Panny Młode 2015 część 42- nasz sezon! - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-09, 07:26   #811
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Dot.: Panny Młode 2015 część 42- nasz sezon!

Hej
Ale miałam sen o obrączkach, pamiętam tylko że mialam okropny pierścień z 12mm. Wyglądała okropnie a ja w tym śnie się zastanawiałam czemu nie chodzę w tej co mam na półce w pudełku...
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 07:27   #812
Platanoides
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy któras z Was nie ma napisanego wierszyka że zamiast kwiatów coś tam ?
u nas chyba jest to dodatkowo płatne i nie wiem... nie brałam tego a Tż koniecznie chce bo dostane multum kwiatów jak to mówi no i zastanawiam się czy ludzie są aż tak ułomni żeby kupowac kwiaty mimo braku tej adnotacji
My po prostu na samym dole zaproszenia wpisaliśmy, że "będzie nam miło, jeżeli zamiast kwiatów otrzymamy kupony Lotto".

Wierszyki mi się nie podobają, poza tym zajmują dużo miejsca.

Cytat:
Napisane przez chowanna Pokaż wiadomość
Dziewczyny będę miała chłopczyka ;D
O matko! jak ja zniosę dwóch facetów. hehe
Ogólnie to chyba powoli dopada nas nerwówka przedślubna, bo zaczynamy się kłócić o głupoty- tż mnie mega denerwuje.

Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
a ja mam do was pytanie, biało brązowe meble w kuchni... jaki kolor ścian?? ja chcę dwie brązowe,dwie białe - mężu nie chce białych ;/ a ja nie mam pomysłu?
Ja mam w kuchni szafki w kolorze wenge, białe blaty, czarne płytki na ścianie, ciemno-szare i kremowe na podłodze, i białe ściany - wygląda to bardzo dobrze
mój Tż też nie był przekonany do białego, ale najpierw na próbę farba podkładową (bo i tak trzeba było) pomalowaliśmy tylko 1 ścianę i mu się bardzo spodobało. Może też zrób próbę na połowie ściany

Justuus co do Twojej sytuacji - faceci są na prawdę prości w obsłudze Moim zdaniem on potrzebuje trochę odpoczynku od Ciebie (nie mam nic złego na myśli). Jesteście razem na co dzień, wszędzie chodzicie razem, 24 na dobe/7 dni (oczywiście odliczając pracę, ale w pracy sie pracuje, a nie imprezuje i pije wódeczkę). Każdy człowiem potrzebuje troche oddechu. Niech wyjdzie sobie na piwo z kumplami - SAM, nawet na tą majówkę niech sobie pojedzie SAM. To tylko 3 dni, a zobaczysz jak dobrze wam to zrobi. Faceci nie są tacy jak my, nie potrzebują ciągłego przytulania, głaskania i zapewniania o swojej miłości. Oni muszą sie raz na jakiś czas po prostu odchamić - wyjść z kumplami, zalać pałę i poprzeklinać
Myślę, że rozmowa nic nie da, to będzie dolanie kolejnej kropli oliwy do ognia. Będzie czuł sie osaczony i przepytywany, czego oczywiście Ty nie masz na myśli.
Ja swojego chłopa co jakiś czas wywalam z domu, nie ograniczam go ani nie wypytuje jak widzę, ze nie chce o czymś gadać. Czasem się zdarza, że sama mu nawet organizuje spotkanie z kumplami, robię im jedzonko, zapraszam do nas i ulatniam się do mamy np. Chociaż on za każdym gada, że woli iść ze mną itp. ale to dobrze robi związkowi - wierz mi jesteśmy razem już 13 lat, 6 lat mieszkamy razem i chyba tylko raz się tak pokłóciliśmy, że poszłam spać do pokoju obok. Ogólnie jest fajnie i przyjemnie. Kochamy sie jak wariaty, nie wyobrażam sobie życia bez niego, ale każde z nas ma zdrowo jest tak raz na jakiś czas od siebie odpocząć.
Ja na Twoim miejscu nie drążyła bym tematu i dała mu trochę swobody wróci z tej majówki i zobaczysz jak będzie fajnie!
Platanoides jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 07:42   #813
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mam do was pytanie, biało brązowe meble w kuchni... jaki kolor ścian?? ja chcę dwie brązowe,dwie białe - mężu nie chce białych ;/ a ja nie mam pomysłu?
szare... hm pytanie czy to biało brązowe ze glownie biały i brąz czy raczej mocne ciezkie meble?
ja planuje biale meble + brązowe (jasne) blaty i ide w niebiski

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
ja bym w wanilię poszła (zresztą u nas chyba tak z salonem zrobimy)
i wycenili nam meble do salonu- miliony monet
a tak mi się podobają
jakie jakie?

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Bez? Szary? Wszystko pasuje tak naprawdę, zalezy od Waszego pomyslu na wnetrze, oświetlenia, stylu... nie da sie tak doradzic tylko kolorami
true story

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
AAAAAA, ale mam dziś dobry dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
KUPIŁAM BUTY!!!!!!!!!!
Takie o jakich zawsze marzyłam!!!! Kryształowe pantofelki!!!
Będą do mojej księżniczkowej stylizacji na panieński i do sesji ślubnej w plenerze!!! Tak się cieszę!!!! W dodatku - są wygodne! Nie sądziłam, że to możliwe z tak ozdobnymi butami. Pani mi jeszcze poleciła tanie miękkie wkładki, po prostu cudownie z nimi. Akurat teraz dużo błyszczących butów mają w sprzedaży, bo sezon ślubów i balów maturalnych (tych ich tzw. "proms" ).

W dodatku była promocja na kremy do rąk EOS, więc kupiłam dla wszystkich druhen i mam już praktycznie skompletowane upominki dla nich.

Zaraz będę nadrabiać.
urocze!!

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;50970906]Pozdrawiam znad roboty[/QUOTE]

)) ile planujesz zrobic?

Cytat:
Napisane przez ~Veronique Pokaż wiadomość
Ta druga bardziej mi sie widzi.
Ale o obie sa sliczne, skad? :-D
tu np jest ta druga
https://www.etsy.com/listing/4985534...w_type=gallery

a tu pierwsza
https://www.etsy.com/listing/1251067...w_type=gallery
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;50971703]Hej
Ale miałam sen o obrączkach, pamiętam tylko że mialam okropny pierścień z 12mm. Wyglądała okropnie a ja w tym śnie się zastanawiałam czemu nie chodzę w tej co mam na półce w pudełku... [/QUOTE]

kobieca logika jest niedozrozumienia (nie wiem jak to sie pisze)

Justus to smutne ( nie wiem co zrobilabym na Twoim miejscu poza szczera rozmowa. ale taką faktycnzie rozpoczętą od "chyba mamy problem czy mozemy porozmawiac" i zeby odłożył wszystko usiasc i rozmawiac....
Stary 2015-04-09, 08:07   #814
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez migotka1010 Pokaż wiadomość
Justuus, królewna śmieszka ma racje... Podejrzewam, że czuje się osaczony... Daj mu chwilę na oddech...

A ja mam rozkminy czy zmieniać nazwisko... Swoje mam 3 literowe a Tż 7 literowe. Może 2 członowe? Jak Wy robicie?

Dziś znowu w pracy do 21... I kiedy ja mam się zająć ślubem ? ;-(
Ja mam 8, narzeczony 12 i coraz bardziej jestem przekonana ze będą 2 (mam tydzień na decyzję). Najwyżej jak to będzie zbyt upierdliwe to kiedys zmienię na tylko po mężu.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 08:11   #815
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Platanoides Pokaż wiadomość
My po prostu na samym dole zaproszenia wpisaliśmy, że "będzie nam miło, jeżeli zamiast kwiatów otrzymamy kupony Lotto".

