|
|
#1831 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 9
Ja po porodzie mel b zamierzam robic.
|
|
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A już myślałam, że tylko ja tak mam Ola Mel B będe robić pomiędzy :P To co z tym gavisconem?
Edytowane przez Baset Czas edycji: 2015-04-08 o 13:43 |
|
|
|
|
#1833 |
|
Konto usunięte
|
Zrobiłam ręcznie pranie.bielizny i plecy mi pekaja
---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Na szczęście zmieściłam się w jedna Ej a jak bd mieć nawal w szpitalu. To co? Brać jakieś woreczki na pokarm czy to raczej niemożliwe? Kiedy się ewentualnie może tak stać najwcześniej? |
|
|
|
#1834 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja problemów ze zgagą nie mam, więc nie pomogę. wkurzam się tylko, bo ciągle mam takie dziwne uczucie w przełyku, jakbym miała jakiś duży pęcherzyk powietrza, aż przełyk boli:/ takie uczucie jakbym... za duży łyk wody na raz wzięła. masakra, męczy aż dusi
|
|
#1835 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja po porodzie wracam do zumby
![]() zawsze mnie doładowywała energią więc mam nadzieje, że tym razem też mnie wspomoże, przyda się dawka pozytywnej energii przy maluszku ... ![]() odnośnie prania to ja włączałam program dzieciowy ale zmieniałam trochę ustawienia i temp na 40%, płukania 2 lub 3, w proszku i płynie dzieciowym ![]() tak to pewnie będę prała na codziennym ale 40% i 2 płukania, szybciej jest niż na dzieciowym ![]() kurcze, czekam na ten wózek i czekam i się doczekać nie mogę ![]() już bym tak chciała, żeby tu był
|
#1836 |
|
404 Not Found
|
Bo jak poszłam w piątek przed świętami to usłyszałam: pani, żadne labo nam wymazu nie przyjmie przed świętami!
|
|
|
|
#1837 |
|
Zadomowienie
|
Dla poprawienia humoru sprawdziłam sobie pogodę na najbliższe dni i tylko dziś ma być brzydko.
A w sobotę 19*C i słoneczko ![]() I wymyśliłam, że wybiorę się z małżonem do Zoo w Ostravie. Mamy bliziutko bo jakieś 30minut autem, a za opcję full pakiet: dwa bilety na nas, parking i dwa bilety na przejażdżkę kolejką wydamy na polskie złotówki niecałe 50zł. Auto na gaz, więc paliwo groszowe sprawy plus jakiś obiad ![]() Nie mogę się doczekać Nie pamiętam kiedy byłam w Zoo
Oliwia 18.05.2015 Edytowane przez truskawkaxx Czas edycji: 2015-04-08 o 13:59 |
|
|
|
#1838 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie lubie zoo. Ale za to w Jura Parku mi się podobało :p
|
|
|
|
#1839 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
rano jak tż jedzie do pracy jest -2C a popołudniu +16C od weekendu podobno ma sie zacząć prawdziwa wiosna ![]() zawsze robiłam Mel B i Jillian jak nie wiedziałam na co mam ochotę lub nie chciało mi się iść na siłownię czy inne zajęcia. Zamierzam od nich właśnie zacząć po porodzie, a od sierpnia na siłownię. Aaa no i mam w domu mały stepper i gorąco polecam |
|
|
|
|
#1840 |
|
Konto usunięte
|
No mam nadzieję że wytrwam w postanowieniu i zrobię sobie cud tyleczek i ladny brzuszek.
. No i chodzi mi też żeby trochę stan skóry poprawić właśnie. Uelastycznic ( jest takie słowo?) itp---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Oby jutro było ciepło, zamierzam wiosenna parke założyć, nie dopne się Ale wolę to niż gotowac się w zimowej |
|
|
|
#1841 |
|
Zadomowienie
|
Witam się poświątecznie, mam nadzieję że u was lepiej. Ja od świąt mam ciche dni z tż i nie zamierzam pierwsza odpuścić, ciekawe ile wytrzymam
![]() a poza tym po staremu czuję się jak słonica a w nocy jak wstaje na siusiu to tak mnie boli podwozie, no masakra i uświadomiłam sobie że tak mało czasu zostało i trzeba zacząć się pakować i nagle stało się to dla mnie takie nierealne, że ja i dzidzia chyba mam depresję przedporodową
|
#1842 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chcę chodzić na siłownie, teściowa mi obiecała, że na urodziny dostanę karnet ![]() I będziemy z koleżanką chodzić, bo ona nie chce sama i tak czeka od stycznia aż ja urodze.
