|
|
#1231 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LVI
Nie wiem.
I biorąc pod uwagę obecna sytuację, jak dla mnie może jej ci.pa wygnić od środka i nawet ramionami nie wzruszę. Cytat:
wszelkie skwarki są przy nim trupio blade....Cytat:
a czemu dodajesz wody? Dla zachowania konsystencji?
|
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Niemniej czekam na kontynuację obu. |
|
|
|
|
#1233 |
|
grozi wypollizowaniem
|
te
https://www.zalando.pl/palladium-bag...2c00t-858.html czy te https://www.zalando.pl/palladium-us-...1n00f-q11.html czy te? https://www.zalando.pl/palladium-bag...1n00a-q11.html z nastawieniem ze to maja byc buty na lato do latania po miescie i po lesie ![]() nie moge sie zdecydowac
|
|
#1234 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1235 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1236 | |||
|
Zakorzenienie
|
joł joł baru snad zielonej herbaty
Cytat:
gryxu a Ty jesz ten betakaroten żeby żółtym być? ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
Nie macie wrażenia , że tak bardzo lękowo reagujemy na śmierć, bo w wyniku zmian kulturowych śmierć stała się czymś abstrakcyjnym ,a przecież jest naturalną częścia życia...
|
|
#1237 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja planuję się nie opalić
|
|
|
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są psy z krótszym lontem i z tym nie ma co dyskutować
|
|
#1239 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Obecna kultura neguje istnienie zjawisk takich jak choroby, starość czy śmierć. Znaczy, jeśli to ma być przykład medialnego szumku to tak, jak najbardziej, wręcz trendy jest rozdmuchiwać informacje, ze dany celebryta cierpi na to czy tamto - ale żeby traktować jako coś naturalnego to, ze człowiek się starzeje, ze wraz z upływem czasu zmienia się cielesność - nigdy w życiu! Ile jest wątków na temat tego, jacy to obrzydliwi są starsi ludzie rozbierający się na plaży czy basenie? Tak, jakby świat składał się tylko z młodych, pięknych i jędrnych ciał. Ze śmiercią jest podobnie - o tym się nie mówi, "nie wypada"
|
|
#1240 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale w lato chyba się w tym neiźle można spocić Może weź najkrótsze, tylko czy nie będzie się w nich wyglądać, do kiecki, szortów, spódnic etc. jak dziewczynka z przedszkola? Tak mi sie kojarzą podstawówkowo Jakie jest Twoje zdanie? Mierzyłaś je do takich ciuchów? Może w sieciuni warto obczaić jak to wygląda do reszty ałtfitu ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-09 o 11:54 |
|||
|
|
|
#1241 |
|
Nindżopesz
|
Ad umierania to IMO szokuje fakt, że medycyna się rozwinęła, nie ma problemu z robieniem sobie prywatnie badań a tu takie nagłe przypadki jak wspomniany chłopak chory na cukrzycę.
|
|
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
ale pyszną sałatkę wczoraj jadłam: mieszanka sałat z dużą ilością sosu tysiąca wysp, grillowane krewetki, oliwki i parę pomidorków. proste, ale tak przyrządzone że ![]() jedziemy jutro do lublina i będziemy mieszkać w takim oto rokokoko ![]() wybierane po 2 piwach ![]() Nesko, ad Madonny to już niebawem będzie więcej informacji ![]() na mnie sa herbaciano-miodowe, są kwiaty i brzoskwinia, to łagodny otulający zapach zaokrąglony oudem i raczej zgrana kompozycja. ale co skóra to obyczaj ![]() z figo paczulą chyba zaczekam, aż tz poleci ![]() ad psów, to od dziecka jestem zaklinaczką tych toczących pianę zza siatki ![]() oczywiście każdy przypadek wymagał cierpliwości i ostrożności, ale żaden mnie nie dziabnął raz się zdarzylo, że goniła mnie wataha i gdyby nie jeden człowiek, to by się źle skończyło. ale to było chyba zaraz po powodzi i weszłam na ich terytorium, jakąś traumę pewnie miały. mój kuzyn ma małą hodowlę pitbulli, psy wychowane i zsocjalizowane, ale zawsze ostrzegają, żeby przy głaskaniu czy zabawie nie pochylić za bardzo głowy. po prostu ta rasa ma odruch, że może przywalić wtedy swoim ciężkim łbem
|
#1243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. łohohoho - Nie maj stajl ale i tak zazdraszczam Nawet mam fantazje jusz. (Ja zawsze mam hotelowe fantazje ) 3. Brzmi jak totalnie MÓJ jesiennik/zimownik !!! Ale tylko brzmi Dam znać jak się ma rzeczywistość do wyobrażeń.
|
||
|
|
|
#1244 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kiecek nie posiadam,wiec 1 problem odpada, do długich spodni, ew szortów, niestety nie mierzylam bo nie mialam gdzie... ale serio ci sie kojarza podstawówkowo-dziwczynkowo? bo wg mnie sa dosyc ordynarne ze tak powiem.. najwyzej zwróce...ale nie chce zamawiac 3 par ![]()
|
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. w wawie mieliśmy samuraja i krew na ścianie, to teraz trochę odmiany się przyda ![]() 3. zamówiłaś? jak nie to zaraz Ci wyślę, jak tylko adres dostanę jak lubisz amarige mariage, to powinna się spodobać to taki brak szału w pozytywnym znaczeniu
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, wyobraźnia i te sprawy Mnie takie wnętrza przytłaczają ale na randkę i po spożyciu załączonych na fotkach napojów mogłabym dać radę Nie no fajnie fajnie. 3. Nie nie, pisałam nie wysyłaj, bo szkoda zachodu etc będę zamawiać z kupą próbek, tylko zbieram sie do tego powoli, bo muszę mieć WENĘ
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-09 o 12:15 |
|
|
|
|
#1247 |
|
Nindżopesz
|
Mi się kojarzą trochę licealnie ale pozytywnie. Jakbym planowała nosić buty sportowe to git.
|
|
|
|
#1248 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tztu wykryli w ostatniej chwili, jeszcze ze 2 tygodnie i narządy zaczęłyby wysiadać. po 30-tce typ I miał nawet pozwać przychodnie, bo przeoczyli/zbagatelizowali wcześniejsze złe wyniki i mogło się skończyc bardzo źle... Cytat:
![]() jeszcze śniadanie się załapało cały ten pokój był jakiś japoński, malutki przedpokoik z drzwiami do łazienki i małym stoliczkiem, a reszta to było łóżko wbudowane w taki tapicerowany podest ![]() a nas akustyka zastanawia ![]() ech... ![]() pamiętaj, że to żaden problem, szkła mam pod ręką, a pocztę mam najbliżej ze wszystkiego
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-04-09 o 12:27 |
|||
|
|
|
#1249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki, naprawdę nie ma potrzeby. |
|
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
gdyby nie to, że reklamują się tak
![]() a rano zobaczyłam pokój obok, bo właśnie był sprzątany ![]() edit: nie pamiętam, którą opcję rezerwowaliśmy http://www.booking.com/hotel/pl/slee...tments.pl.html
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-04-09 o 12:42 |
|
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dwa zupełnie inne miejsca wtf? To z linka TOTALNIE mój styl!!! Te krzesła!!!!!!!!!!!! Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-09 o 12:42 |
|
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
Chorujące dzieci to jest coś z czym nie mogę się pogodzić....Ale takie życie jest a raczej geny...Co do długości życia to ....Żyjemy teraz za długo , nasze ciała nie są w stanie sprostać wiekowi jaki do jakiego dożywamy, siadają stawy, kości itp. boooo zużywają się , a dlaczego bo nie zostały skonstruowane tak aby działały tak długo... Takie moje zdanie jest.
|
#1253 |
|
Nindżopesz
|
Cegły, lampa i baldachim
|
|
|
|
#1254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 Boje się tej słodkości właśnie, chociaż dziś mam na sobie Bvlgari Black i mi nie przeszkadza chociaż zmydlił się znowu ![]() 3 Aż tak strasznie od niej wali? .... A jaka Ty jesteś jeśli chodzi o zapachy? ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
|
|
#1255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1256 | ||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
oraz że będzie się ruszać, tudzież nie będzie wrzucać w siebie tony przetworzonego lub po prostu śmieciowego żarcia. Brudne powietrze, woda, gleba też nie sprzyjają długowieczności - zanieczyszczenie środowiska to poważny stresor z punktu widzenia organizmu
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2015-04-09 o 13:10 |
||||
|
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety , gdyby nie antybiotyki to i mnie by nie było ...
|
#1258 |
|
Mother of Cats
|
A propos obcych psów - gdzieś kiedyś wyczytałam, że najlepiej pozwolić się psu ze sobą oswoić, dać się obwąchać, zamiast od razu rzucać się do głaskania, tulenia itd. Ja grzecznie wyciągam w kierunku psa dłoń, jak zwierz ma ochotę na zapoznanie, to on wyciąga pysk do wyciągniętej ręki i obwąchuje. Jak nie ma ochoty, to nie nalegam. Na razie działa. Ostatnio w ten właśnie sposób zapoznawałam się z psicą nowych sąsiadów (wzięta ze schroniska mieszanka czegoś "agresywnego" z czymś niezidentyfikowanym, ponoć po przejściach) i luz. O żadnej agresji nie było mowy. Pies powąchał i pomerdał, ale do czułości nie doszło
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2015-04-09 o 13:02 |
|
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1260 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Swoją droga, jak można soczewicę tyle trzymać, to pyszne jest, choćby do jakiejkolwiek zupy można dodać ![]() Albo z kaszą gryczaną zrobić ![]() A jeszcze lepiej smakuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Czadowy ![]() Cytat:
Pewnie były przerażone i zdezorientowane Cytat:
![]() U żadnego z psów nie spotkałam się z aż taka hm...gestykulacją ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
Największy błąd jaki ludzie popełniają, to to że jak widzą obcego psa który zmierza/biegnie w ich kierunku, to machanie lapami na wszystkie mozliwe strony, próby ucieczki i wrzask. Stoimy/ idziemy spokojnie, nie gapimy sie bezpośrednio na psa( katem oka ) i nie drzemy paszczy, totalna ignorancja ![]() Pies wtedy dojdzie, wąchnie z jednej/drugiej strony, oceni zagrożenie , machnie ogonem ( albo i nie) i odejdzie. Do czulości dojdzie, zobaczysz ![]() ![]()
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-04-09 o 13:25 |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

Z widzenia znam jeszcze tylko jednego piczona, który się w solarium zaczas
wszelkie skwarki są przy nim trupio blade....
a czemu dodajesz wody? Dla zachowania konsystencji?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Nawet mam fantazje jusz. (Ja zawsze mam hotelowe fantazje
)
Wiesz, wyobraźnia i te sprawy
dwa zupełnie inne miejsca 
, dobijam się do aileenn, ale nie otwiera