Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-10, 18:40   #3901
201703241651
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Znam ją z bloga i bardzo mnie tam do siebie zniechęciła, więc nie oglądam jej.
Obejrzałam część kosmetyczną, no i naprawdę nie wiem co dziewczyny widzą w selektywnej pielęgnacji... Sprawdziłam skład pierwszego kremu - gliceryna, silikony, parabeny, Propylene Carbonate, glikole, EDTA... Podziękuję.
Dobre też było "jeśli macie do polecenia jakieś maski pod oczy, A NAJLEPIEJ MAREK SELEKTYWNYCH, to piszcie" - powiedziała to z takim naciskiem, że aż mnie zmroziło. Rozumiem, że można ją ganiać z tuszem Rimmel, a ona będzie spindalać jak wąpierz przed czosnkiem?
A CMB oczywiście zachwycona w komentarzach:

callmeblondieee 3 dni temu
Nawet nie wiesz jak się cieszę, że są na YT takie osoby jak Ty, które stawiają na kosmetyki marek selektywnych i niszowych, od których można dowiedzieć się tylu ciekawostek. A jeśli o perfumy chodzi to dla mnie jesteś prawdziwym guru! Serdecznie pozdrawiam;*
Olfaktoria 2 dni temu
+callmeblondieee Zauważyłam, że polskie vlogerki relatywnie rzadko opowiadają o kosmetykach marek selektywnych. Ja używam niemal wyłącznie takich, więc mogę zapełnić tę lukę ;-) Dziękuję za miłe słowa. Pozdrawiam również

Ekspertki od pielęgnacji...

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość

ja mam taki problem że odkąd ściągnęłam rzęsy (1:1) to już żaden tusz mnie nie zachwyca i już raczej nie zachwyci, chyba wracam do przedłużania
Też kiedyś sobie nie wyobrażałam życia bez przedłużania, ale odżywka załatwiła sprawę - polecam.
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 18:45   #3902
201607131110
Konto usunięte

Co do Czarszki - ja lubię jej urodę, głos, jest sympatyczna i ma coś do przekazania w kwestii kosmetyków naturalnych, a przynajmniej nie znam innej dziewczyny, która testowałaby takie i nagrywała filmy. Niestety jej makijaże często są niechlujne, na włosy nie mogę patrzeć... teraz już wiem, dlaczego Nie chcę wiedzieć, jakie są w dotyku...

Kupiłam pierwszy w życiu podkład posmarowałam i gapię się w lusterko bez przerwy Czy zrobiłam dobrze, czy to ten kolor, czy to ta FORMUŁA jutro idę na wesele, nie ma to jak testować pierwszy w życiu podkład na imprezie na sto osób
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 18:53   #3903
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Cytat:
Napisane przez dispersi Pokaż wiadomość
Moje włosy są bardzo podatne.
Takie masz: http://www.tchibo.pl/profesjonalne-t...400063155.html ? Sklep Tchibo mam dostępny stacjonarnie, więc lepsza opcja dla mnie

Nie, takie: http://www.tchibo.pl/termoloki-10-sz...W8YgAAAA%3D%3D Kupowałam je chyba 3 lata temu w sklepie stacjonarnym, były tylko takie Trochę się bałam, bo jest ich tylko 10, a mam gęste włosy, ale dają radę. Wzięłam na próbę, bo dość tanie, a śmigają jak złoto do tej pory, dają fajny efekt. Chciałam zainwestować w coś lepszego, więcej sztuk, ale siostra mnie namówiła i szczerze polecam. Choć te z Twojego linka wyglądają na bardziej wypaśne
Stary 2015-04-10, 18:54   #3904
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Obejrzałam część kosmetyczną, no i naprawdę nie wiem co dziewczyny widzą w selektywnej pielęgnacji... Sprawdziłam skład pierwszego kremu - gliceryna, silikony, parabeny, Propylene Carbonate, glikole, EDTA... Podziękuję.
Dobre też było "jeśli macie do polecenia jakieś maski pod oczy, A NAJLEPIEJ MAREK SELEKTYWNYCH, to piszcie" - powiedziała to z takim naciskiem, że aż mnie zmroziło. Rozumiem, że można ją ganiać z tuszem Rimmel, a ona będzie spindalać jak wąpierz przed czosnkiem?

Pewnie jak przechodzi koło półek z Isaną, czuje na karku powiew grozy.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 18:57   #3905
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość

... i puszcza cichego pawia do Korsa.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 18:59   #3906
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
... i puszcza cichego pawia do Korsa.
Selektywnego pawia. Tylko z najdroższych gastro-składników.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 19:01   #3907
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość

Europrofit = apopleksja.

