|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szczelina odbytu - ktoś miał? wyleczył?
Dziewczyny ja mam wrażenie, że zrobiła mi się druga szczelina a nie rozerwała się ta pierwsza, bo teraz odczuwam ból nie na godz.6 a tak jakby obok na 7. Czy to możliwe, aby faktycznie zrobiła się druga obok a ta pierwsza się już zagoiła?
|
|
|
|
|
#212 |
|
Konto usunięte
|
Myślę, że to mało prawdopodobne... Jednak miejsce szczeliny jest przez parę m-cy osłabione i nie sądzę, żeby się rozerwało zaraz obok, a nie tam.
|
|
|
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
Różowe odważyłam się wczoraj i zaczęłam robić masaż palcem. Pierwszy raz był krótki może z 30 sekund, ale wieczorem całe dwie minuty. Dzisiaj rano wydalanie już nie bolało tylko szczypało
|
|
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
@magda
posmaruj maścią dokładnie,ale nie nakładaj grubo bo to i tak się zsunie,na sam wierzchołek daj więcej |
|
|
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki oj ostatnio zalatana jestem jak to przed świętami z tej okazji życzę wam Wspaniałych Zdrowych Pogodnych Świąt dużo uśmiechu na twarzy i przede wszystkim dużo dużo zdrówka.POZDRAWIAM I BUZIOL DLA WAS WSZYSTKICH.
|
|
|
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
Wesołych Świąt dziewczyny
|
|
|
|
|
#217 |
|
Konto usunięte
|
Wesołych Świąt i pożegnania ze szczeliną na zawsze!!!
|
|
|
|
|
#218 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,zagoiła mi się
|
|
|
|
|
#219 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, Zdrowych i Wesolych Swiat!
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie dziękuje żeby znowu nie zapeszyć
ogólnie wszystkie rany szybko mi się goją,może dlatego.I ja mam ta szczelinę od strony pochwy,nie wiem czy to ma jakieś znaczenie
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyny, jak tam po Świętach? Ja sobie pofolgowałam mimo postanowień, ale podejmowalam środki zapobiegawcze, żeby nie mieć twardej kupy. Póki co wszystko ok. Mam nadzieję, że lada dzień przestanę czuć ból, bo widzę, że szczelina juz podgojona... |
|
|
|
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
U mnie póki co też ok, ale drżę przed jutrzejszą wizytą w toalecie, pomimo iż starałam się jeść dużo warzyw
Teraz wcinam suszone wiśnie
|
|
|
|
|
#225 |
|
Konto usunięte
|
Ja dziś rano nie miałam weny na wizytę w WC i specjalnie kawę wypiłam w pracy, żeby pobudziło mi perystaltyke. No i teraz juz wszystko Oki
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dzisiaj po toalecie również OK
|
|
|
|
|
#227 |
|
Konto usunięte
|
Super
Ja mam wrażenie, że już prawie prawie zagojona... W czw mam lekarza, ale powiem, zeby mnie nie badal, niech sobie spojrzy i wsio. Ale receptę potrzebuje
|
|
|
|
|
#228 |
|
Wtajemniczenie
|
Mówię Wam spróbujcie z kefirem.Teraz jak chciałam zagoić szczelinę to obowiązkowo kefir codziennie.Nie dość że perystaltyka wporządku to i kupka miękka a na to co jem zbytnio nie uważam.Smaruje jeszcze proktisem co jakiś czaś w razie w.Miałam się wybrać do lekarza ale skoro jest ok to już nie pójdę.Trzymajcie sie dziewczyny
|
|
|
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki
Tak piszecie,że u Was ok więc ja też dołączam do grona zadowolonych(pisząc to odpukuje w niemalowane ...) 18 dzień bez niej chociaż u mnie lubi wrócić,to jestem dobrej myśli A co u pozostałych dziewczynek? |
|
|
|
|
#230 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Haha no ja jeszcze tego poziomu zadowolenia nie mam :P Ale optymizm jest. Może za parę dni....... |
|
|
|
|
|
#231 |
|
Przyczajenie
|
Witam was Drogie Dziewczęta.
Byłam na zwolnieniu i nie zaglądałam do sieci. U mnie niestety bez zmian. Mija właśnie 3 miesiąc i gdyby nie moje dziecko pewnie.... Tylko usiąść i płakać. wszystkiego mi się odechciewa. Pociesza mnie fakt, ze u niektórych z was jest OK!! fajnie wiedzieć ,że udaje się z TEGO wyjść. Boję się, ze czeka mnie już tylko operacja. Pozdrawiam Was gorąco |
|
|
|
|
#232 |
|
Konto usunięte
|
A u mnie dziś źle:/ Wczoraj się wykapalam i zaczelo mnie piec w pochwie potem, a dziś rano byłam w razy w WC i nie wiem czy mi się nie rozerwała szczelina. Boli mnie wszystko w tych rejonach, czuję się fatalnie.
Jutro m tego chirurga, moze on zobaczy czy sie rozerwala znów czy nie :/ |
|
|
|
|
#233 |
|
Raczkowanie
|
u mnie juz bylo w miare dobrze, ale przez swieta troche sie zaniedbalam i znowu boli
|
|
|
|
|
#234 |
|
Przyczajenie
|
Ja już nie wiem czym mam to cholerstwo smarować. W domu mam istną aptekę. Lidopsterin, Posterisan H, diltiazem, ProktisH, maśc ziołowa.....
|
|
|
|
|
#235 |
|
Raczkowanie
|
a stosujesz dilatator? ja zaczelam dopiero po miesiacu leczenia i w ciagu paru dni zauwazylam duzo wieksza poprawe niz po zabiegach z paluchem
Faceta trzeba tulić, chwalić i dbać o niego….a raz na jakiś czas złapać za pysk i rąbnąć nim o podłogę, żeby docenił twoją troskę. Edytowane przez aga__zgaga Czas edycji: 2015-04-08 o 16:32 Powód: literowka |
|
|
|
|
#236 |
|
Konto usunięte
|
Ja raz paluchem wyleczylam... A teraz to jakieś dno! Do wczoraj było coraz lepiej, a teraz bez wyraźnego powodu jakiś Armagedon! Nie miałam krwi ani uczucia rozrywania na kiblu, a teraz zdycham.
Masakra. Się załatwiłam tą kąpielą. |
|
|
|
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
no ale co kąpiel ma do tego, zbyt wysoka temperatura? ja czasami robie nasiadowki i to dziala raczej na +
ostatnio zauwazylam, ze polaczenie alko+papierochow działa na mnie zbawiennie, no ale to terapia na krotka mete
|
|
#238 |
|
Konto usunięte
|
Tak, obawiam się, że za wysoka temperatura. Nie siedziałam we wrzątku, ale kij wie :/ Zaraz będę ryczeć z bólu i z żalu.
Co za dno!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
u mnie tez sie dzisiaj krew polala, a byl spokoj ze 2tyg...
eh, do du... to leczenie
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
hej
no u mnie też dzisiaj lipa,pojawił się ślad krwi 18 dni wytrzymała,niestety qpa dziś zbita i jakaś większa,czułam w pewnym momencie że się bardziej rozszerzyło i pozamiatane. Na pewno nie miałam zbyt napiętego zwieracza bo wczoraj z dialatorem poszło bez problemu.Uraz mechaniczny i tyle.Mam nadzieję,że to tylko jakieś naddarcie. NORMALNIE H.J MNIE ZARAZ SZCZELI ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- feralny 8 kwiecień |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zdrowie ogólnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

Szybko Ci się zagoiło.
ogólnie wszystkie rany szybko mi się goją,może dlatego.I ja mam ta szczelinę od strony pochwy,nie wiem czy to ma jakieś znaczenie