Wierszyki mi się nie podobają, poza tym zajmują dużo miejsca.

Ja mam w kuchni szafki w kolorze wenge, białe blaty, czarne płytki na ścianie, ciemno-szare i kremowe na podłodze, i białe ściany - wygląda to bardzo dobrze
mój Tż też nie był przekonany do białego, ale najpierw na próbę farba podkładową (bo i tak trzeba było) pomalowaliśmy tylko 1 ścianę i mu się bardzo spodobało. Może też zrób próbę na połowie ściany

Justuus co do Twojej sytuacji - faceci są na prawdę prości w obsłudze Moim zdaniem on potrzebuje trochę odpoczynku od Ciebie (nie mam nic złego na myśli). Jesteście razem na co dzień, wszędzie chodzicie razem, 24 na dobe/7 dni (oczywiście odliczając pracę, ale w pracy sie pracuje, a nie imprezuje i pije wódeczkę). Każdy człowiem potrzebuje troche oddechu. Niech wyjdzie sobie na piwo z kumplami - SAM, nawet na tą majówkę niech sobie pojedzie SAM. To tylko 3 dni, a zobaczysz jak dobrze wam to zrobi. Faceci nie są tacy jak my, nie potrzebują ciągłego przytulania, głaskania i zapewniania o swojej miłości. Oni muszą sie raz na jakiś czas po prostu odchamić - wyjść z kumplami, zalać pałę i poprzeklinać
Myślę, że rozmowa nic nie da, to będzie dolanie kolejnej kropli oliwy do ognia. Będzie czuł sie osaczony i przepytywany, czego oczywiście Ty nie masz na myśli.
Ja swojego chłopa co jakiś czas wywalam z domu, nie ograniczam go ani nie wypytuje jak widzę, ze nie chce o czymś gadać. Czasem się zdarza, że sama mu nawet organizuje spotkanie z kumplami, robię im jedzonko, zapraszam do nas i ulatniam się do mamy np. Chociaż on za każdym gada, że woli iść ze mną itp. ale to dobrze robi związkowi - wierz mi jesteśmy razem już 13 lat, 6 lat mieszkamy razem i chyba tylko raz się tak pokłóciliśmy, że poszłam spać do pokoju obok. Ogólnie jest fajnie i przyjemnie. Kochamy sie jak wariaty, nie wyobrażam sobie życia bez niego, ale każde z nas ma zdrowo jest tak raz na jakiś czas od siebie odpocząć.
Ja na Twoim miejscu nie drążyła bym tematu i dała mu trochę swobody wróci z tej majówki i zobaczysz jak będzie fajnie!
Ja rozumiem. I jestem za. Ale on rzadko wychodzi. I nie to ze mu zabraniam czy cos. W Polsce miał więcej kumpli tu może mu tego brakuje. Ja niestety tutaj nie mam koleżanek jasne mam znajomych ale najczęściej już z dziećmi wiec babski wypad odpada :/ Ale G. Nieraz wychodził tylko z kumplami i sama go wyganialam nawet.

Ja mam wrażenie ze chodzi o ślub. Może dociera do niego. Szkoda ze nie przed tym jak sam to zaproponował. Bo teraz ja obrywam i płacze po nocach.
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 08:16   #816
gr8ania
Moderator

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
jakie jakie?
takie
http://www.mebin.pl/pl/oferta/kolekc...ranzacje/salon

chcemy witrynę pojedynczą, szafkę RTV, komodę, ławę rozsuwaną i stację pogody (wersja czarna)

ale ponieważ to lite drewno to miliony monet chcą
Stary 2015-04-09, 08:19   #817
existence
Zakorzenienie

Cytat:
takie

chcemy witrynę pojedynczą, szafkę RTV, komodę, ławę rozsuwaną i stację pogody (wersja czarna)

co to jest stacja pogody? ja zacofana

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-09, 08:20   #818
duchaa123
Wtajemniczenie

Hej , no jeszcze ledwo zyje , w nocy mialam taka goraczke ze pol nocy nie przespalam ;/ . Chowanna gratulacje super bedzie synek! tz musi byc bardzo dumny . . Krolewna sliczne te twoje butki tez takie chce

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 08:22   #819
gr8ania
Moderator

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
co to jest stacja pogody? ja zacofana
o takie coś
Stary 2015-04-09, 08:24   #820
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
takie

nie wiem ktore z tego to stacja pogody
ale ława uderza w moj styl na maxa!
podobny bede ogarniac stol do jadalni tylko ze blat taki niebieskigołębi + nogi białe

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

po co wam takie cos?!
Stary 2015-04-09, 08:27   #821
gr8ania
Moderator

Cytat:
nie wiem ktore z tego to stacja pogody
ale ława uderza w moj styl na maxa!
podobny bede ogarniac stol do jadalni tylko ze blat taki niebieskigołębi + nogi białe

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

po co wam takie cos?!
Bo zegar chcemy, termometr też się przyda i ładnie wygląda

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-09, 08:28   #822
existence
Zakorzenienie

o matulu nigdy bym nie wpadła na to, że to zegar
Stary 2015-04-09, 08:30   #823
sQuaara
Zakorzenienie

milion monet za taki zestaw to wiecej niz 5-7tysiecy?

bo ja nie znam cen...w ogole...

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Bo zegar chcemy, termometr też się przyda i ładnie wygląda
no dobrze co kto lubi

mi to sie kojarzy ze statkiem

nawet nie wiedzialam ze do domu takie cos mozna sobie kupic
Stary 2015-04-09, 08:33   #824
SteveS
Zakorzenienie

Ależ napisałyście! Do nas dotarłu podziękowania dla rodziców, muszę je złożyć w całość.

Cytat:
dziewczyny czy któras z Was nie ma napisanego wierszyka że zamiast kwiatów coś tam ?
u nas chyba jest to dodatkowo płatne i nie wiem... nie brałam tego a Tż koniecznie chce bo dostane multum kwiatów jak to mówi no i zastanawiam się czy ludzie są aż tak ułomni żeby kupowac kwiaty mimo braku tej adnotacji
Ja napisałam, bo ludzie zwłaszcza starej daty na pewno przynieśliby kwiaty. Nawet, gdybyśmy im wspomnieli o winie - stwierdziliby, że to była tylko luźna propozycja

Cytat:
My nie mamy nic napisane. Przy rozdawaniu zaproszeń goście po prostu otrzymują słowne info, że bardziej niż kwiaty ucieszą nas nieduże książki.
A innych prezentów jakby nie patrzeć też nie możemy dostawać, bo nie będziemy mieli jak ich ze sobą zabrać. Goście pytają, w jakiej walucie przyjmujemy prezenty.
O, myśmy też o książkach myśleli, ale znów nie mamy gdzie trzymać, a ja dostaję nowości do recenzji, więc upadło - bezsensem jest mieć 5 takich samych tytułów

Cytat:
Ogólnie to chyba powoli dopada nas nerwówka przedślubna, bo zaczynamy się kłócić o głupoty- tż mnie mega denerwuje.
Gratulacje! I bez nerwów

Cytat:
Napisane przez Justuus Pokaż wiadomość
Ale ja widzę, że coś nie tak...
Ja rozumiem, że on potrzebuje więcej wolnego czasu niż ja... że chce sobie pograć itp. Ale zaczyna mnie to denerwować, że wołam go po 5 razy na obiad i że obiad je z komórką. Że jak mówię do niego to nie słyszy bo komórka itp... Pewnie też jestem bardziej nerwowa... No ale żeby od razu tak mówić? A i żeby nie było.. ze względu finansowych możemy sobie spokojnie pozwolić na wyjazd 3-dniowy. No ale mamy podróż to ma mi wystarczyć.
A ja bym zarządziła wieczór osobno - każdy robi co chce. Co do jedzenia z komórką - ja tego nie lubię, podobnie jak zabawy na komórce podczas rozmowy, dlatego u nas jest zasada, że telefonu do wspólnych posiłków czy rozmów się nie bierze. W ogóle takie ustalenie pewnych zasad jest bardzo wygodne, bo ustala się razem, nie ma potem, że ktoś do czegoś zmuszał. I warto to robić na zasadzie: ja ustąpię w tym, jeśli Ty ustąpisz w tym. Kompromisy, kompromisy...
I też myślę, że TŻ może przeżywać ślub, po prostu na swój sposób. Może nagle przeraziła go wizja, że ślub jest takim zdecydowanym krokiem, kiedy będzie już tylko we dwoje? To jest irracjonalne, ale niestety, jak człowiek się na coś nakręci, to trudno to potem pokonać. I myślę, że może to w ogóle nie mieć związku z tym, jak jest między Wami.
Ja w takich sytuacjach wykorzystuję element zaskoczenia, tj. np. przychodzę do TŻ, siadam obok, przepraszam go za to, ze jestem nerwowa, tłumaczę dlaczego i mówię, że mam nadzieję, że możemy zawsze o wszystkim porozmawiać. I to zwykle rozładowuje atmosferę
SteveS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 08:37   #825
gr8ania
Moderator

Cytat:
milion monet za taki zestaw to wiecej niz 5-7tysiecy?

bo ja nie znam cen...w ogole...

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

no dobrze co kto lubi

mi to sie kojarzy ze statkiem

nawet nie wiedzialam ze do domu takie cos mozna sobie kupic
Ok 8000 pln :/
Stary 2015-04-09, 08:43   #826
Platanoides
Zakorzenienie

Dziewczyny znalazłam idealny sweterek do ślubu
Jakby któraś znalazła coś w tym stylu, może być też na guziczki to dajcie znać
Platanoides jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 08:46   #827
zmotywowanaja
Zakorzenienie

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
Justuus, królewna śmieszka ma racje... Podejrzewam, że czuje się osaczony... Daj mu chwilę na oddech...

A ja mam rozkminy czy zmieniać nazwisko... Swoje mam 3 literowe a Tż 7 literowe. Może 2 członowe? Jak Wy robicie?

ja przyjmuje nazwisko tż
Stary 2015-04-09, 08:46   #828
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Ok 8000 pln :/

o kurdeczka, a jeszcze kanapa jakas i dyszka sie zbiera

no nie przewiduje takich kosztów salonu...
aczkolwiek ja chce cos po TV + stolik kawowy (ten twoj mi sie BARDZO podoba) + polki wiszące na poczatek jakies (nie wiem jakie i gdzie ) + jadalnia... tez nie wiem wszystkiego (głownie nie wiem ile krzesel..ja chce 8 karol mowi ze 6... )

a to ten sklep Wam tak wycenił? moze stolarza szukac? na pewno są!
Stary 2015-04-09, 08:48   #829
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:

Ok Dziewczynki, zdecydowałam się! kupie opaskę
nie bede słuchała "a może grzebyk" "moze kwiatek"
ciągnie mnie do opaski to bedzie opaska. pytanie tylko która
Dla przypomnienia:
góra sukni - tiul wyszywany koralikami
Załącznik 5955808

i teraz czyA:
Załącznik 5955809
czy B:
Załącznik 5955810

pls help
B! albo A obydwie xD

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
KUPIŁAM BUTY!!!!!!!!!!
Będą do mojej księżniczkowej stylizacji na panieński i do sesji ślubnej w plenerze!!! Tak się cieszę!!!! W dodatku - są wygodne! Nie sądziłam, że to możliwe z tak ozdobnymi butami. Pani mi jeszcze poleciła tanie miękkie wkładki, po prostu cudownie z nimi. Akurat teraz dużo błyszczących butów mają w sprzedaży, bo sezon ślubów i balów maturalnych (tych ich tzw. "proms" ).

W dodatku była promocja na kremy do rąk EOS, więc kupiłam dla wszystkich druhen i mam już praktycznie skompletowane upominki dla nich.

Zaraz będę nadrabiać.
ejjj! fajne te buciki
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-09, 08:52   #830
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zmotywowanaja Pokaż wiadomość

ja przyjmuje nazwisko tż
ja też

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
B! albo A obydwie xD
rozumiem ze to rewanż za moją pomoc w Twoich pytaniach
Stary 2015-04-09, 08:53   #831
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:
o kurdeczka, a jeszcze kanapa jakas i dyszka sie zbiera

no nie przewiduje takich kosztów salonu...
aczkolwiek ja chce cos po TV + stolik kawowy (ten twoj mi sie BARDZO podoba) + polki wiszące na poczatek jakies (nie wiem jakie i gdzie ) + jadalnia... tez nie wiem wszystkiego (głownie nie wiem ile krzesel..ja chce 8 karol mowi ze 6... )

a to ten sklep Wam tak wycenił? moze stolarza szukac? na pewno są!
Ja to muszę najpierw mieszkanie wybrać
Mamy listę inwestycji, które bierzemy pod uwagę, i tak czekamy, czekamy.... coraz więcej mieszkań się sprzedaje... A nam nie pasuje to, tamto...
Czekam na jedną inwestycje w związku z którą dużo sobie obiecuję.... I boję się, że będę pluła w brodę sobie, bo wchodzi do sprzedazy w 2016.
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 08:58   #832
aga99792
Zakorzenienie

coś czytałam o jakiś meblach ?
my teraz będziemy robić kuchnie wszystko .meble i sprzęty nowe tj. mikrofala, piekarnik, płyta gazowa ,okap, zmywarka , zlewozmywak, i kran do tego . mama sobie upatrzyła granitowy zlew. jendokomorowy.
meble - 6800 z akcesoriamy ciche domykanie . mama wybrała droższą opcje
sprżety łacznie wyszło chyba ok 6000zł? coś takiego nie są te najtansze i nie te najdroższe. pod zabudowe.
kolor mebli to białe szafki i ciemny blat, sprzety czarne. ściany mają być do tego krem/cappuccino.
moze komus pomogłam. nie wiem xD

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
ja też

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

rozumiem ze to rewanż za moją pomoc w Twoich pytaniach
hahaha. nie obie mi się podobają
tak myślę skoro masz dekolt z korlaikami czy tam diamencikami i welon to wybrałabym ta delikatniejszą. a jak później zdjemujesz welon to na głowie zostaje tylk opaska wiec wzięłabym masywniejszą.

jeszcze ja bym zrobiła tak że do koscioła bez opaski a na sali zdjeła welon i zaozyła opaskę tą masywniejszą

Edytowane przez aga99792
Czas edycji: 2015-04-09 o 09:00
Stary 2015-04-09, 09:01   #833
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Cytat:

Daj nam od razu znać gdzie Cię zabrały
Na pewno dam znać jak będę miała dostęp do netu. A jak nie to zdam relację w przyszły piątek/sobotę

Cytat:
zgadzam się z Wami, że nic nie jest czarno białe i to że facet zdradził to nie tylko jego wina bo coś jeszcze musiało w związku szwankować - ale to nie zmienia faktu, że nauczona własnym doświadczeniem nie umiem już tak ufać, a patrząc na świat w koło - niestety jest tak, że jeśli facet raz zdradził będzie to robił... może minąć rok, dwa, pięć - ale znów to się stanie
Może ja mam takie nastawienie, bo nie byłam jeszcze w takiej sytuacji. Więc czysto teoretyzuję... W ogóle przez te nasze rozmowy miałam sen że zdradzam TŻ z kimś- ale nie pamiętam kto to był, tylko tyle , że to jakiś bliski znajomy

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
Dzisiaj 50 dni do ślubu Ogarniamy umowę z foto, muszę jeszcze znaleźć fryzjera i zamówić auto. Nie wyrobiiiiiiiiiiiiiiiiiiię sięeeeeeee

Ominęło mnie jak wrzucałaś swojego foto... Prześlesz mi linka do nich? Jestem ciekawa, kogo wybraliście

Cytat:
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość

Lecisz w sensie że gdzies na tydzień w ciepłe kraje? jeżeli tak to wielkie zazdro
Jeszcze nie wiem gdzie lecę Dziewczyny zabierają mnie gdzieś na tydzień panieński- celu póki co nie znam

Cytat:

Ok Dziewczynki, zdecydowałam się! kupie opaskę
nie bede słuchała "a może grzebyk" "moze kwiatek"
ciągnie mnie do opaski to bedzie opaska. pytanie tylko która
Dla przypomnienia:
góra sukni - tiul wyszywany koralikami
Załącznik 5955808

i teraz czyA:
Załącznik 5955809
czy B:
Załącznik 5955810

pls help
Jak dla mnie druga. Pierwsza wydaje mi się taka duża... Pewnie u mnie przykrywałaby pół głowy

Cytat:
sQuaara jak dla mnie 2

Ja bym poszła w szarości. Równie dobrze pasuje do brązowego jak kremowy/biały, a trochę wyrówna kolorystykę- nie będzie tak monotonnie.

Cytat:
KUPIŁAM BUTY!!!!!!!!!!

Zaraz będę nadrabiać.
Pięękne

Cytat:

Ja będe miała dwuczłonowe- strasznie długie ale co z tego Najważniejsze, żeby to ładnie brzmiało

Cytat:
takie

Lite drewno Ja chciałabym taki stół do jadalni i krzesła, ale oprócz zawrotnej kwoty miliona monet to same krzesła są masakrycznie ciężkie a stołu nie mogłam podnieść

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 09:02   #834
existence
Zakorzenienie

ja na wstępie jak urządzałam kuchnię odrzuciłam opcję granitowego zlewu
Stary 2015-04-09, 09:03   #835
duchaa123
Wtajemniczenie

Co do nazwiska moje ma 4 litery i tz tez , wiec mala roznice mi to robi

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 09:04   #836
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
ja na wstępie jak urządzałam kuchnię odrzuciłam opcję granitowego zlewu
a moja mauśka se taki wymyśliła. i co jej zrobić
no i będzie zlew beżowy w sumie u sąsiadki taki jest i powiem że źle to nie wygląda utrzymuje się w czystości nic się nie barwi. bo pewnie o to Ci chodziło.? czy nie o to?
Stary 2015-04-09, 09:07   #837
existence
Zakorzenienie

Cytat:
a moja mauśka se taki wymyśliła. i co jej zrobić
no i będzie zlew beżowy w sumie u sąsiadki taki jest i powiem że źle to nie wygląda utrzymuje się w czystości nic się nie barwi. bo pewnie o to Ci chodziło.? czy nie o to?
bardziej o to, że bym go ubiła w tydzień zapewne a potem bym płakała
Stary 2015-04-09, 09:08   #838
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
bardziej o to, że bym go ubiła w tydzień zapewne a potem bym płakała
ahaaaahaahaha
no moze tak się nie stanie u nas.
Stary 2015-04-09, 09:10   #839
Vivienne
... choć nie Westwood

Ja mam beżowy granitowy i klne na czym świat stoi. Barwi sie, ciezko domyc. Nie bralabym drugi raz

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 09:11   #840
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

A w ogóle byłam wczoraj na przymiarce mojej sukni Jest boska! Tylko ten dekolt zmienimy i będzie bomba

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości