|
|
#121 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Dziewczyna w ciąży zmusza mnie do abstynencji.
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze wszystko moze sie zmienic, lacznie z tym, ze dziewczyna nie bedzie chciala z lozka wychodzic Bo ciaza jest na tyle fajnym zaburzeniem, ze sytuacja moze sie zmieniac skrajnie z tygodnia na tydzien
|
|
|
#123 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Ale usłyszał chłop kategoryczne "noł do porodu", połączone ze wcześniej ustalonym noł dla masturbacji i wszystkie włosy wszędzie mu dęba stanęły I tego im życzymy
|
|
|
|
#124 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Teraz jest już miesiąc i są różne jazdy, silne napięcie seksualne, niekontrolowane wzwody, odczucie przepełnionych jąder-normalnie jak za 15-latka. Nie wyobrażam sobie tkwić a taki stanie miesiącami, ale może polucje rozwiążą chociaż częściowo ten problem, jeśli w ogóle wystąpią. Przestała pracować już w ciąży, bo źle się czuła, wymiotowała, i trudno jej było w takim stanie pracować, a że jej praca nie była specjalnie ambitna, i "stała" to nie było sensu załatwiać zwolnień. ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
Zresztą każdy z nas ma coś skrajnego, wymieniła kilka przykładów w swoim poście LusiaPlotkara. ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miales kiedys problemy w pracy, miales zatrucie zoladkowe, miales w rodzinie ciezko chora osobe o ktora sie martwiles, cokolwiek co sprawialo, ze zle sie czules i nie myslales o seksie? Wyobraz sobie, ze ona sie wlasnie czuje podobnie. Nie wiadomo jak dlugo to potrwa, ale jesli wczesniej jej checi na seks byla w normie, to bardzo watpliwe, zeby jej ta chec minela na dluzej jak ten sen zloty. Ale w okresie ciazy moze byc roznie i naprawde znam facetow, ktorzy sobie radzili z brakiem seksu przez pare miesiecy. Zajeli sie czym innym,( jeden zrobil calkiem duzy remont w domu) i jakos ich nie rozerwalo Czego i Tobie zycze. Niestety ani facet ani kobieta nie moga byc pewni, ze przez cale dorosle zycie beda mieli regularny seks (nawet z soba samym), roznie sie zdarza i trzeba nauczyc sie z tym sobie radzic. I jakos sie pogodzic z tym a nie jeczec, naprawde czasowa abstynencja nikogo jeszcze nie zniszczyla. Jesli jednak niechec dziewczyny do seksu bedzie sie utrzymywala pare miesiecy po porodzie, to trzeba bedzie sie udac do specjalisty. Ale takie zaburzenia po porodzie to sa naprawde baardzo rzadkie przypadki.
|
|
|
#126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
To ona wpadła w niezłe gówno. Wpadła z typem którego mało ciąża obchodzi, najważniejsza jest stojąca pała.
Nie ma sensu załatwiać zwolnień na umowie zlecenia, to czy praca jest ambitna czy nie, nie ma nic do rzeczy. Ile wy macie lat?
|
|
|
#128 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Dobrze się śmiać z faceta, ale ja znam kobietę, która w ten sposób karała partnera za ciążę. "Jest ciąża, nie ma seksu. Niech on też ponosi konsekwencje." |
|
|
|
|
|
#129 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Spadek libido też rozumiem. I tak, wiem że są kobiety, które się za ciążę mszczą odcinaniem seksu, ale spadek libido w ciąży nie jest zjawiskiem rzadkim.
|
|
|
|
#130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#131 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No właśnie ja też nie wiem.
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra dobra libido na 0, jakaś irracjonalna panika i inne wykrety z dupy wzięte z jej strony ale potrzebne jej libido by go ręką zaspokoić? No już bez przesady. Nie chce stosunku ok, nie chce oralnie no ok, ale litości, libido chyba nie jest potrzebne aby sprawić odrobinę przyjemności partnerowi nie mając jednocześnie samemu na nią ochoty....
Laska mocno przegina, współczuje Ci autorze, trafił Ci się paskudny i mega egoistyczny egzemplarz.
|
|
|
#133 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#135 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Mniam mniam
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu bez libido musi być mechanicznie i na odwal? Nie można czerpać przyjemności, radości i satysfakcji z dawania ukochanej osobie tej przyjemności? Nieco dziwi mnie to co mówisz.
|
|
|
#137 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Po prostu tak potrafi być - totalny beton w kwestii seksualności i tyle.
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Abstrakcyjna sytuacja dla mnie w takim razie bo bez względu na to jak bardzo w danym czasie na seks ochoty nie mam nie wyobrażam sobie ze mój mężczyzna czy jego części ciala miałyby mnie obrzydzac. Może mnie nie podniecac, nie ciągnąć do zbliżenia ale to co mówisz wykracza poza moja zdolność do wyobrażenia sobie takiej sytuacji. Ale w ciąży nie bylam, nie wiem, nie sadzilam jednak że to stan tłumaczący aż tak skrajne zachowania.
|
|
|
#139 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ciąża to jest ogólnie chyba najbardziej popieprzony po dojrzewaniu okres w życiu kobiety
Potem dochodzi jeszcze menopauza, ale to się dopiero z czasem może porównać co najbardziej dało w kość ![]() Nad humorkami można z grubsza zapanować, aczkolwiek wymaga to od cholery wysiłku, a jak się kobieta jeszcze źle czuje, to ten wysiłek wydaje się nie do ogarnięcia. Zachcianki? Można spróbować oszukać. Ale na to, że albo się na samą myśl o seksie dostaje drgawek, albo się ma ochotę molestować chłopa fąfnaście razy dziennie, kompletnie się wpływu nie ma. A przynajmniej ja nic o opcji wpłynięcia na to nie wiem. Co gorsze, nie przewidzi się jak danej kobiecie ciąża będzie przebiegała, ile co potrwa. Jedna moja koleżanka doprowadziła do tego, że chłop uciekał na samą aluzję o seksie, inna przez pierwszy trymestr miała jedno skojarzenie z penisem - to przez niego prawie nie rusza się od kibelka. Loteria
Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2015-04-10 o 17:25 Powód: literówka |
|
|
|
|
#140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Każda kobieta ciążę przechodzi inaczej. Ba! Każdą kolejną ciążę też może przechodzić inaczej - ja jestem płaczliwa bardzo np. a na co dzień to mało rzeczy mnie rusza Moja znajoma - oaza spokoju - w I ciąży płacząca bo np. nie było już grahamki a taką miała ochotę, a w II ciąży agresywna wręcz U znajomego - małżonka namiętnie chowała brudne naczynia do lodówki i gubiła klucze moją teściową np brzydziły mokre włosy i całą ciążę mąż jej mył głowę bo nie mogła ich dotknąć. Weź tu zrozum ![]() Ciąża to stan odmienny. Edytowane przez Pia Gizela Czas edycji: 2015-04-10 o 17:38 |
|
|
|
|
|
#141 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() BARDZO odmienny
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Autorze, jestes sam sobie winien. Wszedles w ten związek na zasadzie jakos to bedzie, a moze w ogole sie rozpadnie, poki co jest milo i niech tak zostanie. Potem niespodzianka, nieplanowana ciaza, zrobilo sie powaznie i zaczely sie klopoty.
|
|
#143 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Co prawda zdarza się rzadko, bo tylko po wytrysku przez te kilka/kilkanaście minut, a potem już coś tam się pojawia, ale przez ten czas, nawet własne narządy wydają mi się jakieś takie "byle jakie" a co dopiero u partnerki. Wtedy na pewno nie byłbym w stanie zrobić "minetki", ręką już bardziej, ale też to byłoby raczej na odwal, całe szczęście, że ten moment u mnie trwa kilka chwil, i potem czerpie dużą satysfakcję, z obcowaniem z partnerką i jej narządami. Nie dziwię się wiec, że przy zerowym libido powiedziała, abym jej nie pokazywał się bez bielizny, liczę na to, że ten jej stan szybko przeminie. ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
Tylko nie spodziewałem się aż takiej kumulacji, negatywnych zdarzeń. W sumie dobrowolnie zgodziłem się tylko na brak masturbacji, a reszta wyszła sama. |
||
|
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Na szczęście nie planuję, więc ja sądzę takie zachowania pozostaną w worku tych 'abstrakcyjnych'.
Nie da się ukryć. Trudny, odmienny. Rzecz w tym by odróżniać humory, hormony, zachcianki od innych głębiej zakorzenionych problemów czy też totalnego postradania rozumu. Ciąża nie tłumaczy wszystkiego. Cytat:
No ok, a jak nie minie to co? Frustracja seksualna raczej nie kończy się dobrze. No nie wiem kolego, masz dziwną dziewczynę i obchodzisz się z nią w dodatku w dziwny sposób, zamiast siadać i jasno komunikować swoje potrzeby i szukać rozwiązania. Powiedz jej, ze rozumiesz jej stan itd, będziesz w stanie poczekać jeszcze no nie wiem 2 msc(?), jeśli stan ten nie minie chciałbyś aby zaakceptowała, ze na 'własną rękę' zadbasz o swoje potrzeby. Laska ma swoją drogą problem z tyłka... nie wyobrażam sobie chłopu mówić jak małemu dziecku czy wolno mu się dotykać czy nie i tak jak pisała jedna z wizażanek, siadać do śniadania i tłumaczyć się z tego
|
|
|
|
#145 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Dlaczego to taki bezsens? Czy gdyby z powodu poprzednich doświadczeń nie chciała seksu analnego, to też by był to problem, nomen omen, z tyłka?
|
|
|
|
#146 |
|
zuy mod
|
Nie usprawiedliwiajcie jej. Co ma za traumy z masturbacja? Sorry, facet się nie pisal na zycie w calkowitym celibacie, przy normalnym wspolzyciu mozna zrezygnować z masturbacji, ale nie rozumiem czemu ma rezygnowac w takiej sytuacji? Ona powinna isc na terapie, a nie byc klepana po glowce "to normalne, ze jestes taka, każdy ma jakies problemy". Nie chce sie masturbowac to niech sie nie masturbuje, ale jakies bzdury o tym, ze nie będzie miala ochoty na seks z nim to jakas paranoja. Taaa... I moze frytki do tego
![]() PS majac przez dluzszy czas libido zamknięte w szczelnym sloiku ( ) nie widzę problemu w sprawieniu ukochanemu przyjemnosci.
|
|
|
#147 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Właśnie, co to w ogóle za 'traumatyczne przeżycia'? Jest ofiara molestowania czy coś? Bo nie rozumiem takiego zachowania. Ta chore podejście do seksu i ludzkiego ciała miałam chyba w wieku 7 lat i uświadomiono mnie że mamusia i tatuś też uprawiają seks. Wtedy też się brzydziłam, nie chciałam przytulać i w ogóle przyjąć do wiadomości. No ale dorosła kobieta?
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
Chlopie, idz sobie zrób dobrze i przestan jeczec, zapewniam cie ze dziury w niebie nie bedzie jesli Twoja partnerka nie bedzie wiedziala. Masturbacja to nie morderstwo, spowiadac sie jej ze wszystkiego nie musisz. W takiej sytuacji jaka opisujesz, piekne i wzniosle teksty o szczerosci i zaufaniu mozna sobie w buty wsadzic.
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
mam wrażenie, że w tym wątku odbywa się jakieś totalne pomylenie pojęć. Włosy się jeżą.
Po pierwsze, na różne rzeczy można się w związku umawiać - no ale umawiać. Ja tu umówienia się nie widzę, widzę za to narzucenie swojej szajby. Bo stosunek dziewczyny do masturbacji jest delikatnie rzecz mówiąc niezdrowy. Mówicie, że chłopiec zaakceptował warunki. I tu się pojawiają dwa kolejne punkty. Po drugie bowiem, nie na wszystko można się umówić - przynajmniej nie w związku, który ma mieć jakieś pretensje do bycia dobrym związkiem. I ta szajba o masturbacji pod to podpada - to się leczy, a nie akceptuje przez zasiedzenie. Po trzecie natomiast - on niczego nie zaakceptował. Przecież Autor pisze nam, że on w zasadzie nie wiedział, czego chce od tej relacji, aż nagle bach - ciąża. Nie ma co ględzić, że antykoncepcja zawodzi i że trzeba się z tym liczyć - tak, antykoncepcja zawodzi, ale nie oznacza to niczego innego, niż ewentualny obowiązek alimentacyjny. Dlatego, jak dla mnie, to moment, żeby jednak przemyśleć charakter związku. Bo, co stanowi po czwarte, można się właśnie przyjrzeć, jak wybranka reaguje w sytuacji ekstraordynaryjnej. Owszem, są w życiu okoliczności, które uniemożliwiają normalne funkcjonowanie. Na przykład regularne uprawianie seksu. Zatem funkcjonujemy w nich nienormalnie - bo nie aplikują się do nich normalne zasady. Nie ma co grzmieć Autorowi, że dopiero miesiąc seksu nie uprawia i już marudzi. On nie dopomina się o otwarcie związku, nie chce przyzwolenia na zostanie stałym klientem najbliższej agencji towarzyskiej, nie chce zmuszać swojej dziewczyny do seksu wbrew jej woli. On, na litość boską, chce rzeczy najzupełniej zdrowej i normalnej, i której, tak naprawdę, w ogóle nie powinien poddawać jakimkolwiek negocjacjom. Bo to jest jego ciało i jego przekonania. Ok, ta szajba dziewczyny mogła się wydawać nieszkodliwą, kiedy się niezobowiązująco spotykali. Przestała się taką wydawać, kiedy objawiły się w pełnej krasie jej konsekwencje - a przy okazji też aspekty charakteru dziewczyny, jakich dotąd widać nie było. Bo w tym związku jest ona, ona i ona - jest jej brak ochoty na seks, jej strach o dziecko, jej wizja seksu waginalnego jako jedynego właściwego i jej szajba z masturbacją. Gdzie jest on i jego potrzeby? Polucje jako rozwiązanie? Naprawdę?! To się trzyma kupy tylko przy jednym założeniu: że bankomaty nie mają potrzeb. I po piąte, zwyczajowo: tylko dziecka szkoda. Edytowane przez rembertowa Czas edycji: 2015-04-11 o 00:12 |
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Piekło zamarzło, a świnie urządzają defiladę lotniczą, bo po raz pierwszy w 100% zgadzam się z rembertową.
Przeważnie się z Tobą zgadzam droga rembertowo, choć często tylko w jakiejś części
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.

jeszcze wszystko moze sie zmienic, lacznie z tym, ze dziewczyna nie bedzie chciala z lozka wychodzic

"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...

Moja znajoma - oaza spokoju - w I ciąży płacząca bo np. nie było już grahamki a taką miała ochotę, a w II ciąży agresywna wręcz