|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
Cytat:
---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Będzie dobrze |
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
A boli akupunktura?
No tak, sujok. Sudok(u) to co innego
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przyzwyczajona do igieł to mnie nie bolało. Igły są bardzo cieniutkie chociaż długie, wiele też zależy gdzie są wbijane, ogólnie nie ma się czego bać
|
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Sudoku to gra, którą zresztą uwielbiam a sudżok jest związany z medycyną chińską, akupunkturą wg google
|
|
|
|
#726 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Witamy się z Misią w 32 tc ufffWogóle mam od paru dni bóle pod brzuchem jak trochę posiedzę... Powli zaczyna do mnie docierać, że to wszystko już niedługo
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
melduję, że żyję...ale wybaczcie jakoś nie bardzo mam wenę
![]() w piątek myślałam, że po pogotowie będziemy dzwonić. Poszłam zrobić młodemu kolację i mi jakiś ból naszedł na brzuch tyle, że do krzyża....poszłam się położyć bo stać nie mogłam....ale było coraz gorzej zaczęłam aż płakać z bólu.....złapałam dziwną pozycję i powoli jakby zaczęło puszczać ale za to zrobiłam się biała i myślałam, że zemdleję....poszłam potem spać....na szczęście ustąpiło wszystko i mała rusza się (szaleje normalnie)
|
|
|
|
#728 | ||||
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jestem po porannym ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
aaa kupiłam sobie z wyprz w tesco żel do opuchniętych nóg z bielendy dla kobiet w ciąży...6,50 więc luzik ,) chyba zakupię jeszcze jedno op. bo coś mi stopy nie wytrzymują a tu coraz cieplej ma być....
a i ostatnio zapomniałam napisać...nie wiem czy wiecie ale w tesco tam gdzie niemowlęce poszewki, ręczniki, maty etc jest duużo rzeczy za 1/2 ceny |
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu ale Twój mąż będzie miał dzisiaj powera do pracy
|
|
|
|
#731 |
|
Zadomowienie
|
Szuu Ty to masz zdrowie
mnie już brzuchol mega przeszkadza, Tż na szczęście wyrozumiały
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakoś dajemy radę ![]() aaa ostatnio pisałyście cosik o oglądaniu ożeny....ja już zapomniałam jak moja wygląda...tylko w lustrze oglądam ale jak wcześniej męczyłam się z maszynką i goleniem tak ostatnio w poczekalni u ginki doczytałam, że można używać kremu do depilacji tyle, że dla wrażliwej skóry...i się przerzuciłam na tą metodę |
|
|
|
|
#733 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Już wczoraj miał, był sam na sali, bo ludzie z pracy chorzy i nie wiedział jak ma to rozwiązać, żeby wszystkimi się zająć, to dla tych którymi sam nie musiał się zajmować osobiście porobił stacje jak na crossficie i każdy po ileś tam czasu na każdej stacji musiał ćwiczyć A dzisiaj to tym dziadkom pewnie tam trening jak ta lala zrobi po takim poranku ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaż brzucha |
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Alkamor dobrze nie wyladowalas w szpitalu
Szuu ty to masz tyle energii ze szok :P |
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby i u mnie się obeszło bez..Alkamor ale już lepiej? musze czekać na urologa do jutra. Wstępnie może wyjdę jutro ale zobaczymy co on powie. Ale jestem głodna. ..
|
|
#737 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No i jeszcze się golę, chociaż zauważyłam, że włoski mi zaczynają wrastać i jakieś takie przebarwienia, więc nie wiem czy nie odpuścić ![]() Cos szczerze to mam coraz więcej, chyba mi się z tego II trymestru przesunęło, kiedy pytałam rozpaczliwie "gdzie ten przypływ energii" Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2015-04-08 o 10:04 |
|
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie dzisiaj wizyta, ciekawa jestem jak moja szyjka, bo ciągle mam skurcze przepowiadające, nawet jak leżę. Wczoraj poszłam z młodą na spacer dłuższy, to potem musiałam leżeć... aaa...i witam się w 32 tygodniu! Kiedy to zleciało Edytowane przez gabisun Czas edycji: 2015-04-08 o 10:06 |
|
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
we wtorek mam wizytę to powiem...póki co jest OK mnie póki co bardzo nie puchną ale.... że cena niezła to kupiłam :p teraz po wypłacie pampersy będę kupować :p bo w tesco są przez cały miesiąc z kartą Club Card po chyba 72 zł za karton (rozm.2 to chyba 148 szt) a ja mam 10% pracownicze to 65 zł wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- a brzucha to może jutro...dzisiaj mam takiego lenia, że
|
|
|
|
#740 |
|
Konto usunięte
|
Ja nawet nie wiem ile mają kosztować, żeby opłacało się kupić...
Bo te jedynki to kupujemy tylko jedną paczkę tak? Taką małą? I one zawsze koło 2 dych stoją nie? A dwójki to kupić np. jeden karton żeby sprawdzić żeby nie uczulały czy lepiej jedną też mniejszą paczkę? I ile kosztują takie co się opłacają? Myślałam, że pieluchy dostaniemy i nawet nie orientowałam się a teraz zonka mam
|
|
|
|
#741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może by kartę założyć ?---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
Co do jedynek to indywidualnie trza do tego podejść, bo jedna z nas zużyje jedną paczkę jedynek a druga będzie leciała na nich przez miecha
|
||
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie mam dwie paczki 1 i jedną paczkę 2
|
|
|
|
#743 |
|
Raczkowanie
|
Witam, jest tutaj Was tak dużo, że postanowiłam skierować do Was to pytanie. Może któraś z Was miała podobne zdjęcie z usg i będzie mogła pomóc. Bo od dwóch różnych lekarzy dowiedziałam się o dwóch różnych płciach z tych samych zdjęć. A poród już niebawem i chciałabym zacząć jakoś konkretniej myśleć o tym moim Maleństwie. Te zdjęcia są z 30 tygodnia. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozm.1 nie kupuję wcale |
|
|
|
|
#746 | |||
|
Zakorzenienie
|
my już wózek kupilismy
Cytat:
noo aż jej zazdroszczę, ja się czuję coraz gorzej, jakiś spadek mam ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
cześć laski
![]() wczoraj był odpoczynek, dziś przydałby sie detoks ![]() zauważyłam że zaczynają mi puchnąć palce, obrączki już nie założe znacie jakieś sposoby poza tą akupunkturą? alkamor, myślisz ze taki zel do stóp do rąk tez sie nada? kurde, zawsze miałam szczupłe palce, głupio sie czuje z takimi parówami.... może musze częściej porzywe pić ![]() aaaa zapomniałam, gratuluje udanych wizyt ![]() ja właśnie nie wiem jak z tymi pieluchami.... kupie paczke "1" d szpitala a do domu jedne "1" i kilka "2".... chyba że pod koniec ciąży okaże sie że Gosia bedzie bardzo duża to nie bede tych jedynek wogóle kupować do domu Edytowane przez industria Czas edycji: 2015-04-08 o 10:36 |
|
|
|
#749 |
|
Konto usunięte
|
To ja kupię jedną paczkę tych jedynek i najwyżej Tż mi dokupi
![]() A te dwójki to kupię jak te 50 groszy będzie kosztować, ale też tylko jedną na wszelki wypadek ![]() Muszę sobie jakieś jeszcze jedne spodnie ciążowe kupić, tylko te łydki cholerne żeby mi weszły w jakieś ![]() Paulina ja nie podpowiem Ci, bo z diagnostyki obrazowej w szkole cienko piałam
|
|
|
|
#750 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

i lece do diabetologa. Oby nie było tak źle

zaczęłam aż płakać z bólu.....złapałam dziwną pozycję i powoli jakby zaczęło puszczać ale za to zrobiłam się biała i myślałam, że zemdleję....poszłam potem spać....na szczęście ustąpiło wszystko i mała rusza się (szaleje normalnie)