Sierpniowe mamusie 2015 - część 4 :) - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-10, 07:27   #4351
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 4 :)

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny, jesteście naprawdę kochane
Weszłam tu zdołowana, pomarudziłam, a Wy jak zawsze macie kilka ciepłych słów ...
Nie będę już sobie tym zawracać głowy, bo jeszcze tyyyyle czasu do października ...

Nie przejmuj się koopa czadu jest jeszcze teraz ważne dziecko będzie 😊😘

No a ja się witam głodna jsk wilk przebieram się i lecę zjeść s potem do przedszkola jeszcze ogarnąć trzeba dziś ..
Stary 2015-04-10, 07:33   #4352
martulka0991
Zadomowienie

Witajcie :-* na wczoraj nudzilam sie w domu wiec przespacerowalam sie do meza na budowe ;-) troche byl w szoku ze przyszlam na piechotke, ale przydalam sie i costam niewielkiego mu pomoglam ;-) ale jak wrocilam z nim juz samochodem to brzuch mnie tak bolal i co chwile twardy sie robil i za jakis czas znow bylo ok i tak kilka razy... W nocy spac nie moglam bo kazda pozycja byla zla i mnie zaraz kosci miednicy bolaly... :-( do tego zauwazylam ze mi wieksze boczki urosly :-(
Dziewczynki gratki udanuch wizyt i podejrzenia plci :-*
Ja dzis na obiad robie to samo co wczoraj ;-) a teraz sobie leze jeszcze i slucham z przymusu mszy porannej od sasiadki... :-/ znow wykrecila... Nie dosc ze chodzi codziennie do kosciola to jeszcze wykreca radio lub tv, chyba nawrocic chce wszystkich dookola... :-/
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 07:35   #4353
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Mnie ostatnio tuje trochę brzuch jak za dużo się nachodze. .
Stary 2015-04-10, 07:42   #4354
martulka0991
Zadomowienie

Co do zakupow w pepco to kiedys byly lepsze ciuszki i wiekszy wybor jak kupowalam dla kogos z rodziny i gatunkowo nie byly zle... Teraz zagladam do mniejszego sklepu pepco, ze wzgledu na moja migracje z rodzinnego wojewodztwa i powiem szczerze ze jest mniejszy wybor, ale czasami trafiaja sie promocje suler ciuszkow ale trzeba trafic na odpowiedni moment. A ja rzadko bywam tam ostatnio bo mam kawalek drogi...

---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ----------

Moze te brzuszki tak nam dokuczaja ze zwyklego przemeczenia, mi juz przeszkadza w schylaniu sie ;-) wiadomo, chcialybysmy zrobic wszystko co tylko wpadnie na mysl ale niestety to juz nie te sily i forma :-( musimy bardzoej uwazac co i w jakich ilosciach robimy, zeby faktycznie nie zaszkodzic maluszkom ani sobie... ale sama wiem ze latwo powiedziec a ciezko wprowadzic w zycie ;-)
Stary 2015-04-10, 07:43   #4355
roxana_lu
Zakorzenienie

Ambi powiem Ci, ze ja odkąd wstałam to mam ciagle strasznie twardy brzuch. Klade sie - przechodzi, wstaje - skała...
Próbuje sie ogarnac bo TŻ jeszcze przed praca skoczy ze mna do sklepu bo inaczej bym nie dała rady...

Wiec mysle, ze i u Ciebie to cos całkiem normalnego ale potrafi uciążliwe byc

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 07:44   #4356
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martulka0991 Pokaż wiadomość
Co do zakupow w pepco to kiedys byly lepsze ciuszki i wiekszy wybor jak kupowalam dla kogos z rodziny i gatunkowo nie byly zle... Teraz zagladam do mniejszego sklepu pepco, ze wzgledu na moja migracje z rodzinnego wojewodztwa i powiem szczerze ze jest mniejszy wybor, ale czasami trafiaja sie promocje suler ciuszkow ale trzeba trafic na odpowiedni moment. A ja rzadko bywam tam ostatnio bo mam kawalek drogi...

---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ----------

Moze te brzuszki tak nam dokuczaja ze zwyklego przemeczenia, mi juz przeszkadza w schylaniu sie ;-) wiadomo, chcialybysmy zrobic wszystko co tylko wpadnie na mysl ale niestety to juz nie te sily i forma :-( musimy bardzoej uwazac co i w jakich ilosciach robimy, zeby faktycznie nie zaszkodzic maluszkom ani sobie... ale sama wiem ze latwo powiedziec a ciezko wprowadzic w zycie ;-)
Zaszkodzi raczej nie ale to dobra droga do szybszego porodu tak słyszałam hihi
Nom chyba masz rację ja cały czas na nogach jestem zwłaszcza przy dziecku
Stary 2015-04-10, 07:50   #4357
martulka0991
Zadomowienie

Sugar, nam troche jeszcze za wczesnie ;-) ale pod koniec chyba zadna z nas nie narzekalaby na szybki porod ;-) mi mama mowi zebym duzo spacerowala jak mam czas zeby to wykorzystac, ale czasami to kregoslup, miednica albo sasiedzi dadza tak w kosc ze sie nic nie chce ;-)
Stary 2015-04-10, 07:57   #4358
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Witam

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
niespodziewajka25 matercyka do wanienki nie kupuj,siedlisko plesni, bakterii.,,i po nasiaknieciu woda ,plynami ciezki do wykrecania,lepiej kupic foczke lezaczek ale jak chcesz,cos o tym wiem z autopsji ...na szczescie zakupilam foczke jeszcze wtedy jak synek byl malutki
u mnie do kupienia jedynie kosmetyki dla bobasa i dla mnie, bo szlafrok taki cienki to mam, koszule tez..jedynie nad komodą z przewijakiem sie zastanawiam cobym mogla ja pozniej wykorzystac,lozeczko mam..drugie dziecko jest tansze ..co prawda innej płci (dowiem sie nw pon czy nadal jest dziewczynką)ale podstawowe zakupy tj lzoeczko wozek wyprawka nie nadszarpuja tak znacznie domowego budzetu.,.
Materacyka do wanienki nie kupuję , tam na liście jest do łóżeczka bo po Młodym już zasikany wiec nowy musze kupic. Ta gąbka do kąpania sie nie sprawdza , zgadzam sie z Tobą

Cytat:
Napisane przez magdowe Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny ja już po wizycie. Wszystko jest ok i będziemy mieli CHŁOPCZYKA
Jestem w szoku bo chociaż wszyscy mi to przepowiadali to mi nadal trudno w to uwierzyć
Naszczęście Ami zareagowała pozytywnie
Ogromne gratulacje

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Ja np bym już drugi raz maty edukacyjnej nie kupowała czy np takie wynalazki jak podgrzewacze do butelek czy wyparzacze. Nie miałam tego i bez problemu sobie radzilam teraz tez nie kupię
To tak jak ja , nie potrzebuje tego wszystkiego to i nie kupuje

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale dziś mam niepokój o Tymka ech.. tak mi twardnieje brzuch,że zaczynam się martwić..rozumiem napinanie się brzucha chwilowe ale nie tak długo.Niby nic takiego nie robiłam..wiadomo odkurzanie..obiad i zabawa z małym. Od godziny 18 jest tak twardy brzuch..spiety Jak leże jest ok ale jak tylko wstane no po prostu go czuję, taki spiety. Jak do jutra nie przejdzie będę musiala udać się do lekarza ale się martwię o TYmka to pewnie za te głupie teksty na temat płci
Jak ubierałam Borię w pidzamkę to trochę nie mógł ustać w miejscu i musialam nad nim panowac i zarz brzuch..aż sie popłakalam i powiedziałam synek stój grzecznie mame brzuszek boli, a on usiadł i mi zrobił aja. Sam położyl się do łóżeczka, teraz leżę i nie będę robić nic bo się boję..
Znam ten ''ból''. Juz kiedys pisalam ze tak jak i w pierwszej ciazy tak i w tej mecza mnie te skurcze przygotowujace macice do porodu . Nienawidze tego bo nagle brzuch robi sie jak skała i trzyma tak czasem i kilkanaście minut . ale pociesze Cię że to nie trwa wiecznie , z tego co pamietam to mi przeszlo jakos przed 30 tygodniem
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 07:58   #4359
moniska139
Zadomowienie