|
|
#1844 |
|
Zadomowienie
|
w sumie pewnie wiele z was nie zrozumie no ale, tż lubi piwo i spoko nawet się cieszę bo na wszelkich imprezach nie pije wódki i nie miałam nigdy z nim przebojów, że wraca nawalony czy coś, ale kurde od zeszłej środy codziennie 1 piwo no i zaczęło mnie to wkurzać bo po pierwsze nie jest to dla mnie normalne a po drugie z głupiego poczucia solidarności jeśli wie, że ja nie mogę to niech mi nie majta codziennie tą butelką
a druga sprawa to zawsze gramy u teściów w grę karcianą i ja tam parcia na wygrana nie mam za to on ma, chyba po swoim ojcu, i też mnie wkurza bo jak oni przegrywają to już jakieś fochy rzucanie kartami i jakieś złośliwe komentarze i mam dość obrażania mnie bo ja wygrywam tak jakbym robiła to specjalnie, a że już nie raz mu tłumaczyłam że psuje atmosferę takim zachowaniem i że robi się z niego drugi ojciec i nie pomogło to postanowiłam po prostu go olać może w ten sposób coś do niego dotrze. Niestety oboje jesteśmy uparci i widzę, że on na razie też nie zabiega o to żeby jakoś porozmawiać ze mną. Teraz poszedł na popołudniówkę. FOCH
|
#1845 |
|
404 Not Found
|
O żesz w mordę.
![]() http://distractify.com/megan-mccormi...-shower-fails/ |
|
|
|
#1846 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaa miałam Ci już wcześniej pisać i zapomniałam. rozmawiałam ostatnio z koleżanką, rodziła 1,5mies. temu w szpitalu na Czerniakowskiej, mówiła, że jest bardzo zadowolona, a leżała tam z Synkiem ponad tydzień
|
|
#1847 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1848 | |
|
Rozeznanie
|
Lily ofthe Valley co do piwa to akurat Cię rozumiem. Głupie gadki mi sadził, że jest facetem i to normalne, że musi sobie wypić... dla mnie to nie jest normalne i postawiłam mu ultimatum, a wie że ja nie żartuje.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1849 |
|
Wtajemniczenie
|
ejj.. ja się właśnie popłakałam
![]() tak sobie siedzę i patrzę jak się moja córcia wierci i nóżką jeździ prawo-lewo i sobie pomyślałam, że niedługo będę na żywo widziała jak wierzga tymi ślicznymi nóżkami i że będę mogła wychwycić te stópki i ucałować i się rozpłakałam normalnie... ![]() Lily - nie dziwię się, że mogło Cię to wkurzyć.... mój ma czasem takie dni, że też codziennie piwko albo szklaneczka whisky z colą musi być po pracy a czasem przez 2 tygodnie nic nie wypije.. ale jak mu tak lepiej i nie robi tego non stop to jakoś to znoszę ![]() a co grania, obrażania i rzucania fochów jak się przegrywa to się nie wypowiem bo w naszym związku to ja gram tę rolę aż się dziwię czasem że tż mnie nie zostawił kiedyś jak tak na niego przeklinałam przy tych grach ale przy gościach staram się panować nad sobą....
|
#1850 |
|
Zadomowienie
|
Istnieje szansa,że wieczorem albo jutro będę mieć zdjątka z sesji
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam dzisiaj lenia ![]() dziąsło już tak nie dokucza, ale coś apetytu nie mam jak sobie pomyśle ze mnie znowu może zacząć boleć ![]() Wczoraj cały wieczór i do 2 w nocy przepowiadacze męczyły. tylko dziś stwierdziłam, ze jakieś dziwne one były bo dość długie. Nawet minutowe, ale to chyba tak ma być Zaczyna sie na dobre przed porodowe pitu pitu ![]() ide was poczytać co by wiedzieć co sie dzieje
|
#1852 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie musiałam odciągać Cytat:
![]() Cytat:
byliśmy w zeszłym roku, w tym też się wybieramy ale chyba po porodzie
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
jagodowa
U mnie panie z labo wołają do pobierania... i one najwyraźniej też takiej kolejki nie stosują martuś świetny pomysł z tym pool dance o brak kondycji się nie martw, idziesz po to żeby cię czegos nauczyli a nie chwalić się umiejętnościami Gdybym miała dostęp do takich zajęć to sama bym poszła Ja na pewno wrócę na moją siłownię Cytat:
Wydaje mi się że dzieć będzie wcinał to mleko super koniecznie pokaż ![]() Kimnęłam się godzinkę i zwijam się na SR
|
|
|
#1854 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, ladna ta narzuta. Taka poliestrowa chyba bedzie lepsza
![]() Ja juz paczke podkladow wykorzystalam, bo one tez sie zuzywaja z samego lezenia, ale nie pakowalabym 2 paczek, zawsze moze TZ dowiezc. Musze zamowic jeszcze czesci do laktatora, bo mam uzywany z Medeli. Potrzebuje lejka, nowej butelki. I sama nie wiem, co z ciuszkami. Nie mam zadnego mniejszego niz 56, nie wiem, na co sie nastawiac czy kupowac rozmiar 50, czy cos mniejszego?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1856 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Bo laktatorem nie szło mi w ogóle![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1857 |
|
BAN stały
|
Nigdy wiecej nie pojde z Mala na szczepienie.
Boze..czemu oni musza tak kloc te dzieci
|
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
ooo widzę, ze nie tylko mnie pitu pitu męczy
![]() czy to juz ten etap ze będziemy dniami i nocami siedzieć na wątku ? Ola zlituj sie nie strasz, ze w 3 trymestrze mdłości wracaja...przecież ja sie zapłacze jak bede rzygać kolejny miesiąc Strzałka jak to dieta cukrzycowa? o matko mi nigdy dr nie mowi ile mam tych wód... zawsze mowi ze w porządku. ale z drugiej strony lepiej niech mi nie mowi bo zacznę wtedy czytać i brać sobie do głowy. Im mniej wiem tym lepiej spie Asiuk, straszne ..ale w takich sytuacjach należy sie wyzbyć wstydu niestety... najważniejsze żebyście jeszcze ze Stasiem wytrzymali w dwupaku Martuś, a ona studiowała czy pracuje jako psycholog? Wgl sie jej piertoleniem nie przejmuj ja sie zaczełam bac sasiada jak mi cycki rosnąc zaczęły, bo ten stary zboczeniec mnie obmacywać chciał Baset kup sobie na zgage gaviscon ![]() Anol, ja też miałam soczek z lodówki pyszota ![]() A te moje skurcze min 51 sek, max 1min 11 sek ![]() Jagodowa za wizyte ![]() Santi zrozumiałam ze gotujesz kapuśniak z truskawkami ![]() Iluzja Buziak, dla Twojej księżniczki Pati, Truskawka, kefii, myko gratuluje wam kolejnego tygodnia cionży A co wy tak grupowo dzisiaj? ![]() Ola i Weron czym wy sie chcecie wymieniać jak obie macie termin na 8 maja Ja coś czuje ostatnio, ze urodzę wcześniej i se będę to wmawiać po 17 kwietnia do skutku Wgl muszę sie pochwalić Mój dzisiejszy nocny sukces, wstałam na siku o 4 i o 9!! normalnie nie możliwe ![]() A jak już chwale, to muszę tez pochwalić Tż... po świętach sie bardziej odmienił...na plus chyba musiały święta i wizyta u rodziny na niego wpłynać... nie wiem co mu nagadali (a coś chyba musieli mówić), ale ostatnio jest dla mnie i mojego marudzenia bardziej wyrozumiały i pomocny mi...Sam z siebie pyta po 10x dziennie jak sie czuje, o nic nie muszę go gonić czy prosić o cokolwiek.. sam się garnie do wszystkiego ... Nawet on wstydzioch, w święta sie nie wstydził przy wszystkich kłaść mi dłoni na brzuchu ![]() A ostatnio mi mówi, ze widzi ze mi ciężko...i jeśli nie czuje sie na siłach to mam leżeć i odpoczywać... bo potem pewnie też lekko nam nie będzie...Generalnie jestem w szoku ![]() ło jezusie tak was nadrabiam i tu pisze zawzięcie, a mi pęcherz zaraz sam puści zwieracze
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry poswiatecznie!
Net mi szwankuje i szału dostaje... A na tel to nie to samo wrrrPoza tym dziś jestem jakas taka nieprzytomna... Po tych nocnych romansach pewnie co się dziwić...Buziaki dziewczyny! Zaciskajcie nogi jeszcze!! U mnie od wczoraj 36 tydzień leci więc jakby nie było 9 mc.
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu romanse mówisz
Gratuluje Ci 9 miesiąca
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

a nie chcę brać dwóch.. i trzeba było zamówić nową;P takich rzeczy nigdy za wiele 

Ja chcę kurde wiosnę, taką w pełnym wymiarze a nie w doskoku po jednym dniu ciepła...
27.06.2013 r.
chyba mam depresję przedporodową 

Zaczyna sie na dobre przed porodowe pitu pitu
o matko 
Buziak, dla Twojej księżniczki