|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gang spod kiosku duzego ruchu-ruchu
no i ciekafe czy Ziaja dalaby dziecku naswisko
![]() rzeby nie bylo puzniej na kjoskiem rze nie fiesz kim jest ojciec
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Jezdem.
Co wyscie naproily pot kjoskiem pot mojom nieobecnosc poczytam jótro. Ja mialam tydzien bes ciómkania. Oj cieszko bylo PS: Jak bendziecie mile to Fam opofiem na jaki dansyng moglam pujsc. Prafie jak f naszej remizie.
|
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Reńka
Oj pefnie rze kcemy poczytać jak to pokazałaś klase na dansyngó Nie daj sie prosić!!! Ja wiem, rze bes ciómkania cienszko, tyle kalorii pszybywa. ![]() Kasz,ale jak to moje dziecko nazywałoby sie Ziaja??? Np Zenobia Ziaja ![]() Jakoś dzifnie. Wolałabym zajść popszez żel do ciała Palmolif Kórna ale to by był lans z takim nazwiskiem
|
#2434 |
|
Zadomowienie
|
o nie nie moja droga
![]() ale możesz opowiedzieć pefno pokazałaź klasem i halo, tydzien bes ciómkania ? ! jak to?
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
Reńka łelkom łelkom
my zafsze jeztesmy mile pszeciesz wiesz Słit Ty siem ciesz rze to nie byl rzaden kosmetyk od Pani Walewskiej ![]()
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
I poprzez perfómy "Być może.." bo ciongle trfałabym w nieśfiadomości, czy ja jestem f końćó w cionszy czy nie ![]() Albo popszez kosmetyk z serii Pierdonka ![]() np.Zenobia Pierdonka ![]() Ale by to moje dziecko było biedne
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
albo Lewiatan
![]() albo Tesko ![]() jeszcze Oszą by ostatecznie pszeszlo, bo by mysleli u nas na wiosce rze to dziecko z jakims francusem masz
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Eh, wole o tym nie myśleć, ale pefnie w cionszy nie jestem, bo ja jak sie tam myje to renkawiczki od celólitó zakładam bo przy okazji sobie pobódzam tam na dole cebólki włosowe, rzeby pienknie rosły i były takie jedwabiste
Ale, ale!! ostatnio pszyłapałam Paprykofom na akcie seksółalnym kiedy to kopólowała z Zenonem ze Złotopolic.Zobaczta jak pienknie wyszła Nasza dziewoja!Tylko nie fiem, czy jej jakoś ciemno nie było ![]() I wydaje mi sie, ze jakoms dzifnom maske ma na tfarzy, ale moge sie mylić
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
oni pefnie po prpstu lobiom takie urosmaicenia idem ja josz lepiej spac, bo nie mam okularuf przecifslonecznych z filtrem rzeby mnie hronily pszed nihcianiom cionzom ale jotro josz sobie takie kopie i bendem bespieczna Wam tesz to radzem dobranoc
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
Sfojom drogom to Paprykofa ma fajne firanki
|
#2441 |
|
Zadomowienie
|
tak,
No, chyba rze chcemy powienkszyc naszom kJoskofom rodzinkeu o jakies malóćkie dziecinki
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej siem rozczólilam pszy bialym misió. Jaki to romantyczny kafalek. Hlip. tam nafet byly dfa takie kjoski jak nasz - ale tofary nie takie jak nasze. mam niedobur bialka f organizmie i mószem cos s tym zrobic. |
|
|
|
|
#2443 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieh zgadnem! Baleriny ( a swojom drogom ciomkanie jezd ash tak pszyjemne rze asz uzalerznia, ale ciho, bo jeshzcze nas wezmom na otwyka jakiegos). Cytat:
Cytat:
jak siem zrobi cionsze, to zafsze moszna wymazac to gómkom z pamieci. pendzem do piedronki. Cytat:
Jak Ty tak nie masz co z kasom zrobic to od dzisiaj stafiasz wszystkim mocasza. pory to spatajom hlopakom z tylka jak pujdem z takim za kjosk. |
||||
|
|
|
#2444 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cześ dziefczyny!
Cytat:
(Mam takom zasadem - rodzinie nie zaglondam w majty Nie fiecie, jakiego mjałam fóksa, pszyszed Bolo i jósz mje łapie za renke i do sypjalni ciongnie, to mó siem wyrfałam, zamkłam sie w łazience i zaczełam mó tómaczyć, rze jak nie kce mjeć bobaska, to dziś mósi siem pofszczymać! Mófie Wam, sama sie o mało co nie popłakałam, bo dzień bes ciómkania dniem straconym, ale mósiałam być tfarda! Fystarczyło, rze Bolo się popłakał, poszed do konta, i jak popaczyłam pszez dziórke ot klócza, to wyglondało, jakby piłke pompował I ta moja wrodzona inteligjentcja mi pofiedziała, rze jednak facet to bez fajnej babki (takiej jak my Haha, dziś jak byłam u piczogrzeba to mó siem zfieżyłam, i mi poradził nofy sposup na antyknopcepcje!! Wystarczy w czy dni po okresie wziąść pjenć tabletek witaminy C i tfie tabletki Kapiwitu A+E, potem 2 tygodnie pszerfy i znofu wzionć te tabletki i jósz!! Nie zacionszy sie nafet pszy śfjetle! Cytat:
![]() ![]() Potfierdzam, ja mam fszystkie tapety w domó na monke i wode i czymajom sie jusz czeci rok!! Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;5094553]
No niee, ale Wy jesteście gupie, asz mi rzal Was! Pszeciesz to śfjatło to na dzieci działa!! To byś mósiała plemnikom okulary założyć,a nie sobie! Takiego czegoś niestety nie wynaleśli jeszcze niestety... ![]() [/QUOTE] to teraz to mufisz jak ja z zakupuf frucilam? ale mam kozackie łokolary, ooo zobaczcie ---> hmmmmm a jakby tak nalozyc okulary na wacka i jakby plemniki wylatywaly to by im te okulary zaslanialy widok pszeciesz hmmmmm... co myslicie??
|
#2446 |
|
Zadomowienie
|
ale jak ciómkać z wackiem w okularach
![]() mojim zdanjem jak bendziemy nosidź okólary na oczah naszyh to nas nie zacionszy! Tak samo jest s plazdrami antykonceptowymi! Przeca nie mamy ich na brohah, no nie ?
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
eeeee wszystko siem da
tesz myslalam rze okolary na nosie wystarczom ale Asika namieszala
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam takie zuper okólary z bazarku- majom napisa z boku 'Hristjan Djior', fiecie jak dżezzi w nih wyglondam?
|
#2449 |
|
Zadomowienie
|
Asika, Ty Nam tu nie mierzaj! Bo ja siem tó snam!
Muj fujek jest fojskofym i oni terz siem tag zabespieczajo! Wrzystgie kwiasty szou bisnezu tak robio!Takrze Kasz nie martf siem, okulary sieu przydadzo jako źrodek antykonceptoffy!
|
#2450 |
|
Zadomowienie
|
A ja ozdadnio zaszalała sa pieniondze z ciómkania za kjoskiem i MAM NOFE KOSACZKI! Chceta zobaczydź muj nofy zabytek ?
oh, jak ja f nih dżezi wyglondami! Jak mnie muj Ździch sobaczyu w nih to asz mó stanął, co siem ostatnio rzadko zdasza biedaczek, to pefnie od tego śfiatła, bo on jest latarnikiem ![]() ale fiecie, mam karnet na solarem i codziennie se przypieke jakies 40 minutek w kabinie ciauko i czujem siem spełniona! myślicie rze to dobże jak mi skóra schodzi z ciaua? bo mi siem wydaje rze tak, i dzienki zmarżczkom na tfarzy od opalania to wyglondam coraz starzejj, teraz na dyskotekeu jak idem to nje muszem brać fałrzywego dowodu !
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fojnie mash z tym dofodem, ja teraz nie mam kasy na solare to biorem sobie lamepm kobaltowom mojego ojca i siem nad niom opalam ![]() czasem tesh wykorzystóje lampe ÓV do tipsóff i sobie niom gembe opalam- bardzo fojny efekt kozoki fojne, troszkem przydałoby siem do nih fóterka albo cekinóff- najlepiej to i to- bendziesh błyżczeć! i fojnie mash opalone giry
|
|
#2452 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() umarłam !
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
to tsza Ci zrobić usta usta !! Ja nie pomoge bo mi siem szminka zmarze ![]() ale morze ktos inny? pujde po pomoc ![]() A ty nie wasz mi sie ómierać, bo Cie zabije!
|
#2454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to plemniki majom oczy nafet ![]() Kórcze bele mam nadzieje, rze som krótkowidzami!!!!!To straszne co Wy tó wypisójeta! Jakiejś derpesji siem moszna nabawić i teras siem boje ciómkać pszez Was ![]() A co tam najwyrzej bende miała bejbe mejbe. ![]() Siem żyje ras, ale mósze zapewnić mojemó dzieckó odpowiednie nazwisko!!!To s pewnościom!!! Cytat:
![]() Rena ale miałaś szczenście s tymi syntesatorami Normalnie ja Ciem krence na maksa, zaczadziściePaprykofa ósta ósta z babom to nie moszna ![]() Tszeba jom ocócić wodom zimnom gazowanom to jej bombelki óderzom do głofy i bendzie znofó jak nowa
|
|
#2455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?
|
|
#2456 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
S tymi okólarami na wacku to nafet dobry pomysł jezd, masz łep! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobra jezd, ja fam tó dobrom radem daje, bo nie hce, rzebyście pszedfcześnie rodzinem zakładały a Wy mi siem ładnie odfdzienczacie! Pszyjaciułki od siedmiu boleści, srobiłyście mi pszykrośc teras...![]() Ja tam i tak nie zamieżam óżywać okólaróf pszecifsłonecznych, bo w Pierdonce była nowa dostawa preserfatyw!! Cytat:
To morze te komurki jajcowe majom te oka he? To morze te fszyskie tabletki antyknopcecyjne to som takie niby mini-okulary pszecifsłoneczne? Kórcze, to jest fszysko jednak za mondre jak na mnie. Pomimo mojej pszeogromnej inteligjentcji ![]() A pszeciesz Lea jest z Połczyn Zdrojó, to tam sie prodókóje takie wody z bombelkami! To Ty za daleko nie leć Paprykofa! |
||||||
|
|
|
#2457 |
|
Zadomowienie
|
i bez bombelkuf terz!
![]() co tu durzo gadadź, w Połczyn Zdrojó so najleprze bombelki Nafet pofiecenie jest takie 'Chcesz mjedź curke albo syna - wyślij rzonem do Połczyna!' ![]() Asikasika - okólary pszecifsuoneczne to dopry sposub antykonceptowy! Jak sie je na oczah ma (nie na wacku)! Tiramisó? to jakiź rodzaj piramid?A czemu Tfuj Bolek na komisarjacie sieci?
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;5097578]
Dobra jezd, ja fam tó dobrom radem daje, bo nie hce, rzebyście pszedfcześnie rodzinem zakładały a Wy mi siem ładnie odfdzienczacie! Pszyjaciułki od siedmiu boleści, srobiłyście mi pszykrośc teras...![]() Ja tam i tak nie zamieżam óżywać okólaróf pszecifsłonecznych, bo w Pierdonce była nowa dostawa preserfatyw!! W sómie to nigdy nie widziałam ó plemnikuf oczuf.... To morze te komurki jajcowe majom te oka he? To morze te fszyskie tabletki antyknopcecyjne to som takie niby mini-okulary pszecifsłoneczne? Kórcze, to jest fszysko jednak za mondre jak na mnie. Pomimo mojej pszeogromnej inteligjentcji ![]() A pszeciesz Lea jest z Połczyn Zdrojó, to tam sie prodókóje takie wody z bombelkami! To Ty za daleko nie leć Paprykofa![/quote] O smakó Tiramisó mam nadzieje, że bendzie czóć jeszcze kakało ? Chyba, rze jak sie weźmie w kakałowe oko to ftedy ?Spróbójem i dam znać Mogłyby być jeszcze o smakó kokakoli No chyba, rze som a ja o tym nic nie fiem ?Mószem sie dzisiaj odprenszyć emocjonalnie bo mi psycha siada od tych niósów antykoncepcyjnyh :mad : Jótro załorze Stefanowi okólary na próbe na wacka i zobaczymy ile te okólary wytszymajom na miejscó![]() Gorzej jak penknom od trzensienia Bende mósiała sie rószać jak kocica![]() ![]() A na oczy to se nie nałorze okólaróf bo bendzie mi sie wydawało rze robie TO! z mórzynkowym facetem.
|
#2459 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Eh...no siedzi na komisariacie, ale broń Boże nie jest polijcjantem! Cytat:
![]() Słit, morze napiszemy majla do zażondu Pierdonki, rzeby fprowadzli gómi o smakó kokakoli? i jeszcze najlepiej z bombelkami |
||
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet a prubowałaś może włożyc wacka Stefana do butelki od cocacoli i wtedy ciumkać?
Bendzie o cmaku coli i do tego te doznania od butelki acha a bombelki to ja mam w wannie jak sobie pierdne po owocach z pierdonki takie fajne dżakuzi mam morzemy sie kiedys omowic i bendziemy wszystkie pierdziały, to bendom bombelki jeszcze wienksze
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

jak to?
pszeciesz wiesz 

?

?