Dziewczyna w ciąży zmusza mnie do abstynencji. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-04-09, 10:42   #31
201701121500
Konto usunięte

Dot.: Dziewczyna w ciąży zmusza mnie do abstynencji.

Cytat:
Napisane przez Maciekx Pokaż wiadomość
Da radę, ale będę musiał ją oszukiwać, i kłamać jej prosto w oczy, bo na pewno czasem zapyta o te sprawy. Związek dla mnie polega na zaufaniu, szczerości, przynajmniej ja to tak widzę, a tak, będę musiał żyć z nią w kłamstwie, a przyznać się na pewno jej nie będę mógł, bo po powiedzeniu jej prawdy nasz związek zapewne nie przetrwa.
Ale chyba to jedyne wyjście w tej sytuacji-oszukiwanie jej!
A może byś tak dla własnego dobra wyjął jaja z jej torebki, co?

Nie chce seksu, jej prawo, jej ciało i jakkolwiek by to nie było idiotyczne (przy braku przeciwwskazań) może ci odmówić. Znałeś jej poglądy na temat masturbacji, zgoda. A znałeś jej poglądy pod tytułem "zero seksu w razie ewentualnej ciąży?" Wątpię

Wiesz, powiem brutalnie: taki mały skurczony facecik siedzący pod pantoflem, a co lepsze - okłamujący partnerkę - to bardzo kiepska postawa. Bardzo. Uważasz że coś takiego wasz związek przetrwa?
201701121500 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 10:43   #32
Rolnik_sam_w_dolinie
BAN stały

Cytat:
Mówi, że ma jakieś lęki, że dziecku od seksu jakaś krzywda się stanie. Pytałem czy są jakieś przeciwwskazania od lekarza to powiedziała, że nie, ale dodała wiesz jacy są dziś lekarze. Nie wiem, może nie mówi mi całej prawdy, może straciła całkowicie ochotę na seks, może coś innego.

Jak często współżyliście przed ciążą?
Kto pierwszy inicjował?
Jaka była wasza największa przerwa w seksie do tej pory?
Rolnik_sam_w_dolinie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 10:48   #33
Maciekx
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Rolnik_sam_w_dolinie Pokaż wiadomość
Kto pierwszy inicjował?
Dość często, czasem codziennie, czasem co kilka dni, najdłuższa przerwa to coś około tygodnia. A inicjatywa wychodziła z obu stron.
Maciekx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 10:49   #34
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
Rozumiem, że czasami w ciąży lekarze zabraniają - podejrzewam że jeśli ciąża jest zagrożona ( nie rodziłam więc nie koniecznie się znam) ale jeśli to jej widzimisię to ok - mogę zrozumieć. Ale przecież jest jeszcze oral, anal czy tak jak mówisz petting/ręka. Jeśli tego też zabrania to coś z nią nie tak.
Jeśli będzie pisała za chwilę na forum " ratunku, misiu mnie zdradził" to powiem jej - na Twoje życzenie
Jeśli libido spada do zera (a to wcale nie jest rzadkie zjawisko w pierwszym trymestrze), to nawet seks oralny może powodować niechęć. A jak jeszcze dochodzi do tego obawa o ciążę, to kaplica.

Brak seksu wytłumaczeniem zdrady? Słabe moim zdaniem. Jeśli autorowi będzie tak źle, to niech po prostu odejdzie.

Autorze, jeśli nie chcesz jej zostawić, jeśli nie chcesz jej powiedzieć wprost, że jakoś rozładować napięcie musisz, to pozostaje ukrywanie się i kłamstwo. Obawiam się tylko, że to wcale tego związku nie uratuje - związek w którym partner czuje że musi kłamać żeby żyć po swojemu, jest po prostu kiepski od podstaw.
Stary 2015-04-09, 10:50   #35
Maciekx
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Inachis Pokaż wiadomość
A może byś tak dla własnego dobra wyjął jaja z jej torebki, co?

Nie chce seksu, jej prawo, jej ciało i jakkolwiek by to nie było idiotyczne (przy braku przeciwwskazań) może ci odmówić. Znałeś jej poglądy na temat masturbacji, zgoda. A znałeś jej poglądy pod tytułem "zero seksu w razie ewentualnej ciąży?" Wątpię

Wiesz, powiem brutalnie: taki mały skurczony facecik siedzący pod pantoflem, a co lepsze - okłamujący partnerkę - to bardzo kiepska postawa. Bardzo. Uważasz że coś takiego wasz związek przetrwa?
Nie pojmujesz jednej kwestii, jak jej powiem to wprost, to dostanie blokady psychicznej, i już nigdy nasz seks dla niej nie będzie udany.
Stary 2015-04-09, 10:51   #36
Pia Gizela
Zadomowienie

Cytat:
Kto pierwszy inicjował?
Do tej listy dodałabym - jak z jej pewnością siebie i poczuciem atrakcyjności? I co ważne - jak ciąża zmieniła jej życie? (z dnia na dzień musiała odejść z pracy? mieszkaliście wcześniej razem? ciąża pokrzyżowała jej życiowe plany?)

A co do stwierdzenia, że dziś lekarze są różni - jasna sprawa - jak ludzie w każdym zawodzie. Dlatego najlepiej iść z polecenia bo jeżeli nie ufa swojemu lekarzowi to dobrze nie wróży.

Pia Gizela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 10:51   #37
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
Nie rozumiesz jednej kwestii, ona ma już tak zabetonowane w główce, że nie będzie z nikim kto to robi sam!
Taka osoba jest dla niej aseksualna, nie będzie mogła czerpać przyjemności z seksu, bo taka osoba jest dla niej, dziecinna, nieogarnięta, niezaradna, i Bóg wie co jeszcze-to jej słowa.
Jako kolega owszem, ale jako partner, mężczyzna do łóżka jest dla niej totalnie spalona, z taką osobą nie będzie w stanie się podniecić, tak działa jej psychika, nie wiem skąd to wynika, i uprzedziła mnie o tym na samym początku związku.
Ja nie rozumiem w takim razie problemu. I nie rozumiem nagonki na dziewczynę.
Ma fizia jakiego ma, ale dopóki facet był o tym jasno poinformowany i sam dobrowolnie to zaakceptował, uznał, że to normalne i on na to przystaje... Za co winić dziewczynę? Za to, iż myślała, że znalazła faceta o podobnych poglądach, który ją rozumie i akceptuje ze wszystkimi dziwactwami?
Sory, ale jak kobieta przychodzi się żalić, że miś bije i pije, a myślala, że się zmieni to zbiera baty od wizażanek. A jak koleś dobrowolnie na patologię przystał, a teraz rozpacza, to nagle on biedny a ona zła i niedobra.
Widziały gały, czy jak to szło. Teraz zamiast się użalać szukaj sposobu na kompromis. A myśleć trzeba było przed powiększeniem rodziny.
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 10:52   #38
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Pytałem czy są jakieś przeciwwskazania od lekarza to powiedziała, że nie, ale dodała wiesz jacy są dziś lekarze.
Poszukaj artykułów, konkretnych opracowań na temat seksu w ciąży, luba może się ostro zdziwić jak poczyta jaki seks może mieć super wpływ na płód

Ale jeśli to kwestia libido, albo po prostu kiepskiego samopoczucia z okazji ciąży, to tego nie przeskoczysz.
Stary 2015-04-09, 10:52   #39
czarna_maciejka
Wtajemniczenie

GG do czarna_maciejka

Przez okres ciazy ona juz nie ma ochoty na seks, a co bedzie potem? Po porodzie kobiety tez chyba srednio moga od razu brac sie za ta forme... aktywnosci.
Spytaj ja dlaczego masz wytrzymywac bez seksu przez pewnie okolo roku. Powiedz, ze raczej nie po to wchodziles w zwiazek, zeby zyc w abstynencji. Uswiadom, ze takim zachowaniem naprowadza cie na to, zebys ja jak najpredzej zdradzil i rzucil-brutalne, ale prawdziwe, skoro probuje toba dyrygowac nie majac tak naprawde zadnych argumentow.
Powiedz, ze ma prawo odmowic ci seksu, jesli nie czuje sie z tym dobrze, bo to jej cialo. Ale to dziala tez w druga strone-tak samo ty decydujesz o swoim ciele i potrzebach jak i ona, wiec niech sie trzyma z daleka od twojej ewentualnej masturbacji
Ja robilabym w tej kwestii swoje i nie podejmowala w ogole tematu, gdy bedzie pytala. Odpowialabym ze spokojem, ze nie wazne czy to robie czy nie, to moje cialo, moja sprawa i skoro ona mnie nie widzi mastrubujacego sie to jest okej i tyle.
czarna_maciejka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 10:52   #40
Rolnik_sam_w_dolinie
BAN stały

Cytat:
Nie pojmujesz jednej kwestii, jak jej powiem to wprost, to dostanie blokady psychicznej, i już nigdy nasz seks dla niej nie będzie udany.
To się ewakuuj. Zwiewaj póki jeszcze żyjesz.
Stary 2015-04-09, 10:53   #41
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Pia Gizela Pokaż wiadomość
(...)jeżeli nie ufa swojemu lekarzowi to dobrze nie wróży.
To swoją drogą.
Stary 2015-04-09, 10:54   #42
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Ale to jest CHORE. Nienormalne. To tak jakbyś bał się przyznać dziewczynie do tego, że zdarza Ci się zjeść czekoladkę i że lubisz jeść czekoladki, bo ona by Cię do końca życia postrzegała jako obleśnego, spoconego grubasa z wielkim sadłem, mimo że ważysz 70 kg.

Masz posrane priorytety. Jasne, super że Twoja ukochana jest dla Ciebie najważniejsza, ale są granice, np. coś takiego jak szacunek do samego siebie albo tolerancja dla zaburzeń psychicznych. Jeśli jesteś w stanie zrezygnować ze swojej wolności żeby pielęgnować zaburzenia swojej dziewczyny to jest to Twoja sprawa, ale wiedz, że to też jest chore, tak samo jak jej tresura.
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 10:54   #43
Maciekx
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Jeśli libido spada do zera (a to wcale nie jest rzadkie zjawisko w pierwszym trymestrze), to nawet seks oralny może powodować niechęć. A jak jeszcze dochodzi do tego obawa o ciążę, to kaplica.

Brak seksu wytłumaczeniem zdrady? Słabe moim zdaniem. Jeśli autorowi będzie tak źle, to niech po prostu odejdzie.

Autorze, jeśli nie chcesz jej zostawić, jeśli nie chcesz jej powiedzieć wprost, że jakoś rozładować napięcie musisz, to pozostaje ukrywanie się i kłamstwo. Obawiam się tylko, że to wcale tego związku nie uratuje - związek w którym partner czuje że musi kłamać żeby żyć po swojemu, jest po prostu kiepski od podstaw.

Może faktycznie spadło jej libido do zera, i nie chcę się przyznać albo się krepuje, i stąd niechęć nie tylko do seksu ale do wszelkiej aktywności seksualnej.
Teraz jak sobie tak myślę to w sumie jak nie mam żadnej ochoty na seks, to dziewczynie nie zrobię "minetki" Musi być chociaż minimalne "nakręcenie"
Stary 2015-04-09, 10:57   #44
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez czarna_maciejka Pokaż wiadomość
Ja robilabym w tej kwestii swoje i nie podejmowala w ogole tematu, gdy bedzie pytala. Odpowialabym ze spokojem, ze nie wazne czy to robie czy nie, to moje cialo, moja sprawa i skoro ona mnie nie widzi mastrubujacego sie to jest okej i tyle.
O, dobre, aczkolwiek na pewno związane z damskim fochem rozwiązanie .

Cytat:
Może faktycznie spadło jej libido do zera, i nie chcę się przyznać albo się krepuje, i stąd niechęć nie tylko do seksu ale do wszelkiej aktywności seksualnej.
Teraz jak sobie tak myślę to w sumie jak nie mam żadnej ochoty na seks, to dziewczynie nie zrobię "minetki" Musi być chociaż minimalne "nakręcenie"
No właśnie.

A jak ona w ogóle znosi ciążę?
Stary 2015-04-09, 11:01   #45
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
(...)
Powiedz, ze ma prawo odmowic ci seksu, jesli nie czuje sie z tym dobrze, bo to jej cialo. Ale to dziala tez w druga strone-tak samo ty decydujesz o swoim ciele i potrzebach jak i ona, wiec niech sie trzyma z daleka od twojej ewentualnej masturbacji
Tak powinien zrobić. Ja już znajdzie swoje kochones.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 11:03   #46
Maciekx
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Ale to jest CHORE. Nienormalne. To tak jakbyś bał się przyznać dziewczynie do tego, że zdarza Ci się zjeść czekoladkę i że lubisz jeść czekoladki, bo ona by Cię do końca życia postrzegała jako obleśnego, spoconego grubasa z wielkim sadłem, mimo że ważysz 70 kg.

Masz posrane priorytety. Jasne, super że Twoja ukochana jest dla Ciebie najważniejsza, ale są granice, np. coś takiego jak szacunek do samego siebie albo tolerancja dla zaburzeń psychicznych. Jeśli jesteś w stanie zrezygnować ze swojej wolności żeby pielęgnować zaburzenia swojej dziewczyny to jest to Twoja sprawa, ale wiedz, że to też jest chore, tak samo jak jej tresura.
Właśnie po to ten wątek, aby nie tolerować jej zaburzenia. Tylko teraz zastanawiam się co zrobić, masturbować się, i powiedzieć jej wprost, i niech ma dziewczyna do mnie obrzydzenie, w końcu jej problem, czy może jakaś terapia dla niej, psycholog/seksuolog, może rzucić ją i zostawić z dzieckiem, a może inne rozwiązanie.
Stary 2015-04-09, 11:04   #47
Rolnik_sam_w_dolinie
BAN stały

Cytat:
Właśnie po to ten wątek, aby nie tolerować jej zaburzenia. Tylko teraz zastanawiam się co zrobić, masturbować się, i powiedzieć jej wprost, i niech ma dziewczyna do mnie obrzydzenie, w końcu jej problem, czy może jakaś terapia dla niej, psycholog/seksuolog, może rzucić ją i zostawić z dzieckiem, a może inne rozwiązanie.
Ja proponuję rzucić. I tak nie kocha cię.
Stary 2015-04-09, 11:06   #48
201701121500
Konto usunięte

Cytat:
Bobrze drogi. Pojmuję. Twoja dziewczyna ma blokady. Nie zwykłam wysyłać ludzi jak leci na terapię, ale jej najwyraźniej to by się przydało. Dziewczyna się boi seksu w ciąży, choć podobno przeciwwskazań brak. Dziewczyna ma blokadę, bo masturbujący się facet jest fuj, ona ci zabrania, ZABRANIA. Twoim zdaniem to normalne reakcje? I kłamstwo jest twoim zdaniem rozwiązaniem?

Usiądź z nią na spokojnie i pogadaj. W te albo we wte. Może odmówić seksu, ale nie ma prawa zabronić ci... no wiesz co, taka prawda. To, że wiedziałeś jakie ma poglądy nic nie znaczy w zaistniałej sytuacji.

A dla ciebie seks teraz jest udany?
Taki terror i kupczenie seksem oznacza albo, że dziewczyna jest mega zołzą mającą w poważaniu twoje uczucia, albo że ma problemy, którym można by się przyjrzeć (specjalista) i dla dobra obu stron spróbować je rozwiązać.
Stary 2015-04-09, 11:06   #49
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Tak powinien zrobić. Ja już znajdzie swoje kochones.
Kochones swoją drogą, ale i zrozumienie paniki, która często towarzyszy kobiecie w ciąży, też by się przydało. No i zrozumienie jej fobii, której miał świadomość i na którą się do tej pory godził. Bo to w zasadzie jest jego problem i wina, że nie przewidział związkowej sytuacji odcięcia od seksu (a powodów może być milion przez całe wspólne życie) i nie wziął pod uwagę tego tematu już na początku związku.
Stary 2015-04-09, 11:06   #50
Maciekx
Przyczajenie

Cytat:
O, dobre, aczkolwiek na pewno związane z damskim fochem rozwiązanie .

No właśnie.

A jak ona w ogóle znosi ciążę?
W sumie to co napisała czarna maciejka, to niezle rozwiązanie, nie mówić tak i nie mówic nie, kłamstwa nie będzie, a ona nie bezie miała pewności. Powiedzieć, że to intymna sprawa, z której nie zamierzam się tłumaczyć

Ciążę różnie znosi, początki gorzej teraz trochę lepiej.
Stary 2015-04-09, 11:07   #51
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Oszukiwanie jej / siebie na pewno nie jest rozwiązaniem. Jedno kłamstwo prowadzi potem do drugiego. Co chcesz zbudować na kłamstwie? Ułudę fajnego, dobrego związku? Ona Cię będzie chwalić za to, żeś taki dzielny ("to może jeszcze z rok bez seksu kochanie, bo widzisz że to jednak nie takie ważne"), a Ty będziesz przytakiwał jak kukiełka? Sam pomyśl.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 11:07   #52
Karena 73
Kobieta z klasą

Cytat:
No to rzeczywiście związek oparty na szczerości i zaufaniu

Założę się, że to wpływ jej stanu "błogosławionego" i sławnego " nie wypada" .
Przygotuj się, bo skoro nie uchodzi w stanie błogosławionym, to matce tym bardziej nie. Kolejny stereotyp "wiesz jacy są dziś lekarze" - niby jacy? A kiedyś byli inni?
No cóż faceta już ma, nie musi się starać.
Pytanko: a porno możesz oglądać, czy to też Pani Światowa uznaje za dziecinadę i buractwo?
Stary 2015-04-09, 11:08   #53
Maciekx
Przyczajenie

Cytat:
Kochones swoją drogą, ale i zrozumienie paniki, która często towarzyszy kobiecie w ciąży, też by się przydało. No i zrozumienie jej fobii, której miał świadomość i na którą się do tej pory godził. Bo to w zasadzie jest jego problem i wina, że nie przewidział związkowej sytuacji odcięcia od seksu (a powodów może być milion przez całe wspólne życie) i nie wziął pod uwagę tego tematu już na początku związku.
Bo czasem się nie myśli, ze akurat ta dziewczyna będzie tą na całe życie, oboje wolni, fajna ładna dziewczyna, mówi coś że nie akceptuje masturbacji, dzieci nie mamy, seks jest bardzo udany, urozmaicony, to kto w takich momentach myśli co kiedy będzie.
Stary 2015-04-09, 11:11   #54
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
W sumie to co napisała czarna maciejka, to niezle rozwiązanie, nie mówić tak i nie mówic nie, kłamstwa nie będzie, a ona nie bezie miała pewności. Powiedzieć, że to intymna sprawa, z której nie zamierzam się tłumaczyć
Spróbować można, zobaczysz jak zareaguje.
Cytat:
Ciążę różnie znosi, początki gorzej teraz trochę lepiej.
To też może mieć wpływ i na obawy o ciążę i na brak ochoty na seks. No niestety, to jest trudny czas dla obojga.
Cytat:
Bo czasem się nie myśli, ze akurat ta dziewczyna będzie tą na całe życie, oboje wolni, fajna ładna dziewczyna, mówi coś że nie akceptuje masturbacji, dzieci nie mamy, seks jest bardzo udany, urozmaicony, to kto w takich momentach myśli co kiedy będzie.
No i jak się nie myśli, to potem są wpadki
Stary 2015-04-09, 11:11   #55
201701121500
Konto usunięte

Cytat:
Jest szansa, że się podniesie. Libido w ciąży płata figle, może jeszcze przyjdzie koza do woza... ale to nie znaczy że masz się dać terroryzować.
Cytat:
Odpowialabym ze spokojem, ze nie wazne czy to robie czy nie, to moje cialo, moja sprawa i skoro ona mnie nie widzi mastrubujacego sie to jest okej i tyle.
"To moje ciało i będę je myć tak szybko jak mi się podoba"
Stary 2015-04-09, 11:13   #56
Maciekx
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Karena 73 Pokaż wiadomość
No to rzeczywiście związek oparty na szczerości i zaufaniu

Założę się, że to wpływ jej stanu "błogosławionego" i sławnego " nie wypada" .
Przygotuj się, bo skoro nie uchodzi w stanie błogosławionym, to matce tym bardziej nie. Kolejny stereotyp "wiesz jacy są dziś lekarze" - niby jacy? A kiedyś byli inni?
No cóż faceta już ma, nie musi się starać.
Pytanko: a porno możesz oglądać, czy to też Pani Światowa uznaje za dziecinadę i buractwo?
Może po prostu nie chcę powiedzieć prawdy, że spadło jej libido i moje miejsca intymne jej zwyczajnie brzydzą, nie chce może mnie urazić. Nie oszukujmy się, ale inaczej wygląda sytuacja gdy "zanurzamy się" w te miejsca gdy jesteśmy choć trochę nakręceni a inaczej gdy podniecenie zerowe.
Stary 2015-04-09, 11:14   #57
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
"To moje ciało i będę je myć tak szybko jak mi się podoba"
Stary 2015-04-09, 11:17   #58
Moni302
Raczkowanie

Cytat:
Postanowiłem tu opisać swoją sprawę, bo zależy mi na opinii kobiet.

Moja dziewczyna jest w ciąży, odkąd się dowiedziała, zaprzestała ze mną uprawiać seks, powiedziała, że takie sprawy to dopiero będą po porodzie.

Nie znam się na tym czy można w ciąży czy nie, ale z tego co wiem, przynajmniej w początkowej fazie nie stanowi to przeszkody, ale ona twierdzi, czy się boi o dziecko i powiedziała stanowcze Nie. Od lekarza z tego co wiem to nie dostała przeciwwskazań.

Nie chcąc się z nią kłócić, zgodziłem się, niech już jej będzie, ale sądziłem, że chociaż wykaże inicjatywę seksu oralnego, lub pettingu, ale się pomyliłem, co prawda w naszym pożyciu występowały tego typu urozmaicenia, ale tylko jako gra wstępna, bo jako całego aktu seksualnego, zaczynając i kończąc oralnie, bądź manualnie, ona nie toleruje, bo to dla niej takie namiastkowe, i nie jest to dla niej seksem, wyłącznie jako gra wstępna, a skoro seksu nie będzie to i tej formy seksu też nie będzie.

No i powiedziałybyście, chłopie, zostały ci tylko robótki ręczne, ale nic z tego, już na początku naszego związku moja dziewczyna oznajmiła, że nie ma nic dla niej gorszego niż masturbujący się facet, że ma traumę w tym temacie, że ostatniego swojego faceta rzuciła, po tym jak przyłapała go na onanizmie.
Dla niej kojarzy się to, z niedojrzałością, i facet który to robi, to już na samą myśl jest dla niej aseksualny, co prawda, toleruje to u dzieci/nastolatków, ale nie już u dorosłych ludzi.
Więc, jakbym to praktykował to nie mógłbym jej się przyznać, to raz, a dwa jakby mnie przyłapała toby nasz związek zawisł na włosku, ponieważ kojarzyłbym się z jakiś mało ogarniętym facetem, robiącym dzienne czynności.
Spytałem jej więc jak mam sobie radzić, to odpowiedziała, że zwierzątkiem nie jesteś, i wytrzymasz te kilka miesięcy, a także będziesz miał polucje, które będą ci regulować nadmiar spermy w jądrach.

Dziwnie się czuję z jej "poglądami", i nie wiem jak postąpić dalej, jest już prawie miesiąc mojego "postu" I coraz trudniej w nim wytrwać, nawet nie ma głupich polucji!
Co Ty za dziewczynę sobie wybrales?, normalnie porażka.
Moni302 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 11:20   #59
Rolnik_sam_w_dolinie
BAN stały

Cytat:
Jest szansa, że się podniesie. Libido w ciąży płata figle, może jeszcze przyjdzie koza do woza... ale to nie znaczy że masz się dać terroryzować.

No właśnie, sęk w tym, że takie postawienie sprawy znowu daje władzę w jej ręce. "Może jeszcze się jej zachce i przyjdzie koza do woza" - czyli znowu: on bezradny, nic nie może, czeka aż ona zmieni zdanie, wszystko zależy od niej.
Stary 2015-04-09, 11:23   #60
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
No właśnie, sęk w tym, że takie postawienie sprawy znowu daje władzę w jej ręce. "Może jeszcze się jej zachce i przyjdzie koza do woza" - czyli znowu: on bezradny, nic nie może, czeka aż ona zmieni zdanie, wszystko zależy od niej.
No w przypadku spadku libido niestety wszystko zależy od osoby, u której ten spadek nastąpił. Akurat tutaj nie ma nic dziwnego.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości