Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)! - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-08, 15:36   #811
Cos_
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!

Ja stwierdzilam ze kupie jedne z rossmana a drugie z biedry
Stary 2015-04-08, 15:41   #812
industria
Zakorzenienie

też chciałam rosski ale podobno nie są najlepsze....sztywne i uczulają....

tescowe są super (tesco loves baby) - tzn tak słyszałam i czytałam ponoć świetna "podróba pampków
industria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-08, 15:42   #813
pszczoua
Zakorzenienie

Industria, kurcze nie wiem jak wyglądają dwójki One kosztuja 31,99 na pewno a te stare 29,99. Ale ostatnio była promocja i za 49,99 można było kupić dwie paczki zapakowane w taki karton z wiosennymi motywami.
Stary 2015-04-08, 15:43   #814
Cos_
Zakorzenienie

Nie mam tesco u siebie :P
Stary 2015-04-08, 15:44   #815
pszczoua
Zakorzenienie

Jutro będę w Biedronce to zrobię fotke tych dwójek jak nie zapomnę
Stary 2015-04-08, 16:13   #816
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Ja sie kilogramami opisanymi na opakowaniu zupelnie nie sugeruje. Zawsze zmienialam na wiekszy rozmiar jak widzialam ze ciasne a kg nijak sie do tego mialy. Aktualnie najlepsze to z przedzialow 15+, 16-30, zaleznie od firmy a dziecko 14kg. Jeszcze z tego co pamietam to huggisy 2 byly stosunkowo male w porownaniu z innymi 2, dady wieksze niz pampersy wiec tez sporo roznic, jak w rozmiarach ciuchow. 2 sa wyzsze niz 1, szersze, dla noworodka moga byc niewygodne i za duze, wszystko bedzie przelatywac, chyba ze pulchniejsze nozki i brzuch bedzie miec. Nie przewidzimy. Mi tez kolezanki nagadaly ze 1 uzywa sie tylko w szpitalu a stosunkowo dlugo uzywalismy. A pieluch idzie tyle ze zdazymy wyprobowac wszystkie firmy, rodzaje itp.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-08, 16:18   #817
k a j a
Zakorzenienie

U mnie waga mniej więcej się sprawdziła, nie pamiętam ile czasu przed porodem było usg ale wtedy ważyła ok 2900-3000 a urodziła się 3100

Jedynek trochę poszło u nas.

Teraz gin powiedział że nie wróży większej cory więc chyba kupię dwie paczki 1.

Rossmanowskie miałam ale to tak od trójek.

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-08, 17:19   #818
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
już sama nie wiem które pieluszki kupić może też wezmę paczkę dady
Mi się wydaje, że trzeba eksperymentować. U nas ostatnio byli znajomi z 3 tygodniową corka i bardzo chwalili daddy chociaz na początku używali pampersa

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-08, 17:24   #819
masija
Zakorzenienie

Czyli jak zwykle u kaz dęgo co innego i nie ma się co sugerować aż tak bardzo jak miały inne mamy

U mnie bez zmian. Nerki bolą, brzuch boli. trochę jestem zła bo na urologa musze czekać do jutra, powinien przyjść po południu.
myślałam, że trochę szybciej się zjawi i dowiem się co i jak :/
stresuje się, że tak długo czekam..nie znam się no ale nerki przecież są ważne. . Jeszcze w ciąży. . No nic. Byle do jutra.

Dziewczyny a czy stacjonarnie można gdzieś kupić materac? W smyku /tesco /innym dzieciowym sklepie?

Szuuu ale Ci zazdroszczę
przez tę moja 3,5 cm szyjkę i jej skracanie nici z

Wiecie co, jestem tak głodna po tym szpitalnym jedzeniu, że szok
jak byłam na położnictwie w tym samym szpitalu to byłam totalnie najeDozna. Patologia to jednak patologia dziwne bo to ta sama kuchnia...
dobrze ze po porodzie będę dobrze karmione

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-08, 17:39   #820
Irmusia81
Zakorzenienie

Cześć

U mnie ciągle bóle brzucha poniżej pępka I na środku i po bokach.. Mam nadzieję, ze z szyjką wszystko ok. Jutro mam wizytę...

