|
|
#2011 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV
Cytat:
I pachnie jak inne Avonowe ![]() Jedynie Far Away i Extraordinary zasługują na pochwałę. Supertrwała szminka jest na mnie w śladowych ilościach. Fajnie, że dalej mam zabarwione usta i nie zostawiam śladów. |
|
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Far Away - typowo babciny, kojarzący mi sie ze starsza panią, która na niedziele do kościoła ("od święta") wyciaga z szafy płasz "pachnacy" środkiem przeciw molom, wypsikaną włąsnie słodką, duszacą wanilią z domieszką duszacych kwiatów Extraordinary - kolejny duszacy, ale tym razem pseudo-czekoladowy "aromat" Niestety, trzeba próbować. Wg mnie kwestia wyboru perfum jest o wiele bardziej indywidualna niż wybór kremu
|
|
#2013 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Ja uwielbiam wanilię i nie znam babć, które jej używają. Babcie używają kwiatowych śmierdziuchów lub "klasyków" ![]() Extraordinary pachnie jak górnopółkowe perfumy, bardzo ładny, ale na dłuższą metę męczący. Far Away to przyjemna wanilia z nutką pikanterii Tak jak napisałaś to bardzo indywidualna sprawa i pytania "które są najlepsze" są bez sensu. Dzisiaj w COKu babce podobał się Summer White, a dla mnie to paskudne mydło. Mi podoba się Far Away, a dla was to zapach babciny ![]() I tak dalej... |
|
|
|
|
#2014 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
obadamy. Czyli daję Avonowi jeszcze jedną szansę ![]() Ależ mnie kusi ta supertrwała szminka. Czy było już coś mówione o kolorze Stay Pink? W karcie kolorów wygląda całkiem całkiem, ale trochę się boję, że to żarówa będzie. edit: Chanel no 5 jest uważany za babciny (z racji tego, że to klasyk) a ja uważam, że jest przepiękny. |
|
|
|
|
#2015 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() A co do szminki Stay Pink - nie polecam, bardzo mocny, intensywny róż, dla lalki. W katalogu ładny, na żywo żarówa. Jeśli lubisz róże, to ładny czerwono-różowy jest odcień Rosy Resistance. Forever me honey jest złoto-brązowy, nie taki zły. Always mocha śliwkowo-brązowy. Enduring Berry (czy jak on tam ma) bardzo mocny i ciemny. Testowałam jeszcze dwa, ale nie pamiętam nazw, tylko że były ciemne i mocne
|
|
|
|
|
#2016 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris - jakoś sobie nie przypominam byś opisywała kolor rosy resistence
, to mówisz że jest czerwono- różowy? A nie masz go przypadkiem?Bo właśnie nalepiej bym chciała jakiś ciemny (ale nie tak bardzo ciemny jak berry enduring) bordo z różem |
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
2 dni mnie nie było bo mi internet burza zepsuła a tu już 10 stron
|
|
|
|
#2019 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
To jest taki róż z odrobiną czerwieni, ładny kolor. Nie czerwony, nie różowy. Ciekawie zmieszany Bordo to to napewno nie jest.
|
|
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
ale ciemniejszy od stay pink czy jaśniejszy?
ktoś nad nami pisał że pink for live jest żarówiasty, czyli jeszcze ciemniejszy i wogóle od stay pink![]() oj, mało kolorów zrobili, mało, i to takich że...
|
|
|
|
#2021 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Rosy Resistance jest bardziej stonowany, ciemniejszy, ale zarazem kolor jest delikatniejszy, nie taki "żarówiasty".
|
|
|
|
|
#2022 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2023 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem co w malinie moze byc surrealistycznego
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej że to Fujitsu Siemens Z katalogu 11 mam zamówienie na 411,70zł i mam nadzieję że do poniedziałku jeszcze coś dozbieram Dla mnie nr 1 wśród trwałych perfumików jest Incadessence Po nim True Glow, For Eway duszący strasznie, jak siostra się nim psika to wokół niej nie można swobodnie oddychać A ten przybornik co jest w brakach to go doślą czy koniec z produkcją??
|
|
|
|
|
#2025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a moglabys cos wiecej o tym spadku cen napisac? bo moze wymienilabym mojego laptopa-staruszka na nówke? w koncu dwa lata juz mu stuknely
|
|
#2026 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2027 |
|
Raczkowanie
|
Oj, a nie możesz poczekać na te obniżki i kupić coś lepszego??? Sporo nieciekawych rzeczy się o tym sprzęcie naczytałam...
|
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
Mam już fakturę na pierwszy termin K11 i w brakach kącik wspomnień i nadal KOLEKCJA BIZUTERII ANEW. Dobrze, że przynajmniej dali mini-kremyz Anew na przeprosiny jak nie przyszła w K10.
|
|
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale i tak pink for live jest jeszcze bardziej żarówiasty. Czyli następnym kolorem na który się skuszę będzie rosy resistance , pasuje mi z opisu twojego, dzięki
|
|
|
|
|
#2030 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurde pierwszy dzien zamowien z 11 i juz go nie ma. Ja chce Treselle Silver.
|
|
|
|
|
#2031 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
|
|
|
#2032 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
dziewczyny, powtórzę watek, który juz jest oklepany,
ale znalazło się źródło nieuczciwych klientek czy jak wolicie, osób wyłudzających darmowe gadżety i próbkiZapraszam na to forum- panienki dziela się informacjami o prezentach, sprawdźcie czy nie ma tam waszego maila... http://www.forumowisko.pl/index.php?...607&st=20:eek:
|
|
|
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dostaję go w prezencie od Avonu w ramach bycia w okręgu prognozującym wreszcie coś porządnego
|
|
|
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie podoba mi się, ale mogłabym go używać tylko od czasu do czasu, bo ja wolę swieższe zapachy ![]() Ja mam teraz dylemat czy zamawiać już jakiś zapach z Avonu albo z Ori czy poczekać i uzbierać kaskę na coś droższego z Sephory na przykład...w sumie mam w paźdierniku urodziny, więc może mnie rodzinka dofinansuje
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
witam po długiej nieobecności. wróciłam w czwartek wieczorem po 3 tygodniach nad morzem i w końcu udało mi się nadrobić zaległości w czytaniu.
k10 wypadł u mnie słabo z racji tego, że mnie nie było - zaledwie 350 zł rozłożone na dwie paczki. liczę na to, że w k11 coś się ruszy, bo wracam do pracy. na razie mam jakieś 120zł ze swoim i 1 klientki zamówieniem. napiszcie proszę, co z tym zestawem do manicure i makijażu - prod. zakończona czy tylko opóźniona? |
|
|
|
#2036 |
|
Raczkowanie
|
Witam ja kiedys w swoim TPS dostałam te perfumy i oddałam mamie bo jej sie bardzo podobały a dla mnie były strasznie słodkie i duszace. A Incadessence to jest ulubiony zapach mojej tesciowej,jest sliczny taki delikatny,i subtelny cos ma w sobie i długo utrzymuje sie zapach na ciele.
|
|
|
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2038 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na jesień/zimę idealne (dla mnie)
|
|
#2040 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Hosenka*;5092297]Na każdym pachną inaczej - owszem, wyczuwam maline, ale nie w dużej ilości. Na mnie Surreal pachnie tajemniczo
![]() Na jesień/zimę idealne (dla mnie)[/QUOT oo powiem szczerze , ze jeszcze nie wąchałam tego zapachu ale tak kusisz , ze chyba zamówię nastepnym razem próbki albo dezodorant jak jest;-)
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

I pachnie jak inne Avonowe 

, to mówisz że jest czerwono- różowy? A nie masz go przypadkiem?

Kurde pierwszy dzien zamowien z 11 i juz go nie ma.
Ja chce Treselle Silver.
Maniaaa wizazowaniaaa