Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-31, 21:22   #2611
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
To są oryginałki? Ja kupuję dokładnie takie 33ml ze sprawdzonego źródła i za śmieszną cenę. Najpierw miałam oryginałki pełnowymiarowe a te 33ml nie mogą być oryginalne za taką cenę. Jedno co mogę o nich powiedziec to to, że pachną o wiele mocniej i dlużej niż drogeriowe. Mam mademoiselle i wiele innych zapachow ktore znam, i jak się psiknę to kurtka, szal i ciuchy pachną wiele dni. Są jakieś takie skondensowane. Oczywiscie jak koleżanki zwąchały u mnie swoje zapachy, to kumpel miał zamówienie na ponad 40sztuk ode mnie . Wrzucam fotę.
Zapach mnie też zmylił. Różni się od tego 100 ml. Wg mnie, mniejsze - ładniejsze.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-31, 21:23   #2612
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

ilciadzaga co masz na mysli piszac sprawdzone zrodlo? Sprawdzone zrodlo podrobek? :p troche sie gryzie
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-31, 21:24   #2613
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
To są oryginałki? Ja kupuję dokładnie takie 33ml ze sprawdzonego źródła i za śmieszną cenę. Najpierw miałam oryginałki pełnowymiarowe a te 33ml nie mogą być oryginalne za taką cenę. Jedno co mogę o nich powiedziec to to, że pachną o wiele mocniej i dlużej niż drogeriowe. Mam mademoiselle i wiele innych zapachow ktore znam, i jak się psiknę to kurtka, szal i ciuchy pachną wiele dni. Są jakieś takie skondensowane. Oczywiscie jak koleżanki zwąchały u mnie swoje zapachy, to kumpel miał zamówienie na ponad 40sztuk ode mnie . Wrzucam fotę.

A więc mówisz, że rozprowadzasz po znajomych podróby?
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-31, 21:25   #2614
pesstka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
śliczna. Z takich drobnostek - podobają mi się połączenia kolorystyczne na paznokciach Doncze, często podpatrzę coś fajnego u niej

Cytat:
Napisane przez Arissable Pokaż wiadomość
Jasne,że podróba..

Kaśka szybciej wystrzeli w kosmos niż przyzna się,że to fejk.
Trudno, żeby powiedziała - tak, dostałam od siostry czy tam szwagierki podróbkę, ale i tak jest spoko. No dajcie spokój. Faktycznie mogła sobie może darować komentarze jakiekolwiek, ale ja ją tam częściowo rozumiem.

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Ciacho dla spóźnialskich

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
nie no bez jaj - po pierwsze ona rozmawiają z sobą codziennie lub prawie codziennie. Ja też jem dużo poza domem i staram się odwiedzać miejsca po Rewolucjach Ot tak, bo lubię Magdę, i fajnie potem polecić lub przestrzec znajomych przed danym miejscem. Kurcze, Gesslerowa jest po prostu mega znana, program również i po tyle sezonach łatwo natrafić na jakiś lokal po jej wizycie. Myślę, że gdyby to była akcja marketingowa wyglądałaby duuuużo lepiej. Zwłaszcza u vlogerów z Warszawy gdzie jest najwięcej lokali po Rewolucjach jak i restauracji/kawiarni samej Gesslerowej. No i kanał Śledzę... też nabrałby rozpędu, a tak to moim zdaniem zbieg okoliczności, bo zaczął się nowy sezon programu i taka Szusz sobie przypomniała o Madzi Po prostu moim zdaniem polskie vlogerki to jeszcze nie ta liga zeby jakolwiek stacja się ubiegała o ich "twarz". Status celebryty dalej jest kreowany przez media głównego nurtu.
Mocno naciągane mi się to wydaje jednak. I u Szusz i Karo pojawiła się w tym samym momencie. Jakoś tego zbiegu okoliczności nie kupuję.
Co do pogrubionego - może masz rację ale myslę, że coraz większą rolę jednak odgrywają - chociażby to ostatnie zaproszenie Łobuzów na tę premierę do NY jako jedynych z naszego kraju, nie dziennikarzy tylko właśnie ich.

pesstka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-31, 21:25   #2615
ilciadzaga
Wtajemniczenie

No własnie. Szkoda że już wiecej nie kupię oryginalnych :P Zawsze strzelałam sobie Amor Amor, ale Douglasa pachniały na mnie tak ze 4 godziny fest. Te pachną tak, ze po calym dniu czasami byłam pytana czy sie dopsikuję w łazience Nie spodziewałam się cudów, ale jednak to dla mnie taki mały perfumowany cud.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-31, 21:26   #2616
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
ilciadzaga co masz na mysli piszac sprawdzone zrodlo? Sprawdzone zrodlo podrobek? :p troche sie gryzie
http://www.policja.waw.pl/portal/pl/...kwidowana.html
Stary 2015-03-31, 21:27   #2617
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
Jeszcze tego by brakowało, żeby Grażka przeszła do TVN'u..
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-31, 21:29   #2618
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anja415 Pokaż wiadomość

okropne te kreski wiem, że się nie znam i w ogóle ale to tak ma wyglądać ten piękny efekt?

Powiem tak: mam podobną powiekę do Oleski i w takich kreskach wyglądam jak Obcy (wyjęty z filmu Marsjanie Atakują).
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-31, 21:30   #2619
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość

Sprawdzone źródło pod tym wzgledem, że wiem że będę pachniała calutki dzien. A nie godzinę.
Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

A więc mówisz, że rozprowadzasz po znajomych podróby?
Życie kryminalisty rozprowadzać nie, ale jak kupowałam to zawsze się ktoś znalazł kto chciał.

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
No nieeeeee.. i skąd ja teraz kupie dobre podróby...
Stary 2015-03-31, 21:33   #2620
201607111040
Konto usunięte

Ann in Summer konczy nagrywanie na kanale Ann in Summer, ale bedzie nagrywac na drugim.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-31, 21:34   #2621
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
No ja też jakoś wierzyć nie mogłam, ale słyszałam już kilka razy.
Za to zrobiłam zamówienie na Iperfumy.pl za gruby hajs, więc mam nadzieję, że to będą oryginały, bo się zapłaczę chyba, poważnie.
Spokojnie, na iperfumach mają oryginały, to perfumeria jak najbardziej godna polecenia W Sephorze, Douglasie, Superpharm i Rossmanie też są tylko oryginalne perfumy, nie rozsiewajcie głupich teorii spiskowych...

Cytat:
A to z kolei ohydna podróba, więc nie wiem co to za sprawdzone źródło. Zresztą nie ma czegoś takiego jak "perfumy Chanel w śmiesznej cenie", warto o tym pamiętać.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-31, 21:35   #2622
ilciadzaga
Wtajemniczenie

One Brand Full Face Tutorial | ItCosmetics: https://youtu.be/Ud5nhBU9B7w - lubię makijaże tej laski.

Glowy Daytime Glam Makeup + Hair Tutorial: https://youtu.be/iIyABh_w1R8 - Nikkie odkryłam ją dzięki ktorejś z Was. Zwykle jej przemiana w trakcie makijażu jest ogromna ale bardzo mi się podoba.
Stary 2015-03-31, 21:35   #2623
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
z ciekawości - byłaś moze w Tapas Rybka w Brzeźnie? Bo chciałam sie wybrać i się zastanawiam czy w ogóle warto

byłam wiele razy, spóźniłaś się Jeszcze rok po otwarciu było super, a teraz coraz gorzej, porcje mniejsze, kelnerki leniwe i niemiłe, te same pasty/tapasy (kiedyś była większa różnorodność, więcej nowości), chlebek do nich wydzielony jak w celi... Ostatnio byliśmy pół roku temu i już nie wrócimy - TŻ dostał zatrucia sezonu, prawie trafił do szpitala (na 90% to było przez Tapas, bo cały dzień jedliśmy wtedy to samo, a dopiero w knajpie jedliśmy co innego i już jak dostał posiłek coś mu nie pasowało, ale że był głodny to zjadł). A szkoda, bardzo lubiłam tam chodzić
Całkiem ok jest Tawerna Dominikańska. Nie byłam jeszcze w Pod Cielakiem (a mam najblizej ), za to nie polecam Gościńca Mysliwskiego . Całkiem ok jest Sielska Zagroda w Nowym Dworze, ale tam byłam też dość dawno... Generalnie mam wrażenie, że większość lokali trzyma fason ok. 2 lata a później rożnie bywa, ale raczej jakość spada, bo już się przyzwyczaili, że klient wrócił i nie jest tak źle jak kiedyś. Więc najlepiej iść od razu po Rewolucjach
Acha, i Schabowy Raz w Babim Dole bez szału (jak się jest w okolicy to lepiej pójść na pieczone szaszłyki w miejscowości obok).

Cytat:
Napisane przez withi_as Pokaż wiadomość
Hmmm czy ja wiem czy tak najwięcej - właśnie mam odwrotne wrażenie. Wydaje mi się że Magda robi bardzo mało rewolucji w stolicy. Nie wiem z czego to wynika? Może ze względu na duża ilość swoich, a moze po prostu woli jeździć do mniejszych miejscowości.

A jak już przy tym temacie jesteśmy - uwielbiam Gaumarjos <3
I w zasadzie to tylko ją kojarzę po rewo ... Kiedyś, w pierwszych sezonach, zrobiła rewolucję w jakimś wieżowcu, ale podobno upadła. Był też odcinek u jakiegoś Chińczyka w centrum, który wykorzystywał swoje pracownice, ale tej rewolucji nie zaliczyła. I to tyle, zaledwie trzy i tylko jedna jest wielkim sukcesem. Więcej nie kojarzę

Źle napisałam chodziło mi o łączną ilość czyli kanjpy po Rewolucjach + lokale Gesslerowej, no raczej w zadnym innym mieście nie ma ich razem więcej niż w stolicy

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
I obie nagle zaczęły z zapartym tchem śledzić Kuchenne Rewolucje, umieszczając je w ulubieńcach? Nie kupuję tego tłumaczenia. Zbyt wiele razy obie panny się zbrukały wciskaniem ludziom kitu, żebym im teraz na piękne oczy uwierzyła Zaczął się nowy sezon, może oglądalność nie taka, jak zakładali, więc trzeba ją jakoś rozhulać. No nic, ciekawa jestem, która z nas ma rację.
nie dogadamy się dzisiaj

Cytat:
Dziołszki - jakiś kod rabatowy na Iperfumy?

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Magda w tym sezonie już dwie knajpy w Katowicach ogarnęła, pójdę tam za jakiś czas i też planuję notki na blogu w tym temacie - dziewczyny! To nie będzie współpraca z TVNem!
Lepiej żeby tak bylo, bo jak nie to dołączysz do listy #utraconezaufanie
Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
tapeta taka sama jak u mnie w pokoju

dla dziewczyn z Rzeszowa - w galerii Nowy Świat otworzyli drogerie gdzie jest the balm, Sleek i MUR. Ceny Slekka i MUR są praktycznie takie same jak w necie.

no nie! żeby juz nawet w Rzeszowie (bez urazy) był do wymacania Sleek i The Balm a w całym Trójmieście nie nie licząc Kosmetykomanii na jakimś zapupiu.

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Wiecie może,gdzie online dostanę pomadkę nyx soft matte antwerp,o której mówi Justyna z LGs w ostatnim filmiku?

w Douglasie ten kolor powinien być, sprawdź na stronie.

Usta Karoliny mierzą ciuchy:
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-31, 21:37   #2624
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Arissable Pokaż wiadomość
Jestem na 99% pewna,że to oryginał. Sephora nie ma standardowych pojemności takich limitek ( tak mi się wydaje,bo miałam Gucci 10ml)
Rzeczywiście. Miałam limitkę Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh 20 ml (kupiona w Marionnaud R.I.P., nawet gdzieś mam pudełko z ceną jeszcze zachomikowane chyba).
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-31, 21:39   #2625
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Spokojnie, na iperfumach mają oryginały, to perfumeria jak najbardziej godna polecenia W Sephorze, Douglasie, Superpharm i Rossmanie też są tylko oryginalne perfumy, nie rozsiewajcie głupich teorii spiskowych...
Uff
Nie chcę nic rozświewać, choć teorie spiskowe kuszą ze względu na to, kim jestem #muńcierewicz Dżamin <3.
A tak na poważnie - naprawdę słyszałam takie głosy i dorzuciłam to do dyskusji podkreślając, że sama w to nie wierzę
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-31, 21:40   #2626
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
[COLOR="Silver"]

Ma te usta duże. Ale.... podoba mi się bardziej właśnie w tych napompowanych..
Stary 2015-03-31, 21:41   #2627
201607111040
Konto usunięte

Cytat:

dla dziewczyn z Rzeszowa - w galerii Nowy Świat otworzyli drogerie gdzie jest the balm, Sleek i MUR. Ceny Slekka i MUR są praktycznie takie same jak w necie.
: brokul::b rokul:
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-31, 21:44   #2628
apiaQ
Rozeznanie

Boogie chyba przejęła się komentarzami:
https://instagram.com/p/051T3qBmhE/?...y=boogiesilver
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-31, 21:45   #2629
201607131114
Konto usunięte

Cytat:

Zazdroszczę, w Poznaniu theBalm stacjonarnie tylko w cenach Douglasowych
Stary 2015-03-31, 21:46   #2630
apiaQ
Rozeznanie

Mi też. Tyko zastanawiam się czy to tylko usta robia taką robotę?
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-31, 21:46   #2631
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Uff
Nie chcę nic rozświewać, choć teorie spiskowe kuszą ze względu na to, kim jestem #muńcierewicz Dżamin <3.
A tak na poważnie - naprawdę słyszałam takie głosy i dorzuciłam to do dyskusji podkreślając, że sama w to nie wierzę
A co z takimi perfumeriami gdzie nalewają perfumy do buteleczek? Bo widok 1ml=1zł też jest zadziwiający. Wielu znajomych się zaopatruje i są zadowoleni. Przede wszystkim dziwi mnie to, że jedna cena do wszystkich marek, ale Chanel raczej nie jest równe Versace. #rozkminadnia
Stary 2015-03-31, 21:50   #2632
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
A co z takimi perfumeriami gdzie nalewają perfumy do buteleczek? Bo widok 1ml=1zł też jest zadziwiający. Wielu znajomych się zaopatruje i są zadowoleni. Przede wszystkim dziwi mnie to, że jedna cena do wszystkich marek, ale Chanel raczej nie jest równe Versace. #rozkminadnia
No błagam, chyba nie myślisz, że w rozlewniach naprawdę sprzedają perfumy Chanel na mililitry?
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-31, 21:53   #2633
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
tapeta taka sama jak u mnie w pokoju

Taak, byłam jakiś czas temu, widziałam, ale chyba przytłoczyła mnie ilość paletek Za to rozświetlacz ten serduszkowy z MUR mnie zauroczył... ale nie wolno! eh... chyba się tam przejdę niedługo znowu...
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-31, 21:55   #2634
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
No błagam, chyba nie myślisz, że w rozlewniach naprawdę sprzedają perfumy Chanel na mililitry?
Zastanawia mnie jak to możliwe że te miejsca prosperują od nastu lat. #życienaiwniaka
Stary 2015-03-31, 22:00   #2635
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Zastanawia mnie jak to możliwe że te miejsca prosperują od nastu lat. #życienaiwniaka
Rozlewnie teoretycznie nie sprzedają w opakowaniach udających oryginały a o ile się nie myle to nazwy chyba też mają pewnie jakieś typu "nr 234 - Chanel Allure" czy coś, wystarczy, że powiedzą, że to zapachy inspirowane Allure. Takie jest moje podejrzenie.
Stary 2015-03-31, 22:01   #2636
Ciemna163
Kociara

Cytat:
pytasz serio?
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-31, 22:02   #2637
PannaMadzia
Raczkowanie

[/QUOTE]

wg mnie w tych wielkich czerwonych wargach wyglada jak transwestyta..
Stary 2015-03-31, 22:06   #2638
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Stary 2015-03-31, 22:06   #2639
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość

Tak? Bo już miałam kolejny spiskowy argument - dlaczego one mają 33 ml? Przecież są inne 30-tki w sprzedaży.
Ale miałaś 30 ml czy 33? Te podróbki mają bardziej obłe kształty i matowe szkło. Jeśli pani z Syfory nie wyjęła Ci tej fiolki spod lady (chociaż to też nie wiem jakby miało być na rachunku załatwione), tylko sama wzięłaś ją z półki, gdzie były inne takie same, to masz oryginał na pewno.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-31, 22:10   #2640
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Rozlewnie teoretycznie nie sprzedają w opakowaniach udających oryginały a o ile się nie myle to nazwy chyba też mają pewnie jakieś typu "nr 234 - Chanel Allure" czy coś, wystarczy, że powiedzą, że to zapachy inspirowane Allure. Takie jest moje podejrzenie.
No właśnie nie. Wchodzisz a tu wielkie krysztalowe baniaki na szklanych połkach a na baniakach pelne nazwy perfum.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości