Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-09, 20:23   #3751
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV

https://www.youtube.com/watch?v=iElAYUWEhl8

Trafiłam przypadkiem na dziewczynę plus size, akurat na tym filmiku prezentuje kostiumy kąpielowe i bieliznę. Zastanawiam się czy to już czasem nie przesada? Nie chodzi mi już nawet o to czy ktoś jest szczupły, chudy, gruby. Nie wyobrażam sobie filmować okolic Bożeny z tak bliska, w bieliźnie i wrzucać do internetów. Daleko temu jeszcze do Trishy, no ale

https://www.youtube.com/watch?v=SsvamhNjApI tu jeszcze inny przypadek

Od razu przed oczami pojawiają mi się napalone, internetowe Wojtusie, lat 12..

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."

Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem
Czas edycji: 2015-04-09 o 20:25
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 20:26   #3752
SouthEater
ciepłe kluchy

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Czasem weszłam na jej kanał, ale niestety to nie moja półka cenowa kosmetyków
Jezeli RGP to samouwielbienie poziom hard, to ona to poziom expert. Bardziej pustej laski nie znam i nie poznam, bo jest to fizycznie niemozliwe.
SouthEater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 20:33   #3753
Munkaa
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=-6OSGG5ks5s PannaJoanna i wiosenny tag - już tylko podrzucam, nie oglądam nawet

https://www.youtube.com/watch?v=qw6l7kwRJZY ciasto petarda u Kasi Opolanki
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 20:53   #3754
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Znamy, znamy. Czytam i oglądam ale ... niestety trudny z Niej człowiek :P.
Oglądałam ten film i zastanawiam się nad jednym. Mówi o jednorazowych maseczkach do twarzy i ..., że są fajne jak sie chodzi na siłownie... yyy i nie wiem nie widzę przy tym zadnego związku. To po siłowni maseczka jest obowiązkowa czy jak ?
Może ma saunę na siłowni? Ja np. korzystam prawie po każdym treningu i wtedy nakladam cos na wlosy i na twarz - nawet z przeciętnego kosmetyku ciepło robi cudo z włosami i skórą Korzystam z suchej sauny, polecam jak ktoś ma możliwość, skora na pewno się odwdzięczy

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Może do rodziców wywozi Też w kawalerce mieszkam i mam spory kłopot, żeby się pomieścić, a ciuchy kupuję raz na ruski rok. Butów mam kilka par, partner też. Może warszawskie kawalerki - w związku ze swoimi cenami - są magiczne

Co do maskar - ja od dawna nie zdradzam żółtka z Lovely, Lash Studio z Miss Sporty - no może czasem się skuszę na One by One <3

Hm, to by faktycznie wiele tłumaczyło. Właśnie jestem na pierwszym etapie szukania kawalerki/dwupokojego w Warszawie i jest gorzej niż źle Większość mieszkań jest tak zapuszczonych, że aż mi szkitki opadają - ja bym się wstydziła brać za to jakiekolwiek pieniądze, a co dopiero takie kwoty jakie oni sobie życzą...

Też uwielbiałam tusz z Lovely, ale po 3 opakowaniach miałam mega słabe rzęsy (a nigdy nie miałam z nimi problemu, nie wypadaly mi tez przy tym włosy, paznokcie po staremu). I gdzieś u kogoś w filmie usłyszałam, że wielu osobom po kilku opakowaniach on osłabia rzęsy także lepiej go co jakiś czas odstawić.

Cytat:
Napisane przez zagubiona_ja_ Pokaż wiadomość
You make my day

Dziewczyny, dzisiaj idę pierwszy raz na fitness
Boję się, że będzie ktoś się śmiał z mojej zerowej kondycji ((
phi, no co Ty, połowa ludzi tam nie ma kondycji Będzie fajnie, zobaczysz
Cytat:
Napisane przez fableux Pokaż wiadomość
lepszy, bardziej proporcjonalny do jej oka, bo tamta krecha wyglądała komicznie.
Cytat:
Napisane przez anja415 Pokaż wiadomość

u Agi stój dnia szorty wyjątkowo mocno kojarzą mi się z piżamą
o mamo, masakra Nawet materiał takie cieniutki, piżamowy. Może to nawet jest pizama, bo nie podpisała szortów A tak poza tym, kto jeszcze nosi szorty do czarnych rajtków

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Hania XS kupuje (tak twierdzi i tak to wygląda) dużo produktów, żeby je przetestować i pokazać na kanale. Weź pod uwagę, że to dla nich inwestycja w interes, utrzymują tym zainteresowanie widzów ciekawych różnych kosmetyków no i zawsze to potem można sprzedać.
A ten podkład z Paese wygląda na Szusz bardzo źle.
no nie porownywałabym Hani do Szusz Nie można odmowić XS tego, ze jej recenzje są bardziej rzetelne, dość zwięzłe, ma dużą wiedzę i potrafi porównać dany produkt do innych, powiedzieć z jakim pudrem/bazą bedzie się dobrze sprawdzał. Ma doświadczenie po prostu A taka Szusz ni to makijażystka, ni nie wiadomo co Mam wrażenie, ze tak kupuje te rzeczy żeby potem o nich popaplać, a nie żeby tego faktycznie używać.
Cytat:
Najlepsze jest to, że Szusz chyba serio wierzy, że jest kontrowersyjna a jej życie takie fajne, że ludzie miesiącami będą z zapartym tchem śledzić co je na śniadanie albo jak wyglądają bloki, które mija na spacerze psem. Oglądałabym może takie codzienne życie, gdyby mieszkała w jakimś egzotycznym kraju, ale sorry, ona się kompletnie niczym nie wyróżnia.
Bingo!

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
może komuś sie przyda - dziś kupiłam nową butle podkładu Astora Perfect Stay 24h, 100 ivory (najjaśniejszy) i mam jeszcze starą, prawie pustą, ale na ściankach jest sporo podkładu. ku mojemu zdziwieniu, pomimo pompki i zakrętki stary podkład ściemniał w środku z czasem i to tak widocznie. jakbym nie wiedziała że to ten sam to powiedziałabym, że to pewnie ciemniejszy odcień.
na ręku ciemnieje szybko i mocno, na buzi możliwe że też, ale ja u siebie tego nie widzę na szczęście
Wiele podkładow tak robi Ja nie używam podkładu na co dzień, średnio zużycie jednego opakowania zajmuje mi więc ok. pół roku i więcej, wiięc widzę jak cienieją. Na pewno robi tak też HM i Vichy Dermablend (ten dziad to szczególnie, pod koniec opakowania robi się wręcz pomarańczowy!).
Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Dobra!

W nawiązaniu do udanego życia: zobaczcie, jakie cudo z Almy

Eee, stare, na kanale Dema jest degustacja tych czipsów
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 21:06   #3755
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
o rrrrany! ale mi narobiłaś smaka! A nie mam w domu żadnych chipsów
Pięknie dbasz o ognisko domowe, pięknie...
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 21:11   #3756
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
o mamo, masakra Nawet materiał takie cieniutki, piżamowy. Może to nawet jest pizama, bo nie podpisała szortów A tak poza tym, kto jeszcze nosi szorty do czarnych rajtków
Podpisala, szorty Topshop
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 21:12   #3757
201605301559
Konto usunięte

#subtelny i #lekki buziaczek od naszej #polishgirl

https://instagram.com/p/1QubLcKlAv/?...niolnaresorach
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 21:21   #3758
zagubiona_ja_
Rozeznanie

ale naskrobałyście

Widzę, że nie tylko moją uwagę zwróciło pieszczenie się Szusz

Co do fitnessu miałyście rację... W połowie zaczęłam się zastanawiać czy to ja jestem jakaś wow czy reszta nie ogarnia :O Ale na plus, poziom endorfin max
zagubiona_ja_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 21:29   #3759
mgiedogo
Raczkowanie

Natrafiłam na fajny kanał, choć co prawda w stanie wstrzymania. Wizażystka Kinga Szewczyk - znacie ? Pierwsze skojarzenie to filmiki Magdy Pieczonki - modelki z nieskazitelnymi cerami, selektywne produkty i sztuczne kępki rzęs. Pomijając mizdrzenia się pod koniec filmików tutaj montaże podobają mi się zdecydowanie bardziej.

https://www.youtube.com/channel/UCnJ...6bdEv9LI6t0yZw
mgiedogo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 21:32   #3760
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Cytat:
Napisane przez mgiedogo Pokaż wiadomość
Natrafiłam na fajny kanał, choć co prawda w stanie wstrzymania. Wizażystka Kinga Szewczyk - znacie ? Pierwsze skojarzenie to filmiki Magdy Pieczonki - modelki z nieskazitelnymi cerami, selektywne produkty i sztuczne kępki rzęs. Pomijając mizdrzenia się pod koniec filmików tutaj montaże podobają mi się zdecydowanie bardziej.

https://www.youtube.com/channel/UCnJ...6bdEv9LI6t0yZw
Znamy, była tu o niej mowa. Bardzo fajne filmiki, mam ją w subach i żałuję, że od dawna nic nie wrzuca.
Stary 2015-04-09, 21:38   #3761
mgiedogo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
Znamy, była tu o niej mowa. Bardzo fajne filmiki, mam ją w subach i żałuję, że od dawna nic nie wrzuca.

Zgadzam się. Na szczęście ma konto na insta. Wrzucam link dla tych osób, które jak ja dopiero o niej usłyszały

https://instagram.com/kolorowekredki/
mgiedogo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 21:39   #3762
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Pięknie dbasz o ognisko domowe, pięknie...
I do tego tak mnie naszło na słone i chrupiące, że zeżarłam dziecku paluszki Lajkonik Junior

Hania XS wypuszcza nowości. W sumie fajny patent z tym etui na Kabuki.

https://www.facebook.com/GlamSKLEP/p...type=1&theater
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 22:24   #3763
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Stare - Szusz jako urocza skwarka
Szukałam filmów (#nolife), gdzie podobałyby mi się jej włosy - w tej długości wyglądała fajnie i lekko!
Stary 2015-04-09, 22:36   #3764
jagoda29xx
Raczkowanie

Cytat:
Stare - Szusz jako urocza skwarka
Szukałam filmów (#nolife), gdzie podobałyby mi się jej włosy - w tej długości wyglądała fajnie i lekko!
Na tym flmiku strasznie rzuca się w oczy jej nos, czy ona coś z nim robiła ? Bo na teraźniejszych filmach chyba jakoś inaczej wygląda, albo go tak konturuje :P

Dziewczyny polećcie mi jakiś fajny tusz pogrubiający który się nie osypuje i nie odbija.. wszystkie tusze odbijają mi się pod brwią ;/ Essence i golden rose odpada, cenowa granica max 30 zł
jagoda29xx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 22:41   #3765
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jagoda29xx Pokaż wiadomość
Na tym flmiku strasznie rzuca się w oczy jej nos, czy ona coś z nim robiła ? Bo na teraźniejszych filmach chyba jakoś inaczej wygląda, albo go tak konturuje :P

Dziewczyny polećcie mi jakiś fajny tusz pogrubiający który się nie osypuje i nie odbija.. wszystkie tusze odbijają mi się pod brwią ;/ Essence i golden rose odpada, cenowa granica max 30 zł

Colossal:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...f-mascara.html
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 22:50   #3766
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Według mnie to ten sam nos - mam nosową schizę i każdy wnikliwie obserwuję przez pryzmat własnego kompleksu. Może rzuca się w oczy, bo przysmażony lekko?
Stary 2015-04-09, 22:56   #3767
Vemka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Łap link ze składem. Na czwartym miejscu olej mineralny, ja go nie lubię, ale gdzie go teraz nie ma. Jest też wosk pszczeli na ósmym i kilka fajnych rzeczy ale dość daleko w składzie. Dla mnie nie powala, ale też nie jest jakiś drogi. Kremu nie miałam KLIK.
Strona z linka się nie otwiera, ale z tego co piszesz o składzie, to chyba sobie podaruję i znajdę coś ciekawszego.
Kremy L'occitane kuszą, ale nie dam za krem do rąk 30-50 zł. W sumie skład też nie jest jakiś powalający (nie za tę cenę), ale tu chyba najbardziej działa magia opakowania, całej otoczki. Nie dam się!
Dzięki za pomoc .
Vemka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 23:08   #3768
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vemka Pokaż wiadomość
Strona z linka się nie otwiera, ale z tego co piszesz o składzie, to chyba sobie podaruję i znajdę coś ciekawszego.
Kremy L'occitane kuszą, ale nie dam za krem do rąk 30-50 zł. W sumie skład też nie jest jakiś powalający (nie za tę cenę), ale tu chyba najbardziej działa magia opakowania, całej otoczki. Nie dam się!
Dzięki za pomoc .
Wklejam Ci skład z dozu. Tylko tam jest emulsja do rąk, ale to chyba to co pokazałaś?

Aqua, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Glycerin, Mineral Oil, Propylene Glycol, Dimethicone, Cera Alba, Cetyl Alcohol, Petrolatum, Soluble Collagen, Gliceryl Stearate SE, Izopropyl Mirystate, Hydrolysed Elastin, D-Panthenol, C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, Parfum, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, EDTA.

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 23:19   #3769
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:

Lovely curling pump up mi się nie odbija a mam z tym duży problem. Do tej pory wszystkie tusze z Rimmel i Maybelline miałam odbite już po niecałych 2 godz. Poza Lovely jeszcze Maxfactor 2000 callories daje rade oraz Loreal ale ten ostatni to droższy jednak.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 23:21   #3770
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ace_ Pokaż wiadomość
Zgadzam się. Kiedyś jej nie lubiłam i denerwowała mnie, teraz kiedy od czasu do czasu do niej zajrzę to miło mi się ją ogląda.
Kiedyś pojawiło się tutaj takie stwierdzenie, że jak Szusz pokazuje jakiś produkt to trzyma go tak, jakby dopiero co pomalowała paznokcie. Może to i czepianie się, ale mi skojarzyło się z tym samym
Może maluje przed nagraniem ? :P

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Napisane przez fableux Pokaż wiadomość
Czy ona zrobiła zęby czy takie ujęcie, wcześniej we vlogu miałam wrażenie, że mama ma korony nowe.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 23:27   #3771
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Czy ona zrobiła zęby czy takie ujęcie, wcześniej we vlogu miałam wrażenie, że mama ma korony nowe.
https://instagram.com/p/0ulpfIBmgQ/

Tak wygląda.

Smutne, że niektórym kobietom potrzebny jest ślub, żeby zacząć się odchudzać, zrobić zęby, dobrać odpowiedni kolor włosów i tak dalej. Może każdy powód i każda motywacja są dobre - dla mnie to słabe, nic nie poradzę. Żenują mnie wszelkie metamorfozy NA ŚLUB.

edit:
Chociaż nie, może nie, chyba tylko wybielone ma te zęby.
https://instagram.com/p/1QpAJqhmiK/?...y=boogiesilver
Stary 2015-04-09, 23:32   #3772
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
https://instagram.com/p/0ulpfIBmgQ/

Tak wygląda.

Smutne, że niektórym kobietom potrzebny jest ślub, żeby zacząć się odchudzać, zrobić zęby i tak dalej. Może każdy powód i każda motywacja są dobre - dla mnie to słabe, nic nie poradzę. Żenują mnie wszelkie metamorfozy NA ŚLUB.

edit:
Chociaż nie, może nie, chyba tylko wybielone ma te zęby.
https://instagram.com/p/1QpAJqhmiK/?...y=boogiesilver
Dokładnie. Mam takie same odczucia. Ja rozumiem jeszcze gdy ta dbałość zostaje utrzymana również po ślubie, ale gdy widzę jak laska po ślubie wraca do do stanu "pierwotnego" to już rece opadają.
Po fotce ciężko też stwierdzić co z zębami. Kąt pod jakim cyknięta fotka i filtry zmieniają wszystko. Chyba tylko wybieliła.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 23:48   #3773
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Smutne, że niektórym kobietom potrzebny jest ślub, żeby zacząć się odchudzać, zrobić zęby, dobrać odpowiedni kolor włosów i tak dalej. Może każdy powód i każda motywacja są dobre - dla mnie to słabe, nic nie poradzę. Żenują mnie wszelkie metamorfozy NA ŚLUB.
pogrubione akurat nie u Pauli brąz na czubku głowy + platyna na końcówkach to chyba nie jest odpowiedni kolor dla nikogo
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 00:05   #3774
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Dokładnie. Mam takie same odczucia. Ja rozumiem jeszcze gdy ta dbałość zostaje utrzymana również po ślubie, ale gdy widzę jak laska po ślubie wraca do do stanu "pierwotnego" to już rece opadają.
Po fotce ciężko też stwierdzić co z zębami. Kąt pod jakim cyknięta fotka i filtry zmieniają wszystko. Chyba tylko wybieliła.
Chyba jednak niezrobione, swoją drogą ładnie by jej uśmiech wyglądał gdyby je wyprostowała i doprowadziła do takiego staniu jak sprawiają wrażenie na ostatniej fotce.

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Ja znam laskę która goli nogi i pachy dopiero jak się musi rozebrać w jakiejś sytuacji. To jest szczyt niedbania o siebie. Dieta i farbowanie włosów przed ślubem przy tym to pryszcz.
Stary 2015-04-10, 00:11   #3775
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
pogrubione akurat nie u Pauli brąz na czubku głowy + platyna na końcówkach to chyba nie jest odpowiedni kolor dla nikogo
Też mi się to nie podoba, ale uważam, że jest lepiej niż w tym żółtku, które miała kiedyś.
https://instagram.com/p/zzI-OIhmp0/

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Cytat:
Ja znam laskę która goli nogi i pachy dopiero jak się musi rozebrać w jakiejś sytuacji. To jest szczyt niedbania o siebie. Dieta i farbowanie włosów przed ślubem przy tym to pryszcz.

Takich ludzi jest przecież mnóstwo. Miałam koleżankę, która zrezygnowała z basenu na wfie na studiach, bo przecież będzie musiała golić nogi co tydzień, a zawsze przed wyjściem w spódnicy była panika, BO ONA NIE MA MASZYNKI OLABOGA. Ludzie różnie o siebie dbają. :P

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2015-04-10 o 00:12
Stary 2015-04-10, 00:15   #3776
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:

Az sobie pomacalam gladką paszke Jak musi sie pokazac swiatu to goli a ile kobiet lazi z wąsem? To dopiero wyżyny kobiecosci, blee
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 00:16   #3777
pamelka146
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

Hm, to by faktycznie wiele tłumaczyło. Właśnie jestem na pierwszym etapie szukania kawalerki/dwupokojego w Warszawie i jest gorzej niż źle Większość mieszkań jest tak zapuszczonych, że aż mi szkitki opadają - ja bym się wstydziła brać za to jakiekolwiek pieniądze, a co dopiero takie kwoty jakie oni sobie życzą...
Też przeżywam ten dramat... Szukam kawalerki i po prostu jak nie jakaś komórka pod schodami,to rozwalająca się meblościanka z kuchenką turystyczną. Jeszcze trochę i będę bezdomna

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły

Edytowane przez pamelka146
Czas edycji: 2015-04-10 o 00:17
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 00:25   #3778
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Też przeżywam ten dramat... Szukam kawalerki i po prostu jak nie jakaś komórka pod schodami,to rozwalająca się meblościanka z kuchenką turystyczną. Jeszcze trochę i będę bezdomna

te ogłoszenia to jakiś żart, serio :/ Kurcze, przecież meble z Ikei kosztują grosze, tak ciężko wywalić starą meblościankę? Jak już ładne to w nowym budownictwie na jakimś zapupiu. Widzę dużą różnicę między mieszkaniami na wynajem w Trójmieście, a w Warszawie niestety :/
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 00:30   #3779
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:

Takich ludzi jest przecież mnóstwo. Miałam koleżankę, która zrezygnowała z basenu na wfie na studiach, bo przecież będzie musiała golić nogi co tydzień, a zawsze przed wyjściem w spódnicy była panika, BO ONA NIE MA MASZYNKI OLABOGA. Ludzie różnie o siebie dbają. :P
To jest masakra! Moja świętej pamięci babcia zawsze o siebie dbała, błyszczyk na ustach, jasny mleczny lakier na paznokciach, stopy u kosmetyczki zdzierała, golenie się wiadomo obowiązek. Zawsze powtarzała, że od dbania o siebie nie ma urlopu bo nigdy nie wiadomo kiedy ją diabły zabiorą (tak mówiła o jakimś niespodziewanym pobycie w szpitalu). I wiecie co coś w tym jest, nie wyobrażam sobie (tfu tfu) np. skręcenia nogi, jedziesz na rentgen, a tu na nodze pokazujesz prawdziwy busz, oczywiście to nie jest największy problem w tym momencie, ale zwyczajnie czułabym się niezręcznie.

Edytowane przez Yoooko
Czas edycji: 2015-04-10 o 00:32
Stary 2015-04-10, 00:31   #3780
pesstka90
Raczkowanie

U Łukasza prezydent - na bogato https://www.youtube.com/watch?v=JotF...ature=youtu.be

pesstka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości