|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 20+
Oj strasznie, tzn, po placu jako tako, ale jak wyjechałam na miasto yyyyy masakra, wpadłam na rondo z zbyt dużą prędkością, chciałam przyhamować i zgasł mi
Kasia widziałam twoje fotki na gronie Śliczna jesteś, i jaka chudziutka ![]() Hisoka bardzo ładna z ciebie kobietka, i masz taaaaaaaaaakie śliczne włosy ![]() navi pazurki rewelacyjne, super wąziutka płytka Ja swoje pazurki mam króciutkie, kiedyś 2 razy miałam założone tipsy, robiła mi kolezanka, wprawdzie za pół darmo, ale niestety sie nie starała, były niedbałe wykonane i zrezygnowałam, po za tym denerwowało mnie że były grube i nawet nie można było sie porządnie podrapać ![]() Dziewczyny poinstruujcie mnie jeszcze raz jak sie używa wielocytatów, bo zaznaczam te środkowe ikonki pomiędzy "cytuj" a "odp" i jakoś nic nie działa
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
Kama, najpierw je zaznaczasz (musza zmienić kolor), a pozniej przy ostatniej wypowiedzi klikasz normalne "cytuj" lub "odpowiedz" i w okienku powinny Ci sie pojawic wszystkie wypowiedzi.
|
#4083 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4084 | |
|
Wtajemniczenie
|
No to jak ja
Hehe, dziś to nic, bo mam łatwy tekst (prezentację agencji reklamowej), ale potem muszę przetłumaczyć coś w stylu instrukcji do routera i tu się pewnie zaczną schody![]() ![]() A jak Ty się czujesz? Cytat:
co prawda dojazd mam taki sobie, ale opłaca się.
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje tipsy też zawsze świetnie wykonane, trzymają się na mur beton, na dodatek za pół darmo bo stylistką jest moja kuzynka, więc jeżdżę sobie do domu, przy okazji sobie pogadamy
|
|
|
#4086 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nawet nie wiem co to jest router Cytat:
Dziewczyny a dobrze wykonanych tipsów zazdroszczę, też chętnie bym sobie zrobiła, ale jak mam płacić 80zł to mi sie odechciewa.Hihih wielocytaty działają A ja sprzątam, gotuje, prawdziwa kura domowa
|
|
#4087 |
|
Rozeznanie
|
Hej Kobietki
![]() Hisoka fotka nad zeszytami jest świetna Chociaż na groźnego prokuratora to Ty nie wyglądasz Ćwicz jakieś groźne miny przed lustrem albo coś ![]() Qrcze miałam dzisiaj sobie wypocząć, jakieś domowe SPA trzasnąć i mi się tak nudzi, że mi się nic nie chce - tragedia ![]() A tak BTW: Czy to będzie wielką zbrodnią jak zamiast 6 dni ćwiczeń i jednego na relax zrobię 7dni ćwiczeń i 1 dzień relax... Tak mi się głupio ostatnio wyjazdy układają, że "traciłabym" 2 dni w tygodniu na relax
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
7 dni cwiczen i 1 relax
![]() to teraz tydzien ma 8 dni???? ![]() dziekuje za komplementy chyba czas polubic swoje pazurki
|
|
|
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To było tuż przed poprawka jakiegoś "kluczowego" koła i to był pierwszy raz kiedy otworzyłam ten zeszyt XDA za mną 6 WAS [choroba wie jak to odmieniać :P] grubo posmarowanyh masłem XD Chyba sobię jeszcze poćwiczę i zrobię pilling kawowy korzystając ,że mamy nie ma w domu [wkurza ją ,że zużywam kawę do dupy ]
|
|
|
|
|
#4090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobry txt ! uśmiałam się, a ja się szykuję na imprezę - babską ! juuuhuuu. oczywiście jeszcze siedzę w pracy do 21! ile myślenia było w czym pójdę .ale postawiłam na zebrę, bolerko, jeansy i baletki w czachy , jeszcze godzina i zwijam interes
|
|
|
#4091 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak poważnie to ułożyłam sobie ambitnie plan ćwiczeń na 42 dni (czyli tak długo jak trwa a6w) a on mi wszystko popsuł Ale gdyby jakimś sposobem faktycznie tydzień miał 8 dni, to wszystko by jeszcze grało i byłby gittt Tylko nie wiem, czy nie przesadzę... Dlatego pytam
|
|
#4092 |
|
Rozeznanie
|
yyyy.
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
ja po prostu na razie nie mam czym się chwalić XD Wypełzłam z łóżka, zjadłam niebyt zdrowe śniadanie i przylepłam się do klawiatury :P
Ale chyba zaraz idę poćwiczyć, bo potem wychodzę,a wieczorem,jak wracam do ćwiczeń jakoś sie nie mogę zmobilizować
|
|
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj dla odmiany zjadłam nawet calkiem zdrowe śniadanie
. Ale sie nie najadłam więc chyba zaraz to poprawię jakąś bułką z nutellą.Poza tym wpadlam na genialny pomysł na prezent urodzinowy dla TŻ i jestem z siebie dumna .
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
hahahaha-mój TŻ miał urodziny w czerwcu i do tej pory nie dostał prezentu. Nie wiedziałam co mu dać....mam nadzieję,że już zapomniał :P
|
|
|
|
#4096 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Ja tez jestem 20+ (jeszcze
), wiec sie do Was dolacze ![]() U mnie zawsze jest problem co kupic TZ na imieniny/urodziny/swieta itp bo jestesmy ze soba juz ponad 6 lat i chyba dalismy sobie wszystko co tylko mozliwe! Tak wiec na ostatnie urodziny dostal skydiving (jedziemy 12 wrzesnia |
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
Ines napisz na PW jaki blagam!! moze zaczerpne inspiracje, bo moj gad ma za 1,5 miesiaca, a ja nie wiem do konca co....
Hisoka niezle.. ![]() uciekam nad zegrze dziewczynki. milego dnia |
|
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, też chciałam jechać dziś nad zalew ale stwierdziłam, że musze oszczędzać paliwo i do wypłaty jeździć na tym które mam w baku... czyli wystarczy tylko na ten tydzien codziennego jeżdżenia do pracy .Jestem pewna, że mój pomysł na prezent nic Ci a pomoże, bo twój Podrzutek pewnie już to coś ma .P.S. Mam nadzieje ze porobisz jakieś fotki dzisiaj
|
|
#4099 |
|
Rozeznanie
|
Ja z prezentami dla TŻ nie mam problemów - wystarczy się z nim przejść po jakimś sklepie i już wiadomo
Zawsze czegoś potrzebuje. Szkoda tylko, że zazwyczaj są to jakieś płyty, komiksy albo ubrania Ale to on najczęściej mnie nakierowuje na to, co chce dostać... Średnio miesiąc przed zaczyna mi jęczeć, że to mu się podoba, tamto sprawiłoby mu radość, etc... Chociaż zawsze do tego, co chce dostać dokupuję jakąś niespodziankę ode mnie - bo nie ma to jak prezent niespodzianka Swoją drogą to co oryginalnego udało Wam się wyszukać dla Waszych TŻ? Albo z czego się najbardziej cieszyli... Chociaż ten skydiving i jazdy samochodem robią wrażenie ...
|
#4100 |
|
Wtajemniczenie
|
Ines podzielisz się z nami pomysłem?
Kasiulinska (chyba Kasia, co?) nono prezenty niezłe. Witam w wątku. Jak tam Oreganka się czuje? ![]() Wczoraj byłam na spotkaniu ze starymi znajomymi i w jakiś nostalgiczny nastrój popadłam.
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobitki
![]() co tam słychać? Ja też nie mam problemów co do kupna prezentów czy to dla TŻ czy koleżanki i rodziców... Ale się wczoraj objadłam na grillu aż wstyd ![]() A teraz będę się zabierać za placki po węgiersku dla TŻ tylko coś znikł z zakupami
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.W tym roku zafunduję mu coś, do czego sam od dawna się przymierza, ale zawsze jakoś mu "nie po drodze" do zrealizowania tego. Przy okazji sobie zafunduję dokladnie to samo, żeby dotrzymać mu towarzystwa .Będzie to karnet na siłownie lub na basen. Wybrałam klub który jest blisko zarówno mojej jak i jego pracy... Przez miesiąc pochodzimy razem, a pozniej nasze drogi sie rozejda bo ja chce chodzic na jakiś dance albo latino aerobik
|
|
#4103 |
|
Rozeznanie
|
Fajny pomysł
mój za miesiąc ma imieninki i tak od siebie wymyśliłam matę DDR (poskaczemy razem) + to co on sobie zażyczy
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
Mojemu się marzył jakiś drążek do cwiczeń, ale chyba nie spełnię tego marzenia
![]() Ok. Lece do Tż i na wycieczkę rowerową. Mam nadzieję że nie będzie dziś padało
|
#4105 |
|
Wtajemniczenie
|
Ines bardzo fajny pomysł, ja bym się ucieszyła z takiego prezentu
![]() Jak tylko znajdę mieszkanie w Krakowie i pracę, to zapisuję się na siłownię. Tak zeby nie było wymówek od hiita i siłowych
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
no tak-problem w tym,że ja nie mam dochodów poza 50 PLN kieszonkowe [21 lat i 50 PLN miesięcznie
...wstyd]. Więc jakby moje kochanie sobie coś zarzyczyło to mogłabym mieć przerąbane Pamiętam,że na walentynki [?] kupiłam mu pióro, bo swoje ukochane zgubił [na szczęscie miałam trochre kasy uzbieranej] ![]() A ja właśnie sończyłam ćwiczyć. Pupy nie czułam...dopiero teraz zaczynam XD |
|
|
|
#4107 |
|
Rozeznanie
|
Hisoka 50zł to może faktycznie wydawać się nie dużo, ale pamiętam swoje początki z pracą... Płaca niska, za to opłaty + życie cholernie drogie
Nie wiem czy miałam wtedy chociaż tyle miesięcznie "na siebie"...EdiT: Ja zaraz zmykam do ćwiczeń, bo wieczorkiem tez mi się pewnie nie będzie chciało... Ale najpierw KAWUSIA Dla wszystkich
|
#4108 | ||||
|
Raczkowanie
|
było super, szczerze mówiąc to boje się zdjec z tej imprezy
wczoraj jeszcze było ognisko myślałam że sie poleje ze śmiechu jak ludzie śpiewali polskie piosenki ![]() żyję jeszcze żyję...:P narazie koniec z imprezami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja z moim kierownikiem jesteśmy miłośnikami herbaty poza wszelkimi wyciągami z miłorząbu i mięty afrykańskiej mamy jeszcze mnóstwo aromatyzowanych białych, zielonych, senshy i phuerh ![]() Cytat:
Ty rzęsko przynajmniej umiesz sie malować ![]() Cytat:
wszystko jasne a z jazdy na jazde bedzie coraz lepiej ![]() PS ja też lubie od czasu do czasu wpaść na rondo bokiem na ręcznym ![]() witamy ![]() Hisoka piękna z Ciebie dziewczyna, aż Cię zaprosze na grono :P
|
|
#4109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle,że dużo jeżdze po mieście i za bilety płacę sobie sama. Poza tym 8semki mi się wyrzynają i strasznie wkurzają/bolą/swędzą i ciągle muszę kupować gumy do żucia...więc teraz kasa idzie głównie na to i na akwarystykę ![]() Hehe-to ja zamiast kawy łyknę sobie tabletkę kofeinową XD Ecstasy-przyjęte
|
|
|
|
|
#4110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Uwielbiam rybki, mażę o jakimś akwarium (zresztą TŻ też, ale on wolałby widzieć w nim żółwika) ale nigdy nie mam czasu, żeby poczytać co mi trzeba i w ogóle... A można jakoś tak to zrobić, żeby rybki + żółwik w jednym akwarium mieszkały?
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

i zrezygnowałam, po za tym denerwowało mnie że były grube i nawet nie można było sie porządnie podrapać

i tu się pewnie zaczną schody
Ja nawet nie wiem co to jest router

chyba czas polubic swoje pazurki
To było tuż przed poprawka jakiegoś "kluczowego" koła i to był pierwszy raz kiedy otworzyłam ten zeszyt XD

jeszcze żyję...:P narazie koniec z imprezami