|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
|
|
|
|
#1022 |
|
To ja :)
|
Mówimy o cieście?
|
#1023 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiedziałem, że komuś się skojarzy
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1025 |
|
|
Nietoperz zadzwonił do małżona z pytaniem, czy możemy jedno jajko dorzucić do święconki, żeby ona też miała święta
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cały czas
![]() Chyba Cytat:
Ale macie to jedno dodatkowe jajko? ![]() Bosz...naprawdę wspólczuję Twojemu męzowi...musi go to strasznie boleć, taka matka pijawka...pewnie nawet jak nic nie mowi, to przecież widzi co ona wyrabia....Tobie też wspólczuję, ale jemu pewnie podwójnie ciężko.... |
|
|
|
|
#1028 |
|
|
Prawda? Żal mi go, bo musi się wstydzić za nią. A innej nie ma matki
![]() Myślę, że ona ma problem ze zdrowiem, ale nie chodzi o zdrowie fizyczne ;-)
|
#1029 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też właśnie nabyłam ![]() Zna i uwielbia Cytat:
Cytat:
2. Nietoperz straszny... Z opisu to coś jak (przepraszam za skojarzenie) matka Kisio ![]() Piekę małpi chlebek Mi tam w rękach dobrze rośnie Właściwie chlebki będą dwa, bo miałam problem z dopasowaniem formy.
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze jest to, że takich nei da się leczyć To prawda, zawsze można przekroczyć granice Ja się dziś relakszę, bo i @ i drapanie w gardle, jestem chodzącym bólem, więc mój lek na całe zło Cristobal zaplikowany, popołudniu grzane piwko i wieczorem The Fall. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-04 o 15:48 |
|
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
Podejrzewam, że moje dziecię ma różyczkę
A przynajmniej objawy książkowe. Oczywiście, klasyk, musi to być w święta. Tylko niby szczepienie na to musiał mieć, bo jest obowiązkowe, ale wpisu w książeczce nie mam, a tatuś twierdzi, że raz na szczepienie jej zapomniał. No i nie wiem sama Oczywiście jutro mamy wyjście w gości (czy też chyba raczej nie będziemy mieć)Dobrze, że chlebki dałam w dwie formy, i tak wypełzły
|
#1032 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() --- Wyszedł taki zakalec, że aż strach Byłem po banany, będzie banana bread, w dupie babki mam! Trzeba było odkopać stary przepis na babkę na oleju, jako did kręciłem u babci, bez miksera, pieczona w kaflowym piecu, a rosła jak dzika ![]() Idę sprzątać
|
|||
|
|
|
#1033 |
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz nr do jego pediatry? Jakiegoś pediatry? Choćby po to żeby dowiedzieć się gdzie najlepiej się udać, żeby go jakiś lekarz obejrzał. Czy w ogóle jest taka potrzeba? Nie wiem, nie znam się na dzieckich chorobach, wolałabym skonsultowac to telefonicznie z lekarką. Swoją drogą małżu za książeczkę kopas w dupas się należy. Niech teraz jeździ z małym. |
|
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam numeru do żadnego pediatry, nie mam nawet auta, do tego mieszkam na wsi Ale na moje oko dziecko jeszcze ma długie życie przed sobą, myje podłogę mopem i zajada małpi chlebek.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-04-04 o 16:40 |
|
|
|
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę że podobny stajl do syna mojego kuzyna, też myje mopem, nawet dostał swój własny odkurzacz. Fajny taki syn, kumaty wszystko lubi wiedzieć, orinetuje się co i jak działa, pomaga bo lubi, no skarb
|
|
|
|
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Częstuję chlebkiem
Może nie wygląda, ale za to smakuje. Tego drugiego już nie ma
|
#1039 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
:1 szkl cukru, 1 szkl mąki zwykłej, 1 szkl mąki ziemniaczanej, 4 jajka, 1 szkl oleju, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, opcjonalnie sok z cytryny albo aromata jaka. ucierasz razem wsjo, do piekarnika na 160 st. 40 min. w kominkowej formie. zawsze wychodzi choćbym wciepała wszysko naraz do miski. i jest boska pilnować po 40 min żeby sie nie sfajczyła bo lubi.boszsz kiedy ja Was nadrobie
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Uwielbiam - bananowy umiem nawet ja ![]() Kapitalny talerz w balony i ciekawe kafle w dmuchawce? Nie mój styl ale wyjątkowe Ostatnio namiętnie jadam placuszki bananowe jako ciepłe śniadania. Czasem dodam masła orzechowego, czasem nie, smażę na oleju kokosowym ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- To jak już jesteśmy przy nazwie. Byłaś już w Barze jak polecałam płyn do płukania Silan Perfume Oils? Zawsze kupuję coś po taniości ale tym razem odleciałąm, sztacham się z flaszki codziennie ![]() Mam fioletowy, ale reszta też w deskę.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-04 o 17:49 |
|
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Eee, akurat nie Talerzyk z Ikei, kafle z marketu, ale pod kaflami jest stół, który prababcia i pradziadek dostali w prezencie ślubnym. Tylko blat miał zniszczony.3. Wszystkie placuszki słodkie smażone na oleju kokosowym mają plus 10 do pyszności 4. Nie było mnie. Przyznaj, zlewasz się nim?
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
joł joł baru
Snad dwóch małpich chlebowców ![]() Zdrowych i szczęśliwych Świąt Całemu baru Rachelo a co to som perfumy industrialne? Następny typ ale chyba już był http://www.fragrantica.com/perfume/E...use-18319.html lub http://www.fragrantica.com/perfume/E...xir-11068.html
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-04-04 o 18:18 |
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnych Świąt, Nesko To i ja zmykam i choć sama słabo obchodzę (jakby nie obiadek u rodziców, to pewno nie widziałabym różnicy) to: życzę Wam radosnych, spokojnych, bezekscesowych i pysznych Świąt
|
#1044 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3. Dla mnie tylko bananowe, nawet je solę (ciasto), bo ja za słodkościami nie jestem 4. No cóż, jedynie znajduję sobie jakieś szaliczki do ręcznego płukania (które moja pralka ma w funkcjach ) tylko po to, żeby mi ręce pachniały cały dzień. Nie powiem, to wciąż płyn do płukania i to czuć, ale mam fazę na niego ot co! ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
Życzę wszystkim przyjemności, nie z okazji Świąt zatem tylko tak w ogóle ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
Ale ja niekoniecznie teraz potrzebuję industrialne (napisałam tak? ) ja modernistyczne, krystaliczna czystość, chłód, który może mieć różne źródło, m.in. kwiatów. Modern Muse znam - nie moja bajka. W moim odczuciu, nie mają w sobie nic modern. Wild Eliksir nie znam. Lubiłam bardzo White Linen EL. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-04 o 18:42 |
|||
|
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale modernistyczne i tak mi nic nie mówi ![]() Aaaa czystościowe
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-04-04 o 19:04 |
|
|
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
M.in tak zimne np, że aż bolą zęby. Podobne do Ekscentryków, do Blood Concept. Tylko szukam an mainstremowej półce. Myślę, że współczesne dosyć są CK wszelakie. Może poza Euphorią. Nie chcę operować obrazami - miejski, metropolia, szkło, stal, plastik, bo to tymbardziej nic nie mówi o zapachu. Anita Werner, Magdalena Cielecka - mam podobny styl, ale cholera wie czy nie noszą miękkich puchatych zapachów jak Organza, które i ja naszam jak mam na nie ochotę. Także to wszystko względne.Dlatego podałąm, że Escentric 02 jest temu najbliższy. ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- No właśnie niekoniecznie, ja nie mam ciśnienia na jeden jedyny rodzaj zapachu, mogą mi się spodobać różności, jak np BLV II edp - choć zbyt ozonowawe to jednak mają w sobie coś, takie Essence - nie czystościowe a jednak byłam na tak (wciąż nie ponowiłam testów, ale nie lubię w tłumach przedświątecznych przedzierać się w Sepho ) Niektóre kwiaty daję efekt "pary z żelazka" np goździk. Ten Cristobal, mimo, że w pierwszej nucie daje znać o sobie jako bardziej retro niż nie-retro to potem fajnie się wyrównuje i pachnie jak prasowane koszule mrrrrrrrrrrr
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-04 o 19:25 |
|
|
|
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Podobny do lartka ? Voleur rołzes ?
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
![]() Jacomo mnie intryguje
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-04 o 20:07 |
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie masz typy? Fajnie że zaczeli robić próbki po 5ml
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie
No właśnie nie mam jeszcze, na razie spaceruję po repertuarze, jakie zapachy chciałabym sobie przypomnieć, ale coś mi mówi, że dziś nie kliknę, tylko rekonesans. Bo jednak najpierw wolę przeteścić w Sepgo co się da, a po tej wstępnej selekcji dopiero zamawiać. Ale zaiste jest to cudny relaks Dziś chyba skończę miniserial The Fall. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.

widzisz i nie grzmisz 

Trzeba było odkopać stary przepis na babkę na oleju, jako did kręciłem u babci, bez miksera, pieczona w kaflowym piecu, a rosła jak dzika
: