|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wpadki i inne przypadki (część II)
Super wiadomości
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Vel
Cytat:
|
|
|
#1473 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dziewczyny może wy mi pomożecie coś na migrenę? dzisiaj spodziewałam się ovu i chyba nawet słusznie, ale od południa zaczęła mnie boleć głowa. Wszystko w domu mam na ibuprofenie, nie chciałam brać. Migrena zamieniła się w wymioty i takie zawroty głowy, że pół dnia przespałam Nie wiem jak sobie z tym radzić, bo takie bóle dokuczają mi przynajmniej raz na miesiącA wynik Estradiolu w 13 dc miałam 602 co prawda norma była 200-495 ale gin powiedział, że mam wynik bardzo dobry. Przynajmniej tyle dobrego z tego dnia
|
|||
|
|
|
|
#1474 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam. Tyle że owulacyjny
Kalinko i Say współczuję i przytulam Rudasko, apap pewnie za słaby? Koleżanka w ciąży miała pozwolenie od gina na pyralginę, byle sporadycznie |
|
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę dzwonię i cały czas zajęte...albo ktoś gada tyle czasu albo słuchawka źle odłożona hmm muszę wytrzymać do rana
|
|
#1476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gratuluję A mdłości, no cóż taka ciąży uroda. Mi zaczęła krew z nosa lecieć i dziąsła krwawić przy myciu :/ Ale za to akcja przeprowadzka w toku ))) meble już są, mieszkanko ogarnięte i w sobotę przewozimy rzeczy I pomyśleć, że za 5 miesięcy kolejna rewolucja |
||
|
|
|
|
#1477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Wyliczanka na dziś: ![]() say_hello - 02.04. - 1 dzień ![]() velika - 05.04. - 4 dni rudaska - 15.04. - 14 dni ania_mała - 19.04. - 18 dni allofkowa - 24.04. - 23 dni
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Mam motylka w brzuszku
)))))
|
|
|
|
|
#1479 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1480 |
|
Zadomowienie
|
No i @ brak. O ile dobrze zauważyłam owu to @ powinna byc wczoraj a tu zero plemienia nawet i dzis 37. Do niedzieli obiecałam sobie sie nie podniecać za bardzo. Bo mogłam źle przeliczyć wszystko.
W pracy rewolucja, przenosiny, nowi ludzie, nowe obowiązki, nowy budynek dlatego mam mało czasu żeby pisać. |
|
|
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejku jaka jestem niewyspana, ale to przez mojego Motylka, kilka razy w nocy czułam go i to bardzo wyraźnie. I albo Motylek lubi ciepło mojego psa, albo chrapanie bo za każdym razem czułam go gdy piesia spała obok mnie, wtulona |
|
|
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziś już w pracy, jak mi się nie chciało wychodzić z domu jak patrzyłam na śpiącego TŻ... Meryy to musi być super uczucie Chupacabra ja uporałam się z migreną, a dziś wzrost temperatury, może coś się uda, oby oby Byle nie myśleć i cieszyć się świętami i wiosną
|
|
|
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
i ja się witam, chciałabym już te święta, pracuje w handlu (w dodatku z spożywce!) więc chyba nie muszę mówić jak moja praca wygląda w ciągu ostatnich dni....
|
|
|
|
|
#1484 |
|
Winter is coming
|
merry ale ci fajnie
To musi być ciekawe uczucie ![]() Robusta super wieści Alloffkowa współczuję. Byle do świąt!
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po świętach ludzie będą biedni, nie będą mieli kasy i będą sobie w brodę pluć po co tyle jedzenia robili, i że tyle się zmarnowało
|
|
|
|
|
|
#1486 |
|
Winter is coming
|
hehe a ja będę wtedy chodzić po sklepach, bo się wreszcie pusto zrobi
nie ogarniam po co tyle kupować, no ale spoko jak ktoś lubi wyrzucać żarcie to jego sprawa moja babcia i teściowa zawsze się narobią, a potem jęczą, że nic nie zjedliśmy i tyyyyllleee zostało. No kurde mi pojemność żołądka nie rośnie na święta i zjem tyle ile mogę.
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1488 |
|
Winter is coming
|
I jeszcze "Czemu nic nie jecie, po co ja się tak narobiłam!!"
![]() no mają jakieś takie potrzeby ja nie mam, może z wiekiem mi się zmieni. Już w sumie dużo się zmieniło, kiedyś jak znajomi wpadali na imprezę to były tylko chipsy i paluszki, a od jakiegoś czasu robię coś normalnego do jedzenia w niedużych ilościach
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
u nas to samo
my wczoraj z mężem zrobiliśmy zakupy wieczorem i do wtorku nie mamy zamiaru się w sklepach pokazywać. tyle ludzi, że szok! a to tylko 2 dni świąt...
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
Ja trochę przestałam lubić ludzi przez pracę w sklepie.
Potrafią 5 minut przed zamknięciem przyjść na duże zakupy i jeszcze mieć pretensje że jedna kasa jest otwarta, że nie ma chleba, że część wędlin już pochowana, tragedia !! |
|
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
oszaleję przez ten nowy wizaż! znów mi wcina posty...
ja mam na święta moich rodziców i teściową, więc obie mamy się prześcigają, która więcej zrobi. I na obiad nie może być np. karkówki, tylko karkówka, schabowe i kurczak A co do ludzi: alloffkowa jak pracowałam na kasie w realu miałam tak samo, prawdziwie znienawidziłam ludzi pracując na infolinii... |
|
|
|
|
#1492 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W dodatku Motylek co jakiś czas daje znać o sobie i w dzień. Zauważyłam, że lubi ciepło. Cytat:
Moja babcia dostaje przed świętami ☠☠☠☠☠☠☠ca, a po świętach jęczy, że tyle do jedzenia, że się popsuje...... My z tż nie robimy zapasów, specjalnie mamy małą lodówkę. Zresztą teraz jest pełna lodów, bo brat nam przywiózł z 8 opakowań ![]() Ta i to chamstwo, bo rozumim, że czasem się przypomni, czasem z pracy późno wyjdzie. I jeszcze grubymi płaci. ... |
|||
|
|
|
|
#1493 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez unikam chodzenia po sklepach przed Swietami, za dużo ludzi.
A w Święta jedziemy najpierw do moich rodziców, potem do teściów, więc na pewno przywieziemy do domu pełno żarcia od obu mam, jak prawdziwe słoiki ![]() Merry, super ten Twój Motylek
|
|
|
|
|
#1494 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się
matko co za paskudny dzień, nie wiem jak u Was ale u mnie śnieg jak w zimę i trochę deszczu super Święta... Nie mogę dodzwonić się do recepcji w LM, nikt nie odbiera od godziny
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
Aloffkowa, przybij pionę
ja pracuję też na kasie, w Kaufie
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Parę dni nieobecności i widzę, że niektóre zasmarkane tak jak ja
Wycieczka do stolicy się udała, ale ja się tak przeziębiła, że wzięłam sobie antybiotyk bo każde smarknięcie czy kaszlnięcie doprowadzało mnie do odruchu wymiotnego, taką flegmę miałam, a do tego dalej zatoki bolą, więc liczę, że na wszystko zaradzi. Głowa boli, nic się nie chce (---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1497 |
|
Zadomowienie
|
Mery zazdraszczam motylka
nie mogę się doczekać tego uczucia ![]() Kupiłam test na jutro, jeśli temperatura nie spadnie to zrobię. Dziś mnie cały dzień "boli"brzuch jakbym miała okres dostać już teraz zaraz, ale żadnych plamień. I sutki mnie bolą. Nie chce się nakręcać...ale to chyba silniejsze ode mnie. Trzymajcie kciuki
|
|
|
|
|
#1498 |
|
Winter is coming
|
no to chupacabra testujemy razem
Trzymam kciuki za ciebie! Nie wiem, czy jutro nie za wcześnie, ale dłużej nie wytrzymam objawów zero na okres i na ciążę. Jedyne co, to mi się dzisiaj niedobrze zrobiło rano w pracy i musiałam lecieć do kibla, bo nie wiedziałam, czy nie zwymiotuję, ale to pewnie przez chorobę.
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Chupacabra i Velika jutro mocno trzymam za Was kciuki! Obyście mi tutaj dobre wiadomości napisały!!
|
|
#1500 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyliczanka na dziś:
![]() say_hello - 02.04. - ![]() velika - 05.04. - 3 dni rudaska - 15.04. - 13 dni ania_mała - 19.04. - 17 dni allofkowa - 24.04. - 22 dni ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Hej dziewczynki witam się zasmarkana i obolała :/ choroba mnie trochę łamie, ale tyle się najadłam leków, że będę świecić w nocy, więc mam nadzieję, że mnie nie rozłoży Mąż się zajął młodym, więc popołudnie poświęciłam na wygrzewanie się pod kołdrą... say hello, @ dalej nie ma?
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.

dziś jest koniec 7 tyg a dziecko ma już 22 mm
ogółem mój schemat jest taki ze o 5 dzwoni budzik. biorę termometr, włączam, wsadzam i zasypiam, budzi mnie kolejny budzik o 5.06. wtedy wyjmuje i spisuje
co prawda norma była 200-495 ale gin powiedział, że mam wynik bardzo dobry. Przynajmniej tyle dobrego z tego dnia

(