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Gin, ze względu na to moje puchnięcie, kazała iść na akupunkturę. Ponoć super działa. Pytałam położnej czy zna kogoś, kto robi i okazało się, że ona i w pt idę na pierwszą sesję. I nie powiem, żebym się w ogóle nie bała... oby faktycznie działało.
tutaj niektórzy lekarze też stosują akupunkturę, moja poprzednia gin stosowała też sudok czy sudżok cokolwiek to jest. Spotkałyście się z tym w pl? Ja nie, ale może nie trafiłam na odpowiedniego lekarza.
noo ciekawe czy to działa Ja byłam bardzo spuchnięta w poprzedniej ciąży i wszyscy mi mówili (lekarze, położne), że nic nie pomoże. Dopiero po porodzie samo zeszło wszystko.

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
w piątek myślałam, że po pogotowie będziemy dzwonić. Poszłam zrobić młodemu kolację i mi jakiś ból naszedł na brzuch tyle, że do krzyża....poszłam się położyć bo stać nie mogłam....ale było coraz gorzej zaczęłam aż płakać z bólu.....złapałam dziwną pozycję i powoli jakby zaczęło puszczać ale za to zrobiłam się biała i myślałam, że zemdleję....poszłam potem spać....na szczęście ustąpiło wszystko i mała rusza się (szaleje normalnie)
dobrze, że przeszło

Cytat:
aaa kupiłam sobie z wyprz w tesco żel do opuchniętych nóg z bielendy dla kobiet w ciąży...6,50 więc luzik ,) chyba zakupię jeszcze jedno op. bo coś mi stopy nie wytrzymują a tu coraz cieplej ma być....
spróbować warto- jasne! Tym bardziej jak opuchlizna nieduża i ustępuje. Ja miałam pod koniec poprzedniej ciąży tak strasznie spuchnięte całe nogi, że nie byłam w stanie ruszać palcami u stóp i nie wchodziłam w żadne swoje buty Ciekawe czy teraz też tak będzie...

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Bo te jedynki to kupujemy tylko jedną paczkę tak? Taką małą? I one zawsze koło 2 dych stoją nie?
ja kupię 3 paczki "1" a reszta "2"- wszystko pampersy zielone.

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość

zauważyłam że zaczynają mi puchnąć palce, obrączki już nie założe
znacie jakieś sposoby poza tą akupunkturą?
alkamor, myślisz ze taki zel do stóp do rąk tez sie nada? kurde, zawsze miałam szczupłe palce, głupio sie czuje z takimi parówami....
może musze częściej porzywe pić
niestety nie znam żadnych sposobów

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
Wczoraj robiła mi to usg trzeciego trymestru. Zmierzyła brzuszek małemu, kość chyba udową, popatrzyła na nos,potem płeć, bo ją uprosiłam i tyle. myślałam, że to bardziej dokładne usg będzie. A tu parę minut i nawet się na małego nie napatrzyłam miałam nadzieję, że to będzie coś jak te poprzednie.
.
uu to faktycznie po łebkach zrrobiła to usg
Ja będę mieć takie dokładne. I już się nie mogę doczekać A to dopiero 29 kwietnia.

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
MASAKRA JAK MNIE SWĘDZI BRZUCH!!! CHYBA UMRĘ ZARAZ!!!
mnie też dziś swędzi... Rośnie

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Moja mama cały czas powtarza że za dobrze wyglądam na dziewczynkę a ja sobie nie wyobrażam inaczej.
Złośliwość innych nie zna granic
matko jak ja nie lubie takiej gadki

Cytat:
Tylko Monika pisała że jej nie odpowiadały. Któraś pisała że jej się sprawdzały.
u nas też premium care się nie sprawdziły. Ja nie kupuję.

Cytat:
Napisane przez TinaNeko Pokaż wiadomość
Witam sie po Świetach. Myslałąm ze bede jechac do szpitala cały brzuch spiety od piatku i bolał. W sobote troche juz mniej ale jeszcze troche pobolewał. Dzis to juz dla mnie luksus bo prawie nie boli.... Tesciowa wzieła córke i do soboty moge tylko lezec i nic nie robić :P
biedna.. odpoczywaj
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-08, 17:39   #821
Cos_
Zakorzenienie

Masija w auchanie widzialam pianka-kokos
Trzymaj sie tam kochana oby do jutra
Stary 2015-04-08, 17:44   #822
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Masija w auchanie widzialam pianka-kokos
Trzymaj sie tam kochana oby do jutra
Kurcze mieli otworzyć u mnie Auchan'a ale coś ni widu ni slychu. .
dziękuję

Stary 2015-04-08, 17:47   #823
country111
Zakorzenienie

Widziałyście to http://www.rossnet.pl/Produkt/Hipp-B...,6085,nowosc14 wygląda fajnie dla takiego troszkę większego dziecka. Co myślicie?
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-08, 17:55   #824
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba tak

Albo może poczekać do ostatniego usg? Bo wtedy szacują ile mniej więcej będzie ważył dzieciak... Nie wiem, ja 1 na pewno kupię, bo mój mały to straszny kurdupel na ostatnim usg był, dużo mniejszy od waszych to pewnie już mu tak zostanie...
u nas różnica między wagą z usg a wagą urodzeniową wynosiła prawie 500 g, więc ja się nie będę sugerować wagą z usg Wychodzę z założenia, że "1" są dla noworodków. Są malutkie, mniejsze niż "2".

Cytat:
A właściwie co się dzieje jak są pampersy za duże? Wylatuje bokiem?
wylatuje

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Ja z kolei sobie nie wyobrażam bez 1. Moja ważyła po urodzeniu 3,5kg a w jedynkach była jakieś 2 tygodnie. Chociaż może 2-ki jak się ciaśniej zapnie to się podobnie sprawdzą? nie wiem.
Mam jedną paczkę 1 do szpitala i jak będzie trzeba to się dokupi, w domu mam już karton duży 2
ja też nie. Chyba, ze ktoś rodzi wyjatkowo duże dzieci.

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Industria, Dada teraz wypuściła nowe, cienkie pampki. Są 2 zł droższe ale są super, przede wszystkim nie są takie sztywne Nam bardzo podeszly
podpinam się pod pytanie: jak one wygladają? Kupię sobie paczkę "2"

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
U mnie bez zmian. Nerki bolą, brzuch boli. trochę jestem zła bo na urologa musze czekać do jutra, powinien przyjść po południu.
myślałam, że trochę szybciej się zjawi i dowiem się co i jak :/
stresuje się, że tak długo czekam..nie znam się no ale nerki przecież są ważne. . Jeszcze w ciąży. . No nic. Byle do jutra.
biedna Byle do jutra A 3,5 cm szyjka jest ok Moja na pewno nie ma więcej (tyle miała 8 tygodni temu)a nie mamy celibatu
Stary 2015-04-08, 18:04   #825
mehja
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny a czy stacjonarnie można gdzieś kupić materac? W smyku /tesco /innym dzieciowym sklepie?
w każdym sklepie dzieciecym kupisz i będzie nawet taniej niż w supermarkecie- ja kupuję stacjonarnie właśnie w zwykłym sklepie dziecięcym
A z tym urologiem to niepoważne, to na co dzień go nie ma w szpitalu że tyle musisz czekać? przecież jesli chodzi o nerki to trzeba szybko reagować

Cytat:
Widziałyście to http://www.rossnet.pl/Produkt/Hipp-B...,6085,nowosc14 wygląda fajnie dla takiego troszkę większego dziecka. Co myślicie?
drogi!
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-08, 18:27   #826
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość

drogi!
Ale duży bo tam litr jest
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-08, 18:36   #827
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie ten zamierzam kupic tutaj przynajmniej jest litr za 29,99 gdzie oilatum jest 300 ml za 25,99.
Stary 2015-04-08, 18:40   #828
anutka171
Rozeznanie

Cytat:
Pokrzywa pomagała mi na początku. Dobre jest też jedzenie ryżu, mi pomagało. Teraz niestety puchnę już mocno, stąd ta akupunktura. Są też specjalne masaże, widziałam w ofercie niektórych poloznych.

Ostatnio bardzo puchnę i wczoraj pojawiło mi się białko w moczu. Czytałam, że to jeden z objawów zatrucia ciążowego, ale gin nic nie powiedziała... dobrze, że za tydzień mam wizytę u innego gina.

Wczoraj robiła mi to usg trzeciego trymestru. Zmierzyła brzuszek małemu, kość chyba udową, popatrzyła na nos,potem płeć, bo ją uprosiłam i tyle. myślałam, że to bardziej dokładne usg będzie. A tu parę minut i nawet się na małego nie napatrzyłam miałam nadzieję, że to będzie coś jak te poprzednie.

W takim razie poszukam w drogerii.
Moje usg wczorajsze trwało ok 40 minut. Było tak dokładne i fachowe, że aż czasami nie wiedziałam o czym dr mówił no ale specjalnie się do niego udałam, bo jest ponoć jednym z lepszych specjalistów w skali europejskiej.

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
ale to na premium care, ja nie przepadam za nimi, zielone kupuję.
U mnie w rossku tez na zielone jest promocja. Wczoraj kupiłam paczkę i jeszcze dziś tż wyślę. Ja z karta rossne zapłaciłam 16.5 zł
Ja używałam 1 przez jakiś miesiąc, a paczka starczla na 4 dni, więc trochę tego poszło.

Cytat:
Napisane przez Millygirl Pokaż wiadomość
Ja tu myślę czy czegoś do ubrania nie kupić na po ciąży już
W Twoim Stylu i Grazii sa kupony rabatowe na najbliższy weekend już sobie sportowe buty odłożyłam w sklepie

Diabetolog mnie załamał. Schudłam prawie 2kg w 3 tygodnie na diecie....Na czczo mam 80-85 max 89-90, w ciagu dnia miedzy 98-120, przekroczeń już zadnych...ale mam brać insuline na noc bo na czczo mimo że to w normie to wg niej za dużo te 89-90 /;

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

A co do pampków to na razie mam 1 paczke 1 happy chce jeszcze dokupić innej firmy dla porównania a potem sie zobaczy a tetry mam ok 20 szt w tym pare kolorowych, i z 5 flanelowych
Mi się wydaje, że trochę panikuja z cukrami u ciężarnych i dmuchaja na zimne. Niedawno zaostrzono normy bo byly do 140. W szpitalu jak leżałam to znowu cukry miały nie przekraczać 120, ale po 2 godzinach

Mi przepadła ostatnio wizyta u diabetologa i przełożyli mi dopiero na 21.04 :/ zdarzają mi się jakieś niewielkie przekroczenia 2-3 razy w tygodniu i sama nie wiem już z czego się biorą:/ nie wiem czy mi nie będzie chciała dać insuliny:/
Stary 2015-04-08, 18:56   #829
pszczoua
Zakorzenienie

Masija gin ostatnio chwalił ze mam bardzo długa szyjke i ma ok 3 cm więc nie przejmuj się aż tak bardzo Na tym etapie ciąży jest ok

Mam nadzieję ze będę pamiętać o tej fotce jutro, postaram się. U nas najlepiej na poczatku sprawdziły się Dady 1, są inne niż pozostale. No ale u każdego dziecka co innego się sprawdza dlatego kupię paczkę pampkow i paczkę dad no i zadecyduje po porodzie czego uzywac.
Stary 2015-04-08, 19:16   #830
Aika213
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny.
Dzisiaj koncze 30 tydzien, jeszcze 10 tyg, ale ten czas szybko leci.
Bylam dzis na szczepieniu na krztusiec. Dlugo sie zastanawialam czy szczepic sie czy nie ale w koncu zdecydowalam, ze sie zaszczepie. Zwlaszcza , ze w ciagu ostatnich 2 lat zachorowalnosc wzrosla, kilka przypadkow smiertelnych wsrod noworodkow.
Nie jest to szczepienie obowiazkowe ale zalecane dla kobiet w ciazy pomiedzy 28-34 tyg.
Dostalam tez gratisowy porodowy pakiet, w nim byly miedzy innymi pampersy 1, wydaje mi sie ze ten rozmiar jest w sam raz na poczatek.
Ja mam zamiar zaczac z "supermarketowymi" pampkami i zobacze jak sie sprawdza.
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-08, 19:37   #831
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość

U mnie w rossku tez na zielone jest promocja. Wczoraj kupiłam paczkę i jeszcze dziś tż wyślę. Ja z karta rossne zapłaciłam 16.5 zł
Ja używałam 1 przez jakiś miesiąc, a paczka starczla na 4 dni, więc trochę tego poszło.
ooo nie wiedziałam że na zielone też jest promo! rozm. 1 jest w promocji? ile tam jest sztuk?

Kupujecie w końcu otulaczki? bo ten Hubi u którego kompletuję zamówienie ma takie: http://allegro.pl/motherhood-rozek-b...249406871.html
i zastanawiam się czy dorzucic do zamówienia
Stary 2015-04-08, 20:01   #832
industria
Zakorzenienie

ja taki mam tylko że wylicytowałam używke ....chyba za 9 zł czy coś koło tego
industria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-08, 20:06   #833
anutka171
Rozeznanie

Cytat:
ooo nie wiedziałam że na zielone też jest promo! rozm. 1 jest w promocji? ile tam jest sztuk?

Kupujecie w końcu otulaczki? bo ten Hubi u którego kompletuję zamówienie ma takie: http://allegro.pl/motherhood-rozek-b...249406871.html
Tak!
Tam są 43 szt. Wiec kosztowały mnie 0.38 zł za szt. tylko, że mam dodatkowo rabat rossne 8%.
Chyba na początku jak się zakłada kartę jest 3%?
Dady kosztują 14.99 za 28 szt (wiec wychodzi 0.53 zł). Bardzo się oplacily te pampersy
Stary 2015-04-08, 20:11   #834
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Tak!
Tam są 43 szt. Wiec kosztowały mnie 0.38 zł za szt. tylko, że mam dodatkowo rabat rossne 8%.
Dady kosztują 14.99 za 28 szt (wiec wychodzi 0.53 zł). Bardzo się oplacily te pampersy
super, dzięki, jutro wyślę tż-a
ja mam rabacik 3% na razie

Industria ale ci się cena trafiła!
Stary 2015-04-08, 20:18   #835
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:

W smyku na pewno sa materace, a napewno też można popatrzec na stronie smyka i odebrac tylko nie wiem czy przypadkiem odbiór nie jest w empiku
My materac kupilismy właśnie w zwyklym stacjonarnym sklepie dzieciowym

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-08, 20:42   #836
masija
Zakorzenienie

Cytat:
biedna Byle do jutra A 3,5 cm szyjka jest ok Moja na pewno nie ma więcej (tyle miała 8 tygodni temu)a nie mamy celibatu
ale jakoś i tak mi ciężko z tymi skurczami itp
Cytat:
w każdym sklepie dzieciecym kupisz i będzie nawet taniej niż w supermarkecie- ja kupuję stacjonarnie właśnie w zwykłym sklepie dziecięcym
A z tym urologiem to niepoważne, to na co dzień go nie ma w szpitalu że tyle musisz czekać? przecież jesli chodzi o nerki to trzeba szybko reagować

drogi!
Właśnie wiem i to mnie wkurza;/
On dojezdza tutaj o ijutro ma być.
Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Masija gin ostatnio chwalił ze mam bardzo długa szyjke i ma ok 3 cm więc nie przejmuj się aż tak bardzo Na tym etapie ciąży jest ok
to dobrze dzieki

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
W smyku na pewno sa materace, a napewno też można popatrzec na stronie smyka i odebrac tylko nie wiem czy przypadkiem odbiór nie jest w empiku
My materac kupilismy właśnie w zwyklym stacjonarnym sklepie dzieciowym
Ooo super. Popatrzę na pewno. Dzieki

Stary 2015-04-08, 21:22   #837
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:

ale super! W takim razie muszę jutro wejść do rroska i sprawdzić

Cytat:
chciałam kupić używany, ale jakoś tak zapomniałam o tym

Cytat:
ale jakoś i tak mi ciężko z tymi skurczami itp
rozumiem, jasne
Stary 2015-04-08, 21:37   #838
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
można w sklepach dziecięcych. są też w marketach ale taki prędzej kupiłabym do turystycznego na sporadyczne używanie niż na dłuższą metę.

Cytat:
byłam wczoraj w ross i zwróciłam na to uwagę bo karteczka promocyjna wisiała właśnie pod zielonymi. nie chciało mi się schylać więc tż kazałam przeczytać i mówił że to na premium care tylko. jakbym wiedziała że na zielone to bym brała.. jeszcze mam 10% na kartę rossnę.

Cytat:
Tak!
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-08, 21:53   #839
Millygirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Charlotta83 Pokaż wiadomość
A mierzysz ketony w moczu? Ja też mam taki cukier na czczo, czasem mam nawet przekroczenia, ale póki co nocnej insuliny nie mam. Mam za to do śniadania i obiadu, bo miałam przekroczenia i zaczynałem chudnąć. O której mierzysz cukier na czczo? Ja zauważyłam, że im wcześniej mierzę, tym cukier niższy.
No i witam się w 33 tygodniu
My wczoraj kupiliśmy mega pakę Dady w Biedrze w promocji i zobaczymy, czy Jaśkowi podpasują. Mamy zamiar dokupić jeszcze Pampersa, widziałam na fb, że od jutra na Pampki promocja w SP.
Mierze, raz na pare dni. Brak albo śladowe ilości. Postanowilam ze z 2-3 dni zobacze jaki bedzie cukier rano i wtedy zobacze czy brac insuline....]
Stary 2015-04-08, 22:12   #840
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
kejti - matko ja dopiero teraz przeczytałam

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
łooo....

A to wracając zajdę bo mam tesco pod nosem, tyle że tam nic nie ma..

A ja mam wizytę w poniedziałek i jestem strasznie ciekawa czy Lena została Leną, czy się obróciła (to raczej tak ale jak..?) i ile wazy
noooooo, ciekawe

Witam
Tak mi okropnie ciąży brzuch.. wejdę po schodach i sapię jak lokomotywa a jeszcze jak tylko się schylam to od razu czuję tak ucisk na żołądku, że blisko mi do wymiotów
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości