|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Promocje w Sephora, Douglas i innych + OT - część XII
Cytat:
![]() Ja podpisuję sie pod nim obiema rękami! ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
Ja używam rozświetlaczy z Bobbi Brown i każdemu polecam! Są cudowne. Moim ulubieńcem jest też róż od Chanel oraz tusz Diorshow Iconic Overcurl Polecam też podkład Lancome Teint Miracle bo jest piękny (ale na tłustej cerze się nie sprawdzi, nie wytrzyma też 15 godzin bez drobnych poprawek) ![]() Aha i jeszcze mogę polecić kredki z Clinique - mam na wszystkie laergie, szczypią mnie w oczy i oczy mi od wszystkich łzawią, a te są wyjątkowe! Nawet jak pomaluję linię wodną to nic się nie dzieje
|
||
|
|
|
#4742 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wypróbuj może jednak? dla mnie (7 dni testów) szału nie ma, na dodatek, jak gdzieś masz przesusz (mam mieszaną cerę) to podkreśli lub/i się w tym miejscu, zważy ![]() Pasował mi kiedyś Diorskin Forever, ale się ścierał po 2 godz. już go nie było ![]() Nie ogarniam, jak coś pasuje w pierwszych sekundach to potem wyłażą jakieś niespodziewajki i czar pryska Jak tylko znajdziesz podkład WOW to krzycz mi tu Ola ![]() To jednak się przejdę po próbkę do MACa ![]() Cytat:
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;50925274]Jakby ktos szukal fajnego linera w kolorze khaki z glitterem to melduje, ze Sephora takowy posiada. Banalny w obsludze. Kolor oczywiscie uroczy. http://www.sephora.pl/Makijaz/Oczy/E...r-24h/P1703061[/QUOTE] Serio?? kurcze ja mam numer 15, miała być butelkowa zieleń, a jest zielone bure błoto, bleee. Totalne moje osobiste rozczarowanie ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;50935242]http://www.temptalia.com/urban-decay...hotos-swatches Ciekawe kiedy u nas beda.[/QUOTE] O! Cudo ![]() Cytat:
twarzy rozjaśnić nie mogę, wrażenie przyciemnienia daje na niej uroczy trądzik różowaty ![]() Cytat:
![]() podkład do szyi to spokojnie wyglądam, jak na łożu śmierci ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;50939944]Teraz nie moge [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;50940488]Zapalam w tej intencji swieczke raz w tygodniu Hehe, też zapalę
|
|
#4743 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
jak wszytkie Lancomy zresztą
|
|
#4744 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
Szlag mnie zaraz trafi
Omyłkowo anulowałam zamówienie w Douglasie, za które zapłaciłam przelewem już ponad tydzień temu i przez tyle czasu przelew nie został nawet zaksięgowany. Były w nim pojedyncze sztuki, zaraz pewnie wrócą na stan i ktoś mi je capnie. Do tego był w nim wykorzystany rabat. Napisałam maila do Douglasa, ciekawe, czy cokolwiek z tego będzie
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Kobiety drogie
od kiedy jest ten nowy kod na hair2go? i jak brzmi? ![]() i może wiecie, gdzie mogę dostać w najlepszej cenie Kerastase?
Edytowane przez Penny90 Czas edycji: 2015-04-06 o 17:12 |
|
|
|
#4747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak się nie sprawdzi, to pójdzie w świat.
|
|
#4748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4749 |
|
Kici kici miau miau
|
Skonczylam szampon Restore LP i zaczynam No Frizz
jestem ciekawa z efektow, z Restore bylam zadowolona![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4750 |
|
Rozeznanie
|
Kliknęłam
![]() potrzebowałam szamponu i odżywki... tusz nie dla mnie...a reszta sama się wrzuciła xD
|
#4751 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
JA ostatnio też takie zakupy robiłam - w Hebe - poszłam po pastę do zębów a kupiłam jeszcze spray do rozjaśniania włosów John Frieda, Tołpe tonik Białe kwiaty, Szampon do włosów z Petal fresh organics, szminke z golden rose, odżwykę do paznokci, lakier z essie i cień z Catrice ![]() Co prawda półka cenowa niższa ale jesli chodzi o zachowanie typu "owczy pęd" to jak widać kwalifikujemy się do grupy owiec :p |
|
|
|
|
#4752 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.Jak nie zapomnę, to może przy okazji najbliższej wizyty w S. czy D. jakąś próbkę Perfectionist wezmę, o ile jakaś konsultantka w swej szczodrobliwości mnie nią obdaruje . Bardziej jednak kusi Maximum Cover - lubię tynk .Jak znajdę cokolwiek godnego polecenia, to na pewno dam znać. Widzę, że doświadczenia z podkładami mamy dość podobne, szkoda tylko, że większość negatywnych . Cytat:
Jestem pewna, że po kontakcie z nimi (zadzwoń może dodatkowo na infolinię) uda się wszystko odkręcić z tym anulowaniem zamówienia, za co trzymam kciuki. |
|||
|
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pieniądze też się przydadzą, a te rzeczy zamówię sobie w przyszłym miesiącu![]() O nie, nowy wygląd forum. Nie podoba mi się, jakiś mało czytelny.
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To można bon na 40 zł wykorzystać on-line? |
|
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie, to był jakiś tam bon z Internetu, nie mój osobisty. Jednak już stracił ważność. A tego prywatnego bonu na 40zł niestety nie można wykorzystać online... Chyba, że bon na 40zł z Payback, kod PAYBACK4030 od 310zł.
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
Tak tez myślałam, ale miałam nadzieję, że może coś się zmieniło
![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4757 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Przy okazji będę zamawiać kolejne specyfiki z Living Proof - bo sa bezkonkurencyjne i rewelacyjne - dzisiaj tak superowo ułozyłam włosy sprayem unoszącym kudełki przy nasady, ze napatrzyć sie nie mogę - jakby mi sam fryzjer włosy robił
Także musze zapuścić sercza na hair 2 go, co do stylizacji capnąc jeszcze
|
#4758 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was używała szczotek do włosów KENT i może się podzielić opinią na ich temat? Szukam okrągłej szczotki o dużej średnicy, może ktoś mógłby mi coś polecić? Będę wdzięczna za sugestie.
|
|
|
|
#4759 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na BM nie planowałam ich kłaść, myślałam o gołej cerze lub muśniętej innym podkładem. BM ostatnio lubią mi podkreślić zmarszczki mimiczne na czole, których normalnie prawie nie widać... Dlatego może czas zmienić ukochane sypańce na coś płynnego. ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
Edytowane przez Absurdalna07 Czas edycji: 2015-04-07 o 15:38 |
||
|
|
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4761 |
|
Zadomowienie
|
Przy okazji dziękuję Wam, dziewczyny, za polecenie Skin Illusion Clarinsa. W Wielki Piątek robiłam ostatnie świąteczne zakupy i zajrzałam do Douglasa. Kupiłam w promocyjnej cenie tusz Pupy Vamp! - fajna szczota, jak ktoś lubi tusze pogrubiające i z klasyczną, włochatą szczoteczką to polecam
![]() Oblukałam Skin Illusion -103 za jasny zdecydowanie, ale 105 nude wydawał się być dobry, właśnie takiego odcienia mi brakowało w Diorach pomiędzy 010 i 020. Wzięłam próbkę i 4 dni testowania wypadły bardzo przekonująco - krycie super, odcień idealny, wreszcie nie widzę moich naczynkowych ciemniejszych policzków tylko "swój" kolor skóry. Dzięki! Dzisiaj lecę po pełnowymiarowy flakon
Edytowane przez Absurdalna07 Czas edycji: 2015-04-07 o 15:39 |
|
|
|
#4762 |
|
Wtajemniczenie
|
Od 10 do 12 kwietnia będzie -20% na kod: TwojStyl2015. Obejmuje Kevin Murphy, Living Proof i Alterna.
|
#4763 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Chciałam sie wymienic, to pisałas, ze niestety nic nie widzisz w zamian, to co ja na to poradze
Poza watkiem nic nie mam, w sio co było mi zbędne pozbywałam w tym szampony Alterny Ewentualnie jeszcze mam swiezy liner BB Caviar Ink
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4766 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kerastase kupuje na allegro sprzedawca m-style. Sklep w poznaniu wiec dodatkowo odpada mi przesylka ale ceny maja super
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczęta wpadam z prośbą
![]() Czy któraś z Was będzie się wybierała do The body shop? Bardzo bym chciała to http://www.thebodyshop.ch/de/lip-che...universal.html nie mam możliwości dotarcia do TBS w najbliższym czasie, a to limitka ![]() Oczywiście zwrócę koszt zakupu, pakowania i wysyłki |
|
|
|
#4769 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podbijam pytanie. Tez jestem ciekawa tych szczotek. Potrzebuje jakąś, co by te LP dobrze się sprawdziły ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

W sumie to jak już robię zakupy to polećcie mi to, czego używacie od dłuższego czasu i Was cieszy, cokolwiek to jest, bo może mnie skusicie 
Polecam też podkład Lancome Teint Miracle bo jest piękny (ale na tłustej cerze się nie sprawdzi, nie wytrzyma też 15 godzin bez drobnych poprawek) 
.

Omyłkowo anulowałam zamówienie w Douglasie, za które zapłaciłam przelewem już ponad tydzień temu i przez tyle czasu przelew nie został nawet zaksięgowany. Były w nim pojedyncze sztuki, zaraz pewnie wrócą na stan i ktoś mi je capnie. Do tego był w nim wykorzystany rabat. Napisałam maila do Douglasa, ciekawe, czy cokolwiek z tego będzie

Poza watkiem nic nie mam, w sio co było mi zbędne pozbywałam w tym szampony Alterny