|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 4 :)
Cytat:
![]() Też będę miała 75g, obawiam się jak nie wiem, że nie dam rady tego wypić, zwymiotuje albo coś ![]() Fajnie, że teściówka dba o Ciebie
|
|
#3932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Super te bluzeczki, w naszym h&m są leginsy do kompletu
Kojarzę szare w żółte gwiazdeczki ![]() Cytat:
|
|
#3934 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ja też od jakiegoś czasu mam katar, przez niego często mi krew z nosa leci
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja jestem bardzo szczupła więc czuję już od jakichś dwóch tygodni, z dnia na dzień częściej i mocniej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Witam się z rana Czekam dzisiaj na kuriera bo zamówiłam parę rzeczy dla siebie a oprócz tego i ja będę musiała się wybrać na jakieś zakupy bo dziwnym trafem lodówka zrobiła się dziś pusta
|
|
#3935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
potem wzięłam lyczek wody żeby z buzi ten smak wypłukać. I jakoś przeżyłam. Oczywiście musiałam już wejść a jakaś babcia mnie nie chciała wpuścić mimo, że siedziałam pod drzwiami cały czas. Ale pani z laboratorium wyszła i powiedziała aby nie dyskutowała ja mam wejść teraz ![]() Noo fajna jest |
|
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w przedpołudnie
Za mną ciężka noc... poszłam spać coś ok 23, a obudziłam się już 3.50 na siku i później zero snu... masakra jakaś... ![]() ale w sumie nie ma tego złego, bo przynajmniej sobie leżałam i przez dłuższą chwilę cieszyłam się kopniaczkami o 15.40 Cytat:
|
|
#3937 |
|
Zadomowienie
|
Witam się i ja
![]() W końcu wstałam;d Ostatnio mam z tym problemy. A tu pogoda śliczna, więc pewnie koło 12 na spacerek jak już będzie grzało ![]() Leżałam przed chwilą w wannie i tak się przyglądałam jaki mój brzuch jest dziwny. od góry do pępka jest płaściutki a później nagle takie wybrzuszenie;d Pewnie Fifi się tak ułożył dziwnie Ja za tydzień idę na wizytę, ale tylko ciśnienie, waga, mocz i tętno Małego . Następne usg dopiero pod koniec maja Czy któraś z Was kupowała może te najzwyklejsze białe body z F&F? Bo zastanawiałam się czy nie kupić i takich. Ale nie wiem jak z ich jakością bo są taniutkie bardzo... dd1dd śliczne te bluzeczki. Takie słodziutkie ![]() Jak ja Wam zazdroszczę remontów i tego że już teraz się przeprowadzacie i urządzacie. U nas dalej nic nie wiadomo.. Może w lipcu się zwolni to wymarzone mieszkanko.. |
|
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem Wam, że panuje coraz większa znieczulica wśród ludzi... ![]() chociaż nie powiem, ja jak ostatnio wyszłam z badań (tych nieszczęsnych na których się pomylili) to jakiś sympatyczny Dziadziuś widząc, że ściągam płaszcz z wieszaka, niemal się rzucił na mnie i wytargał mi ten płaszcz z rąk tylko po to, żeby pomóc mi go ubrać potem przy płaceniu spadła mi karta ciąży na ziemię i ze 3 osoby (w tym dziecko) rzuciły się, żeby mi ją podać ale ich uprzedziłam a już zwłaszcza starsze babeczki, które na ulicy mogą stać i dyskutować godzinami, a w poczekalni 5 min nie poczekają....
Edytowane przez mms_22 Czas edycji: 2015-04-08 o 11:09 |
|
|
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do koników.. to fajnie wypadają te plakaty... i tu masz np z konikiem https://www.littleroom.pl/produkty/d...t-cowgirl.html tu masz tapetę w biało-czarne pasy https://www.littleroom.pl/produkty/n...kid110513.html ... ale dość drogo wyjdzie pewnie, lepiej samemu wziąć białą i czarną farbę i jak się ma troszkę talentu to pomalować ![]() ---- a ja wczoraj zamówiłam w h&m to... pobrałam też ze dwie rzeczy rozmiar 50 w razie czego... ![]() ![]() i tak stwierdziłam... że w końcu musiałabym coś poszukać nie różowego i nadal poszukuję ciuszka na wyjście ze szpitala
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-04-08 o 11:41 |
|
|
|
|
#3941 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() Emocję pewnie już opadły, ale też bym się wku..... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mms, jess kciuki za wizyty dziewczyny ![]() Kurcze kupiłam paczkę chipsów paprykowych, bo już parę dni za mną chodziły i chyba zjem całą paczkę tak mi smakują ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- roxana ciuszki piękne, a zwłaszcza te spodenki, aż zerknę na nie czy też nie kupić ![]() dd1dd bluzeczki też bardzo mi sie podobają
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
Roxana, sama czaję się na kilka z tych rzeczy
A w jakim rozmiarze teraz kupujesz te ciuszki?
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe kiedy zaczną się wyprzedaże w sklepach, ale to pewnie czerwiec, lipiec, gdzie to jeszcze, bo wtedy można kupić za połowę ceny.
|
#3944 | ||||
|
Raczkowanie
|
Hej wam
witam się po świętach.. Przeleciało, niby dużo nie zjadłam, ale non stop uczucie pełnego i ciężkiego brzucha.. Mąż wczoraj pojechał rano z powrotem do Holandii a mnie ogarnęła taka niemoc od wczoraj i taka jakaś słaba jestem i w ogóle do kitu ;/ Młoda już dzisiaj w szkole, koniec laby a dzieć od kilku dni ładnie szaleje i mamusie po pęcherzu kopie, łobuziak ![]() Pogoda w miarę, pochmurno ale ciepło 10st, wczoraj było słonko ale chłodniej. Ciekawe czy faktycznie będzie w weekend te 20st ![]() Cytat:
moje nie chciało ukazać się w pełnej krasie ![]() Cytat:
u mnie tak jest że są dwie położne na zmianę w rejestracji, jedna jest super fajna, pilnuje wg zapisów kolejność, zawsze informuje kto jest za kim i że np jeszcze ktoś może dojść a druga to kolejką w ogóle się nie przejmuje, jak kto przyjdzie tak wchodzi, chociaż się nieraz baby pytają kto na którą godzinę był zapisany i potem nieraz niemiła gadka jest a położna ma to w nosie.. masakra... No ale dobrze że synuś duży i zdrowiutki ![]() Cytat:
Ja od wczoraj próbuje coś zdziałać z moją mgr-ką, ale przez to moje lipne samopoczucie kiepsko mi to idzie ;/ nic muszę się jakoś spiąć, za 2.5tyg ostatnie zaliczenia a do końca maja pracę do dziekanatu trza oddać... ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() Jess, Mms kciuki za dzisiejsze wizyty A tak w ogóle to zaczął się u mnie dziś 22tc za tydzień zacznę 6miesiąc... leci ten czas
|
||||
|
|
|
#3945 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
Czy raczej inny towar wrzucają na przeceny?Cytat:
|
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
echhh ... Pamiętam jak dla Mai takie cudenka kupowałam... no ale cóż... Teraz chłopiec więc nie szaleję ... buuuuMaja Cię pokocha za to co znalazłaś... Jej... Pokażę jej jak przyjdzie z przedszkola. Co do malowania ścian, to tak od dekoracji domu zawsze byłam ja... Pasy i różne takie malowałam. Ale teraz nie mam siły na to... Znalazłam taki materiał w Ikei identyczny jak ta tapeta żałuję że nie kupiłam już bo zrobiłabym jej zasłonki z niego. Muszę pojechać jeszcze raz...
|
|
#3947 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3948 |
|
Rozeznanie
|
Roxana ale śliczniuśne te ubranka
A co do glukozy to ja nie bede robic . gin mi nie dał skierowania a ja sie specjalnie nie prosiłam wiec jednak jej uniknę
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
W tym roku powinien być to 30 czerwiec... Ja z tej branży więc łatwo mi wyliczyć... Pierwszy wtorek lipca zawsze... W tym roku wypada na 7lipca więc to za poźno będzie .. Na bank rzucą wszystko wcześniej..
|
#3950 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3951 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w h&m pobrałam dwie rzeczy w rozmiarze 50 i reszte 56 bo wiem, ze wychodza troszke wieksze te ciuszki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mam dwie znajome co to zawsze twierdzily, ze z tym problemow miec nie beda.. a badanie wykazalo co innego ![]() wolalabym nie bagatelizowac cukrzycy ciazowej
|
|
#3952 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam dzisiaj zły dzień, posprzeczałam się z Ł i taki humor do dupy Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Jess922 Czas edycji: 2015-04-08 o 12:20 |
||||
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
Jess mms trzymam kciuki za wizyty
Roxi piękne rzeczy wybrałaś U nas na h&m online juz poprzecenianych jest kilka rzeczy... Np.set 5cio częściowy kosztuje 10€ , wczesniej kosztowal 19,95€... Albo dwupak piżamek przeceniony z 14,99 na 10€ |
|
|
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się w tym zakochałam http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0255626001.html A orientujecie się dziewczyny, czy te 20% można wykorzystać jednorazowo? Ja mam np 2 takie i się zastanawiam, czy mogę przy jednych zakupach wykorzystać oba i mieć 40% zniżki ??
Edytowane przez Jess922 Czas edycji: 2015-04-08 o 12:28 |
|
|
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem zmuszona zamówienie złożyć Mam juz ten set w koszyku ![]() Przeceniony jest u nas na 10 euro Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-04-08 o 12:30 Powód: Blad |
|
|
|
|
#3956 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na 50 kupię dosłownie kilka ciuszków, coś na wyjście ze szpitala i kilka bodziaków. Wiem, że to będzie na tydzień-dwa, ale to nic A może coś na przecenach właśnie?Badania z glukozą też bym nie omijała mimo wszystko... naprawdę naprawdę NIE CHCĘ go robić, ale zrobię... lepiej mieć takie rzeczy pod kontrolą.
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
Nie czuj się winna
rozgrzeszam Cię
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fajnie by było Na 100% przysługuje Ci tylko zniżka 20%.Ten komplet mi się też podoba http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0261225002.html http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0261225005.html Tak mi się to podoba, że chyba wezmę i jeden i drugi kolor
|
|
#3959 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Jess922;50961991]I tak nas kuszą tymi przecenami
![]() Ja się w tym zakochałam http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0255626001.html jaki śliczny |
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Absolutnie nie czuję się winna
![]() Wręcz przeciwnie...Mam wyrzuty sumienia, że tak mało ciuszków mam ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

Tośka mi szaleje aż brzuch skacze 

poszłam spać coś ok 23, a obudziłam się już 3.50 na siku i później zero snu... masakra jakaś... 

u mnie tak jest że są dwie położne na zmianę w rejestracji, jedna jest super fajna, pilnuje wg zapisów kolejność, zawsze informuje kto jest za kim i że np jeszcze ktoś może dojść a druga to kolejką w ogóle się nie przejmuje, jak kto przyjdzie tak wchodzi, chociaż się nieraz baby pytają kto na którą godzinę był zapisany i potem nieraz niemiła gadka jest a położna ma to w nosie.. masakra... No ale dobrze że synuś duży i zdrowiutki
wiem jestem głupia ale tak mnie nosi jak czegoś nie kupię