Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-01, 16:51   #3871
--Olka--
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI

Cytat:
Napisane przez Agnessa* Pokaż wiadomość
Dziękuję za wszystkie informacje odnośnie olejków

Zainteresowałam się tematem i muszę koniecznie wypróbować, czy u mnie się sprawdzą tylko jeszcze nie wiem, jaki wybrać na początek
Określ jaką masz cerę, inne oleje nadadzą się do tłustej, a inne do suchej.

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Zdecydowanie i bezapelacyjnie Flos-Lek krem pod oczy ze świetlikiem lekarskim i babką lancetowatą- motyw kolorystyczny biało-bladozielone opakowanie.
Taaa? Chyba będę musiała wypróbować, bo wyglądam momentami jak narkomanka.

Edytowane przez --Olka--
Czas edycji: 2015-04-01 o 16:57
--Olka-- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 16:58   #3872
ona679
Raczkowanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI

A ja polecam płaszcz z top Secret, , w sklepie internetowym można znaleźć w dobrej cenie, fasony raczej klasyczne, i jakość też nie najgorsza.
ona679 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 17:19   #3873
SzyszkaChmielu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
A teraz mały off, były zaczął pisać smsy i wydzwaniać chciałby się przyjaźnić chociaż Postradał zmysły już totalnie chyba.
ja wiedziałam, że tak będzie
Mam nadzieję, że nie chcesz się przyjaźnić z TOKSYCZNYMI palantami. IMHO on chce po prostu sabotować Twój nowy związek i liczy na to, że będziecie się "przyjaźnic" a Twój nowy chłopak się będzie wkurzał co doprowadzi do awantur i zerwania. Coś na zasadzie psa ogrodnika - sam nie chce/nie może to chociaż innemu nie da.
Mam więc tylko nadzieję, że NIE ODPISUJESZ na te smsy i nie odbierasz telefonów od niego. Dla niego najgorszą karą będzie Twoja totalna zlewka.
SzyszkaChmielu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 18:58   #3874
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość

A teraz mały off, były zaczął pisać smsy i wydzwaniać chciałby się przyjaźnić chociaż Postradał zmysły już totalnie chyba.
Co planujesz?
Stary 2015-04-01, 19:13   #3875
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedz mu, że Cię zbuki z łońskiego roku nie interesują. Miał swój czas, nie wykorzystał, się przeterminował i się nadaje do wszystkiego tak jak zbuk- do niczego
Ag4 - Kociak świetnie to ujęła ! nie ma co tego rozdrapywać, temat zamknięty

Ostatnio mało czasu mam żeby coś napisać, ale podczytuję Was regularnie. Brak czasu związany jest z tym, że od poniedziałku jestem na stażu co prawda kompletnie nie moja branża, ale staż pół roku, płatny, z możliwością zatrudnienia
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 20:52   #3876
Rotkohl
Zakorzenienie

Miała któraś coś z serii mohito gold label? zauroczył mnie jedwabny top z koronką , ale troche boję sie rzeczy z tej firmy.

Cytat:
Może dana wersja Ci nie podpasowała? Kupiłam kiedyś inny żel pod oczy, nie z babką z herbatą i poza tym, że miałam ciut wysuszoną skórę pod oczami, to nic nie zdziałał. Za to babka lancetowata po prostu jest dla mnie cudem nie do przeskoczenia (pobiła nawet Estee Lauder- lepiej po niej wyglądam ).

Także może to mocno zależeć od wersji- jest ich po groma, można popróbować. Zwłaszcza że kosztuje niewiele (ok 7 zł) a jak się trafi na promocję to i poniżej 5. Można potestować

Powiedz mu, że Cię zbuki z łońskiego roku nie interesują. Miał swój czas, nie wykorzystał, się przeterminował i się nadaje do wszystkiego tak jak zbuk- do niczego
miałam 3 ( 2 słoiczkowe i jedną w tubce, ta w tubce tylko przesuszała , słoiczkowe obie robiły mi te strupki i popękaną aż skóre), kombinować dalej się boję bo takiej tragedii nie miałam pod oczami po niczym, tym bardziej że znalazłam kilka dobrych kremów pod oczy i nie mam aż takiej potrzeby szukania czegoś nowego. Być może masz racje ze dana wersja, ale ja juz sie boję ryzykować, tym bardziej że spotkałam sie z kilkoma takimi przypadkami po uzywaniu tych kremów i strasznie niepojete jest dla mnie jak jeden krem moze u jednych tak dobrze działać u innych tak szkodzić, zastanawiam sie czy oni nie mają jakichs lewych partii niektórych , bo ciężko mi to pojąć.

