Nowości kulinarne cz. III - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Kuchnia - moje gotowanie

Notka

Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery.

Zamknij wątek
 
Narzędzia
Stary 2015-04-01, 18:40   #2401
Ervisha
Zakorzenienie
 
Avatar Ervisha
 
Zarejestrowany: 2010-08
Wiadomości: 88 472
Dot.: Nowości kulinarne cz. III


Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pomidory_suszone189.jpg (14,1 KB, 7 załadowań)
__________________

Książki potrzebują nowego domu


Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 18:41   #2402
kasztanka3
Pani Mizantrop
 
Avatar kasztanka3
 
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
Sprawdziłem mam to samo w przeglądarce.

Ervisha nam dozuje w małych grafikach, żebyśmy nie polecieli od razu kupować
No właśnie ja z przeglądarki korzystam, nie wizażuję z telefonu
__________________
In a world of choices I choose me.
My favourite season is the fall of the patriarchy.
kasztanka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 18:41   #2403
Ervisha
Zakorzenienie
 
Avatar Ervisha
 
Zarejestrowany: 2010-08
Wiadomości: 88 472
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
Sprawdziłem mam to samo w przeglądarce.

Ervisha nam dozuje w małych grafikach, żebyśmy nie polecieli od razu kupować
Wrzucilam.. mam nadzieję że już widać
__________________

Książki potrzebują nowego domu


Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 18:42   #2404
kasztanka3
Pani Mizantrop
 
Avatar kasztanka3
 
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość

To jest coś w rodzaju pesto w proszku (chyba Kamis albo Kotanyi)?
__________________
In a world of choices I choose me.
My favourite season is the fall of the patriarchy.
kasztanka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 18:45   #2405
Ervisha
Zakorzenienie
 
Avatar Ervisha
 
Zarejestrowany: 2010-08
Wiadomości: 88 472
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
To jest coś w rodzaju pesto w proszku (chyba Kamis albo Kotanyi)?
To suszone pomidory pokrojone na malutkie kawałeczki - mam większą fotkę
__________________

Książki potrzebują nowego domu


Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 18:48   #2406
tapetka22
Zakorzenienie
 
Avatar tapetka22
 
Zarejestrowany: 2008-11
Lokalizacja: K-ce/Ch-ów
Wiadomości: 15 816
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

O fotka na telefonie jest hihi

Te chrupki duszki o smaku coli to nowość jest?
Widziałam z żabce i na samą myśl mi się nieciekawie zrobiło jak to musi smakowac..

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
To suszone pomidory pokrojone na malutkie kawałeczki - mam większą fotkę
Ciekawe ile tych pomidorów tam jest
__________________
Życie bez pandzi to nie to samo
tapetka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 18:48   #2407
Nightmare666
Holy Crap!
 
Avatar Nightmare666
 
Zarejestrowany: 2010-08
Lokalizacja: Misty Mountains
Wiadomości: 39 309
GG do Nightmare666
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
Znalazłam na pewnej stronie
Mama kupiła to i używa, może być ale dla mnie za mało intensywne
__________________
"Na to , co Bóg mi dzisiaj objawił niejeden ksiądz się oburzy :
Do nieba pójdą wszystkie zwierzęta , a ludzie tylko niektórzy " - Michał Zabłocki
Nightmare666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 18:49   #2408
kasztanka3
Pani Mizantrop
 
Avatar kasztanka3
 
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość
O fotka na telefonie jest hihi

Te chrupki duszki o smaku coli to nowość jest?
Widziałam z żabce i na samą myśl mi się nieciekawie zrobiło jak to musi smakowac..

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------



Ciekawe ile tych pomidorów tam jest
Nowość, podobno dziwnie smakują.
__________________
In a world of choices I choose me.
My favourite season is the fall of the patriarchy.
kasztanka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 18:50   #2409
CarmeLatte
Raczkowanie
 
Avatar CarmeLatte
 
Zarejestrowany: 2008-12
Wiadomości: 266
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

ImageUploadedByWizaz Forum1427906971.820165.jpg mocno wypieczona nowość
CarmeLatte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 18:50   #2410
DudiBoy
Zakorzenienie
 
Avatar DudiBoy
 
Zarejestrowany: 2011-07
Lokalizacja: [x]Śląsk / Małopolska[ ]
Wiadomości: 5 640
GG do DudiBoy
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
To suszone pomidory pokrojone na malutkie kawałeczki - mam większą fotkę
No i teraz pragnę

A tak poważnie, fajnie gdyby soli nie było zbyt dużo (a najlepiej wcale)
DudiBoy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 18:53   #2411
Ervisha
Zakorzenienie
 
Avatar Ervisha
 
Zarejestrowany: 2010-08
Wiadomości: 88 472
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość
O fotka na telefonie jest hihi

Te chrupki duszki o smaku coli to nowość jest?
Widziałam z żabce i na samą myśl mi się nieciekawie zrobiło jak to musi smakowac..

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------



Ciekawe ile tych pomidorów tam jest
Skład: Pomidory suszone płatki – 62%, czosnek grys – 24%, bazylia – 5%, sól, oregano.
__________________

Książki potrzebują nowego domu


Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 18:55   #2412
tapetka22
Zakorzenienie
 
Avatar tapetka22
 
Zarejestrowany: 2008-11
Lokalizacja: K-ce/Ch-ów
Wiadomości: 15 816
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
Skład: Pomidory suszone płatki – 62%, czosnek grys – 24%, bazylia – 5%, sól, oregano.
Ujdzie
__________________
Życie bez pandzi to nie to samo
tapetka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 18:55   #2413
Ervisha
Zakorzenienie
 
Avatar Ervisha
 
Zarejestrowany: 2010-08
Wiadomości: 88 472
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

Cytat:
Napisane przez CarmeLatte Pokaż wiadomość
Załącznik 5951034 mocno wypieczona nowość
Już od jakiegoś czsu widuje w Kaufie a od jutra będą na promocji

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
No i teraz pragnę

A tak poważnie, fajnie gdyby soli nie było zbyt dużo (a najlepiej wcale)
Wyżej wrzucilam sklad
__________________

Książki potrzebują nowego domu


Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 19:27   #2414
tanzanka
Zadomowienie
 
Avatar tanzanka
 
Zarejestrowany: 2014-06
Wiadomości: 1 713
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

To z Kamila kupowałam 2lata temu w sloiczku takim małym okrągłym :P nie nowość :P
tanzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 19:31   #2415
Ervisha
Zakorzenienie
 
Avatar Ervisha
 
Zarejestrowany: 2010-08
Wiadomości: 88 472
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

Kamisa
__________________

Książki potrzebują nowego domu


Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 19:38   #2416
tapetka22
Zakorzenienie
 
Avatar tapetka22
 
Zarejestrowany: 2008-11
Lokalizacja: K-ce/Ch-ów
Wiadomości: 15 816
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

no to teraz ja


Nowość od Nestlé Schöller! Lody familijne w opakowaniu 1 l w trzech pysznie śmietankowych, tradycyjnych smakach: śmietanka-wanilia, mietanka-truskawka, śmietanka-czekolada. Jedz z kim chcesz i kiedy chcesz. Spróbuj, jak śmietankowy jest Scholler. Nestle Scholler to więcej niż lody! Sugerowana cena 7,99 zł za 1 l.




Mała, słodka chwila zapomnienia – to nowa Krówka Mleczna. Powstała z mleka od polskich krów, starannie przygotowana tak, aby przywołać ten wyjątkowy, delikatny smak mlecznej słodyczy. Miękki i delikatny cukierek o pełnym, mlecznym smaku to jakość gwarantowana przez Mieszko. Spróbuj, jest dokładnie taka, jak lubisz…

215 g ; sugerowana cena na półce: 4,8 zł


W odpowiedzi na rosnące zainteresowanie konsumentów gotowymi posiłkami, nowością w portfolio TAN-VIET International S.A. są dania błyskawiczne VIFON LUNCH BOX 80 g z kluskami pszennymi w czterech smakach: pomidorowym, serowym, grzybowym i gulaszowym. Podstawą tych dań, obok oryginalnych przypraw są pyszne pszenne kluski. VIFON LUNCH BOX to nowoczesne produkty, których zawartość można skonsumować z poręcznego opakowania, ponieważ wrzątek nalewa się wprost do pudełka i danie jest gotowe po 3 minutach. W opakowaniu dostępny jest widelczyk.






W nadchodzącym sezonie w kuchni i na stołach nie może zabraknąć sosów Folwark, a jest w czym wybierać. W ofercie znajduje się 10 sosów w następujących smakach: kebab gyros łagodny, kebab gyros ostry, sos czosnkowy, salsa mexicana, remulada duńska, sos Madziarów, sos do pizzy, sos barbecue, dressing 1000 wysp, ketchup premium. Dzięki tym produktom, każdy może przygotować danie na wiele sposobów, zarówno na ciepło, jak i na zimno, uzyskując za każdym razem inny efekt i urozmaicając codzienne menu Nadadzą one potrawom, zwłaszcza z grilla, niepowtarzalny smak i zaspokoją potrzeby najbardziej wymagających konsumentów


Doskonała propozycja od firmy Koral dla osób ceniących klasyczne i zarazem ulubione kompozycje smakowe. Masz ochotę na bajeczny smak puszystej śmietanki i doskonałej czekolady, a może masz kaprys na wyjątkowe połączenie lodów śmietankowych i o smaku cukierków „krówka”…? To wszystko odnajdziesz w Koralowych lodach Łaciate na patyku o pojemności 110 ml lub w wersji familijnej 1000ml. Sugerowana cena detaliczna wynosi odpowiednio: 1,3 zł za 110 ml oraz 9,90 zł za 1000 ml.





Prestiżowa linia lodów GOLD właśnie wzbogaciła się o wyjątkowe lody Koktajlowe w eleganckim opakowaniu o pojemności 200 ml z łyżeczką. Zniewalająca i wykwintna kompozycja smakowa lodów śmietankowych, czekoladowych oraz karmelowych dopełniona pysznym sosem toffi. Koralowa nowość, która z pewnością w pełni usatysfakcjonuje koneserów słodkich pyszności. Sugerowana cena detaliczna wynosi 3,99 zł.


Bestsellerowa linia lodów Bracia Koral-Lody Jak Dawniej wzbogaciła się w sezonie 2015 o kilka niezwykle interesujących i pysznych pozycji takich jak: lody na patyku o pojemności 100 ml, lodowe rożki o pojemności 180 ml oraz lody w kubeczkach z łyżeczką o pojemności 180 ml. Tak jak wszystkie produkty tej marki lody te wytwarzane są w oparciu o wyjątkowo dopracowane i wyselekcjonowane receptury oraz naturalne składniki pochodzące wyłącznie od sprawdzonych i najbardziej zaufanych dostawców.







---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

__________________
Życie bez pandzi to nie to samo
tapetka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 19:39   #2417
Quadesha
Zakorzenienie
 
Avatar Quadesha
 
Zarejestrowany: 2010-08
Wiadomości: 5 534
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

Ech spróbowałabym wszystkich tych lodów
Quadesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 19:44   #2418
kasztanka3
Pani Mizantrop
 
Avatar kasztanka3
 
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

Mnie z kolei lody nie kuszą, za to zastanawiam się, jaki skład mają te sosy.
__________________
In a world of choices I choose me.
My favourite season is the fall of the patriarchy.
kasztanka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 19:48   #2419
tapetka22
Zakorzenienie
 
Avatar tapetka22
 
Zarejestrowany: 2008-11
Lokalizacja: K-ce/Ch-ów
Wiadomości: 15 816
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

Cytat:
Napisane przez Quadesha Pokaż wiadomość
Ech spróbowałabym wszystkich tych lodów
ja też..
__________________
Życie bez pandzi to nie to samo
tapetka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 19:54   #2420
DudiBoy
Zakorzenienie
 
Avatar DudiBoy
 
Zarejestrowany: 2011-07
Lokalizacja: [x]Śląsk / Małopolska[ ]
Wiadomości: 5 640
GG do DudiBoy
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

Raz widziałem lody "Jak dawniej" i stwierdziłem że nazwa to tylko wyszukany chwyt marketingowy, bo skład miały typowo "jak teraz"
Już lody na kremówce z biedry miały lepszy skład.

Edytowane przez DudiBoy
Czas edycji: 2015-04-01 o 19:56
DudiBoy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 20:01   #2421
kasztanka3
Pani Mizantrop
 
Avatar kasztanka3
 
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
Raz widziałem lody "Jak dawniej" i stwierdziłem że nazwa to tylko wyszukany chwyt marketingowy, bo skład miały typowo "jak teraz"
Już lody na kremówce z biedry miały lepszy skład.
Boskie podsumowanie Ja się zrobiłam wybredna odnośnie lodów, wszystkie są za słodkie, jedynie czekoladowe Haageny mi w zeszłym roku naprawdę smakowały.
__________________
In a world of choices I choose me.
My favourite season is the fall of the patriarchy.
kasztanka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 20:14   #2422
tapetka22
Zakorzenienie
 
Avatar tapetka22
 
Zarejestrowany: 2008-11
Lokalizacja: K-ce/Ch-ów
Wiadomości: 15 816
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
Raz widziałem lody "Jak dawniej" i stwierdziłem że nazwa to tylko wyszukany chwyt marketingowy, bo skład miały typowo "jak teraz"
Już lody na kremówce z biedry miały lepszy skład.
bakaliowe:
odtworzone mleko odtłuszczone, śmietanka, cukier, bakalie 10% (rodzynka, orzech włoski), masło, syrop glukozowy, mleko w proszku odtłuszczone, glukoza, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma celulozowa, karagen, aromat, barwnik: annato
__________________
Życie bez pandzi to nie to samo
tapetka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 22:43   #2423
DudiBoy
Zakorzenienie
 
Avatar DudiBoy
 
Zarejestrowany: 2011-07
Lokalizacja: [x]Śląsk / Małopolska[ ]
Wiadomości: 5 640
GG do DudiBoy
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość
bakaliowe:
odtworzone mleko odtłuszczone, śmietanka, cukier, bakalie 10% (rodzynka, orzech włoski), masło, syrop glukozowy, mleko w proszku odtłuszczone, glukoza, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma celulozowa, karagen, aromat, barwnik: annato
Kilo cukru, wiadro wody, dodać mleka w proszku bedą lody

Tymczasem "dawniej" lody robiło się z mleka, śmietany, jajek i cukru.
DudiBoy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 22:48   #2424
kasztanka3
Pani Mizantrop
 
Avatar kasztanka3
 
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
Kilo cukru, wiadro wody, dodać mleka w proszku bedą lody
__________________
In a world of choices I choose me.
My favourite season is the fall of the patriarchy.
kasztanka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 22:50   #2425
expression_
Raczkowanie
 
Avatar expression_
 
Zarejestrowany: 2011-07
Lokalizacja: Warszawa
Wiadomości: 103
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

Limitowana edycja sezonowego piwa Wielkanocnego pod marką Browaru Okocim uwarzonego na czas wiosenno-wielkanocny, jest już dostępna na sklepowych półkach. Piwo będzie na rynku do końca kwietnia 2015 roku.

procesie jego warzenia wykorzystano cztery rodzaje słodu: jasny, monachijski, karmelowy oraz barwiący, co nadało piwu ciemno-bursztynowy kolor. Na finiszu wyczuwalne są nuty miodowe oraz łagodna, niepozostająca na długo goryczka.
- Coraz więcej osób poszukuje piw warzonych na specjalne okazje. My również wychodzimy naprzeciw tym oczekiwaniom. Warto podkreślić, że kategoria piwnych specjalności cieszy się uznaniem wśród konsumentów. W minionym roku urosła ilościowo o 23%, zaś wartościowo o 24% w porównaniu do 2013 roku – mówi Maciej Banaszkiewicz, Brand Manager marki Browar Okocim.


Edytowane przez expression_
Czas edycji: 2015-04-01 o 22:52
expression_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 10:30   #2426
Ervisha
Zakorzenienie
 
Avatar Ervisha
 
Zarejestrowany: 2010-08
Wiadomości: 88 472
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
Kilo cukru, wiadro wody, dodać mleka w proszku bedą lody

Tymczasem "dawniej" lody robiło się z mleka, śmietany, jajek i cukru.
Nie wiedzialam ze kiedyś do lodów dodawało się karogeny, gumę guar, syrop glukozowy itp. Ciekawy rzeczy można się dowiedzieć
__________________

Książki potrzebują nowego domu


Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 13:00   #2427
201703240903
Konto usunięte
 
Zarejestrowany: 2013-08
Wiadomości: 2 897
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość

201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 20:37   #2428
BeeAnn
Zakorzenienie
 
Avatar BeeAnn
 
Zarejestrowany: 2008-12
Wiadomości: 4 858
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

nowe chipsletten thai sweet chilli
__________________

BeeAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 23:35   #2429
tapetka22
Zakorzenienie
 
Avatar tapetka22
 
Zarejestrowany: 2008-11
Lokalizacja: K-ce/Ch-ów
Wiadomości: 15 816
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

__________________
Życie bez pandzi to nie to samo
tapetka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-03, 00:04   #2430
edyta508
Zakorzenienie
 
Avatar edyta508
 
Zarejestrowany: 2013-05
Wiadomości: 16 114
GG do edyta508
Dot.: Nowości kulinarne cz. III

Ulubione zeberka z grilla
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie


Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)
 

Zasady wysyłania wiadomości
Nie możesz zakładać nowych wątków
Nie możesz pisać odpowiedzi
Nie możesz dodawać zdjęć i plików
Nie możesz edytować swoich postów

BB code is Włączono
Emotikonki: Włączono
Kod [IMG]: Włączono
Kod HTML: Wyłączono

Gorące linki


Data ostatniego posta: 2016-07-21 23:42:15


Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.






© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.