|
|
#1291 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
![]() 2. ![]() 3. Betty zasiała Madonnowe nasienie, i to z pincet razy czytaj Bar dziewczyno!!! A serio, chyba nie Twoj stajl, ale tylko chyba bo jeszcze mi zapach nie doszedł, ale po nutach wnoszę ![]() 4. Cytat:
Nie no jaja se robię. I get it.A tak po prawdzie to prowokacja była, wiedziałam, że to napiszesz Najpierwsza była kobieta co się odważyła z komplementem, panowie tylko przytakiwali. Pisałam kiedyś o tym, że jak pytali co to, bo chcieliby dla żony etc, to miny bezcenne jak usłyszeli nazwę Ale jednak płeć słaba nie jest taka najgorsza, bo jeden zanotował w smyraku 2. Opiszesz coś więcej? Nie musi być teraz. Cytat:
![]() Poprzednie - grubsze byli lepsze, ale mooooooże te na stopie będą wyglądały nasjowo, jednak jeśli Red potwierdzi moje przypuszczenia, nie kupuj
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-10 o 01:54 |
|||
|
|
|
#1292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Znad kawy dobrze ze znów piątek
|
||
|
|
|
#1293 | |||
|
Panaroja
|
snad kawusi i nareszcie piątku
![]() Cytat:
też bym wolała prawdziwe lustro ino całość dyskwalifikuje fatalny widok z okna Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() serio to współczuję - mam taki horror jak coś stłukę , bo jeszcze rezyko że koth wdepnie w zapomniane/niezauważone/odskoczone daleko szkło ![]() wybieram się jutro na poszukiwanie butów ciekawa jestem czy a)uda mi się wybrać , b) cokolwiek nadającego się do noszenia będzie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1294 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ale ogólnie mogłabym mieć taki przytulny kanciapko-składzik Cytat:
![]() Ubierzcie się z córką podobnie ![]() Cytat:
Ale te... no tak nie bardzo... ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
![]() No, widok słaby. Koło mojej roboty budują jakieś lofty z widokiem na Wisłę, Port Praski - chciaaałabym taki. |
||||
|
|
|
#1295 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A ja mam gaz!
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
Ale miałam koszmar
Poszłąm do fryzjerki na podcięcie końcówek, a ta mi opitoliła włosy do ramion ![]() Chciałam pomarudzić na kremy bb - czy one wszystkie nietrwałe? Mam 3, do tego maziałam się w sklepie paroma innymi i wszystko git: nie wysuszają, pięknie ujednolicają kolor skóry, no prawie ideały... Prawie, bo błyskawicznie się ścierają, wystarczy przez przypadek dotknąć twarzy i już nic nie ma. Trafiam na wyjątkowo nietrwałe (garnier, under 20- ten jest bosko blady, eveline) czy one wszystkie takie?
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
próbki są na e-bay i pewnie all
panda chyba miała misshe ![]() może inne dziewczyny będą coś miały
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie to można stacjonarnie lub w polskim necie obmacać? I czy znajdzie się coś w cenie 15-20zł czy od razu sobie odpuścic?edit: o, znalazłam http://asianstore.pl/6-kremy-bb bossh jakie ceny dziekuję, postoję, nie stać mnie
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za misshe z ebay płaciłam niecałe $7 dokładnie rok temu przesył z korei za darmo wydajność ma dużą, ale chyba krycie za mocne dla Ciebie ja wolę raz na pół roku wyłożyć 35-50zł na podkład, który po pierwsze nie zrobi armagedonu na paszczy, będzie przyzwoicie się sprawował podczas noszenia i po 3 użyciach nie będę musiała szukać kolejnego. w rossie była zima lirene w promo poniżej 20zł, ale nie wiem czy jeszcze jest
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (swoją droga kupiłam bell illumi i ten najjaśniejszy jest ciut ciemniejszy niż najjaśniejszy royal mat, którego używam na opaleniznę, oddałam koleżance )Na yebaju nic nie kupię, bo nie umiem ![]() Mam już zapas podkładów i polskich bb na rok, sama nie wiem, czego szukam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-04-10 o 10:25 |
|
|
|
|
#1303 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Cytat:
w tym sklepie co zalinkowalać marża jest kosmiczna, na all też drogo , nie oplaca się u nas tego kupować Albo zaczaić się na wspolnych koreańskich zakupach wizażowych, też tanio wychodzi. Jakość do ceny jest super , one są strasznie wydajne. No i można lecieć na pakietach probkowych, wychodzą śmiesznie niskie ceny z bb, ktore kosztuje 100 - 200 zł, a tańsze jeszcze taniej ![]() Niestety ja już dawno się pozbyłam wszystkich próbek , tak bym poratowała ![]() Ale Ty raczej nie potrzebujesz takiego porządnego krycia ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
Często coś zamawialam z Korei i u nas, i koreańskie prędzej dochodzilo niż od naszych ;-) To może kup sobie jakiś fajny puder sypki/w kamieniu ![]()
|
|||
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
a to one mocno kryją? Bo ja krycia nie chcę, wystarczy mi tylko lekkie ujednolicenie koloru
![]() puder mam, zawsze na podkład czy bb nakładam. Solo nie lubię, bo sam z siebie to koloru nie ujednolica tak dobrze, jakbym chciała I jeszcze jedno pytanie: łatwo dostępny filtr do twarzy 50+ do 20 zł? Ktoś kiedyś polecał eva sun, ale już go u producenta nie widzę. Mam babydream, ale bieli i tłuści twarz edit: o, jednak znów rzucili eva sun50, idę kupować
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-04-10 o 11:13 |
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1306 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
joł joł joł baru !
Snad Stonsów Ju love ist srtong ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
taki oto https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...wa-wersja.html ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
2 ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]() U nie z listy próbasów wypadł Black ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Ja nie hehehehe---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
|
|
#1307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamówiłam eva sun ![]() też się zastanawiam, ale tu tez nie można stacjonarnie obmacać, a nie znosze kupowania kolorówki na podstawie fot z sieci Do tego szukanie marek (kwc niewiele pomaga) opisów, kolorów, cen, pędzelków... kurde, nie mam na to czasu. I wkrótce neta będę mieć ograniczonego do minimum . No i nakładanie minerałów... lubię lekkie podkłady, które rano szybko rozcieram w palcach, a potem tylko wklepuję w twarz, co zajmuje może z minutę A wcieranie pędzelkiem... tak to ja się tylko przed imprezą z makijażem bawięCytat:
Oho, znalazłam przypadkiem w telefonie na liście połączeń odrzucone połączenie (zablokowałam) mojego eksa, z wtorku. Tak go to zabolało, że dzień później koleżanka mi nakablowała, że pisał wszem i wobec jakoby mnie nie kochał nigdy Co za świr
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-04-10 o 12:36 |
||
|
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napiszesz coś więcej o tym laserze? Zastanawiam się czy i gdzie iść... Można w Wawie pomacac Anabel są na Mokotowskiej . Pracuje tam super dziewczyna Można macać do woli ![]() To jasne że teraz nie ma selekcji naturalnej, podtrzymuje się ciąże które nie utrzymałyby się itd...?A potem choroby ... To taka sytuacja trudna ... Nie no niezły jest
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-04-10 o 12:42 |
|
|
|
|
#1309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja depilację w Estetica Nova w pobliżu Blue City. Efekty świetne, po 3 zabiegu już prawie nic nie widać, zostało pare włosków i cienkie i jaśniutkie (ale ja to bladzioch z czarnymi włosami, więc nawet babka od lasera byłą zdziwiona jakie u mnie są błyskawiczne efekty) Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-04-10 o 13:02 |
||
|
|
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbki w sklepie są za darmo, tylko że , nie wiem jak to z ich rozdawnictwem jest , bo ja brałam próbki przy zakupach .Tam jest bardzo przyjazna atmosfera
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-04-10 o 13:06 |
|
|
|
|
#1311 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no własnie boje sie zeby całe nastoletnie masto nie pomykało w takich ![]() co do butów to macie racje i ta cena... co do loftu to jestem w szoku ze ktos moze go odbierac jako zimny, owie o czesci mieszkalnej generalnie ja sobie wmawiam ze tez mam loft to poawala mi sie psychicznie pogodzic z syfem i niedoróbkami
|
|
#1312 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
No, dla mnie ten z fotek też jest przytulniutki, takie gniazdko do czytania książek i picia (wina) kawy Tylko kurde lofty są kiepskie jeśli ma się didy i walające po kątach zabawki, to psuje klimat.
|
|
|
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
No i nie wytrzymałam i zamówiłam próbki najjaśniejszych odcieni z Annabelle
![]() A teraz szlaban na zakupy, bo stan konta mnie przeraził
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
od dawna mi minerały chodziły po głowie, a skoro znalazłam nieźle dostępne i w znośnej cenie, no to capłam, żeby już miec z głowy myślenie i dumanie, czy będzie mi to pasować, czy nie
Zwłaszcza, że teraz wreszcie nie muszę mieć mocnego krycia, bo już nie mam żadnego szajsu na twarzy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-04-10 o 14:29 |
|
|
|
#1317 | |||||
|
BAN stały
|
Znad
i uszkodzonego palca u giry Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jesteś wyjątkiem, czy to po prostu jak z Kashimą - większość twierdzi, że nie pachnie? Tak serio - nigdy mnie nie ciągnęło ani do Molekuł, ani do Ekscentryków, sam w sumie nie wiem, dlaczego (może przez te głosy, że "nie czuć") ![]() No właśnie nigdy, to jest mój pierwszy raz ![]() Cytat:
Cytat:
--- Ale przywaliłem wczoraj syrą w rower stacjonarny Przekonany byłem, że sobie palucha złamałem, ale raczej złamany nie jest, bo to chyba większy ból by był na drugi dzień? Padło w ogóle na palec, który sobie już kiedyś uszkodzić musiałem (ino nie pamiętam, gdzie), bo się nie zginał w tym środkowym stawie wcale
|
|||||
|
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja sąsiadka uszkodzila sobie noge w sylwestra na domowce. Przewrocil ją 120 kilowy szwagier, i sam padl na jej nogę ( ona waży 55 k) . Mąż chciał ją zawieżć na pogotowie, ale stwierdzila że może ruszać palcami, stanąć , iść, tylko boli, to na pewno nie ma nic złamane i nie pojedzie, bo pewnie dla zasady wsadzą ją w gips. I tak sobie kuśtykala miesiąc , z mniejszym lub większym nasileniem, noga kolorystycznie wrócila do normy( cała byla w krwiakach), opuchlizna zeszła po kilku dniach..., ale kuśtykanie zostalo. No to uległa namowom i poszła na prześwietlenie. I co się okazalo? że trzy środkowe palce złamane i już nawet zdążyły się żle zrosnąć Teraz codziennie popierdziela sierota na jakieś naświetlania rehabilitacyjne ![]() I mowi,że była pewna,że złamanie mocniej boli
|
|
|
|
|
#1319 |
|
BAN stały
|
Może i złamany, nie wiem
Boli przy chodzeniu, ale da się wytrzymać (poza tym paluchów nożnych w gips się nie wkłada) ![]() --- Jaki upał się zrobił! Wczoraj w grubej kurtce było mi w sam raz, dzisiaj w samej bluzie gorąco jak skurczybyk
|
|
|
|
#1320 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

czytaj Bar dziewczyno!!!
A serio, chyba nie Twoj stajl, ale tylko chyba bo jeszcze mi zapach nie doszedł, ale po nutach wnoszę 
Ale jednak płeć słaba nie jest taka najgorsza, bo jeden zanotował w smyraku

Weź mnie nie strasz. Już znalazłam. 

Dzięki Ci, dałaś mi energię na cały dzień
i uszkodzonego palca u giry