
|
Panaroja
|
a niby dlaczego ? Się odmawia , każdemu jak trzeba
![]() Cytat:
?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym, chciała....
![]() ![]() i Gra o Tron http://www.tenstickers.pl/naklejki/N...ra-o-tron-2634
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-03-31 o 12:45 |
|
|
|
#822 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#823 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurdwa! śniek!
|
|
#824 |
|
BAN stały
|
Jo, u mnie tyż
I całe dwa stopnie na plusie ![]() --- "Za 500 zł pożyczki spłaci aż 181 tys." - to się dzieje naprawdę?! Chociaż... tak se teraz myślę i przypomniała mi się znajoma mojej mamy, która takimi "chwilówkami" (m.in.) narobiła sobie długu na prawie 300 tys. (!) i zastanawialiśmy się usilnie, jak to jest możliwe w ogóle, taka kwota?! Jeden wielki przekręt w cywilizowanym "państwie prawa"... Ale koleś cuda tworzy! |
|
|
|
#825 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#826 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#827 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Plumerie. Ale jakby mi ktoś irysy sprezentował, też bym nie pogardziła
|
#828 | |
|
BAN stały
|
Wyglądają jak milion $
Cytat:
![]() --- Dodałem do kawy przyprawy z chilli i powiem tak: mimo, że pali, jest pyszna, czuć delikatnie wanilię, kardamon i skórkę cytrynową, ale tak w sam raz, idealnie I szukam przepisu na babkę (choć najchętniej zrobiłbym banana bread - w końcu wiele się nie różnią)
|
|
|
|
|
#829 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
z chilli jeszcze nie próbowałam.
|
|
#830 |
|
BAN stały
|
To gratis do Jacobsa był, Exotic Chilli (malutka torebka niestety, na 3 kawy)
|
|
|
|
#831 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Jaka jestem senna to normalnie wstyd, głowa mi sama opada.....
|
|
#832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie ta sukienka była od początku biało złota, dziś się zrobiła błękitno-złota, a od przed chwili jest czarno-niebieska
|
|
#833 | |
|
BAN stały
|
Szukałem w sieci większych opakowań (producent Kamis), ale nie ma niestety, najwidoczniej to limitka jakaś dla Jacobsa only
Skład: cukier, wanilia, chilli, aromat (?), imbir, kardamon, skórka cytrynowa (mam wszystko poza aromatem) Kiedyś mieliśmy młynek z przyprawą do kawy i deserów, ale coś mi w niej przeszkadzało - cynamon chyba ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#834 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dobra, kliknęłam tą wojskową kurtkę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#835 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zrobilam mała awanturke w biedrze
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
wypollizowało coś?
![]() jakiś czas temu kupowałam pistacje, żurawinę i cośtam jeszcze z tych drogich na wagę. oczywiście sprawdziłam sobie orientacyjnie ile nabrałam na wadze przy warzywach. przeliczyłam w głowie ile zapłacę, ale przy kasie zonk - prawie 3 razy więcej. wróciłam się do wagi na warzywach i sprawdziłam jeszcze raz, a tam dużo mniej niż na paragonie. no to pytam obsługę czy ta waga dobrze waży. mówią że ok. poszłam do kasy, w której kupowałam zważyli jeszcze raz, przyszedł kierownik, przesunął kabel od terminala który dociskał wagę i pokazało jak trzeba, różnice zwrócili. dlatego zawsze sprawdzam wszystkie paragony i wracam jak się nie zgadzają ![]() ostatnio mam to do południa, albo dłuzej, tak do trzeciej kawy...
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-03-31 o 17:18 |
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie Perfumomaniaczki
nie wiem czy to odpowiednie miejsce, ale zaryzykuje Potrzebuje waszej porady szukam jakichs delikatnych perfum zwiewnych kobiecych cos co przykuwa uwage moze jakas kwiatoweczka sama nie wiem Oby zaden slodki czy przeslodzony dusiciel ... Od dluzszego czasu nie moge nic ciekawego znalesc
|
|
|
|
#838 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
O! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Wyjście z domu było złym pomysłem
|
|||
|
|
|
#839 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja też opryszczkę zaliczyłam, podczas wakacji mi się pojawiła i dziś dopiero zniknęła w miarę dawka znów zwiększona i chyba będę żyć za 3 tygodnie kontrola Cytat:
Cytat:
Cytat:
czym Ci podpadli? no raczej u mnie przed chwilą była wielka burza z piorunami i gradobiciem a rano był śnieg, deszcz i grad, a po południu słońce
|
|||||
|
|
|
#840 |
|
grozi wypollizowaniem
|
awanturka była bo w mojej biedrze wpadli na genialny pomysł zeby wyjscie ewakuacyjne zawalić workami z ziemią
![]() juz pal licho ze zawsze tam stały koszyki, przymykałam oko,bo jakby co to w sumie dałoby sie łatwo usunąc..ale tona ziemi w formie solidnej barykady mnie dzis ostro uruchomiła , nie chce zakonczyć swego zywota poprzez spłonięcie w biedrze
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

z chilli jeszcze nie próbowałam.

Oby zaden slodki czy przeslodzony dusiciel ... Od dluzszego czasu nie moge nic ciekawego znalesc