|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
hmm... może ciut wolniej rosną, ale nie tak jak u Ciebie
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Omg też o tym nie pomyślałam Wcześniej w ciąży rosły jak u małpy, teraz faktycznie na nogach słabo odrastają |
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Siacha, ja mialan ganglion w nadgarstku j kilkakrotnie mi go odciagali bo odrastal. W końcu wycieli bo był już duży i teraz mam spokój. Ale mi żadnego lekarstwa nie dawali... Odciaganie nie jest bolesne
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Muszę iść dzisiaj na badania ale jak widzę ten śnieg za oknem to nie mogę się zebrać |
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Nieee, langosz to węgierski taki jakby placek drożdżowy, je się go z serem albo z masłem i czosnkiem
![]() Dobrze, że Was zapytałam o to prześcieradło do wózka bo myslałam, że to fanaberia jakaś i nikt go nie kupuje a tu się okazuje, że macie po kilka ![]() Zrobiłam zamówienie akcesoriów łóżeczkowych ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Wiecie co... wczoraj wieczorem po raz pierwszy nie widziałam ani grama swojej bożeny. Przedtem jeszcze przy naciąganiu brzucha widziałam a wczoraj nic a nic
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy wczoraj na zakupach w auchan i te kolejki z pierwszeństwem dla kobiet w ciąży to
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Lena zdecydowanie jest obrócona. Kopie po żebrach i wgl tak naciska na narządy, każdy ruch bolał. Wczesniej tak nie było. |
||
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Jak kasjerka coś zacznie mówić to reszta ją zlinczuje, więc dla świętego spokoju najczęściej wolą nie widzieć ciężarnych, dzieciatych itp
|
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
U mnie dziś tak sypie śnieg jak chyba przez całą zimę nie sypał |
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie, mało kiedy zdarzy się taka która się odważy poprosić i obsłużyć tak jak powinno być w kasie pierwszeństwa. Nie wiem czy tak wszedzie jest itd. Ale w carrefour, jak pracowała siostra Tża to kasjerka w kasie pierwszeństwa ma obowiązek obsłużyć tą która wymaga pierwszeństwa i że to z jej strony powinno to wychodzić. No ale właśnie.. boją się linczu..
|
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa i ja od dziś w 31 tygodniu
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Boziuuuu, zaczęłam czytać majówki a tam dyskusja ile która przytyła. No i że 3 kg, że 4, któraś przerażona, że 5 kg. Myślę, o rajuuuuu, jakie chudzielce Patrzę, a to wrześniówki czytam ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
|
|
#404 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze pokruszone herbatniki dodaję do masy- świetnie pasują możesz zawsze rozdzielić masę na pół i każdemu domieszać to co mu pasuje ale chyba by mi się nie chciało tak Cytat:
noo, na szczęście chociaż tanie jest -7zł Cytat:
![]() mi rosną normalnie a paznokcie ekspresowo |
|||
|
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i dlatego trzeba się liczyć w tym że w kasie z pierwszeństwem będzie się stało i stało. W końcu po coś ona jest
|
|
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Pozostało mi 60 dni do porodu
|
|
|
|
#408 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak bym była w bojowym nastroju to poszłabym do kierownika sklepu ze skargą i zapytała na jakiej zasadzie działają te kasy Cytat:
|
||||
|
|
|
#409 |
|
Konto usunięte
|
Gadałam z mamą i jednak nie kupuję prześcieradła do wózka
![]() Masakra z tymi kolejkami
|
|
|
|
#410 |
|
Zadomowienie
|
Jestem wyrodna bo brzmi to trochę strasznie
![]() Bry Bylam wczoraj u okulisty, kolejka na kilometra srednia wieku jakies sto lat ale grunt ze z oczami mam wszystko ok. Tzn. jak slepa bylam tak jestem dalej ale przeciwskazan do sn nie ma ![]() Ciekawe tylko co jeszcze diabetolog powie. Ostatnio mam cukry w normie,nawet po pozarciu nalesnika w Manekinie bylo ok. A dzis jedziemy zamawiac wozek Bebetto Lucę ![]() Do tego teściowa chce nam za niego zapłacić ![]() Cos kiedys przebąkiwała że nam się do niego doloży ale nie braĺam tego serio. A tu proszę z jednej strony fajnie oczywiscie, ale z drugiej boję się, żeby nam tego potem nie wypominała
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu? |
|
|
|
|
#412 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() kaja - ja pierdziele teraz tak czytam i sobie myślę...po co jej gwiazdki etc...patrzę a tu z Franka zrobiła się Lena!! Ja prześcieradła do wózka nie kupuję mi się chce już na tą pogodę |
||||
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?!Kurde mała tak mi nawala po żebrach i po jajnikach i do tego boli mnie jak na @ i mam strasznie twarde cycki i bolące, czuje isę jakbym miała za chwilkę dostać @.. |
|
|
|
|
#414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak byłam u ginki ostatnio i mówi "zapraszam na fotel"...gramolę się i nagle Majka tak się obróciła, że coś mi zaczęła pod żebra wbijać, tyłek tak wystawiła, że aż się góra zrobiła...no nie byłam się w stanie położyć tylko na łokciach się podpierałam. A lekarka weszła...tak patrzy na mnie "a co się Pani stało" a ja "no coś nie poszło" i w takiej pozycji musiała mnie badać a jeszcze stracha mi napędziły wyniki moczu bo leukocytów miałam 100 a norma do 20 ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- a moja teściowa nawet się nie zainteresowała czy coś potrzebne...niech się buja :p |
|
|
|
|
#416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Już niedługo... ![]() Doszedł do mnie ochraniacz. Piękny jest I taki mięciutki i gruby![]() Tylko śmierdzi Muszę go dać do prania.Ale jestem naprawdę zadowolona. A dzisiaj dostałam mail od kobiety u której wylicytowałam 3 pajacyki, że wysłała paczkę + zwrot paru złotych bo allegro źle naliczyło przesyłkę
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie powinnam się śmiać bo zapewne nie było to przyjemne, aleee.. Moi teście teraz też nic nie pytają, co mamy, co nie, rodzice moi czasem zapytają co kupiłam, noo wózek kupili itd. Teściowej jedynie powiedzialam ostatnio że łóżeczko złożyłam, to powiedziała 'zakurzy ci się' |
|
|
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
to na pawlacz
![]() Cytat:
![]() podaj link do ochraniacza to sobię zapiszę na potem |
|
|
|
|
#419 |
|
Zadomowienie
|
Szary z czarnym stelażem.
Moi rodzice byli za to oburzeni że juz chcemy zamawiać, że się nie kupuje tak szybko że jak tak można, ehh....
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

te wydatki nigdy się nie kończą 

jak bym była w bojowym nastroju to poszłabym do kierownika sklepu ze skargą i zapytała na jakiej zasadzie działają te kasy

mi się chce już na tą pogodę