Dzień dobry
Śniadanko zjedzone, kawę dopijam a Tośka skacze.
Na młodego narzekam, że nie chce jeść skórek od chleba a ja robię ostatnio to samo. Ze świeżym chlebem nie ma problemu ale jak jest wczorajszy to dziąsła mi potem krwawią.
Martulka tez mi boczki wyszły i nie maskuja ich nawet spodnie ciążowe z gumą bo sam biust.
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 08:05   #4360
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Coś dziś jemy ?
U mnie rybka ryż i korniszony
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 08:07   #4361
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Dziewczyny ja już po wizycie. Wszystko jest ok i będziemy mieli CHŁOPCZYKA
Jestem w szoku bo chociaż wszyscy mi to przepowiadali to mi nadal trudno w to uwierzyć
Naszczęście Ami zareagowała pozytywnie

Cytat:
Po zakończonym leczeniu ortodontycznym czeka mnie operacja dolnej szczęki ...
Tak jak już dziewczyny tu pisały - do października jeszcze sporo czasu i wszystko się może wydarzyć
Wiem, że ciężko będzie Ci zostawić Małego na te kilka dni, ale popatrz na to z drugiej strony - im On będzie starszy, tym bardziej odczuje brak Twojej obecności i będzie tęsknił... a tak, to uwiniesz się raz dwa i będziesz miała z głowy

Ja się wpadłam tylko przywitać, bo wybywam na cały dzień z domu Jadę dowieść L4 do pracy, a że stamtąd mam rzut beretem do mamy, to nie odmówię sobie nalotu na dom rodzinny mąż i tak do 19 będzie w pracy, więc nie mam się co spieszyć

Miłego, ciepłego dnia Laseczki

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 08:09   #4362
roxana_lu
Zakorzenienie

A u nas dzis albo rosol albo ogórkowa i do tego ziemniaczki młode, bitki wieprzowe w sosie i surówka z młodej kapusty

Dzis dyspensa wiec korzystam haha

Synuś i Córcia
Stary 2015-04-10, 08:17   #4363
martulka0991
Zadomowienie

U mnie dzis ziemniaczki z kotlecikami z filetu z kurczaka i ogoreczek ;-) i swiezo wyciskany pomaranczowy sok
Stary 2015-04-10, 08:24   #4364
jusiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Coś dziś jemy ?
W sumie to nie wiem, Tż dziś cały dzień nie ma więc nawet mi się nie będzie chciało nic robić Ale planuję dzisiaj rogaliki upiec

25.08.2015
jusiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 08:39   #4365
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie dzis ziemniaczki z kotlecikami z filetu z kurczaka i ogoreczek ;-) i swiezo wyciskany pomaranczowy sok

Ja tez zakupiłam cała reklamówkę pomarańczy

Synuś i Córcia
Stary 2015-04-10, 08:53   #4366
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Ja tez zakupiłam cała reklamówkę pomarańczy
Też nakupiłam pomarańczy i grejpfrutów i będę wyciskać dzis soczki
Twojego obiadu komentować lepiej nie będę ...

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość

Tak jak już dziewczyny tu pisały - do października jeszcze sporo czasu i wszystko się może wydarzyć
Wiem, że ciężko będzie Ci zostawić Małego na te kilka dni, ale popatrz na to z drugiej strony - im On będzie starszy, tym bardziej odczuje brak Twojej obecności i będzie tęsknił... a tak, to uwiniesz się raz dwa i będziesz miała z głowy

Ja się wpadłam tylko przywitać, bo wybywam na cały dzień z domu Jadę dowieść L4 do pracy, a że stamtąd mam rzut beretem do mamy, to nie odmówię sobie nalotu na dom rodzinny mąż i tak do 19 będzie w pracy, więc nie mam się co spieszyć

Mnie martwi to, że karmić go nie będę mogła
Myślałam już nad tym żeby mąż przychodził poprostu z Małym do mnie, ale nie wiem czy po narkozie będę mogła karmić
Muszę dopytać...
Jedna lekarka wczoraj zaproponowała, że zapytamy chirurga, który będzie mnie operował czy byłaby możliwość żeby Mały został ze mną...
Ale potem dodała, że nie wie czy to dobry pomysł ze wzgl. na bakterie itd...

