|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Work & Travel - wakacje 2015
Witajcie!
![]() Poszukuję zorganizowanego wyjazdu za granicę, najlepiej połączona praca ze zwiedzaniem i ewentualnie jakimś kursem językowym. Nie chcę samego obozu, bo lubię być aktywna i coś robić, a przy okazji mogłabym trochę dorobić. Niestety rodzice nie puszczą mnie samą za granicę do pracy (chciałam jechać jako au pair lub poszukać pracy jako np. recepcjonistka, kelnerka) dlatego szukam jakiegoś biura, które coś takiego organizuje (rodzice zadeklarowali się to opłacić..) Byłyście kiedyś na czymś podobnym? Jakie wrażenia? Znacie biura, które takie coś organizują? Póki co, znalazłam tylko biuro Almatur i wyjazd do USA. Potrafię b.dobrze mówić po angielsku i dobrze po francusku. Z góry dziękuję za odpowiedź ![]()
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Work & Travel - wakacje 2015
ja byłam z biurem Camp Leaders, ale teraz już chyba za późno żeby ogarnąć wyjazd na 2015.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Praca w Lloret de Mar albo na Majorce
.
Edytowane przez Cllaudia12 Czas edycji: 2015-04-04 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.