|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część IX
Cytat:
Coś u mnie znajdziesz za powyższe? Zerknij do 3 wątków, proszę, chyba, że interesują Cię tylko perfumyEdytowane przez elizziak Czas edycji: 2015-04-06 o 08:54 |
|
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
szukam:
Marc Jacobs, Daisy EDT JEAN PAUL GAULTIER 2 Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2015-04-06 o 16:49 |
|
|
|
#1053 |
|
lise-kotta
|
Widziałam na wątku początkujących organizatorek, że jedna z nich czeka na zgodę na rozbiórkę butli 120ml JPG 2. Nie wiem czy jesteś zainteresowana kupnem czy tylko wymianą ale może akurat się informacja przyda |
|
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis widzialam rozbiurke tego zapachu sprzed 2 dni. Chyba ze to o kims inny mowa
|
|
|
|
|
#1055 | |
|
lise-kotta
|
Cytat:
To ta sama rozbiórka Gorączka rzuciła mi się na mózg i nie spojrzałam na daty przepraszam za wprowadzenie w błąd!
|
|
|
|
|
#1056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic sie nie stalo zauwazylam ta razbiorke przed napisaniem w tym watku |
|
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
ja mam odlewkę
![]() Cytat:
Edytowane przez fabregasowa Czas edycji: 2015-04-06 o 19:03 |
|
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
super tylko malo troche, co bys chciala w zamian ?
Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2015-04-06 o 19:09 |
|
|
|
#1059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szukam tylko tych zapachów ,które wymieniłam na początku.No i jeszcze Frapin 1240.---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Nic nie znalazłam |
|
|
|
|
#1060 |
|
Konto usunięte
|
poszukuje La Rose i MDCH oddam armani she 100ml
|
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
Błagam o kilka ml:
Phaedon- eau simple de concombre Innych phaedon Odin (zwłaszcza efflora, milieu rosa, ale tez innych kobiecych) Oddam głowę :p A Tak serio mam sporo Jo Malone, Diptyque, innych niszowcow I popularnych zapachow plus mega duzo próbek pielęgnacji. I zawsze do wglądu wątek wymiankowy
Edytowane przez Penny90 Czas edycji: 2015-04-07 o 07:57 |
|
|
|
#1062 | |
|
lise-kotta
|
Cytat:
Witam ponownie napiszę ci później PW azurek się spodobał?
|
|
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
- 10 ml Euphoria CK
- 10 ml Lady Vengeance Extreme JHAG - Pure Verbena DKNY ok.25/100 ml - Tsukimi Annayake unikat, orient ok.50/100 ml szukam Innocent Mugler, Merveilles Elixir Hermes ... |
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej
** Tak, azurek jest na liście Must Buy *_* I zachorowałam na inne
|
|
|
|
#1066 |
|
lise-kotta
|
zerknij u mnie (w podpisie)
moge tez pod lada poszukac
|
|
|
|
#1067 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym jakieś słodkie odlewki, ale nie widzę u ciebie w wątku, masz coś "pod stołem"?
|
|
|
|
#1069 |
|
Raczkowanie
|
Rozpaczliwie poszukuję Autoportrait Olfactive Studio
|
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Obecnie mam na wymianę:
- Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle - ok. 9 ml - Dior Miss Dior edp - ok. 6-7 ml - Hermes Eau des Merveilles - ok. 9-10 ml - Bijan B Exquisite - czyli brat bliźniak Flowerbomb - 2 x ok. 4-4,5 ml - Estee Lauder Amber Mystique - ok. 1,5-2 ml - Lancome Poeme - ok. 0,5 ml - Bottega Veneta Essence Aromatique - próbka firmowa raz psiknięta - Mugler Angel edp - ok. 3,5 ml - Rochas Man 2010r - ok. 1 ml - Van Cleef&Arpels Feerie Rose des Neiges - ok. 1-1,5 ml - Folies des Seasons Automne - ok. 1 ml - Benefit Bella - ok. 0,5 ml - Armani Mania (wersja sprzed reformulacji! tzw. "czarna") - ok. 2,5 ml - unikat Niszowe: - Mark Buxton Devil in Disguise - 15 ml + druga odlewka ok. 3 ml - Bond No. 9 New Haarlem ok. 9 ml + druga odlewka ok. 1 ml - Etat Libre d'Ornage Eau de Protection - 10 ml - Torrente L'Or edp - ok. 2-2,5 ml - Byredo Bal d'Afrique - ok. 4 ml - Montale Sweet Oriental Dream - ok. 2 ml - J'ose Eisenberg - ok. 10-12 ml - Nu_Be Helium - 10 ml - L'Artisan Safran Troublant - ok. 3 ml - Lutens Un Bois Vanille - ok. 2,5-3 ml - Lutens Daim Blond - ok. 4,5 - 5 ml + drugi atomek ok. 4 ml - Lutens Feminite du Bois - ok. 3 ml - Idole de Lubin - ok. 1 ml - Lubin Galaad - ok. 1,5-2 ml - Parfumerie Generale Cuir Venerum - ok. 1 ml - Micallef Aoud Man - ok. 1-1,5 ml - Lutens L'eau Froide - próbka firmowa 3 razy psiknięta - Ramon Molvizar Black Cube - ok. 0,5 ml - Jo Malone Blackberry&Bay - próbka firmowa raz psiknieta - Tom Ford Oud Wood - ok. 2,5 ml - Biehl Parfumkunstwerke MB03 - ok. 0,5 ml (kadzidło) - Bond No.9 Cooper Suare - ok. 1,5 ml - Bond No.9 New Haarlem - próbka firmowa 2 razy psiknięta - L'Erbolario Ambraliquida - ok. 1,2 ml Możliwe również odlewki z moich flakonów: Balmain Extatic Intense Gold Dior Forever & Ever Dita von Teese Erotique YSL Manifesto edp Miniatury Micallef + flakony --- w wątku |
|
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
elizziak
MOZE COS U MNIE ZA ZAZNACZONE - Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle - ok. 9 ml - Bottega Veneta Essence Aromatique - próbka firmowa raz psiknięta - Armani Mania (wersja sprzed reformulacji! tzw. "czarna") - ok. 2,5 ml - unikat - Lutens Daim Blond - ok. 4,5 - 5 ml + drugi atomek ok. 4 ml - Lutens L'eau Froide - próbka firmowa 3 razy psiknięta ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
|
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam się
![]() - gucci ph, - mb03 mark buxton - tok'yo mama smell bent - l'eau du gouverneur csp 3ml - potion for men dsquared2 - sushi demeter - dzongkha l'artisan - loewe 7 odlewka do 10ml - bois d'argent dior 2,5ml - drakkar noir - kabul aoud montale 2ml - ferrari essence oud - oud malaki chopard - geste Humięcki&G - askew Humięcki&G - multiple rouge Humięcki&G - eau radieuse Humięcki&G - chai robert piguet - :P nasengold - vol d'hidronelle LM - anyway JHAG - mad madame JHAG - id mendittorosa - jamais le dimanche ego facto - Attache-Moi ICONOfly - La Fin Du Monde Etat Libre d`Orange - cannabis il profumo (fabr.) - fareb HAP - promethee durbano - ombre indigo olfactive studio 2,5ml - l'art de la guerre edp jovoy - notting hill boadicea 2ml - copal azur aedes de venustas - parfum de peau montana 2ml - hesperydy diptyque - la fumee arabie miller harris 2ml - alguien suena fueguia 1833 - malena fueguia1833 - journey amouage - sanctum perfume r.bejar - oedipe irie - post scriptum irie - noise ephemera - drone ephemera - hunter MCMC - vaara penhaligon`s - fortis les liquides imaginaires - tellus les liquides imaginaires - russian caravan tea cb ihp - cedarwood tea cb ihp - just breathe cb ihp - zagorsk cdg 3ml - ungaro for him niebieski 2ml - Poivre Colonial Phaedon - Cendres de The Phaedon z wuchsy 2ml: - aire profumi di pantelleria - berkana torre of tuscany olejki z Perfumers Apprentice: - timbersilk 10ml zupełnie jak iso e super - cassis Poszukuję: - leonard homme - musc L.T.Piver - gs02 - vici Histoires de Parfums - gs02 - russian tea masque milano - loant santi burgas - bass ephemera - spent musket durga - potion for woman pull and bear - hephaistos irie - mood idigo folie a plusieurs - syczuański pieprz mad et len w każdej ilości |
|
|
|
#1074 |
|
Rozeznanie
|
Wymienię ok 15/100 Kelly Caleche edt na Eau des Merveilles, ewentualnie Eclat d'Arpege Lanvin
|
#1075 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Odlewki - od lewej:
Lancome LVEB Legere Lancome LVEB Legere Prada Candy Prada Candy Kenzo Elephant Kenzo Elephant Givenchy Organza Indecence nowa wersja Dior Dolce Vita nowa wersja Botrytis V&R Flowerbomb EDP V&R Flowerbomb EDP Anick Goutal Ambre Fetiche |
|
|
|
#1076 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Szukam Rose Anonyme Atelier Cologne
większej odlewki na wymianę mam dużo
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam w ilościach próbkowych:
- zapachów Zadig&Voltaire - Angel Likier 2013 - Stella EdP - Mon nom est Rouge, Tendre est la Nuit M. Bekkali - Life Threads Gold - Belle en Rykiel Odwdzięczę się czym chata bogata
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- A jak już jestem w tym wątku to przypomnę sie z moimi dobrami: Otóż, wymienię: Givenchy Ange ou Demon 4ml Killer Queen 7ml Lancome Magnifique 8-9ml Lalique Satine 9ml JHAG Midnight Oud 9ml Naf Naf 9ml +9ml Belle de Nuit Intense 3ml Addict edp 9ml Rasasi Roohey Tehebak 15ml Si edp L.Lempicka 3ml HP Edt 8ml LP Dzing! 7ml Maroussia 10ml Insolence edp 4-5ml D&G LB Escape to Panarea 7ml R.Verino Platinum 5ml J. Choo Exotic 204 5ml Escada Magnetism 9ml Versace Crystal Noir edt 5ml Balenciaga Paris 3,5ml D&G The One Desire 4ml Sun Moon Stars 10ml Micallef Mon Parfum, Watch ~4ml Maboussin 10ml Lady Million edp 5ml Rejouissance Yesforlov 4ml Gucci Guilty edt 3ml Courreges Rose 6ml Quelgres notes d`Amour YR 9ml Tendre Poison 3ml Alyssa Ashley White Musk edt 10ml Shakira S 4ml Lalique Nilang 10ml R.Lauren Hot 7ml CK In2U 5ml Parisienne edp 10ml Rihanna Nude 9ml D&G The One 5ml L. Lempicka Le Premier Parfum edp 7ml L. Lempicka Le Premier Parfum edt 7ml EL Bronze Goddes 4ml HP Eau Secrete 3ml Givenchy Amarige 7ml YSL Opium 3ml Pure Poison 10ml H.Boss Orange edp 5ml najlepiej kilka odlewek na raz przy większej wymianie, chętnie oddam więcej odlewek za coś co mi się spodoba szukam obecnie trwałych świeżaków na wiosnę - lato, zapachów Givenchy i Guerlain - różnych
Edytowane przez Ania_november Czas edycji: 2015-04-08 o 20:49 |
|
|
|
|
#1080 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu ,dla mnie to super wymiana
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

Coś u mnie znajdziesz za powyższe? Zerknij do 3 wątków, proszę, chyba, że interesują Cię tylko perfumy

Dzis widzialam rozbiurke tego zapachu sprzed 2 dni. Chyba ze to o kims inny mowa
przepraszam za wprowadzenie w błąd!

napiszę ci później PW
azurek się spodobał?
**