|
|
#901 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LVI
Znad jakiejś orzechowej kawy
Cytat:
![]() Oba fajne ![]() Cytat:
--- Sprzątać mi się nie chce!
|
||
|
|
|
#902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł Baru !
Cytat:
Babcia odeszła.... Nie byłam w stanie pisać na wizażu , bo czułam się jakbym młotem w łeb oberwała.... Ale co takie życie ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
Bardzo dziękuję za rozmowy No i ruszyłam tyłek do gotowania i jusz mi lepiej , chociaż zaczęłam lunatykować w nocy ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Polecam na smutki masło cynamon cukier ![]() http://smakuje.blox.pl/2015/03/Monke...odrywania.html Idę nadrabiać
|
|
#903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no wybacz o gustach ... Serio rombowy mniej chamski, wyglądają nawet ciekawie Cytat:
|
||
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie po valusedzie a przed, to był jeden z objawów głupawki
![]() Cytat:
Rozumiem. Ale dobrze, że jesteś. |
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
bry
najchętniej wróciłabym do wyrka spać ![]() pogoda do bani, święta mnie nie cieszą (bo szlag dietę trafi ), nic mi się nie chce...
|
#907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co to, może to hashimoto. Miasta mam tego potąd, ze mną jedź ,kupię motor Pojedź ze mną, nie będzie źle, autostradą 666 (...)" Organek U mnie z 0,5 skoczyło na 5,7 ![]() i cholester wysoki po prawie roku diety anty cholesterolowe, więc masło wraca do łask Ale bez przesady ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
Strasznie dużo tu słów ![]() Nadal szukasz kfiatków ? Mam nowe typy ![]() Valused mówisz.... hmmmm chyba nabędę
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-04-02 o 12:41 |
||
|
|
|
#908 |
|
Wtajemniczenie
|
Nesko,
masełko dobre na musk, nie eliminuj całkowicie. Czuje się jak pijana, a nic nie piłam. Co za pogoda... Miłego dnia - mimo wszystko - całemu Baru
|
|
#909 | ||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Rozumiem ![]() Cytat:
Ten Valused w tabsach średnio na mnie działał, wolę Validol - uspokaja i oddech odświeża, takie "2 in 1"
|
||
|
|
|
#910 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#911 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie nie przyciągają niczego ![]() Chloe słodziaki? No cóż. Cytat:
Mam wystawę w Barcelonie
|
|
#914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
|
|
#915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale romby mogą być olej sprzątanie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#917 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kurczaki, stres na pewno nie bez znaczenia, ale czy taka dieta antycholesterowa np nie pozbawia jednocześnie organizmu składników potrzebnych tarczycy do prawidłowego funkcjonowania? Może jest związek, tzn jakiś jest na pewno, ale to już medycyna, nie znam się.Cytat:
Teraz nacieszam się i osładzam używką Amarige Mariage Typy na cieplejszą porę to Narciso Essence/ Lanvin Rumeur i do obczajenia Eclat de Arpege. Natomiast jestem otwarta, najchętniej na zimne kwiatki - w sensie "świeże" ![]() Miło pachnie Magnolia coś tam Gucci Flora. Ta niebieska No ale właśnie, "miło", taki typowy "bezpiecznik" chyba nie muszę mieć, chyba wolałabym coś wyrazistszego o pół tonu chociaż Kiedyś dostałąm od Bogusi odlewki za wygrany konkurs na odgadnięcie postaci z jej avka Ten konkurs był rozbrajający I używam od niej Chopard Happy Spirit. Niby typowe, niby dziewczęce, niby nie moje - ale na prawdę to jest happy spirit we flaszce. Optymistyczne i radosne. Wszyscy zapytują co tak łądnie pachnie etc. Taki zapach nie wadzący nikomu. Zatem bezpiecznik mam Dostałąm też Omnia Cristalline, i trochę zbyt kwiatkowo, kwiaciarnia ale tak delikatna, że również testowałąm z przyjemnością. Jednak słaba trwałość. W końcu to edt? No ale to moje ostatnie kwiatkowe doświadczenia. nie szukam czegoś takiego jak ta Omnia. Cytat:
![]() Cytat:
Nawzajem!!! Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-02 o 14:15 |
||||||
|
|
|
#918 |
|
BAN stały
|
Sumienie mi nie pozwala
To jest konflikt tragiczny - kocham porządek, nienawidzę sprzątać ![]() Mnie nie przekonuje zupełnie - jakiś taki avonowy, pospolity, piżmowo-kwiatkowy ![]() --- Mam takiego nerwa, że musiałem z domu wyjść i dwie fajki spalić ![]() Czy jest na sali psychiatra? |
|
|
|
#919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo fajna płyta , ale o wiele lepsze wykonania akustyczne 2 Dieta polegała tylko i wyłącznie na odstawieniu słodyczy i ograniczeniu tłuszczy zwierzęcych i zastąpienie ich olejami roślinnymi . Ot co . Reszta bez zmian . Mam inne podejrzenie być może eutyrox mi się nie wchłania e względu na leki na żołądek. O i tu stres mnie dobił bo żołądek się bardzo pogorszył . Byłam wczoraj u lekarza zmienił mi leki i powiedział żebym sobie usta zadrutowała na Święta .... 3 Tadam Świeży kwieciuch , wiem miech dębowy , ale go wcale mimo największych chęci i ku wielkiemu zawodowi nie czuję .Vanilia i paczula też tylko w nutach http://www.fragrantica.com/perfume/V...Look-4167.html I Kobiecy kwieciuch , bardzo przypomina balencjagę l eau , tylko jest bardziej kobiecy , naprawdę ładny a lolit nienawidzę http://www.fragrantica.com/perfume/L...tte-11919.html 4Narciso Essence, mało kwiatowy bardziej kremowy w stylu olejku do opalania Lanvin Rumeur chemiczny do bólu zębów... A baza ....masakra mega syntetyczne piżmo i to czuć niestety, Eclat de Arpege ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-04-02 o 14:37 |
||
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
o właśnie!
![]() ja jadę jutro wieczorem do domu i w sobotę tylko pichcę. Sałatki. I ciasta
|
#921 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam swoją Panią DR
Ogólnożywiowy ???
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
ja się dziś obudziłam o 6 rano. Też nerwy
![]() czekam, czekam, czekam... kurde
|
#924 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#925 | ||||||
|
Panaroja
|
snad niczego
![]() Cytat:
jak było raz tak , to potem było marnie - po dwóch godzinach miałam gorączkę ![]() 2. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() jak ekonomicznie Dziś juz tak nie wieje ale dalej zimno ![]() ideu coś zjeść
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#926 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#927 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja zjadłam zadek od baranka.....
...żeby nie było - drożdżowego
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może być, słodki jak cholera. Nie,żebym robiła, o nie...tatuś kupił bo go naszło jak zobaczył ![]() ![]() Odchudzam się od jutra. I tak utknęłam w martwym punkcie ![]() Oglądałam dziś bluzk. Białe, eleganckie, z kołnierzykiem, z rękawem 3/4......i w rowerki ![]() I chyba sobie kupię jednka po swiętach ![]() Moja kochana kolezanka przywiozła do sklepu, bo jej się skojarzylo z historia małego Dawida i wuja ![]() |
|
|
|
|
#929 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czyli jest możliwość, że nie ![]() To światowo ![]() A ten dywan to z wzorkiem ma być? Neska, współczuję bardzo Chyba nic ciekawego nie mam do napisania Przynajmniej się wyluzowałam, bo nie byłam dziś w pracy tylko u lekarza. Aaa, wiem o co chciałam zapytać. Czy stosował ktoś z Was len na porost włosów? Działa i po jakim czasie i jakiej dziennej dawce? I czy jest jakaś metoda spożycia, żeby tak tego gluta nie było czuć? Rośnie mi w ustach
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

Babcia odeszła.... Nie byłam w stanie pisać na wizażu , bo czułam się jakbym młotem w łeb oberwała.... Ale co takie życie 
i jusz mi lepiej , chociaż zaczęłam lunatykować w nocy
o gustach ...
Rozumiem. Ale dobrze, że jesteś. 
Ale bez przesady 

klask i: Rewela!!! co to za transport? Busik? Pytam, bo a nóż widelec kiedyś będzie mi dane