201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 19:16   #3908
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Co do Czarszki - ja lubię jej urodę, głos, jest sympatyczna i ma coś do przekazania w kwestii kosmetyków naturalnych, a przynajmniej nie znam innej dziewczyny, która testowałaby takie i nagrywała filmy. Niestety jej makijaże często są niechlujne, na włosy nie mogę patrzeć... teraz już wiem, dlaczego Nie chcę wiedzieć, jakie są w dotyku...

Kupiłam pierwszy w życiu podkład posmarowałam i gapię się w lusterko bez przerwy Czy zrobiłam dobrze, czy to ten kolor, czy to ta FORMUŁA jutro idę na wesele, nie ma to jak testować pierwszy w życiu podkład na imprezie na sto osób
Jako fanka głosu znasz jej kanał z bajkami oczywiście?
https://www.youtube.com/user/czarszkabajkowyswiat

Jej makijaże też mi się nie za bardzo podobają. Cóż, jak już pisałam, nie umiem uargumentować mojej sympatii do niej. :P

Ktory to wybraniec okazał się Twym pierwszym?
Ja w ty tygodniu odkryłam podkłady mineralne. Niestety mam zły kolor próbki (duuuużo za jasny, zobaczyłam dopiero w dziennym świetle), muszę zamówić jeszcze jeden. Aż mi się głupio zrobiło, jak mogłam cały czas myśleć, że podkład mineralny to będzie taki sobie puderek. Wygląda super przy mocnym kryciu.
Czy ktoś miły może mnie tak na szybko jeszcze oświecić... Nie jest tak, że w ANNABELLE MINERALS grupa BEIGE jest różowa, NATURAL neutralna, a GOLDEN żółta, prawda?
http://www.annabelleminerals.pl/skle...ult/probki.jpg
Byłoby dziwne, że kosmetyk z różowymi tonami nazywa się BEŻOWY. No i na zdjęciu one są jakieś takie przemieszane.
Stary 2015-04-10, 19:20   #3909
shena
Rozeznanie

Cześć, polecałyście kiedyś kanały jogi dla początkujących, mogłybyście wkleić linki jeszcze raz plisss, to jest juz kilkadziesiąt stron temu i już tego pewnie nie znajde

jajajamajka doczytałam teraz, ja używam annabelle i jest tak jak piszesz, beige to różowe, natural naturalne, a golden to takie żółto-oliwkowe, ziemiste, nie typowe zółtki, nie każdy w tym dobrze wygląda. A jeśli chodzi o krycie to annabelki super kryją, jedne z lepszych w tej katgorii.

Edytowane przez shena
Czas edycji: 2015-04-10 o 19:25
shena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 19:22   #3910
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez arrachne Pokaż wiadomość
Ksienc Karoliny mnie rozwalił z tym apelem, żeby przysyłać koperty zwrotne ze znaczkami, bo jak się zbierze 10 próśb o autografy, to już nie taka mała kwota. Na znaczki dla fanów. Cienszkie życie celebrytów jutuba ;-; No i nie wierzę, nie chcę wierzyć, że poza kilkoma gimbami, oni mają fanów, którzy marzą o ich autografie, komuś trochę ego przerosło rzeczywistość xD
Ja tam wierzę, mają ogromną widownię młodych ludzi.

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
A mnie się podoba Sama noszę okulary na pół twarzy
Mnie też się podoba, i kształt, i wielkość.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 19:23   #3911
Parasito
Raczkowanie

Cytat:

Nawet nie wiesz jak się cieszę, że są na YT takie osoby jak Ty, które stawiają na kosmetyki marek selektywnych i niszowych, od których można dowiedzieć się tylu ciekawostek. A jeśli o perfumy chodzi to dla mnie jesteś prawdziwym guru! Serdecznie pozdrawiam;*
Olfaktoria 2 dni temu
+callmeblondieee Zauważyłam, że polskie vlogerki relatywnie rzadko opowiadają o kosmetykach marek selektywnych. Ja używam niemal wyłącznie takich, więc mogę zapełnić tę lukę ;-) Dziękuję za miłe słowa. Pozdrawiam również

Właśnie widziałam, że Baśka się prawie posikała
Tyle lukru...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-10, 19:25   #3912
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Cóż...chyba chodzi o cenę, jak coś dużo kosztuje to masz w podświadomości że na pewno super działa. Jak krem za 300zł może być kiepski? Poza tym wiele osób nie patrzy nadal na składy w ogóle. Szczerze to od kiedy prowadzę bloga nie tknęłam wielu bardzo popularnych marek, które kiedyś lubiłam, bo wiem że nic tam dobrego nie ma. Jednak pod wpływem reklam wszyscy kupują te najbardziej znane marki i wierzą że to super kosmetyki.

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 19:25   #3913
whip
psy-chopatka

Cytat:

Też kiedyś sobie nie wyobrażałam życia bez przedłużania, ale odżywka załatwiła sprawę - polecam.
Próbowałam Long4lashes i niestety mnie uczuliła. Czytałam na blogu Melevis że to jest odżywka z miarę bezpiecznym składem więc skoro ona mnie uczula to raczej nie będę już eksperymentować z innymi - droższymi. Szkoda bo to super opcja .
Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
2. Aaaano, naprawdę nie jest źle Moja gorsza, płaska i szeroka
Munka, pompuj poślady , wyczuwam potencjał.
Stary 2015-04-10, 19:31   #3914
Ace_
Raczkowanie

Cytat:

Olfaktoria 2 dni temu

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Cóż...chyba chodzi o cenę, jak coś dużo kosztuje to masz w podświadomości że na pewno super działa. Jak krem za 300zł może być kiepski? Poza tym wiele osób nie patrzy nadal na składy w ogóle. Szczerze to od kiedy prowadzę bloga nie tknęłam wielu bardzo popularnych marek, które kiedyś lubiłam, bo wiem że nic tam dobrego nie ma. Jednak pod wpływem reklam wszyscy kupują te najbardziej znane marki i wierzą że to super kosmetyki.
Zgadzam się.
Bo ona jest 'snobką' i nie kupuje tanich rzeczy jak sama stwierdziła.
Ace_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 19:32   #3915
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja w ty tygodniu odkryłam podkłady mineralne. Niestety mam zły kolor próbki (duuuużo za jasny, zobaczyłam dopiero w dziennym świetle), muszę zamówić jeszcze jeden. Aż mi się głupio zrobiło, jak mogłam cały czas myśleć, że podkład mineralny to będzie taki sobie puderek. Wygląda super przy mocnym kryciu.
Czy ktoś miły może mnie tak na szybko jeszcze oświecić... Nie jest tak, że w ANNABELLE MINERALS grupa BEIGE jest różowa, NATURAL neutralna, a GOLDEN żółta, prawda?
Byłoby dziwne, że kosmetyk z różowymi tonami nazywa się BEŻOWY. No i na zdjęciu one są jakieś takie przemieszane.
Dla mnie ich podkłady beige są beżowe.. /KLIK/ Oni chyba nie mają typowo różowych odcieni, ja uważam się za bardziej różową i sama dla siebie wybrałam odcień Natural Fairest lub Natural Fair (zależnie od pory roku). Próbowałam używać Beige light i u mnie ewidentnie widać że jest za żółty/pomarańczowy (niedawno mnie oświeciło że to nie to) Nie wiem jaką masz skórę ale najbardziej z ich podkładów polecana jest seria matująca.

Stary 2015-04-10, 19:34   #3916
Renatka89
Zakorzenienie

[COLOR= Silver]
jajamajka, z kolorami nie pamietam, bo ja uzywam golden i chcialabym cos bardziej zoltego jeszcze. Aaale, jak nakladasz? tzn.czym? bo ja uzywam jakis czas, zimą spoko, ale teraz w pełnym słoncu wyglądam tak bardzo brzydko sucho :-P staro jakos mega. Uzywalas na mokro?

[COLOR/=Silver]
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2015-04-10, 19:38   #3917
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez shena Pokaż wiadomość

jajajamajka doczytałam teraz, ja używam annabelle i jest tak jak piszesz, beige to różowe, natural naturalne, a golden to takie żółto-oliwkowe, ziemiste, nie typowe zółtki, nie każdy w tym dobrze wygląda. A jeśli chodzi o krycie to annabelki super kryją, jedne z lepszych w tej katgorii.
To ja teraz zgłupiałam. Faktycznie na miniaturze beige wyglądają różowo, ale też np. natural medium wygląda bardzo różowo. Beige light z miniatury też wygląda bardzo różowo a na mojej twarzy to ewidentna żółć

Stary 2015-04-10, 19:43   #3918
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
jajamajka, z kolorami nie pamietam, bo ja uzywam golden i chcialabym cos bardziej zoltego jeszcze. Aaale, jak nakladasz? tzn.czym? bo ja uzywam jakis czas, zimą spoko, ale teraz w pełnym słoncu wyglądam tak bardzo brzydko sucho :-P staro jakos mega. Uzywalas na mokro?

Flat topem na sucho. Na razie nałożyłam tylko dwa razy, w domu, bo - jak pisałam- niestety mam zły kolor (natural fairest, za jasny).

shena, Takajakaya, dziękuję!
Stary 2015-04-10, 19:45   #3919
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Jako fanka głosu znasz jej kanał z bajkami oczywiście?
https://www.youtube.com/user/czarszkabajkowyswiat

Jej makijaże też mi się nie za bardzo podobają. Cóż, jak już pisałam, nie umiem uargumentować mojej sympatii do niej. :P

Ktory to wybraniec okazał się Twym pierwszym?
Wybór padł na Bourjois Flower Perfection 52 Vanilla... nie wiem, czy nie za jasny, ale jeszcze nie jestem opalona, to się najwyżej przyciemnię pudrem :P HM jak i większość drogeryjnych podkładów wydawały mi się takie rzadkie bardzo... a ja mam rozszerzone pory na polikach i różową skórę na nich, wydaje mi się, że ten lepiej to zakryje... boję się tylko, czy mnie nie wysuszy albo nie zaczną mi wyskakiwać po nim jakieś pryszcze. No ale... pierwsze koty za płoty a jaką konsystencję mają te mineralne w zetknięciu ze skórą? Właśnie też mnie kuszą, ale się boję, że to za suche...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-10, 19:47   #3920
Takajakaya
Wtajemniczenie

https://www.youtube.com/watch?v=QZfEAkXPOt0 o coś chodzi w tym filmie? #biuru Te filmy to beznadzieja Jak już zaczynają nagrywać filmy o tym że ktoś nagrał filmy to jest źle.. wiem, że niby o to tam chodzi, ale żaden urywek nie skusił mnie na kliknięcie w filmik którego dotyczy..

Chłopak Banshee też jest vlogerem?

Edytowane przez Takajakaya
Czas edycji: 2015-04-10 o 19:51
Stary 2015-04-10, 19:53   #3921
her_green_eyes
Rozeznanie

Cytat:
Kiedyś widziałam, że tłumaczyła, że nie próbowała innej pielęgnacji, bo zaczęła pracować w Douglasie i miała styczność z markami selektywnymi, zaczęła ich używać, nie chce szukać tańszych. Chyba w tekście o kremach pod oczy, albo coś takiego.
her_green_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 20:00   #3922
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez her_green_eyes Pokaż wiadomość
Kiedyś widziałam, że tłumaczyła, że nie próbowała innej pielęgnacji, bo zaczęła pracować w Douglasie i miała styczność z markami selektywnymi, zaczęła ich używać, nie chce szukać tańszych. Chyba w tekście o kremach pod oczy, albo coś takiego.
Ona w ogóle ostatnio w którymś filmiku (kosmetyki warte swojej ceny?) powiedziała wprost, że nie patrzy na skład, bo interesuje ją firma, opakowanie, zapach, sam fakt luksusu...i działanie

I tu ją trochę rozumiem, bo ja też nie patrzę na skład. Znaczy patrzę, żeby nie był zbyt naturalny, bo im teoretycznie lepszy skład, tym większe prawdopodobieństwo, że mnie uczuli
Stary 2015-04-10, 20:02   #3923
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

4. Szusz w wersji skwara naprawdę nieźle wyglądała Mało komu chyba to pasuje - ale jej jak najbardziej.

Też tak uważam. Może coś z makijażem jest nie tak,ale ogólnie całość daje ładną Szusz.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 20:06   #3924
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Wybór padł na Bourjois Flower Perfection 52 Vanilla... nie wiem, czy nie za jasny, ale jeszcze nie jestem opalona, to się najwyżej przyciemnię pudrem :P HM jak i większość drogeryjnych podkładów wydawały mi się takie rzadkie bardzo... a ja mam rozszerzone pory na polikach i różową skórę na nich, wydaje mi się, że ten lepiej to zakryje... boję się tylko, czy mnie nie wysuszy albo nie zaczną mi wyskakiwać po nim jakieś pryszcze. No ale... pierwsze koty za płoty a jaką konsystencję mają te mineralne w zetknięciu ze skórą? Właśnie też mnie kuszą, ale się boję, że to za suche...
Ty uważaj z tym podkładem, ja mam z Bourjois bardzo złe doświadczenia jeśli chodzi o kolor - puder ciemniał, teraz mi ich osławiony krem CC ciemnieje co najmniej o ton Jak się zobaczyłam w lustrze pół godziny po aplikacji, to musiałam zmywać i nakładać makijaż od nowa, oczywiście co innego.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 20:09   #3925
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Ty uważaj z tym podkładem, ja mam z Bourjois bardzo złe doświadczenia jeśli chodzi o kolor - puder ciemniał, teraz mi ich osławiony krem CC ciemnieje co najmniej o ton Jak się zobaczyłam w lustrze pół godziny po aplikacji, to musiałam zmywać i nakładać makijaż od nowa, oczywiście co innego.
Dziękuję za ostrzeżenie, no ładnie by było, jak bym się wysmarowała i tak poszła zadowolona, a po mszy z kościoła wyszła w pomarańczowej masce XD rano przetestuję, zanim zrobię makijaż

Miałam okazję dziś zmacać Mary Lou - nie, no nie, rozczarowanie, dla mnie jest złotawa, a nie szampańska, zdecydowanie zostaję przy cieniu z Pupy
Stary 2015-04-10, 20:11   #3926
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=QZfEAkXPOt0 o coś chodzi w tym filmie? #biuru Te filmy to beznadzieja Jak już zaczynają nagrywać filmy o tym że ktoś nagrał filmy to jest źle.. wiem, że niby o to tam chodzi, ale żaden urywek nie skusił mnie na kliknięcie w filmik którego dotyczy..

Chłopak Banshee też jest vlogerem?
Ogólnie mediakraft to jak dla mnie jedna wielka pomyłka. Porównując z lifetube wypadaja dość blado. Twórców mają w większosci nieciekawych, celujących w nastoletnich odbiorców, współprace są wymuszone i natarczywe. Kanałów, które są perełkami też brak.

Oni chyba nawet poznali się przez yt, bo mieszkają w innych miastach, a jak zaczęli pokazywać się razem to Igor miał już jakieś tam filmiki

Edytowane przez 201607111008
Czas edycji: 2015-04-10 o 20:14
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 20:20   #3927
Takajakaya
Wtajemniczenie

Ja się w końcu rzuciłam na róż z Bourjois i mam nadzieję, że będę zadowolona. Jeszcze swatchy nawet nie robiłam..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-10, 20:27   #3928
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
a jaką konsystencję mają te mineralne w zetknięciu ze skórą? Właśnie też mnie kuszą, ale się boję, że to za suche...

Nabierasz proszek, a przy nakładaniu robi się taki jakby gęsty krem. Tak to czuję. Chyba faktycznie może wysuszać, mi chyba trochę podkreśla zmarszczki, nie miałam okazji go przetestować dłużej. Może w niedzielę będę w domu cały dzień, to obczaję. Na pewno byłam zdziwiona i w końcu wiem, co to znaczy, że podkład się stapia ze skórą. Bo ten tak serio, serio się stapia.
Stary 2015-04-10, 20:35   #3929
her_green_eyes
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Ona w ogóle ostatnio w którymś filmiku (kosmetyki warte swojej ceny?) powiedziała wprost, że nie patrzy na skład, bo interesuje ją firma, opakowanie, zapach, sam fakt luksusu...i działanie

I tu ją trochę rozumiem, bo ja też nie patrzę na skład. Znaczy patrzę, żeby nie był zbyt naturalny, bo im teoretycznie lepszy skład, tym większe prawdopodobieństwo, że mnie uczuli
Ja używam wszystkiego, zarówno niższej półki, jak i marek selektywnych. Też zdarzyło mi się pracować w D., ale nie mam parcia na markę, Ziaja też na mnie dobrze działa. Ale z tym, że niewiele osób używa marek selektywnych na YT ma rację, może kogos zainteresować. Ja jakoś nie mogę jej oglądać, nie przekonała mnie, ale kota (koty?) ma cudnego . Muszę chyba założyć instagram, właśnie tam kiedyś widziałam tego kotka, a ogólnie ile wiedzy o jutuberkach stamtąd można czerpać; D
her_green_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 20:46   #3930
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
yyy albo ja jestem niewidoma albo nie wiem co, ale nie widzę żadnych filmików na kanale Madzika
O nieeee faktycznie
Madzik whyyyyyyyy?
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości