|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy on jest gejem???
Zamiast bawić się w jakieś głupie podchody powinnaś po prostu spytać. Dyskretnie, delikatnie, może lekko w żartach żeby go nie urazić.
|
|
|
|
|
#32 |
|
lokalna gwiazda
|
Koniecznie faceta zapytaj:
"Mój drogi, czy wtedy, gdy leżałam obok ciebie półnaga w atrakcyjnych koronkach, to nie bolała cię czasem głowa? |
|
|
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Też mnie zastanawia jak można faceta dyskretnie spytać czy jest gejem.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Drogie Panie, śmiejące się z pomysłu z pytaniem - co w takim razie proponujecie? Lepiej żyć z facetem i z domysłami na jego temat czy mieć jasność w temacie?
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Osobiscie znam wielu gejow i musze powiedziec, ze nie po wszystkich widac odmienna orientacje seksualna. Sadze natomiast, ze jesli facet ma, jak to ujela autorka watku, gejowski glos i gesty to raczej cos jest na rzeczy, ja w kazdym razie nie spotkalam sie z heteroseksualnym facetem, ktory tak by sie zachowywal. Generalnie uwazam, ze jesli intuicja podpowiada, ze cos tu jest nie tak, to tak wlasnie jest. Autorko watku poobserwuj troche faceta, za jakis czas bedziesz miala jasnosc.
|
|
|
#38 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oczywiście nie ma gwarancji, że ktoś nie będzie chciał się stać heterykiem na siłę, ale jeśli to była przyczyna rozwodu i do tego facet jest wrażliwym poetą to tą drogą najprędzej sam się wycofa. Trzeba przy tym mówić pozytywnie i akceptująco o gejach, żeby nie podbijać "presji społecznej" z powodu której zwykle się ukrywają. Jeśli bez dłuższych i wyraźnych sygnałów, że uważasz, że geje są w porządku, bo żyją w zgodzie z sobą i nikogo nie krzywdzą próbując być hetero na siłę, zapytasz kogoś czy jest gejem to się przestraszy. Jeśli większość osób które ceni (rodzina, koledzy itp.) uważa, że geje to "a fe" dziwolągi to jeśli nie określisz inaczej swojego stosunku, z automatu przypisze Ci ten sam. Jeśli nie będzie w 100% Ci ufał (a to dopiero początek znajomości) to absolutnie nie powie. Najgorszy pomysł jednak w tym przypadku to pytanie w żartach... Edytowane przez elamem Czas edycji: 2015-04-01 o 10:55 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

Jakos nie wyobrażam sobie takiego tekstu. Mógłabys podać przykład?