Tak jak napisałaś jakoś postaramy się to rozwiązać...innego wyjscia nie mam

kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 09:07   #4367
magdowe
Zadomowienie

Hej Dziewczyny

Siedzę w pracy popijam capucino i wcinam truskawkową czekoladę
Muszę się troche ograniczyć z jedzeniem bo lekarz mi powiedział wczoraj ze trochę zaszalalam. Ponad 3 kg w miesiąc.

Ja dalej nie wierzę w syna Miałam tyle imion dla dziewczynki. Dla chłopca przychodzi mi tylko jedno głowy Tymek To byłby już 3 na watku?

Ambiwalentna29 jak się dzisiaj czujesz?

kasperka napewno wymyślicie jakieś rozwiązanie żebyś jak najmniej odczuła rozłąnkę z synkiem
magdowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 09:09   #4368
MsLullaby
Zakorzenienie

A ja witam się w 25 tc

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 09:14   #4369
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Sugar, nam troche jeszcze za wczesnie ;-) ale pod koniec chyba zadna z nas nie narzekalaby na szybki porod ;-) mi mama mowi zebym duzo spacerowala jak mam czas zeby to wykorzystac, ale czasami to kregoslup, miednica albo sasiedzi dadza tak w kosc ze sie nic nie chce ;-)
nom spacery to dobra rzecz.... ja codzien spaceruje i nawet dobrze mi to robi nie powiem coraz powolniejsza jestem
haha ale masz racje kregoslup daje znaki u mnie tez

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Na młodego narzekam, że nie chce jeść skórek od chleba a ja robię ostatnio to samo. Ze świeżym chlebem nie ma problemu ale jak jest wczorajszy to dziąsła mi potem krwawią.
Martulka tez mi boczki wyszły i nie maskuja ich nawet spodnie ciążowe z gumą bo sam biust.
haha ja ostatnio totalnie anty chlebowa jestem :d wole bułke albo płatki zjeść.. ale świeży chlebek zjem...

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Coś dziś jemy ?
u mnie nie ma nic ..tylko gulasz z kaszą lub ryżem nie mam nic innego niestety koniec tyg lodówka pusta

a przelewu jak nie ma tak niema

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
A ja witam się w 25 tc
kurcze super "
u mnie 20+5 dzis dopiero tzn no juz 21
Stary 2015-04-10, 09:15   #4370
martulka0991
Zadomowienie

Haha to jak i u nas z tymi wyplatami, do srody czekamy bo 10zl zostalo w portfelu :-/ na pieczywo starczy, dobrze ze zawsze cos mozna wykombinowac z tego co jest w zamrazarce i szafkach ;-) a po wyplacie bedzie trzeba uzupelnic zapasy ;-) dobrze ze to tylko kilka dni bo na dluzsza mete to tak ciezko... Ale swieta, remont i pieniazki poszly jak woda
Stary 2015-04-10, 09:40   #4371
Nicole`_
Zakorzenienie

Dzień doberek Zjadłam królewskie śniadanie dziś, trochę nawet chyba za dużo, ale to nic, bo w planach mam ruszyć tyłek z domu to może i lepiej, niech mnie głód nie złapie dopóki nie wrócę. Chcę dziś iść na pedicure i zrobić sobie hybrydę na stopach Myślę, że w ciągu dnia powinni mieć wolne terminy? Zaraz tam będę dzwonić. Stopy mam w fatalnym stanie, nawet trochę wstyd je pokazać... no, ale co mam zrobić? Już sobie przez brzuch nie radzę z pedi Teraz będę chodzić co miesiąc stópki robić i będzie cacy

Widzę, że wszystkie macie plany obiadowe już, ja jeszcze nic nie zdecydowałam

Cytat:
Mnie martwi to, że karmić go nie będę mogła
Myślałam już nad tym żeby mąż przychodził poprostu z Małym do mnie, ale nie wiem czy po narkozie będę mogła karmić
Muszę dopytać...
Jedna lekarka wczoraj zaproponowała, że zapytamy chirurga, który będzie mnie operował czy byłaby możliwość żeby Mały został ze mną...
Ale potem dodała, że nie wie czy to dobry pomysł ze wzgl. na bakterie itd...
Mleko ściągniesz, a do butelek kup takie smoczki co imitują pierś Dacie radę, jestem pewna Maluszka mimo wszystko do szpitala bym nie zabierała... ale to już ustalisz z lekarzem, na pewno będzie dobrze

Cytat:
Siedzę w pracy popijam capucino i wcinam truskawkową czekoladę
Muszę się troche ograniczyć z jedzeniem bo lekarz mi powiedział wczoraj ze trochę zaszalalam. Ponad 3 kg w miesiąc.

Ja dalej nie wierzę w syna Miałam tyle imion dla dziewczynki. Dla chłopca przychodzi mi tylko jedno głowy Tymek To byłby już 3 na watku?
Przecież tyle schudłaś na początku i nic nie przybierałaś, że kompletnie nie ma się czym przejmować. Truskawkowa czeko brzmi pysznie

Tymek śliczne imię

Cytat:
A ja witam się w 25 tc
Wow, 25tydzień

U mnie dziś zaczął się 23
Stary 2015-04-10, 09:41   #4372
Mirabelka_90
Zadomowienie

Dzień dobry.
Ja właśnie szamam śniadanko od 2 do 5 w nocy nie spałam. Niewygodnie mi było no i znów wymiotowałam;/ a myślałam, że już mam to za sobą...
A dziś ze znajomymi jedziemy nad rzekę na ognisko Już się doczekać nie mogę kiełbaski takiej z kijka;d

springtime
a czym malowałaś kołyskę? i na jaki kolor??

martulka0991 no właśnie. chcemy robić wszystko jak przed ciążą i się nie oszczędzamy a powinnyśmy już powoli stopować z niektórymi sprawami. Ja już też jakoś mam problem jak dłużej pochodzę to bolą mnie plecy i brzuch coś jak kolka mnie łapie.

Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 09:42   #4373
Nicole`_
Zakorzenienie

A w ogóle to wczoraj zmieniliśmy z mężem pościel, sięgnęłam po świeżą piżamkę i jak ją ubrałam to wyglądałam jak 7 nieszczęść. Dół mega ciasny, a koszulka nie przykryła całego brzucha Jeeezuuu... muszę kupić coś do spania większego
Stary 2015-04-10, 09:49   #4374
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Dzień doberek Zjadłam królewskie śniadanie dziś, trochę nawet chyba za dużo, ale to nic, bo w planach mam ruszyć tyłek z domu to może i lepiej, niech mnie głód nie złapie dopóki nie wrócę. Chcę dziś iść na pedicure i zrobić sobie hybrydę na stopach Myślę, że w ciągu dnia powinni mieć wolne terminy? Zaraz tam będę dzwonić. Stopy mam w fatalnym stanie, nawet trochę wstyd je pokazać... no, ale co mam zrobić? Już sobie przez brzuch nie radzę z pedi Teraz będę chodzić co miesiąc stópki robić i będzie cacy

Widzę, że wszystkie macie plany obiadowe już, ja jeszcze nic nie zdecydowałam

Mleko ściągniesz, a do butelek kup takie smoczki co imitują pierś Dacie radę, jestem pewna Maluszka mimo wszystko do szpitala bym nie zabierała... ale to już ustalisz z lekarzem, na pewno będzie dobrze

Przecież tyle schudłaś na początku i nic nie przybierałaś, że kompletnie nie ma się czym przejmować. Truskawkowa czeko brzmi pysznie

Tymek śliczne imię

Wow, 25tydzień

U mnie dziś zaczął się 23

Masz rację...Ja też nie chcę takiego maluszka brać ze sobą do szpitala...
Będę najwyżej ściągać mleko, tylko ciekawe czy po narkozie mogę wogóle dziecku podawać moje mleko ...

Ja byłam na pedicure przed świętami i poczułam taaaaaką ulgę, ze szok
Trzymam kciuki żeby dziś udało Ci się dostać wolny termin

Edytowane przez kasperka
Czas edycji: 2015-04-10 o 09:51 Powód: Blad
Stary 2015-04-10, 10:06   #4375
Nicole`_
Zakorzenienie

Ściągniesz tak mleczko żeby po narkozie dostawał to ściągnięte przed Wiem - zakręciłam Ale wiadomo o co chodzi

No właśnie marzą mi się boskie stópki więc dzięki za kciuki W weekend ma być piękna pogoda podobno to może moje melissy odkurzę

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Udało się, idę na 12
Stary 2015-04-10, 10:09   #4376
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja zawsze miałam boczki i to moja największa zmora od lat, a teraz mi się trochę powiększyły, mam brzuch taki bardziej rozlany na boki
i rozstępy to mi już chyba 5 wyszło

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość

Miłego dnia u mamusi

Nam dziś wstawiają nowe drzwi wejściowe i huk, pył itd. A sąsiedzi chodzą i marudzą, że brudno jest
masakra z tą starszyzną, nic nie można zrobić bo zaraz się zlatują

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Ściągniesz tak mleczko żeby po narkozie dostawał to ściągnięte przed Wiem - zakręciłam Ale wiadomo o co chodzi

No właśnie marzą mi się boskie stópki więc dzięki za kciuki W weekend ma być piękna pogoda podobno to może moje melissy odkurzę

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Udało się, idę na 12
Fajnie, że się udało, ja byłam wczoraj na manicure
Stary 2015-04-10, 10:11   #4377
IwonaS
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Ja właśnie szamam śniadanko od 2 do 5 w nocy nie spałam. Niewygodnie mi było no i znów wymiotowałam;/ a myślałam, że już mam to za sobą...
A dziś ze znajomymi jedziemy nad rzekę na ognisko Już się doczekać nie mogę kiełbaski takiej z kijka;d

springtime
a czym malowałaś kołyskę? i na jaki kolor??

martulka0991 no właśnie. chcemy robić wszystko jak przed ciążą i się nie oszczędzamy a powinnyśmy już powoli stopować z niektórymi sprawami. Ja już też jakoś mam problem jak dłużej pochodzę to bolą mnie plecy i brzuch coś jak kolka mnie łapie.

Witam się z rana, ja dzisiaj tez od 2.30 do 4 nie spałam obudził mnie tż chrapaniem pokłóciliśmy się w nocy i poszedł spać obrażony do salonu a co do pepco to od dzisiaj nowa gazetka i nowe ciuszki dla maluszków takie bardziej letnie. Zaraz sie szykuje i jade zobaczyć co tam rzucili
IwonaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 10:15   #4378
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:

Udało się, idę na 12

Super

Jaki kolorek robisz ?
Stary 2015-04-10, 10:18   #4379
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Fajnie, że się udało, ja byłam wczoraj na manicure
Ja manicure wczoraj zrobiłam sobie sama Na ręce nie chcę hybrydy jak mam takie mocne te pazury teraz, nie ma sensu Ale stopy chętnie, nie dam rady tam walczyć z nimi teraz

Szkoda tylko, że dzisiaj dwa paznokcie (kawałek z boku) sobie nożem odkroiłam jak szczypiorek kroiłam

A co do rostępów to mam dwie kropki z lewej strony pępka i dwie z prawej... śmiesznie to wygląda Chociaż wcale mi się nie podoba to oczywiście, no, ale trudno

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Super

Jaki kolorek robisz ?
Dobre pytanie Myślę o różu, ale nie pastelowym, takim intensywniejszym A Ty jaki zrobiłaś?
Stary 2015-04-10, 10:22   #4380
springtime
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

springtime[/B] a czym malowałaś kołyskę? i na jaki kolor??

Tikkurila wood wax coconut. Dlugo zastanawialam sie czym malować a chcialam czyms naturalnym więc wybralam wosk bielacy, ponieważ zależało mi na efekcie bialego drewna z widocznymi slojami.

Cytat:
Masz rację...Ja też nie chcę takiego maluszka brać ze sobą do szpitala...
Będę najwyżej ściągać mleko, tylko ciekawe czy po narkozie mogę wogóle dziecku podawać moje mleko ...

Ja byłam na pedicure przed świętami i poczułam taaaaaką ulgę, ze szok
Trzymam kciuki żeby dziś udało Ci się dostać wolny termin

mleko możesz ściągać na wcześniej i zamrozić. Są nawet takie specjalne pojemniki do tego. Moja koleżanka tak robiła i nie musiała sie martwic jak nagle musiała gdzieś wyjść na dłużej.

Cytat:

Udało się, idę na 12
Wczoraj robilam pedicure i co sie nameczylam zeszlo mi chyba ze dwie godziny bo tak mi brzuch przeszkadzał; )

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości