![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Trójkąt czyli ja, tż i marihuana
czekam na mnie w kuchni zapłakany z pustymi dwoma butelkami od piwa na stole.
Jaki tani, prostacki chwyt "jestem biednym misiem". Zapłakany? Tiaaa.... Użalał się nad sobą, że w życiu nie można mieć i dziewczyny i marychy i świętego spokoju. W kazdym razie na pewno nie użalał się nad związkiem. pale zdecydowanie więcej bo Ty mnie do tego doprowadzasz i relacje miedzy nami. Dlatego trzeba odpowiedzieć - dlatego cię zostawiam, nie będziesz musiał tyle palić. Przerzuca winę na ciebie, manipulant. wiedziałem, ze tak bedzie szkoda ze napierw nie poprosiłem, abys nie wykonała przelewy za rachunki... No to już wiesz, że chodziło mu o to byś się dokładała do rachunków, a nie po prostu była bliską osobą. Rany, ale palant z niego wyszedł! Naprawdę zastanawiasz się czy wrócić? Do czegoś takiego?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett Edytowane przez Elfir Czas edycji: 2015-03-12 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Powinnaś być na niego wściekła, a Ty nadal chcesz go niańczyć. Zlituj się dziewczyno, szukaj pomocy DLA SIEBIE. Facet to straszliwy burak i cham, a Ty masz skrzywione spojrzenie na niego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Abym opłaciła za rachunki, miał na mysli wykonanie przelewów on-line bo on nie potrafi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Tak czy inaczej dobitnie Ci okazuje, że mu nie zależy i że ma Cie gdzieś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Trójkąt czyli ja, tż i marihuana
.
Edytowane przez malaczarodziejkaa Czas edycji: 2015-03-14 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
Palenie w pracy. To ja będę sobie strzelac driny bo też uważam, że to niczego u mnie nie zmienia bo jest zachowany umiar, uzależniona nie jestem i napić się lubie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
Raczej kolejna wannabe snoop dogg xd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Harleyka,nie porównujmy palenia,do picia. Od palenia się człowiek nie zatacza i nie zachowuje się nieodpowiednio. Przy paleniu raczej się człowiek skupia na tym,co robi. Wiesz ilu artystów na całym świecie pali marihuanę,bo skupiają się bardziej na tym,co mają zrobić? Z resztą... Gdyby to było takie zło,jak to niektórzy twierdzą,to marihuana nie byłaby używana w różnego rodzaju leczeniu schorzeń,oraz bólu. A co do pracy,to kogo to interesuje,czy zapalę papierosa,czy "papierosa"? Nie zataczam się,nie zasypiam,nie odnoszę się z brakiem szacunku do klienta,czy pracodawcy,więc nikomu to nie przeszkadza. Najgorsze są porównania marihuany,do alkoholu. Marihuana jeszcze nikogo nie zabiła,nie doprowadziła do żadnej choroby. A alkohol doprowadza do ciężkich chorób,oraz do śmierci i to te cholerstwo powinno być zakazane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Piwo czy wino jest nawet zalecane przez lekarzy, ale w umiarze. Nie powiesz mi chyba, ze jakiś lekarz kazał ci wypalić kilka jak ty to ujmujesz "papierosow" dziennie, aby wyleczyć twoje migreny
Edytowane przez Quiza Czas edycji: 2015-04-08 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja myślę, ze czym innym jest 'mam takie migreny, że mi odwala, jak się upale to mogę funkcjonować, więc palę, bo tylko to mi pomaga' [ps. skoro nie paliłaś przez tydzie i żyłaś, to na prawdę MUSISZ palić kilka razy dziennie żeby migreny nie wracały? ![]() Edytowane przez _ema_ Czas edycji: 2015-04-08 o 11:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Miał myśli samobójcze. Zalezy od czlowieka, on ma bardzo słabą psychike. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Konto usunięte
|
Nie jesteś wpływowa xD?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- wpływowy dopuszczalne w grach â wpływowy 1. taki, z którym inni się liczą, posiadający wpływy, ustosunkowany; 2. dający możliwość wpływania, zapewniający wpływy; 3. środowiskowo: łatwo ulegający cudzym wpływom Odsyłam do punktu nr.3 ![]() Edytowane przez BlondePearl Czas edycji: 2015-04-08 o 13:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Rozmowa z każdym palącym wygląda tak samo, marycha to lekarstwo, nie jestem uzalezniony, mogę przestać kiedy tylko chce a palę bo lubię.
Nigdzie nie pisałam ze wódka jest super a marihuana ble, dla mnie to praktycznie to samo. Lekarze zalecają picie wina czy piwa w niewielkich ilosciach, pewnie tak samo marihuana może być stosowana w leczeniu. Ale nie powiesz mi, ze picie codziennie np. trzech piw dziennie prowadzi do uzależnienia a palenie przez ciebie nawet kilka razy dziennie jest nadal tylko leczeniem się i formą odstresowywania. Ktoś tu ma chyba podwójne standardy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zmieni to faktu, że palenie od lat po kilka razy dziennie, bez wskazań medycznych [w końcu plisz przez migreny, czy dla zabawy? Bo co chwila zmieniasz zdanie] i twierdzenie, że to nic, z ust palącego o niczym nie świadczy. Każda substancja wprowadzania do organizmu w dużych dawkach, przez długi czas jest szkodliwa. Czy to koka, czy marihuana, czy woda morska wciągana nosem. A osoba, która pali od lat praktycznie non stop, również w pracy [ponoć bardzo odpowiedzialnej], jest dla mnie raczej przykładem, że ludzie nie potrafią trzymać się w ryzach w temacie uzywek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Mixum fixum
|
Cytat:
"Ten przymiotnik nazywa tego, kto ma wpływy, układy, stosunki, a nie, jak mylnie sądzą niektórzy użytkownicy języka polskiego, tego, kto poddaje się wpływom, ulega im (takiego człowieka nazwiemy raczej uległym, miękkim, mało stanowczym, ustępliwym, chwiejnym, łagodnym itd.): Ten wpływowy polityk może nam pomóc załatwić tę trudną sprawę." Jesteś pewna, że ta marihuana wpływa na ciebie korzystnie ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Normalni ludzie jak wracaja z pracy, to sie nie odurzają kazdego dnia. Jasne, fajnie pewnie czasami sobie zapalic i polezec sobie z TZ, ale zeby tak codziennie? w jakim celu? Przeciez to by sie normalnie zyc nie dalo. Twoj facet mieszka z toba? podejrzewam, ze nie. To by wyjasnialo jego brak sprzeciwu. ![]() Edytowane przez 7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 Czas edycji: 2015-04-08 o 15:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;50964985]Super, tylko widzisz. Zarowno codzienne picie po pracy jak i codzinne palenie jointa to uzalezenie, po prostu. Nie jest istotne, czy lepiej byc uzależnionym od alko czy od trawy. Kazdy nalog to taki sam syf.
Normalni ludzie jak wracaja z pracy, to sie nie odurzają kazdego dnia. Jasne, fajnie czasami sobie zapalic i polezec sobie z TZ, ale zeby tak codziennie? w jakim celu? Przeciez to by sie normalnie zyc nie dalo. Twoj facet mieszka z toba? podejrzewam, ze nie. To by wyjasnialo jego brak sprzeciwu. ![]() Jakoś ja żyje i nie narzekam na jakość swojego życia. Jak wspomniałam wcześniej,pracuje i trenuje. Z niczym mi nie koliduje moje palenie. Z moim TŻ mieszkałam razem na wynajętym mieszkaniu,ale aktualnie został nam miesiąc jeszcze osobno u rodziców,bo przeprowadzamy się na własne i woleliśmy uzbierać jakąś kwotę na urządzenie mieszkania,niż płacić komuś obcemu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Konto usunięte
|
Wniosek z tego taki ze masz TZ masochite. Jak lubi gadac z rozkojarzonymi i rozesmianymi osobami, ktore maja ochote pochlonac lodowke, to nic mi do tego.
![]() Edytowane przez 7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 Czas edycji: 2015-04-08 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;50965231]Wniosek z tego taki ze masz TZ masochite. Jak lubi gadac z rozkojarzonymi i rozesmianymi osobami, ktore maja ochote pochlonac lodowke, to nic mi do tego.
![]() Nie wiem co palisz Ty,lub Twoi znajomi,jak macie taką fazę. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Konto usunięte
|
A no tak, zapomnialam, ze ty nie odczuwasz zadnych skutkow. Po zapaleniu jest tak jak bylo. THC na ciebie nie dziala. Pewnie moglabys samochod prowadzic, a co.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.