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Zgadzam się z każdą opinią. NIGDY nie kupię już niczego w Re, ani żadnej sieciówce LPP. Jakość tragiczna wręcz, a ceny coraz wyższe.

Argan i Neroli ze Starej Mydlarni i Retinol z migdałowym, ale nie codziennie. Zamierzam kupić różany i z wit C. Są w naturze za 29 zł.

Otóż to. Lepiej kupić raz a porządnie, zamiast co 2-3 miesiące. Suma sumarum wyjdzie większa kwota. Ponoć trencze z Zary są dobrej jakości.

Ja zamówiłam Fitomed. Cena 19 zł. Ponoć hit. Świetny skład. Opakowanie najzwyklejsze w świecie, zapach pewnie nieciekawy, ale liczy się działanie. Dam znać jak się sprawuje.

potwierdzam fitomed krem nr10 swietny, używam od listopada bodajże(dzień darmowej dostawy, niepamietam kiedy był) i jeszcze z pół słoiczka mam, genialny swietnie nawilża i regeneruje skórę przesuszoną cieżkimi korektorami.

z innych tanich bardzo zaskoczył mnie krem pod oczy z sylveco miałam próbkę i naprawdę fajnie działał.
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 21:26   #3877
201604251028
Konto usunięte

Ja nie polecam w ogóle nic z Mohito; miałam kilka sweterków i to byly rzeczy które najszybciej mi sie zniszczyly, o wiele szybciej niż te z h&m czy reserved.

Dziewczyny, jak sie nazywa to slynne serum do twarzy z biochemii urody które pięknie rozjasnia i bylo przez was polecane?

wysłano z tapatalk
201604251028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 21:30   #3878
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yonce Pokaż wiadomość
Ja nie polecam w ogóle nic z Mohito; miałam kilka sweterków i to byly rzeczy które najszybciej mi sie zniszczyly, o wiele szybciej niż te z h&m czy reserved.

Dziewczyny, jak sie nazywa to slynne serum do twarzy z biochemii urody które pięknie rozjasnia i bylo przez was polecane?

wysłano z tapatalk

no właśnie ta linia ubrań jest ponoć lepszej jakości i tylko konkretnie o nią mi chodzi nie o ogólnie ubrania z mohito.

pewnie o to serum Ci chodzi http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumferulicCE.html
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 21:39   #3879
carpaibex
Zakorzenienie

Jak już jesteśmy w kosmetycznym temacie, to może będziecie umiały mi pomóc - mam 21 lat i stosuję prewencję przeciwzmarszczkową, ale ostatnio zauważyłam pogorszenie pewnego problemu, mianowicie, na czole mam baaardzo widoczną zmarszczkę, która powstała na skutek mojej naturalnej mimiki twarzy (skóra marszczy mi się w tym miejscu kiedy się dziwię, denerwuję, otwieram szeroko oczy etc.) W ciągu dnia włazi mi tam podkład i ogólnie wygląda nieciekawie Starość nie radość, ale mogę jeszcze jakoś to załagodzić czy mam zbierać na botoks ?
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 21:45   #3880
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:

wysłano z tapatalk
Mohito jest straszne to fakt
Stary 2015-04-01, 21:54   #3881
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość
Mohito jest straszne to fakt
Oj jest, tragedia
Stary 2015-04-01, 22:07   #3882
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
- mam 21 lat ......... Starość nie radosc
Stary 2015-04-01, 22:11   #3883
Dotka81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
To co ja mam powiedzieć jak mam 34 lata?

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 22:21   #3884
carpaibex
Zakorzenienie

Boże, laski, ironia taka apropo zmarszczki na czole. Skoro jesteście ode mnie starsze to może macie coś sprawdzonego z kosmetyków?
Stary 2015-04-01, 22:23   #3885
Dotka81
Zakorzenienie

Cytat:
Boże, laski, ironia taka apropo zmarszczki na czole. Skoro jesteście ode mnie starsze to może macie coś sprawdzonego z kosmetyków?
Ja się w sumie nie maluję w ogóle a do twarzy używam tylko kremu Teraz dopiero zaczęłam się interesować czymś pod oczy.

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 22:34   #3886
a34
Zakorzenienie

Ja też widzę, że mi się z doliną łez coś niedobrego dzieje i też mi czasem tam krem BB wlezie, poza tym widzę, że mi migruje spod oczu coś Niestety po mamie widzę, że nie mam cudownych genów jeśli o to chodzi. Odkładam na wypełniacze Póki co zaczęłam masaż twarzy praktykować i liczę na cud
Stary 2015-04-02, 05:19   #3887
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
To chyba cos na zmarszczki mimiczne musisz zanabyc? Ja nie doradze, bo nie mam a uzywam w zasadzie wszystkiego.....
Stary 2015-04-02, 06:26   #3888
201604250957
Konto usunięte

Carpaibex obawiam się, że na takie zmarszczki mimiczne to żadne kosmetyki nie pomogą sama mam "piękne" poziome linie na czole od jego marszczenia ale ponieważ mam grzywkę to rzadko je widuje
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 07:41   #3889
201604251028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
no właśnie ta linia ubrań jest ponoć lepszej jakości i tylko konkretnie o nią mi chodzi nie o ogólnie ubrania z mohito.

pewnie o to serum Ci chodzi http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumferulicCE.html

O to mi chodziło, dziękuję
201604251028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 09:01   #3890
Ag4
AGA :)

Dziękuję dziewczyny za Wasze miłe słowa

Cytat:
Napisane przez SzyszkaChmielu Pokaż wiadomość
ja wiedziałam, że tak będzie
Mam nadzieję, że nie chcesz się przyjaźnić z TOKSYCZNYMI palantami. IMHO on chce po prostu sabotować Twój nowy związek i liczy na to, że będziecie się "przyjaźnic" a Twój nowy chłopak się będzie wkurzał co doprowadzi do awantur i zerwania. Coś na zasadzie psa ogrodnika - sam nie chce/nie może to chociaż innemu nie da.
Mam więc tylko nadzieję, że NIE ODPISUJESZ na te smsy i nie odbierasz telefonów od niego. Dla niego najgorszą karą będzie Twoja totalna zlewka.
Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość
Co planujesz?
Na smsmy nie odpisuję
Telefon odebrałam bo wiedziałam, że będzie się dobijał do skutku (taki typ :/) . Powiedziałam, że nie będziemy ani kumplami, ani przyjaciółmi i że ja nie chcę mieć z nim kontaktu. Nie jesteśmy już razem i nigdy nie będziemy. Grzecznie i konkretnie.
On nie wie o tym, że mam nowego Tżta. Nie wdawałam się z nim w dyskusję i nie zwierzałam

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość

Ostatnio mało czasu mam żeby coś napisać, ale podczytuję Was regularnie. Brak czasu związany jest z tym, że od poniedziałku jestem na stażu co prawda kompletnie nie moja branża, ale staż pół roku, płatny, z możliwością zatrudnienia
Super! Gratulacje, sprawuj się tam dobrze i niech Cię zatrudnią po tym pól roku! Powodzenia!

Cytat:

wysłano z tapatalk
Cytat:

Mi ono jednak nie służy, mogłam wziąć lekką wersję :/ Ale nie zmarnuje się, używam w okolicach oczu

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 09:29   #3891
SzyszkaChmielu
Raczkowanie

Cytat:

IMHO jakosc tak sama jak na reszcie tego sklepu tylko ceny wyzsze. Nie kupuj, to sam badziew i plastik, no chyba, ze chcesz miec bluzke na 1 raz.

A pokaz te bluzkę, może ktos widzial podobną w innym sklepie

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
zmarszczki mimiczne zależą (surprise surprise) od mimiki.
ja nie mam ani 1 na czole, ani 1 pomiedzy brwiami, za to bruzdy nosowo-wargowe jakby traktorem wyżłobione bo dużo gadam i uśmiecham się (taka praca). moja przyjaciółka zaś bezwiednie marszczy brwi non stop w skutek czego na czole ma mnóstwo zmarch, a bruzd koło ust praktycznie żadnych.
SzyszkaChmielu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 09:45   #3892
Ciemna163
Kociara

Dziewczyny od jakiegos czasu zauwazylam, ze sporo tu offtopu Co myslicie o tym zeby np. pisac o tym na szaro? Z jednej strony fajnie, ze taki mamy tutaj klimat (to jeden z moich ulubionych watkow), ale z drugiej czasami kilka dni pod rzad nie pojawia sie nic o modzie. Tak to chociaz jak ktos ma malo czasu na przejrzenie forum, to moglby sobie ominac wzrokiem szara czesc

Edytowane przez Ciemna163
Czas edycji: 2015-04-02 o 09:47
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 09:49   #3893
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
Ag4 - Kociak świetnie to ujęła ! nie ma co tego rozdrapywać, temat zamknięty

Super! Gratulacje Też w sumie nie tak dawno szukałam pracy i wiem jaka to radość jak coś w końcu podpasuje Mam nadzieję, że Ci sie ta praca spodoba, Ty się spodobasz im i zostaniesz na stałe (jeśli będziesz chciała rzecz jasna ).

Cytat:
Miała któraś coś z serii mohito gold label? zauroczył mnie jedwabny top z koronką , ale troche boję sie rzeczy z tej firmy.

miałam 3 ( 2 słoiczkowe i jedną w tubce, ta w tubce tylko przesuszała , słoiczkowe obie robiły mi te strupki i popękaną aż skóre), kombinować dalej się boję bo takiej tragedii nie miałam pod oczami po niczym, tym bardziej że znalazłam kilka dobrych kremów pod oczy i nie mam aż takiej potrzeby szukania czegoś nowego. Być może masz racje ze dana wersja, ale ja juz sie boję ryzykować, tym bardziej że spotkałam sie z kilkoma takimi przypadkami po uzywaniu tych kremów i strasznie niepojete jest dla mnie jak jeden krem moze u jednych tak dobrze działać u innych tak szkodzić, zastanawiam sie czy oni nie mają jakichs lewych partii niektórych , bo ciężko mi to pojąć.

potwierdzam fitomed krem nr10 swietny, używam od listopada bodajże(dzień darmowej dostawy, niepamietam kiedy był) i jeszcze z pół słoiczka mam, genialny swietnie nawilża i regeneruje skórę przesuszoną cieżkimi korektorami.

z innych tanich bardzo zaskoczył mnie krem pod oczy z sylveco miałam próbkę i naprawdę fajnie działał.
Może trafiłaś na jakąś partię- nie wiem, przegrzaną, rozmrożoną czy coś Mnie podpasowały wszystkie babki- w słoiczku czy tuce (jedyna różnica to ta, że w słoiczku jest 10ml a w tubce 15 za tę samą cenę, noi tubka bardziej higieniczna).

Dziewczyny, jutro się przeprowadzam do TŻ i mam już dość- ciągle się kłócimy, dopiekamy, robimy sobie przykrości, doprowadzamy do szału... Wychodzi już kilka spraw, na jakie mamy jednak poglądy odmienne (choć nic na to nie wskazywalo przez ponad 4 lata bycia razem) i już mi ręce opadają... Niby fajnie i słodko, ale widzę jedną rzecz- jego ma być na wierzchu, bo będzie jątrzył, gniótł psychicznie. W wielu sprawach odpuszczałam, po co o pierdoły kopie kruszyć, le ile można kłaść uszy po sobie...

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 09:57   #3894
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Dziewczyny od jakiegos czasu zauwazylam, ze sporo tu offtopu Co myslicie o tym zeby np. pisac o tym na szaro? Z jednej strony fajnie, ze taki mamy tutaj klimat (to jeden z moich ulubionych watkow), ale z drugiej czasami kilka dni pod rzad nie pojawia sie nic o modzie. Tak to chociaz jak ktos ma malo czasu na przejrzenie forum, to moglby sobie ominac wzrokiem szara czesc
Wg.mnie słaby pomysł. O to chodzi w tym wątku. Klasyka w życiu, a nie tylko w modzie. I zamęczyłabym się jakbym miała czytać wszystko w szarościach.

I szczerze..to w takiej formie przestałabym tutaj zaglądać. Nienawidzę szufladkowania rzeczy.

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Dziewczyny, jutro się przeprowadzam do TŻ i mam już dość- ciągle się kłócimy, dopiekamy, robimy sobie przykrości, doprowadzamy do szału... Wychodzi już kilka spraw, na jakie mamy jednak poglądy odmienne (choć nic na to nie wskazywalo przez ponad 4 lata bycia razem) i już mi ręce opadają... Niby fajnie i słodko, ale widzę jedną rzecz- jego ma być na wierzchu, bo będzie jątrzył, gniótł psychicznie. W wielu sprawach odpuszczałam, po co o pierdoły kopie kruszyć, le ile można kłaść uszy po sobie...
Może udziela mu się stres związany z przeprowadzką? Nie wygląda to teraz dobrze z tego co piszesz..nie powinno tak wyglądać. Ale wyrokować też nie ma co. Póki co. Przeprowadzisz się i zobaczysz jak to wygląda. Emocje opadną i możliwe, że wszystko wróci do normalnego stanu

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez SzyszkaChmielu Pokaż wiadomość
zmarszczki mimiczne zależą (surprise surprise) od mimiki.
ja nie mam ani 1 na czole, ani 1 pomiedzy brwiami, za to bruzdy nosowo-wargowe jakby traktorem wyżłobione bo dużo gadam i uśmiecham się (taka praca). moja przyjaciółka zaś bezwiednie marszczy brwi non stop w skutek czego na czole ma mnóstwo zmarch, a bruzd koło ust praktycznie żadnych.
Ja mam co prawda dopiero 25 lat z hakiem, ale nie mam ani jednej zmarszczki I patrząc się po rodzicach i siostrze która jest ode mnie 5 lat starsza w najbliższym czasie ten problem mnie nie czeka. Aczkolwiek planuję kupić prewencyjnie krem pod oczy..bo ew. tutaj mogę spodziewać się jakichś niespodzianek.

Edytowane przez sskers
Czas edycji: 2015-04-02 o 09:53
sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 10:07   #3895
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Wg.mnie słaby pomysł. O to chodzi w tym wątku. Klasyka w życiu, a nie tylko w modzie. I zamęczyłabym się jakbym miała czytać wszystko w szarościach.

I szczerze..to w takiej formie przestałabym tutaj zaglądać. Nienawidzę szufladkowania rzeczy.
podpisuję się obiema łapkami uwielbiam ten wątek za to, że nie trzeba pisać na szaro i nikomu z udzielających jakoś nie przeszkadza zakres poruszanych tu tematów tak jak pisałam wcześniej, nawet jak omawiana rzecz mnie średnio dotyczy to i tak czytam bo lubię atmosferę na tym wątku między Bogiem a prawdą jakby zacząć pisać na szaro wszystko co nie jest związane z klasyką w stricte modowym obszarze to większość wątku byłaby szara
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 10:10   #3896
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość

I szczerze..to w takiej formie przestałabym tutaj zaglądać. Nienawidzę szufladkowania rzeczy.[COLOR="Silver"]

To może chociaż piszmy więcej o modzie? Bo Kiedyś było tu wstawianych wiele zdjęć, inspiracji, linków do Pinteresta... ja np. coraz mniej się udzielam, bo po prostu nie mam czasu znowu czytać o kosmetykach (w sensie, że czytam już o nich na innych poświęconych temu wątkach). Ale jak mam czas to i czytam i odpiszę, nie przeszkadza mi sam fakt, że sobie tu piszecie o nich, to buduje bardzo miłą atmosferę tutaj Nie wiem dlaczego zareagowałaś tak ostro.

Może reszta też się wypowie?
Stary 2015-04-02, 10:12   #3897
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak już jesteśmy w kosmetycznym temacie, to może będziecie umiały mi pomóc - mam 21 lat i stosuję prewencję przeciwzmarszczkową, ale ostatnio zauważyłam pogorszenie pewnego problemu, mianowicie, na czole mam baaardzo widoczną zmarszczkę, która powstała na skutek mojej naturalnej mimiki twarzy (skóra marszczy mi się w tym miejscu kiedy się dziwię, denerwuję, otwieram szeroko oczy etc.) W ciągu dnia włazi mi tam podkład i ogólnie wygląda nieciekawie Starość nie radość, ale mogę jeszcze jakoś to załagodzić czy mam zbierać na botoks ?
A ile pijesz wody dziennie?
Ja zauważyłam u siebie, że im mniej wody piję tym cera mniej jędrna.

Cytat:
Myślę, że można pozostać przy takiej formie jaka jest, ale rzeczywiście mniej ostatnio pisze się na temat mody.

Z tej okazji wrzucam trochę klasycznych inspiracji.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3B4A1647.jpg (140,7 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19692_1712475408979264_1767271162071144656_n.jpg (56,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10978494_1691253324434806_2710021774672841481_n.jpg (44,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_nd7898BDFF1rsuch2o1_1280.jpg (75,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_ndk72qQSeW1qdj1y9o2_r1_1280.jpg (63,4 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_niy4xeBSX21rsyaepo1_540.jpg (48,5 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_nieaa08I4T1qdsqp6o1_540.jpg (36,6 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_nih0gkFsjZ1t6ormzo1_540.jpg (50,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10428578_789741284408424_602333562296857482_n.jpg (30,6 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_njdgzt15tv1rsyaepo1_540.jpg (40,4 KB, 12 załadowań)
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 10:15   #3898
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość

Myślę, że można pozostać przy takiej formie jaka jest, ale rzeczywiście mniej ostatnio pisze się na temat mody.

Z tej okazji wrzucam trochę klasycznych inspiracji.
amen
Stary 2015-04-02, 10:21   #3899
sskers
batonik

Cytat:

To może chociaż piszmy więcej o modzie? Bo Kiedyś było tu wstawianych wiele zdjęć, inspiracji, linków do Pinteresta... ja np. coraz mniej się udzielam, bo po prostu nie mam czasu znowu czytać o kosmetykach (w sensie, że czytam już o nich na innych poświęconych temu wątkach). Ale jak mam czas to i czytam i odpiszę, nie przeszkadza mi sam fakt, że sobie tu piszecie o nich, to buduje bardzo miłą atmosferę tutaj Nie wiem dlaczego zareagowałaś tak ostro.

Może reszta też się wypowie?
Ale na siłę mamy pisać? Ciężko starym wyjadaczkom codziennie coś wrzucać. A jeśli ktoś przychodzi po poradę zawsze zostaje mu ona udzielona. Czy modowo, czy kosmetycznie czy życiowo. I to jest fajne. A jeśli brakuje Ci większych ilości modowych wpisów, wystarczy samemu poruszyć taki temat, wrzucić zdjęcia, myślę że dziewczyny nie pozostaną dłużne A wprowadzać atmosferę kijka w pupce nie ma sensu. Czasem trzeba przejąć inicjatywę

Oczywiście to moje zdanie.

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
podpisuję się obiema łapkami uwielbiam ten wątek za to, że nie trzeba pisać na szaro i nikomu z udzielających jakoś nie przeszkadza zakres poruszanych tu tematów tak jak pisałam wcześniej, nawet jak omawiana rzecz mnie średnio dotyczy to i tak czytam bo lubię atmosferę na tym wątku między Bogiem a prawdą jakby zacząć pisać na szaro wszystko co nie jest związane z klasyką w stricte modowym obszarze to większość wątku byłaby szara
Podobnie jest na Zarowym, i wielu wielu innych. Wątki lifestylowe z nutką danego tematu. Osobiście uwielbiam to i uwielbiam w takie miejsca wracać

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 10:30   #3900
a34
Zakorzenienie

Mnie też byłoby dziwnie z szarością. Wydaje mi się, że wiele osób zaczęłoby się spinać, czy w ogóle coś napisać, bo może to być źle odebrane. Moim zdaniem to naturalne, że gdy w danym wątku klaruje się jakieś grono osób udzielających się, to pojawia się szeroki zakres tematów i wg mnie akurat w tym tkwi urok forum i sekret dobrej atmosfery.

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości