|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2942 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV
Cytat:
|
|
#2943 |
|
Life is a drink ...
|
Nie doświadczyłam tego, że spałam tylko maks 2 godziny bo wg mnie to już jest problem z którym trzeba iść do lekarza. Wiem jak wygląda osoba która w ogóle nie sypia bo przy 2 godzinach to prawie nic .. i niestety Basia na taką nie wygląda :P
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Trafić do takiego, który pomoże, można nierzadko dopiero po wielu miesiącach prób i błędów.
|
|
|
|
#2945 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jesli jestem bardzo niewyspana to po prostu jest do niczego. Na niczym nie moge sie skupic, nic nie kojarze itp.
|
|
|
|
|
#2946 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No teraz jak rozwinelas to faktycznie moze i jest, tak moze byc. Bylo tak od razu napisac, chyba, ze dopiero do tego doszlas. Czemu wyciagasz mi to co napisalam o szusz ja swoje zdanie na jej temat wytlumaczylam, nikt nie oglada obu dziewczyn, tylko jedna, ktora napisala do mnie priv. I sie ze mna zgadza calkowicie. Ale mniejsza o to. Tak bardzo Cie urazilo, ze poczatkowo sie nie zgodzilam? Nie zgodzilam sie, bo napisalas przypuszczenia, ze tylko kilka dziewczyn, uznalam, ze Cukier by sie w to nie bawil. Ale teraz jest wytlumaczenie i ok. Wez co to za tekst o wybaczaniu, pisz normalnie, nie bierz tego do siebie.
|
|
|
|
|
#2947 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyny pisząć o tym, czy je przekierowuje czy nie też sugerowały lokalizacje IP. Nie było czego wyjaśniać jesli ktoś śledził wątek. |
|
|
|
|
#2948 |
|
Raczkowanie
|
Ja podobnie, sen to taki 'must' dla mnie. Wiadomo, rano trzeba wstać, ale staram się dbać o to, aby się wyspać, bo brak snu skutkuje u mnie niemożliwością funkcjonowania. Ja na taką klasyczną bezsenność nigdy nie cierpiałam, ale pod koniec zeszłego roku przeżywałam dosyć ciężki okres w życiu i właśnie ten stres uniemożliwiał mi nawet drzemkę, nie mówiąc o normalnym śnie. Skutkowało to tym, że chodziłam spać bardzo późno w nocy (wolałam to niż przewracanie się i męczenie w łóżku, więc czytałam, słuchałam muzyki itp.), budziłam się bardzo wcześnie i funkcjonowałam jak zombie właśnie, bez ochoty na nic, zupełnie bez życia.
Jeżeli o Cukra chodzi, to zgadzam się z tym że to dobrze, że pokazuje że warto szukać rozwiązań dobrych dla siebie i nie podążać za tym co popularne, natomiast też zgadzam się z tym, że ona lubi kreować taki alternatywny obraz własnej osoby, przewrażliwionej na swoim punkcie. Samo dziwne zafiksowanie na imię, jakby to była jakaś bardzo intymna tajemnica. Wyrażanie swojego zdania to jedno, a usilne przekonywanie do niego jako do jedynego słusznego to drugie i to mi w niej przeszkadza. |
|
|
|
#2949 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2950 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To po co mi wyjasnilas? jedna o tym wspomniala.---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
Kiedys na fb sie tlumaczyla, ze ludzie zaczeli ja wypytywac o wizyty w PL, ze jej bliscy nie wyrazili zgody, by o tym mowila, chce chronic prywatnosc. Byla bardzo dluga dyskusja z gosciem, ktory wywlekal jej prywatne sprawy, jakies pieniadze z wesela A o imieniu to pisala, o ile dobre pamietam, ze ludzie zwracali sie do nirj zdrobniale, tak jakby ja dobrze znali i to bylo obrazliwe dla niej. Pewnie cos w styluBasienko zle podeszlas do tematu. To ja irytowalo. |
||
|
|
|
#2951 | ||||||
|
Kociara
|
Cytat:
Cytat:
na pewno znajdziesz też coś na kwestiasmaku.pl w dziale polski fusion ![]() Cytat:
Kupiłam na którejś promocji -20% i moim zdaniem jest lepszy od Travalo (miałam kiedyś, po kilku miesiącach stracił na szczelności i przestałam go używać aż gdzieś w końcu zgubiłam). Ten z Sephory jest też lepszy jesli chodzi o napełnianie - nie zdejmujesz koreczka perfum, po prostu wygodnie psikasz do środka (najlepiej poproś w Sephorze aby pani Ci pokazała jak go napełnić, czasami panie same proponują, że napełnią danym testerem i nauczą jak to robić ). No i moim zdaniem jest dużo ładniejszy, buteleczka w srodku jest szklana, więc zapach nie wsiąka, możesz go potem napełnić innym zapachem (ja jak zmieniam zapach w środku to jeszcze nalewam troszkę wody i wypsikuję, potem daję inny zapach, nic sie nie miesza ). Jeden zgubiłam, ale od razu pobiegłam po nowy, nie wyobrażam sobie juz bez niego mojej kosmetyczki w torebce i weekendowych wyjazdów ![]() Cytat:
Cytat:
A dziecko kardashianki jak z reklamy, śliczny bobas ![]() Cytat:
też uważam, ze ma słabe metody, wydaje się jakby zatrzymała się w marketingu 5 lat temu. Edytowane przez Ciemna163 Czas edycji: 2015-04-02 o 23:55 |
||||||
|
|
|
#2952 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2953 |
|
Rozeznanie
|
U mnie to były jakieś 3 lata i też nie byłam traktowana poważnie, sama doszłam do siebie jakimś cudem. Teraz panicznie boję się być niewyspana, chociaż problemów z zasypianiem nie mam już od min. 3 lat.
|
|
|
|
#2954 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy któraś używała Cethaphilu? Dopadła mnie alergia chyba na krem nowy i ma podrażnioną skórę od tygodnia walczę i nie mogę sobie poradzić.
|
|
|
|
#2955 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję, dziewczyny, za przepisy!
Na pewno wykorzystam, jak nie na święta, to w przyszłości ![]() Domowy majonez u Dziewczyny z kwiatkiem |
|
|
|
#2956 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez PlantPower Czas edycji: 2015-04-03 o 00:57 |
|
|
|
#2957 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Tez mam ostatnio podrażnienia, cetaphilu nie mialam mediderm na dzień i linoderm omega na noc daja radę.
|
|
|
|
#2959 |
|
Rozeznanie
|
ja używalam i polecam w 100%. Sprawdzil się juz 2 lata temu kiedy walczyłam z tradzikiem grudkowym, jak i w tym roku w styczniu kiedy miałam silne alergie skórne związane z uczuleniami. Uzywam emulsji milceranej i balsamu nawilzajacego na twarz i ciało. Nawilżenie i złagodzenie gwarantowane. Do tego woda termalna i jest git.
|
|
|
|
#2960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Gabrielka92 kciuk w góre za Black Mirror
|
#2962 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2963 | |
|
psy-chopatka
|
Cytat:
![]() Co do CMB to też uważam że koloryzuje tak jak z oszczędzaniem na torebkę (chleb z pasztetem?). Tego co mówi raczej nie można brać dosłownie.
|
|
#2964 |
|
Rozeznanie
|
PIERWSZY próbny makijąz u boogie. Jak sie zachwyca nim.. w kamerze jeszcze gorzej;/
https://www.youtube.com/watch?v=3Eh0YFmSPHc |
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrazam sobie slubu w delikatnym makijazu!!! Nie bylabym sobą!!! Jestem kolorowa i szalona i koniecznie musze wlasnie tak wygladac na moim slubie (ten jeden najpiekniejszy dzien, te sprawy) A po sekundzie: na co dzien mam delikatny makijaz, w dniu slubu chce wygladac inaczej Nooo gratuluje logiki, jestem pod wrazeniem ona jest taka glupia czy udaje
|
|
#2966 | |
|
Koteł
|
Cytat:
boogie na poczatku bardzo lubilam, dopoki wlasnie nie zaczela byc taka slodziutka do przesady i zaczela mowic za duzo, za szybko i za byle jak :Pw ogole to ostatnio chyba doroslam (szok) i zaczyna mnie juz co raz mniej obchodzic prywata tych domoroslych "gwiazdeczek" youtuba Edytowane przez kiziamizia91 Czas edycji: 2015-04-03 o 10:37 |
|
|
|
|
#2967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak tam jej kariera wizażystki |
|
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
One wszystkie zapracowane, na nic czasu nie mają. A na shopping to chyba wysylają swoje poprzednie wcielenie
|
#2969 |
|
Dossisława I
|
Basia i jej filmik z bublami.
Pryszcz Stefan. Serio? Podkład będzie sprzedany widzkom za kilka miesięcy.
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.

Pewnie są ludzie, na których nie robi to wrażenia za bardzo, ale dla mnie jedna nieprzespana noc to już tragedia. Nie wiem jakbym funkcjonowała będąc na jej miejscu.
Jesli jestem bardzo niewyspana to po prostu jest do niczego. Na niczym nie moge sie skupic, nic nie kojarze itp.

Mało osób, nie za dużo czasu, przydałoby mi się coś w miarę tradycyjnego, ale z przełamaniem
)

ona jest taka glupia czy udaje