|
|
#2971 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowe 2015, cz.3 :)
Dzień Dobry.
Agunineczka piękne pajace.
|
#2972 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki i od razu wszystkim życzę zdrowych, wesołych, szczęśliwych świąt wielkanocnych i żebyśmy nie przytyły za bardzo po tych świątecznych wypiekach ;-)
Wczoraj byłam na wizycie u gina. Z Adasiem wszystko w porządku, zdrowo rośnie malutek a to najważniejsze :-D Ten ból po prawej stronie, nisko brzucha, który mnie martwił od tygodnia i przysparzał myśli o spędzeniu świąt w szpitalu lub już ciągłym lezeniem okazał się tylko kopniaczkami mojego syneczka. Także cieszę się ze to jego sprawka a nie nic innego ;-) Maluszek ułożony jest miednicowo i jak to lekarz stwierdził ma 5 tygodni na odwrócenie się główka w dół bo inaczej będzie cc. Następną wizytę mam 27 kwietnia ( w drugą rocznicę ślubu :-D) , także jeszcze raz w tym miesiącu uda mi się zobaczyć mojego smyka:-D A co do ustepowania miejsca w kolejkach, siedzenia w autobusach itp to też mi się jeszcze nie zdarzyło żeby mi ktoś ustąpił:-/ Nawet dzisiaj będąc w kościele na swieceniu jajek nikt nie ustąpił miejsca. Wiem że nie trwało to długo, ale przed swieceniem była jeszcze cząstka różańca odmawiana gdzie się siedziało więc ktoś z młodych moglby ustąpić miejsca już jak nie ciężarnej to matce z małym dzieckiem, a tu nic... znieczulica totalna :-/ |
|
|
|
#2973 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego dobrego Dziewczynki
|
#2974 |
|
Konto usunięte
|
Faktycznie z tym ustępowaniem miejsca w kolejkach jest problem, mnie się taka sytuacja zdarzyła raz - jak pojechałam z Tż na ostry dyżur z kolka nerkową to w kolejce do rejestracji przepuściła mnie kobieta z dzieckiem.
|
|
|
|
#2975 |
|
Raczkowanie
|
Betti, fajny zbieg okolicznosci, ze wybralysmy ten sam przepis
zobaczymy jak nam wyjdzie!Ja sie dopiero popoludniu zabieram za babke. Teraz salatka, a w miedzyczasie idziemy swiecic jajka. Zycze Wam, Nam wszystkim wesolych i spokojnych Swiat! Zebysmy je spedzily z usmiechem na buziach i spokojem w brzuszkach! |
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie, bo jeśli juz ktoś przepuszcza, to najczęsciej są to młodzi rodzice z dziećmi...
|
|
|
#2977 |
|
Rozeznanie
|
Agunineczka, widzę że kupowałyśmy pajace od tego samego sprzedającego
moje już przyszły, wszystkie z h&m w stanie idealnym, zastanawiam się czy były założone bo wyglądają na nietknięte za 6zł sztuka kupiłam 5![]() Przed chwilą wróciłam z kwiaciarni, bo miałam zamówione świeże kwiaty na święta. Kwiaciarnia jest ode mnie jakieś 10minut pieszo. Jak wychodziłam to świeciło słoneczko, wzięłam okulary i szlam w rozpiętym płaszczu, a jak wracałam to nagle zaczęło być ciemno i sypał śnieg ta pogoda jest MEGA dziwna jeszcze mówię do Pani, że nie potrzebuję papieru na te kwiaty bo mam blisko i wróciłam z zaśnieżonymi kwiatami do domu, mam nadzieję że nie zwiędną![]() No to ja już chyba tu nie zajrzę, zaczynamy świętowanie życzę Wam spokojnych i radosnych świąt, nie przejedzcie się |
|
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
niezalogowana u mnie to samo z pogodą ;/
heh to tym bardziej sie cieszę z tych pajaców ![]() W takim razie i ja życzę wszystkiego najlepszego! Spokojnych świąt wielkanocnych, bo nastepne takie spokojne mogą juz nie byc
|
|
#2979 |
|
Raczkowanie
|
Ja również życzę Wesołych Świąt, radosnych, spokojnych i bez głupich pytań ze strony rodziny. Mnie czeka wizyta bratowej, będzie ciężko ale trzeba przetrwać
|
#2980 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a wczoraj piekłam sernik ze sprawdzonego przepisu, zawsze wychodził no i co, teraz zakalec. Nie wiedziałam, że z sernika może wyjść zakalec. A wyszedł piękny i złocisty po upieczeniu, po ostygnięciu twardy i zbity. Ale w smaku wyśmienity ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2981 |
|
Raczkowanie
|
ja juz przygotowania skoncztlam do swiat.wlasnie sie eykompalam i maluje pazurki .padnieta jestem a o 6 znajomi maja wpasc wiec spac pewnie pojde pozno.
Wesolych swiat
|
|
|
|
#2982 |
|
Zadomowienie
|
Mamusie życzę Wam zdrowych i Wesołych Świat.
Moje 2900 g i 49 cm szczęścia. 04.07.2015 http://fajnamama.pl/suwaczki/4qwdu63.png Edytowane przez Aviskowa Czas edycji: 2015-04-04 o 16:56 |
|
|
|
#2983 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ale z drugiej strony sama zawsze przepuszczałam "ciężarówki" a w autobusie ustępowałam im miejsca, niestety to "dobro" do mnie nie wraca Cytat:
|
|||
|
|
|
#2984 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i babcie zaraz będą zasypywać głupimi pytaniami... Nieznoszę tego
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2986 |
|
Zadomowienie
|
Ja już gotowa na obżarstwo świąteczne
Wykąpana ,pachnąca leże sobie na kanapie przed tv i popijam cieplutkie kakao .Mąż chodzi i lamentuje nad swoją chorobą e boziuu mam nadzieje że mały się poda na mnie bo on na starość robi się hipochondrykiem Mamuśki moje dziecie się teraz strasznie dziwnie ułożyło czuje normalnie jak bije (rączką ,nogą ) w żebra po prawej stronie , strasznie nieprzyjemne uczucie . Zresztą zauważyłam że te ruchy już nie są takie jak były na początku . A jak u was ?
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2988 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2989 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
Ja juz wiem ze mojego tż nie bęzie przy porodzie bo będzie poza granicami.... Smutne ![]() i zobaczy małą po ok miesiacu..
|
|
#2990 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2991 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To naprawdę smutne ja bym nie wytrzymała gdybym musiała czekać z maleństwem aż miesiąc na tatusia... Na szczęście mój nigdzie sie nie wybiera. Z synkiem był przy porodzie a teraz to zobaczymy czy go wpuszcze
|
|
#2992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miesiąc . Przykro mi .
|
|
|
|
|
#2993 |
|
Raczkowanie
|
Czesc laski, zycze Wam wesolych Swiat, ciepla, pogody i zebyscie nie musialy uzerac sie ze wscibstwem i glupimi pytaniami rodziny jak ja
dlatego nie mam ochoty na te swieta. Ale mimo wszystko narobilam salatek i ciast, moze sie zapchaja i nie beda mieli sily gadac jeszcze raz wszystkiego najlepszego!
|
|
|
|
#2994 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2995 |
|
Rozeznanie
|
Nie miałam czasu na otworzenie komputera dziś bo zabiegana byłam z robieniem jedzenia na jutro.Zrobiłam żurek,3 ciasta i jajka z pieczarkami i mam nadzieje że rodzina Tż coś zje a nie tak jak było na Boże Narodzenie z komentarzami
![]() Pochwale się że dziś są moje urodziny(4 kwietnia)jeszcze mojego czasu hehe.Świętuję razem z moim bliźniaczym rodzeństwem a że mnie i córkę dzieli 3 dni różnicy to i ona świętowała A rok temu byłam w szpitalu z moim maleństwem![]() Wesołych,Spokojnych Świąt Dziewczyny
"Pokochać to największe ryzyko ze wszystkich, to oddanie swojej przyszłości i swojego szczęścia w ręce drugiego człowieka, to zaufanie bez reszty, to odsłonięcie swoich słabości..."Zapuszczam paznokcie dzień:2
|
|
|
|
#2996 |
|
Zadomowienie
|
Wesołych Świąt Kochane! Słonecznych, rodzinnych i pysznych Świat bez zgagi
*
|
#2997 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I. Wesolych Swiat! |
|
|
|
|
#2998 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc spokojnie ![]() moja mała wierciła się do 35 t i dopiero potem juz została głową w dół ![]() wesołych świąt Wam życze spokojnych przede wszystkim
|
|
|
|
|
#2999 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Ty rozpoznajesz, że to reka lub noga Cię bije? Dobra jesteś ![]() Cytat:
Lekarze mówią różne terminy a z tego co życie mówi to do samego końca może się odwrócić. Mój synek na samej końcówce gdzie już gin mówili, że nie ma miejsca potrafił swój tyłek przenosić raz pod lewe raz pod prawe żebro bo detektorem w szpitalu sprawdzali i się dziwili, że co rusz z innej strony trzeba serca szukać Cytat:
![]() Nie wiem już czy składałam życzenia? Jak nie to Wesołego Alleluja! Przyszłe święta to już będą zupełnie inne
|
|
#3000 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale cisza na wątku widać że wszystkie świętują .
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

zobaczymy jak nam wyjdzie!
moje już przyszły, wszystkie z h&m w stanie idealnym, zastanawiam się czy były założone bo wyglądają na nietknięte za 6zł sztuka
ta pogoda jest MEGA dziwna
jeszcze mówię do Pani, że nie potrzebuję papieru na te kwiaty bo mam blisko i wróciłam z zaśnieżonymi kwiatami do domu, mam nadzieję że nie zwiędną

teściowa kupiła mi nawet książkę "Ciasta siostry Anastazji" i właśnie piekę jedno z nich. Zobaczymy, co wyjdzie. Specjalnie zaczęłam rano żeby w razie konieczności jeszcze zdążyć kupić coś w cukierni 

ale z drugiej strony sama zawsze przepuszczałam "ciężarówki" a w autobusie ustępowałam im miejsca, niestety to "dobro" do mnie nie wraca

*