|
|
#1921 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
* Wielki to koniec początku mojej duszy...
* Ufam Twojemu spojrzeniu * Mówiłeś, że świat stworzony dla nas jest (...) Mówiłeś, że miłość najważniejsza jest (...) * W myślach wracamy do tamtych miejsc Gdzie zbudowaliśmy dom dla naszych serc... * Zabierzcie dzień, zostawcie noc... i sen... * Za mało sił by móc... * Okruchem nieba wzruszyć się * Zatrzymać świat na chwilę, zapomnieć się... i śmiać... * Nic nie widzę gdy otwieram oczy... dalej nie ma Cię... * I haven't got enough strenght to love U / forget U nie ma wystarczająco siły by kochać Cie/ zapomnieć Cie
|
#1922 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
*cóż poradze,że wokół tylu facetów a tak trudno o PRAWDZIWEGO MĘŻCZYZNE *mówiłeś.."zależy mi na Tobie",i co? tak szybko Ci przeszło?? *idealny…i co z tego, przecież to tylko opakowanie... *przeklinam los za to że dał ci spotkać ją *I w co mam wierzyć ? w Prawdę której nigdy nie było... moze coś takiego ;> ?
|
|
#1923 |
|
Rozeznanie
|
Misia_TKA dziękuję bardzo
Pozdrawiam
|
#1924 |
|
Wtajemniczenie
|
dzisiejszy opis mojego kolegi
"Umarł jak król. Na tronie. Oganiając sie gazetą od much..." |
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1926 |
|
Raczkowanie
|
"When the sky is filled with stars I find a place inside my heart" // kiedy niebo usłane jest gwiazdami odnalazłam miejsce w moim sercu....czy jakoś tak
`A ona sama śpi, bo tak sama chce.!` `Nikt nie przytula jej i nikt nie ma jej.!` `Sama cały czas, bo tak musi być.!` `Zbyt ciężko puste serce nieść...` `Nic nie liczy się... dopóki jesteś...` `Wiele dziś może się stać...` `Tańcz, ja będę stał wbity w Twój cień jak posąg kamienny` `Gdyby tak... cofnąć czas...` `Chłodno tak... może widzę Ciebie już ostatni raz...` `Nie chcę wiedzieć, że jutro Cię zabraknie...` `Zanim będzie już za późno, żeby śnić...` `Może niewypowiedzianych słów, dziś nie będzie żal...` `Póki jeszcze Twoje serce nie przestało dla mnie bić...` `Tylko w taki dzień... do stracenia nic.!` `Nawet jeżeli wszystko kłamstwem jest... proszę Cię... okłamuj mnie !` `Modlę się o deszcz... niech ulice łzmi spłyną...` `Modlę się o wiatr... niech rozerwie całe niebo...` ......................... ................Silski (: ~*~*~*~* KAŻDY FACET : Jeśli ubierzesz się ładnie - nazwie Cię cnotką... Jeśli ubierzesz się seksownie - nazwie Cię dziwką, Jeśli do niego zadzwonisz - uzna, że się narzucasz... Jeśli to on do Ciebie zadzwoni - uzna, że powinnaś być zaszczycona, Jeśli go nie kochasz - będzie robił wszystko by Cię zdobyć... Jeśli go kochasz - zostawi Cię, Jeśli się z nim kłócisz - mówi, że jesteś uparta... Jeśli siedzisz cicho - mówi, że nie masz własnego zdania, Jeśli się z nim nie prześpisz - uzna, że go nie kochasz... Jeśli to zrobisz - uzna, że jesteś łatwa, Jeśli powiesz mu o swoich problemach - pomyśli, że jesteś słaba... Jeśli mu nie powiesz - pomyśli, że mu nie ufasz, Jeśli będziesz mu robić wymówki - powie, że nie jesteś jego matką... Jeśli to on będzie Ci robił wymówki - powie, że 'dba' o Ciebie, Jeśli nie dotrzymasz danej obietnicy - straci do Ciebie zaufanie... Jeśli to on złamie dane słowo - to na pewno przez Ciebie, Jeśli go zdradzisz - powie, że to koniec... Jeśli to on zdradzi - powie, że każdy zasługuje na drugą szansę. sory jeśli się powtórzyłam ;/ ale mam nadzieję że nie
|
#1927 |
|
Zadomowienie
|
Niecodzienni mężczyźni rodzą się nocą........ w snach
Miłość czyni mężczyznę ślepym a zaostrza wzrok kobiety. Pożądanie sprawia, że mężczyzna jest nader śmiały, ale miłości towarzyszy zawsze onieśmielenie Skromność zdobi mężczyznę, ale prawdziwy mężczyzna nie powinien się zdobić To kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze Kobiety mają przynajmniej stroje. Ale czym mogą przykryć swą pustkę mężczyźni? Mężczyzna jest jak kot. Przychodzi żeby go nakarmić, pogłaskać i znika Mężczyźni są szalenie nielogiczni - twierdzą, że wszystkie kobiety są takie same. Lecz to nie przeszkadza im ciągle je zmieniać Iluż mężczyzn nie umie inaczej poruszyć serca kobiety, jak tylko je raniąc Kobiece zgadywanie jest o wiele dokładniejsze niż męska pewność. Kobiety bez towarzystwa mężczyzn więdną, a mężczyźni bez kobiet głupieją |
|
|
|
#1928 |
|
Rozeznanie
|
sabcia-myszka:
* tylko ja mogę być Twoim słodkim nałogiem * alkohol wszystko niszczy, a mnie mógłbyś mieć na zawsze... wybieraj 88natalia: * przeklinam los, że dał mi poczuć gorzki smak bezsilności * choć los jest przeciwko nam, a bezsilność nad nami góruje, mamy nadzieję, że jeszcze wszystko się ułoży * ciężkie chwile, uciążliwe zachowanie, a Wy nadal jesteście obok... dziękuję Przyjaciele *Sweety* też tak mam... ale się pocieszam jak mogę * Zaufanie zaufaniem... a facet jest tylko facetem... * znowu miłość przeszła obok zamiast stanąć blisko mnie * działam na facetów jak magnes...szkoda tylko, że przyciągam samych idiotów * poszłam na grzyby, ale znowu zamiast prawdziwków las był pełen borowików:P i jeszcze coś poza tym :* Faceci są jak Kuba,cale życie rządzi nimi mały dyktator ![]() * Facet powinien być jak 24karatowy brylant a nie jak 2jajeczny makaron *Szukasz Idealnego FaCeTa?? Ja Szukam Wody W Proszku... * I don't need a man to be happy, WYSTARCZY MI CZEKOLADA ![]() * ...gdy Cię oszuka i powie przepraszam kopnij go w dupę i się nie odwracaj... * Przez tą chwilę straciłam wszystko co miałam... Dlatego „miłość” słowa dla mnie nie znaczące już nic... * tak, zamknęłam Cię pod powieką, w kropli łzy, za szkłem * kac - kara za przerwę w piciu ![]() *Wczoraj wódżitsu,a dzisiaj suszi:P * Ja mogę być aktywna w łóżku, ale nie na matematyce... ![]() *nadie me lo quita! siempre sere yo su duena. .nikt mi go nie zabierze. zawsze ja będę jego panią. (hiszp.) *tu sonrisa es la caricia. que me mueve. que me hace enloquecer. .Twój uśmiech jest pieszczotą. która mną porusza. która sprawia że wariuje. (hiszp.) *Quisiera echar atrás el tiempo y por siempre tenerte, junto a mí Chciałabym odwrócić czas I mieć cię na zawsze przy sobie.... (hiszp.) |
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
lista:
Czuje się jak oszczany trawnik .. ![]() Now why do you wanna go and put starz in their eyes? Jak juz nie mam sily spac, to wstaje... ![]() start again..it's a beautiful morning ;] Dla Ciebie mój szept gdy budzi sie dzień,dla Ciebie całe szczęście
|
#1930 |
|
Raczkowanie
|
Z listy:
Ty do mnie analizujesz? Wyszedłem, jak wrócę - to będę
|
|
|
|
#1931 |
|
Przyczajenie
|
opis mojego kumpla:
"Aniu kocham Cie/Ewelino wczoraj bylo cudownie/U Magdy" |
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#1933 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuje Ci ślicznie
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się po świecie. A w szczególności zrozumie,że gdy ją boli, to tak naprawdę nie boli. Gdy jej sie chce, to tak naprawdę jej się nie chce, a gdy nie chce, to właśnie chce. Gdy płacze, to histeryzuje i jest niewdzięczna. Gdy się na coś nie zgadza to jest wredna i cyniczna. Gdy się cieszy, to się wygłupia albo jest pijana. Gdy chce ładnie wyglądać to się mizdrzy, a gdy kimś się zainteresuje, to się puszcza. Gdy się wstydzi, to jest głupia, a gdy się nie wstydzi to jest bezwstydna. Gdy się przy czymś upiera, to przesadza,a gdy się nie upiera, to nie wie, czego chce. Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Gdy ma ochote na seks, to jest suką, a gdy nie ma ochoty na seks, to też jest suką. Jeśli chce być kimś-to znaczy,że przewróciło jej się w głowie, a jak nie chce być kimś, to jest głupia kurą. Jesli jest sama, to znaczy że nikt jej nie chciał, a jesli jest z kimś, to znaczy że cwana."
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
|
#1935 |
|
Raczkowanie
|
Dziś troszkę za długie na opisy,jednak mnie sie podobają
![]() -Czas się nie śpieszy - to my nie nadążamy -Dlatego,że nie znajdujemy,czego szukamy,nie powinniśmy rezygnować z szukania tego,co znaleźć możemy -Dobre kobiety są lepsze niż dobrzy mężczyźni. Złe kobiety są gorsze niż źli mężczyźni -Drapacze chmur to gotyk bez Boga -Dwa są szczęścia na świecie:jedno małe-być szczęśliwym,drugie wielkie-uszczęśliwiać innych -Dzisiejsi ludzie chcieliby pojutrzejsze życie kupić za przedwczorajszą cenę -Dżentelmen to mężczyzna,który potrafi opisać kobietę bez posługiwania się rękami -Gdy kobieta już dostatecznie długo była naga,patrzy się znowu na jej twarz -Gdy podchodzi się do drzwi,otwierają się automatycznie;gdy podchodzi się do człowieka,zamyka się automatycznie -Jak mogę dotrzymać słowa,skoro je dalam
Zaraz na początku życia ktoś powinien nam powiedzieć, że umieramy. Może wtedy żylibyśmy pełnią życia w każdej minucie każdego dnia. Działaj! Kiedy poczujesz, że chcesz coś zrobić, zrób to od razu, teraz! Dni, które przyjdą, są policzone. |
|
|
|
#1936 |
|
Konto usunięte
|
Moj dzisiejszy: "Zdeterminowana by walczyc Zdolna by wygrywac" Jestes pierwsza mysla, gdy wstaje i ostatnia, kiedy klade sie spac... |
|
|
|
#1937 |
|
Raczkowanie
|
-Kobieta to w jednej osobie podpalacz i straż pożarna
-Kolce,które zbieram,pochodzą z krzaka,jaki zasadziłam -Nic lepiej nie charakteryzujem człowieka,jak to,z czego się śmieje -Świat pełen jest wilków,które uskarżają się na rogi owiec -William Shakespeare pisał dla mas.Gdyby żył dzisiaj,robiłby seriale telewizyjne -Gdy człowiek obrasta w piórka,nie znaczy, że będą z nich skrzydła -Jest taka ogromna moc w człowieku,która każde ciało uniesie ku górze-to Miłość -Kup sobie psa.To jedyny sposób,abyś mógł nabyć miłość za pieniądze -Miłość jest egoizmem we dwoje -Moja szklanka nie jest duża,ale piję z mojej szklanki
Zaraz na początku życia ktoś powinien nam powiedzieć, że umieramy. Może wtedy żylibyśmy pełnią życia w każdej minucie każdego dnia. Działaj! Kiedy poczujesz, że chcesz coś zrobić, zrób to od razu, teraz! Dni, które przyjdą, są policzone. |
|
|
|
#1938 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny moje Kochanie wraca wniedzile z Hiszpani nie bylo Go 6 tyg :/ potrzebuje jakiegos super opisku ze cieszse sie ze juz jest
![]() z listy: *Gginekolog to człowiek, który szuka problemów tam,gdzie inni szczęścia * RozpalaszWeMniePłomień KtóryŻywiSięUczuciem JakTlenemOgień *przeżycZycieTakAbyMiecSt oLatKochac iBycKochanymBoToPrzecieżJ est wNas |
|
|
|
#1939 |
|
Przyczajenie
|
Witam Wszystkich xD
Mała prośba Poszukuję opisu, (dla kolezanki bo mnie prosiła) czy nie macie moze w zbiorach opisu o piciu .. ze wszystko rujnuje(nie chodzi o miłosc) tylko o zycie.. pieje pije i jeszcze raz pije.. jesli cos jest nie zrozumiałe pisac xD
|
|
#1940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczywiście skradziony :
|
|
|
|
|
#1941 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1942 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Kwiat Żyje Kocha Przemawia Do Dusz...
Zima zmroziła wszystkie ciepłe uczucia
|
#1944 |
|
Raczkowanie
|
`z czerwonego nieba, w krwi kałuży się odbija świat...
|
|
|
|
#1945 |
|
Rozeznanie
|
Przytul mnie życie... mocno...
![]() ..trochę smutna trochę zła, zasłuchana w szelest traw.. zagubiona w sobie ucieknę od świata... Jeszcze nie jedna łza spłynie zanim wszystko zrozumiem... Ukrywam smutek, uśmiecham się, niech wszyscy myślą że jest ok... Wszystko sie sypie.wszystko sie zmienia płyną łzy znikają marzenia... Przepraszam że takie dołujące, ale smutno mi dzis...
|
|
#1946 |
|
Raczkowanie
|
Życie bez miłości jest jak strumyk szumiący bez wody...
Miłość jest jak czarna magia-nigdy nie rozgryziesz o co w niej chodzi... Miłość i karate to dwie różne rzeczy...Miłość łamie serce,a karate kości... Miłość to takie nic,które może być wszystkim... Miłość przychodzi na palcach,a odchodzi trzaskając drzwiami... Miłość platoniczna-udawanie przed samym sobą,że rewolwer nie jest nabity... Miłość jest jak pieniądze..Szybko sie kończy... Miłość...Wszędzie jej pełno,a każdemu jej brak... Kto unika miłości jest chory... Miłość jest męką...brak miłości-śmiercią... Co ma przeminąć to przeminie..Co ma zranić..do krwi zrani...
|
#1947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1948 |
|
Raczkowanie
|
Są zmęczeni..zagubieni..W miłości, która teraz tak boli..
Odejdę, bo chcę... Odejdę,bo muszę... Aniele śmierci-zabierz moją duszę! Życie to ostry miecz,na którym Bóg napisał "Walcz... Kochaj... Cierp..." Upaść i jak dziecko szlochać... Już nigdy nie powstać... Nigdy nie kochać.. Wszystko się sypie, wszystko się zmienia... płyną łzy, znikają marzenia...=( Co tu kryć... nie mam po co żyć... nikogo nie obchodzę,więc odchodzę... Wiem tylko, że wszystko się zmienia... Coś jest, a później tego nie ma... Nie kocham... nie chcę.., zmienił mnie czas... =( To są chwile, kiedy siedzę i myślę, co mam zrobić z "tym"... Wiele spraw straciło na wartości... Są sprawy, które do dziś bolą... Chciałabym, żeby nadeszły dni radości...
|
#1949 |
|
Raczkowanie
|
Opis mojego kuzyna:
Its gettin hot in here. So take off all your clothes baby... ;p ![]() ![]() i kolegi: "Jestem pod Telefonem" ![]() i znajomego: Ciągle myśle o niej , jak o snie który nigdy niespełni sie.... ![]() i mojego prof.: jak ma wyglądać cel, za którym podążać chcę?
|
|
#1950 |
|
Rozeznanie
|
żeby cofnąć czas,ZaJednąTakąSzansęOdd ałbyśNaprawdęWszystkoCoMa sz...
![]() A mnie oszukuj mile uśmiechem słowem gestem dopóki jestem "..Wbita w Twój cień..Gdy umiera dzień.." Mordęgą jest sen, skazaniem jego brak. TwojaMiłośćJakCiepłyDeszc zTwojaMiłośćJakMorzeGwiaz dZaDnia........... ,,chcąc dojśc do zródła trzeba iść w górę,pod prąd.." "...od stania w miejscu nie jeden już zginął..." 'jest tylko jutro,nie ma wczoraj..' KtośZbudowałMiędzyNamiNie nawiściMurKtośNamZabrałNa szePlanyDającBól
My dr House Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

No i przechodząc do sedna, przez opis chciałabym wyrazić to, że męczy Mnie poznawanie nie odpowiednich Facetów, że okazują się być łajdakami:/ Że, nie interesują Mnie spotkania rodem z "bajki", a potem czar pryska

: