|
|
#601 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
Poki co kupilam masc Posterisan, ale srednio pomaga😞 Moze jeszcze za jrotko. .. Ty uzywalas tylko masci,nie czopkow?
"Niech kochają nas ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają, Niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca, To niech im skręci kostkę, Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie" Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków") |
|
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#603 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
o rany, ale jestem zmęczona tymi świętami..... od tego siedzenia tak mnie wczoraj plecy bolały strasznie...... dziś już lepiej bo byliśmy u moich rodziców i bardziej na luzaka, mniej siedzenia przy stole, mogłam troche poleżeć..... ale i tak jestem padnięta
jutro cały dzień odpoczywam i nie wychodze z domu, piernicze charlota, współczuje hemoroidów .... aika, piękną pogode macie, u nas niestety zimno, brzydko i śnieg z deszczem
|
|
|
|
#605 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki, wyprobuje... Ale jakby co, konsultowalas ta masc z ginem?
"Niech kochają nas ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają, Niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca, To niech im skręci kostkę, Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie" Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków") |
|
|
|
#607 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
Nie, nie konsultowalam ale tu masz wykaz preparatow na hemoroidy w ciazy- co mozna i od kiedy. Kora debu naprawde dziala cuda. "Ze względu na specyfikę okresu ciąży stosowanie wielu leków (w tym maści i czopków zmniejszających natężenie objawów guzków hemoroidalnych) jest ograniczone. Generalnie leczenie rozpoczyna się od stosowania standardowych zaleceń dotyczących diety, aktywności fizycznej, higieny okolicy odbytu. Następnym elementem leczenia jest stosowanie nasiadówek w ciepłej lub gorącej wodzie oraz nasiadówek i okładów z wyciągu z kory dębu lub oczaru wirginijskiego. Jeżeli mimo regularnego stosowania tych sposobów, nie udaje się zmniejszyć nasilenia objawów, można zastanowić się nad stosowaniem bardziej zaawansowanych leków". ImageUploadedByWizaz Forum1428342591.360070.jpg Edytowane przez Aika213 Czas edycji: 2015-04-06 o 19:55 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#608 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki dziewczyny
|
|
|
#609 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Jak dobrze, że już po świętach! Będzie można jutro odpocząć ![]() U nas było ok, ale jestem tak zmęczona i mam bóle brzucha, że mi się to nie podoba Mam nadzieję, że jak jutro odetchnę, to moje samopoczucie będzie znów tak samo dobre jak przed świętami.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro wracamy do normalnosci. 2 dni wrazen, dziecko bez drzemki w dzien, pobudzone, rozlatane, nie wie czego chce. A pomyslec ze bylismy tylko u rodzicow i tesciow.. zdecydowanie wole zwykle dni
|
|
|
|
#611 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry, nie spałam pół nocy, wychodzi mi ósemka, pół twarzy mam opuchnięte, tz robił mi okłady, ja posikałam to miejsce tantum verde bo nic innego nie miałam
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Aaa dostaliśmy od znajomych po ich synku tyle ciuchów ze wzięliśmy sobie jedna siatę, druga oddaliśmy znajomym i kilka ciuszków od kuzynki tz z nexta nowych i ślicznych takich większych i przez najbliższy rok chyba nic oprócz ciuchów na chrzest nie kupujemy ![]() A od teściów dostaliśmy gryzaki, 5 kolorowych pieluch flanelowych, sztućce dla dziecka i podkłady do przewijania... Także w tym miesiącu robię jednak zamowienie w gemini bo nic aptecznego od teściowej nie dostaliśmy z jej apteki i zamykam temat zakupów wyprawkowych ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Witam się w 33tygodniu do tego dzisiaj mam wizytę i po świętach na wadze przybyło ![]() Szuu normalnie teście zaszaleli z tą paczką. Pogoda w święta to jakiś kosmos był raz piękne słońce za chwilę biało od śniegu prawdziwy kwiecień plecień |
|
|
|
#613 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry Kochane
![]() Witam się po kilku dniowej nieobecności Brakowało mi was ![]() Mnie w zeszłym tygodniu dopadło jakieś okropne zapalenie, prawdopodobnie gdzieś się zaraziłam na szczeście już jest ok, ale szczerze to myślałam, że zwariuje przez te kilka dni ... Na szczęście udało mi się złapać moją gin przed urlopem i dostałam lekiMiłego dnia wam życzę Dużo słoneczka
|
|
#614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki! Melduję się po świętach! wreszcie w pełni zdrowa
![]() Cytat:
![]() Co do 8-ki to wspołczuję Cytat:
|
||
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak zwlekam z aptecznym zamówieniem a to już nie ma na co czekać..
wczoraj przytargałam wózek, trzeba go będzie odświeżyć. mój 2-latek w tej spacerówce wygląda jak w wózku dla lalek jakoś te wszystkie 2/3w1 tak są robione żeby starczały na 1-1,5 roku. no i.. to jednak kobyła, jak każdy wielofunkcyjny zresztą. przez rok użytkowania świata poza tym wózkiem nie widziałam ![]() nie pamiętam komu miałam napisać o prześcieradłach/pościeli z tych wzorów m.in. w sowy, które mam.. więc tak, w użyciu miękną, syn bardzo miętosi poduszkę więc poszewka przyjemna w dotyku się robi, ale po praniu nadal pościel twarda, trzeba długo i dokładnie prasować bo żadne strzepywanie, ładne wieszanie nic nie daje, pościel koszmarnie wygnieciona. chciałam ładne komplety a nie jednokolorowe zwyklaki i dołożyłam sobie roboty bo prześcieradeł do tej pory nie prasowałam.. także dziecko zadowolone, ja mniej. |
|
|
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam się poświątecznie U nas święta w miarę spokojnie, w pierwszy dzień świąt u teściów, tam jak zwykle trochę nudno i zamuła, ale wczoraj u mojej babci już bylo fajnie, potem poszliśmy spacerem do dziadka na cmentarz i wróciłam padnięta ![]() Dziś w pracy..prawdopodobnie ostatni wtorek !
|
|
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Masakra, jak mnie te święta wymęczyły. Kręgosłup od siedzenia wysiada. ![]() Niedzielę spędziliśmy u moich rodziców, poniedziałek u teściowej.
|
#618 |
|
Zadomowienie
|
Witam po świętach!
Zleciało szybko... Nie mogę się doczekać piątku jedziemy zamówić wózek, łóżeczko, przewijak Ale mnie dziś głowa boli, pogoda się zmienia, ale na szczęście ma być w końcu ciepło
|
|
|
|
#619 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien Dobry
Pieknej pogody ciag dalszy, caly tydzien ma byc piekny i sloneczny. Ja wsalam po 5:00, musialam jechac do siostry, przez reszte tyg opiekuje sie 2,5 letnia siostrzenica. |
|
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Haha nie mogę z małej
Tak wystawia swoje COŚ małe, twarde, cienkie i szpiczaste, podejrzewam że to piętki, ale one są wszedzie |
|
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej. Nie spałam znów w nocy. Tak mnie bolały nogi, że dramat
A na dodatek Laura tak mnie kopała w bok ![]() Kejti, przykro mi bardzo Ja też bym poszła na pogrzeb, nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej, nawet by mi przesądy do głowy nie przyszły. Ja byłam w listopadzie na pogrzebie babci ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tak was czytam to mam wrażenie, że ja z wyprawką jestem w czarnej
|
|
|
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz dużo rzeczy! Ja to jestem dopiero w tyle! Daj znać po wizycie ile już Zosia waży
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ja jakos tych swiat nie odczulam :/ dzisiaj akcja pranie!
|
|
|
|
#625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj wyprałam część rzeczy Malutkiej - nie wiem czy nie za wcześnie ale jakoś tak chce zdażyć ze wszystkim
|
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Lecę zaraz do Magnolii może jakieś promocje trafię |
|
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też wczoraj tak ogarnęła panika że nic nie mam!! |
|
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Witam się po świętach. Z okropnym bólem gardła. Jadę właśnie do gin a później do łóżka i grzać się. No chyba, że każe mi iść do pracy, w co wątpię.
Też już piorę powoli ubranka. Postanowiłam nie kupować specjalnych proszków, zostajemy przy persilu i zobaczymy, jak mały zareaguje. Tutaj dużo mam tak robi, więc nie będę się czuła wyrodną matką ![]() Aika piękny widok. Właśnie jadę kolo Ikei, a tam parking pełny... Szuuu biedna jestes z tą 8... za to ważne, że już w domu mo też się słabo robi ostatnio, ale wtedy wpadam w panikę, ciśnienie idzie w górę i już lepiej
|
|
|
|
#629 |
|
Konto usunięte
|
Tych producentów odzieży niemowlęcej powinno się postawić pod ścianą i jak w 5 minut nie dogadaliby się co do jednej wersji rozmiaru to zacząć do nich strzelać
|
|
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
widzę ze święta nie tylko mnie wykonczyly ![]() Ja juz siedzę w szpitalu. Ciesze się nawet ze przyjechałam bo od niedzieli miałam okropne bóle, skurcze i twardnienia. Wczoraj przeryczalam tz'towi pół wieczoru ale przynajmniej pomogło. Jak wyjdę to musze tez się na poważnie wziąć za dokończenie zakupów, prania, spakować torbę do szpitala itp.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

Moze jeszcze za jrotko. .. Ty uzywalas tylko masci,nie czopkow?

Mam nadzieję, że jak jutro odetchnę, to moje samopoczucie będzie znów tak samo dobre jak przed świętami.

na szczeście już jest ok, ale szczerze to myślałam, że zwariuje przez te kilka dni ... Na szczęście udało mi się złapać moją gin przed urlopem i dostałam leki

06.09.2014
Masz dużo rzeczy! Ja to jestem dopiero w tyle!
.