Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)! - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-01, 21:46   #241
Cos_
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Cześć

Byłam dziś upuścić krwi i hemoglobina po tardyferonie mi wzrosła Płytki też ok- nie spadły przez 3 tygodnie, więc jest dobrze!

W smyku są przecenione biustonosze do karmienia- po 25 zł. Jakby sie któraś wybierała to można zerknąć. Ja nie kupiłam, bo spieszyłam się i nie miałam czasu na przymiarkę. Jak będą za tydzień to sobie przymierzę.

no ja właśnie też nie chcę mieć jakiejś wielkiej koszuli, ale wiadomo musi być wygodna

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Charlotta nie, tylko co wizytę na czczo chce mojego wyniku (a na czczo przecież miałam ok )

Wiecie co, im dłużej siedzę na wizażu tym bardziej mam wrażenie, że nie nadaję się na matkę... Nie mam cierpliwości do dzieci, a matki z innych wątków są albo święte albo jaja sobie robią...
Szuu wez sie nawet nie przejmuj tym,sama wiesz jak to jest w internecie a jak w rzeczywistosci. Tutaj mozesz napisac wszystko a jak naprawde jest to wiesz tylko ty :/
Stary 2015-04-01, 21:47   #242
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Na święta to trzeba szaliki i płaszcze zimowe wyciągać
dokładnie a ja już pochowałam szaliki kurtkę mam wyjętą, bo to jedyna, w której sie zapinam

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość
nie zebym chciala psuc impreze, ale... ty mialas toksoplazmoze? bo mi nie pozwalaja jesc szynki parmenskiej bo ona surowa jest.. a tez lubie... buuu... to mowie ja, co lososia wedzonego jadlam w ciazy, takze ten, kazdy robi wg wlasnego widzimisia i natezenia ciazowych apetytow
ja też lubię i jedno i drugie I sery długodojrzewające I pleśniowe Ale w ciąży nie jem niczego z tych rzeczy I to nie ze względu na tokso tylko listeriozę. I w tym unikaniu nie chodzi o to by zjeść tego mniej niż bez ciąży tylko o to by nie jeść wcale. Tak jak napisałaś- każdy robi jak uważa

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie.
Mała waży ponad 1700
Widziałam jak się uśmiecha
Dupkę ma na dole, gin powiedział, że ma czas do 35 tyg. jak nie to cc..:/

Zbadał szyjkę, coś mówił, że w miarę zamknięta ale skrócona:/
I idę po świętach na sterydy
Gin mówił, że nie chce siać strachu ale... żebym się też nastawiła na to, że może wcześniej wyjść.

No i termin porodu bym prosiła zmienić na 31.05. bo tak mi kazał liczyć, według usg.
pięknie waży Oby posiedziałą w brzuszku jak najdłużej

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Mnie kopie po bokach
lewy bok tak niżej a prawy wyżej. ostatnio leżała poprzecznie
mnie też tak kopie Mam wrażenie, że próbuje się obrócić

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Dziewczyny kupujecie jakiś szlafroczek/narzutkę do szpitala? przy piżamkach mi niepotrzebny był ale w koszuli się zawsze tak goło czuję.
Co myslicie o czymś takim? najtańsza na All. http://allegro.pl/szlafrok-s-m-ciaza...201577599.html
nie kupuję, ale jeden sobie wezmę w razie czego. Chyba, ze będę mieć łazienkę w pokoju to wtedy może nie będę brać wcale.
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 21:56   #243
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Charlotta nie, tylko co wizytę na czczo chce mojego wyniku (a na czczo przecież miałam ok )

Wiecie co, im dłużej siedzę na wizażu tym bardziej mam wrażenie, że nie nadaję się na matkę... Nie mam cierpliwości do dzieci, a matki z innych wątków są albo święte albo jaja sobie robią...
A co one takiego piszą?
Kilka wątków mamuś już po urodzeniu rozpadło się.

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 22:06   #244
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość

Tak wogole to polozne namawiaja mnie na porod w domu ale ja sobie kompletnie tego nie wyobrazam. Gdzie bym miala rodzic, na kanapie przed telewizorem, miedzy dwoma kotami? ja tam wole byc w szpitalu w razie gdyby. Nigdy nie wiadomo kiedy zaczna sie komplikacje.
też bym się na to nie zdecydowała

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
Przeżyłam wczorajsze zakładanie krążka na szczęście nie bolało tylko dość nieprzyjemne uczucie. fajnie, że w ogóle go nie czuć. Jedyne co mi szkoda to tego, że za 2 minuty "roboty" lekarz wziął 100 zł + cena krążka :/ gdzie tydzień temu byłam u niego na wizycie i za tydzień znów jadę i każdy wyskok kosztuje 150
o to super, będziesz spokojniejsza Faktycznie gin mógłby Ci odpuścić tę opłatę skoro tak często musisz chodzić na wizyty

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Ciekawe co u Tassi, otatnio się martwiła, że synek jest za mały.
też o niej myślę

Cytat:
Oczywiście moja kochana mamusia mnie zrypała bo powiedziałam w żartach, że muszę zacząć powoli torbę pakować do szpitala. To mi się oberwało, żebym się uspokoiła, żebym nie wywoływała takim słowami porodu
Zapomniałam, że słowa mogą obrócić się w czyny w takim wypadku:brzydal :
faktycznie wymyśliła..

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Moze niektorzy lekarze przesadzaja z iloscia wizyt ale przynajmniej chodzicie i wiecie co sie dzieje.
A tutaj- dupa. Ani nie wiem jak jest ulozona mala ani ile wazy o szyjce juz nie wspominajac. Przez cala ciaze nie widzi sie ginekologa na oczy. Polozna zmierzy cisnienie, poslucha serca dopplerem, od 2 wizyt mi brzuch omacuje. 10 min i po wizycie.
Jak by sie cos dzialo to pewnie do ginekologa by skierowali ale chyba lepiej przeciwdzialac niz leczyc. Czasem moze byc za pozno.

No to sobie pomarudzilam na angielska sluzbe zdrowia. Moze przy porodzie sie bardziej wykaza
no angielska opieka nad kobietą w ciąży to są jakieś kpiny... I leczenie wszystkiego paracetamolem... Ciekawe ile lat oni tam medycynę studiują

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Melduje się po wizycie. Mój koksik trochę zwolnił z przybieraniem i waży już 1850 gram, wg gina w sam raz jak na 33 tc. Ułożył się już główką w dol, czyli dobrze czułam Teraz juz się niczym nie przejmuje poza skompletowaniem wyprawki
suuper!

Cytat:
Ja czekam na zwrot podatku
Pamiętacie jak pisałam o slicznym białym cieniutkim kocyku z h&m? Zdobylam go Jedna strona to cieniutki biały welur, druga - mieciutka bawełna. Fotka w załączniku. Myślę ze na upały nada się jako rożek jeśli dziec będzie lubił być owijany.
ja też czekam na zwrot
śliczny kocyk!
Stary 2015-04-01, 22:13   #245
haniula1803
Rozeznanie

Nadrobilam ale tyle tego ze nie wiem co pisac od czego zaczą... Mam nadzieje że wam nie przeszkadza ze tak bez cytowania? Moja rodzina była dzisiaj na basenie ( matka w pracy a oni się relaksuja he he) wiec se teraz odbijam i leżę w wannie gorącej wody - młoda szaleje jak zwariowana.
Tez czuje kopniaki z prawej na górze i z lewej na dole kolo pępka ma pupę i wypina ja raz z jednej raz z drugiej strony chodzę ostatnio jak pingwin nie wiem dlaczego ale tak jakoś kiwam się na boki, zresztą długo chodzić nie mogę bo brzuch zaraz twardnieje. A jak długo siedzę to potem wstać nie mogę, bolą plecy i pachwiny.
Zazdroszczę wam wagi bejbikow zawsze to lepiej wrazie wcześniejszego porodu, moja koleżanka dzisiaj urodziła w 36 tygodniu córeczkę waga 2600 - będę miał info na świeżo jak jest w moim szpitalu
No i juz nie pamiętam co jeszcze miałam napisać... Aaaaa dołączam się do cierpiących na zgagulca
haniula1803 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 22:14   #246
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
U nas też nie robią tak usg. Potwierdzające ciążę i trzy nastepne: sprawdzające serduszko,
genetyczne (płatne lub zwykłe w tym czasie darmowe),
połówkowe (płatne u specjalisty u zwykłego gina przeglądowe)
trzeciego trymestru u gina, robi kontrolę rozwoju dziecka, sprawdza szyjkę.
ooo to zupełnie tak jak moja prywatna gin w PL

Cytat:
O k..wa...

Cytat:
ee tam, a kto powiedział, ze musisz się nadawać Ja też się nie nadaję a drugi chłop w drodze Uczę się cały czas Cierpliwości przede wszystkim...
Stary 2015-04-01, 23:00   #247
country111
Zakorzenienie

Cytat:

Szuu nie jesteś jedyna.

Odnośnie ciastek nie możesz cukru zastąpić ksylitolem? O ile masz potrzebę zjedzenia naprodukowanych ciastek. Wydaje mi się, że cukier brzozowy jest ok dla diabetyków ale nie sprawdzałąm
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-01, 23:26   #248
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Szuu wez sie nawet nie przejmuj tym,sama wiesz jak to jest w internecie a jak w rzeczywistosci. Tutaj mozesz napisac wszystko a jak naprawde jest to wiesz tylko ty :/
Popieram

Irmus, ale przy tych bólach, skurczach i twardnieniach zapłaciłabym jej za dodatkowe usg, żeby tylko być spokojną, że z małym ok.
Stary 2015-04-01, 23:59   #249
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Ale mi dziecko szaleje.. zaczynam sie martwic..

Co do kondycji to ja nie narzekam. Jestem z przymusu w ciaglym ruchu, niby l4 a jak nie leje to codziennie spacery, zakupy, sprzatanie itp, cale dnie z dzieckiem. Rzadko siedze a na plusie ponad 10 kg. Skad???
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 08:02   #250
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

Co do kondycji to ja nie narzekam. Jestem z przymusu w ciaglym ruchu, niby l4 a jak nie leje to codziennie spacery, zakupy, sprzatanie itp, cale dnie z dzieckiem. Rzadko siedze a na plusie ponad 10 kg. Skad???
A nie zatrzymuje ci się woda?

Witam w czwartek, kot obudził nas o 6, więc zrobiłam tz śniadanie i kawę. Gotowałam wodę w czajniku elektrycznym, ale przykrywka musiała być niedomknięta i otworzyła się pod koniec, na co nasz czujnik p.poż musiał zareagować :/ cały dom na pewno obudzony, tz go wyłaczył na szczęście, ale kot przerażony bał się wejść do kuchni, a mały w brzuchu też przestał się ruszać.

Akurat nasz mały ma dni, kiedy mało się rusza i dni, kiedy brzuch mi ciągle podskakuje.

probowałyście sposobu z latarką? Ponoć dziecko widzi światło i odwraca głowę w jego stronę. Wczoraj spróbowaliśmy ze słabą latarką i chyba młody ma główkę u góry, bo reagował tylko u góry brzucha. Widać jak się przysunął do światła.
Stary 2015-04-02, 08:33   #251
industria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Cześć

Byłam dziś upuścić krwi i hemoglobina po tardyferonie mi wzrosła Płytki też ok- nie spadły przez 3 tygodnie, więc jest dobrze!
super, ja też na to licze

Cytat:

pffffff, prooosze cie, jak bede miała kompleksy w życiu i nie bede w siebie wierzyć to też bede w internetach robić z siebie idealną matke polke
eeej, szuu, serio? przejmujesz sie tym?

opędzlowałabym mega poketa z kfc
industria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 08:38   #252
country111
Zakorzenienie

Witam się w czwartek

Spojrzałam za okno i muszę przyznać, że to słaby żart
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150402_080958.jpg (60,0 KB, 27 załadowań)
Stary 2015-04-02, 08:44   #253
siacha_ck
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
A nie zatrzymuje ci się woda?

Witam w czwartek, kot obudził nas o 6, więc zrobiłam tz śniadanie i kawę. Gotowałam wodę w czajniku elektrycznym, ale przykrywka musiała być niedomknięta i otworzyła się pod koniec, na co nasz czujnik p.poż musiał zareagować :/ cały dom na pewno obudzony, tz go wyłaczył na szczęście, ale kot przerażony bał się wejść do kuchni, a mały w brzuchu też przestał się ruszać.

Akurat nasz mały ma dni, kiedy mało się rusza i dni, kiedy brzuch mi ciągle podskakuje.

probowałyście sposobu z latarką? Ponoć dziecko widzi światło i odwraca głowę w jego stronę. Wczoraj spróbowaliśmy ze słabą latarką i chyba młody ma główkę u góry, bo reagował tylko u góry brzucha. Widać jak się przysunął do światła.
Z tą latarką to ponoć jeden ze sposobów aby dziecko się obróciło.
Ja nie próbowałam.
Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Witam się w czwartek

To masz taki widok jak ja wczoraj praktycznie przez cały dzień.
Ciekawe jak dzisiaj będzie.

WIKTORIA

SZYMON
Stary 2015-04-02, 08:52   #254
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość

To masz taki widok jak ja wczoraj praktycznie przez cały dzień.
Ciekawe jak dzisiaj będzie.
Miałam iść na badania i na fitness ale w takim wypadku nie wychodzę z łóżka. Powiedziałam tżtowi żeby zrobił zakupy
Stary 2015-04-02, 08:58   #255
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam iść na badania i na fitness ale w takim wypadku nie wychodzę z łóżka. Powiedziałam tżtowi żeby zrobił zakupy
Ale Ci dobrze.
Ja wczoraj miałam jechać do MUP, ale odpuściłam. Jedynie do pracy musiałam iść.
U mnie narazie tylko wieje.

WIKTORIA

SZYMON
Stary 2015-04-02, 09:06   #256
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny kupujecie jakiś szlafroczek/narzutkę do szpitala? przy piżamkach mi niepotrzebny był ale w koszuli się zawsze tak goło czuję.
Co myslicie o czymś takim? najtańsza na All. http://allegro.pl/szlafrok-s-m-ciaza...201577599.html
Ja mam szlafroczek i go biorę, nie wyobrażam sobie np po prysznicu iść w samej koszuli do sali

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
w takiej sytuacji do nawet w kapciach możesz iść

waga piękna najważniejsze, że szyjka zamknięta. A że skrócona już to potem Ci szybciej pójdzie
Dobrze, że lekarz nie bagatelizuje i zlecił sterydy

Wasze maluchy też są takie ruchliwe? W szpitalu dali mi kartę ruchów połodu, żeby zaznaczyć o której godzinie będzie 10 ruchów, a ja tyle to już naliczyłam podczas jednego ktg mam nadzieję, że po porodzie nie będzie taki łobuz
Mój gin ostatnio na wizycie stwierdził ze pytanie o 10 ruchów podczas aktywności jest zbędne bo sam naliczył więcej podczas badania I serio.. nie wiem kiedy mała ma czas aktywności a kiedy nie, bo ona non stop się wierci

Cytat:
no niektóre kobiety chodzą ze skróconą szyjką i rozwarciem a potem poród ekspres- moja koleżanka tak miała
to ja! to ja! Rozwarcie miałam od ok 22 tygodnia, 2 cm. Na porodówkę przyjechałam z 5cm i po 4 godz urodziłam

Cytat:
Ciekawe ile moja królewna. Po 28 tygodniu ważyła 1350. Gdzieś czytałam, że na tym etapie dziecko przybiera 20 dag na tydzień
Moja w 28 miała 1080

Cytat:
Melduje się po wizycie. Mój koksik trochę zwolnił z przybieraniem i waży już 1850 gram, wg gina w sam raz jak na 33 tc. Ułożył się już główką w dol, czyli dobrze czułam Teraz juz się niczym nie przejmuje poza skompletowaniem wyprawki

Cytat:
Ooo Industria jajecznicę też bym okorowała, ale jadłam już dziś sadzone na sałatce na drugie śniadanie i jajec ni mom

O k..wa...

Cytat:

Wiesz co, mi się wydaje że te wszystkie matki.. koloryzują.. Jak byłam na majówkach z Blanką, to wg tych opowieści itd byłam chyba najgorszą matką bo np włączałam jej bajkę a sama kładłam się na kanapę żeby odpocząć, według nich - nie wolnoooo!!! bo np jedząc czipsa (jem je raz na rok ale jem) dałam kilka Blance bo np. wypiłam piwo kiedy spała

Lena

Edytowane przez k a j a
Czas edycji: 2015-04-02 o 09:09
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 09:08   #257
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

helloł

miałam problemy z kompem a niestety mój telefon nie nadaje się do pisania na forum

zbyt długo mnie nie było żeby nadrabiać....widziałam końcówkę poprzedniej części i Kejti dziękuję za wstawiennictwo

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

a tak po krótce....na plusie mam 11 kg 24 marca byłam na wizycie...wszystko OK Maja jest nadal Mają w 28t3d miała 1300 g

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 09:12   #258
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
helloł

miałam problemy z kompem a niestety mój telefon nie nadaje się do pisania na forum

zbyt długo mnie nie było żeby nadrabiać....widziałam końcówkę poprzedniej części i Kejti dziękuję za wstawiennictwo

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

a tak po krótce....na plusie mam 11 kg 24 marca byłam na wizycie...wszystko OK Maja jest nadal Mają w 28t3d miała 1300 g
Super, że wróciłaś do nas
Stary 2015-04-02, 09:16   #259
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

w poniedziałek żona mojego męża kolegi z pracy urodziła i ....ja chcę już czerwiec

Maja
Stary 2015-04-02, 09:24   #260
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Marei - ale nie puchne ani nic wiec z ta woda raczej nie. W poprzedniej ciazy bardzo duzo przytylam nie objadajac sie itp. choc troche musialam lezec, potem oszczedzac sie wiec tryb zycia zupelnie inny.ale moze jednak genetyka.. takze.. jak mi ktos napisze ze tyle kg = brak dbania o siebie to....
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 09:32   #261
mycha_818
Zadomowienie

Cytat:
Brawo! Duży chłopak

Cytat:
Ooo Industria jajecznicę też bym okorowała, ale jadłam już dziś sadzone na sałatce na drugie śniadanie i jajec ni mom

O k..wa...

Znałam to ale zawsze się śmieję gdy to czytam.

Co do ruchów, to moje maleństwo też ostatnio nadpobudliwe :-D
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 09:33   #262
mehja
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość

aaa no to dobrze, wiec w sumie tylko raczki sa unieruchomione? nigdy nie widzialam dziecka w rozku na zywo
w rożku łapki też są luźno

Cytat:

Ja już nie mogę się doczekać robienia ciast w sobotę ale nie wiem czy coś porobię bo albo mi tż nie pozwoli albo bdę siedziała przy stole i tłumaczyła tż'towi jak zrobić ciasto.. a tego to ja nie widzę
mój tak ostatnio drożdżowe ciasto piekł- ja na leżąco mu instrukcje dawałam i o dziwo jak na pierwszy raz wyszedł nawet ok
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 09:35   #263
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
A co one takiego piszą?
U nas tez pewnie bedzie zastoj

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

To co jak za duzo sie rusza to tez zle.?

Alkamor wrocilas corko marnotrawna
Stary 2015-04-02, 09:39   #264
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość

Alkamor wrocilas corko marnotrawna
Life is brutal :p

wczoraj mąż pojechał na chwilę do babci...teściowa mu dała (pewnie od szwagierki) beciki .... 3 szt...szkoda, że się nie zapytały czy mi potrzebne w szafie mam już 2 na ch*j mi 5 becików

Maja
Stary 2015-04-02, 09:39   #265
Domincia_1987
Zadomowienie

Dzień dobry Kochane
2 dni nieobecności a tu kolejna część wątku
Muszę poczytać co tam się u was działo

Gratuluję wszystkich udanych wizyt

ps. jak u mnie dalej będzie tak śnieg sypać to zaraz chyba bałwana ulepie

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 09:46   #266
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cos proszę mnie przenieść na górę pierwszej strony

Maja
Stary 2015-04-02, 09:48   #267
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
A co one takiego piszą?
ojej mam nadzieję, ze z naszym tak nie będzie

grunt, zeby nie narzucać innym swojego dnia i nie krytykować innych za to, że robią inaczej.

Cytat:
Witam się w czwartek

u mnie po 5 dniach ulewy za to dziś ładnie i słonecznie

Cytat:
helloł

fajnie, że wróciłaś
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 10:04   #268
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
Mój nadal się kręci...raz główką w dół, raz w poprzek...
Cytat:
Ja czekam na zwrot podatku
Pamiętacie jak pisałam o slicznym białym cieniutkim kocyku z h&m? Zdobylam go Jedna strona to cieniutki biały welur, druga - mieciutka bawełna. Fotka w załączniku. Myślę ze na upały nada się jako rożek jeśli dziec będzie lubił być owijany.
bardzo ładny
Cytat:
Czy u Was też tak sypie? Jak pomyśle, że za 1,5 h mam wyjść na zewnątrz to aż mnie ciary przechodzą brrr...
U nas nic, zero śniegu a i słoneczko się przebijało

Cytat:
Masija chciałam tylko powiedzieć, że gówniane kwiatki mają się dobrze Nie wywaliłam ich, stoją przy telewizorze i jakby trochę mniej śmierdziały (Tż mówi, że śmierdzą dalej, ale ja chyba się przyzwyczaiłam - twarda jestem )
Twarda jesteś! z gównianymi kwiatami bym godziny nie wytrzymała
Cytat:

O k..wa...

Cytat:
helloł

Czy wy też macie takie problemy ze snem? noc w noc budzę się o 2-3 i nie śpię do rana
Stary 2015-04-02, 10:06   #269
k a j a
Zakorzenienie

Dziewczyny jakbyście znalazły jakieś prześcieradełko szare w białe gwiazdki to byłabym wdzięczna
coś takiego ale kurde, troszkę z normalniejszą ceną

http://allegro.pl/bawelniane-przesci...222245924.html

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 10:12   #270
myboyismine
Zakorzenienie

dzień dobry

dzisiaj budziłam sie kilka razy w nocy, ale na szczęście szybko zasypiałam
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości