|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 4 :)
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Niestety wczoraj zepsul mi sie komputer Podczytuje was na tablecie, ale wizaz dziala na urzadzeniach mobilnych dramatycznie, bardzo dlugo zajmuje dodanie posta Takze bedzie mnie ciutke mniej dopoki kompa nie odzyskam... Ide zjesc sniadanko, wieczorem zrobilismy z mezem paste z makreli wedzonej, pycha! Milego weekendu i tez licze na mnostwo sloneczka ![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Sukieneczka
|
#4473 |
|
Rozeznanie
|
Hej trochę mnie tutaj nie było ale naprawde nie miałam czasu
![]() Dziś wkoncu nastąpił ten szczęśliwy dzień jestem nieco zestresowana ale musze jakos dać rade chociaż rozkurczową tabletkę zastosuje przed kościołem co by za mocno dzidzi nie stresować obudziłam się nie na budzik ale i tak pewnie prawie doba bez spania przede mna i tylko to mnie przeraża że nie dam rady że będzie mi słabo albo coś ![]() Jak juz przeżyję kościół to polowa stresu ze mnie zejdzie obym z nerwów nie miala rozwolnienia Także prosila bym was dzisiaj o trzymanie kciuków Z góry dziekuje
|
|
|
|
#4474 |
|
Wtajemniczenie
|
Asienka jak wstalam od razu sobie o Tobie pomyślałam jaka piękna pogoda na ślub
Baw się ładnie no i trzymam kciuki żeby wszystko wyszlo jak chcecie:0 p.s czekam na fotki no i wracasz do nas już jako żonka
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
asienka_182 ja też trzymam mocno kciuki za Was
Niech wszystko wyjdzie jak sobie zamarzyliście Pogodę macie piękną ![]() I wszystkiego najlepszego dla Was Głowa mnie boli któryś dzień z rzędu |
|
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część 4 :)
Asienka ależ ja Ci (pozytywnie) zazdroszczę tego dnia !!
ahhh... Tyle wspomnień i cudownych momentów kciuki zaciśnięte, czekamy na relacje ! Ja miałam okropna noc, cały czas tak nieprzyjemne sny, ze sie budziłam zlana potem... Do tego sąsiedzi do 2:30 imprezowali, zyc nie umierać do tego obudziłam sie z bólem głowy, mięśni, katarem i dziwnym dyskomfortem w gardle... Junior do północy podobno wczoraj szalał z TŻ (ja juz spałam) wiec jeszcze spi, czekam az sie obudzi i bede śniadanko robic bo głodna jestem jak wilk ! Ale nie chce go obudzic co by sie wyspał i marudny nie był. Planów jeszcze na dzien dzisiejszy brak, wyjdzie w praniu
|
#4477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i wszystkiego najlepszego dla was buziaki Cytat:
|
|
#4478 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dziś muszę uderzyć do rossmanna po korektor pod oczy bo tragedia takie sińce mam:-/ a na 18 dziś uderzam na urodziny- babski wieczór do kumpeli
jeden mnie ominął ale nie szlo przełożyć.
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej nie "uderzaj" tak bo jestes w dwupaku z brzuszkiem !
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Asia mocne kciuki i wszystkiego dobrego dla was!
Moje łóżko w sypialni jest chyba przeklęte, codziennie śnią mi się tam koszmary. Wczoraj np ze przybijalam Jezusa do krzyża porównując to z jakimś obrazem z jego ukrzyżowania dziś spałam całą noc w salonie, a tż w sypialni potem z małym bo przyszedł i jak rano szedł do pracy to poszłam do Bartka spać i znowu głupie sny, tym razem się szarpalam i kłóciłam z teściową a potem ze brat do mnie dzwonił z jakiś obchodów z okazji rocznicy tej katastrofy w Smoleńsku i mówi że jacyś ludzie strzelają do żołnierzy i w tle słychać strzały. Boziuuu
|
#4481 |
|
Wtajemniczenie
|
No dobra
w sumie z tymi sińcami pod oczami i tak wyglądam jak "uderzona"
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przybij piątkę z tymi snami. U mnie dzisiaj smierć poganiała smierć...
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
To samo pomyślałam co to za uderza nie haha
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To sie lepiej nie doprawiaj jeszcze bardziej
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
Asienka -kciuki
bawcie się dobrze !
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Co dzis jemy na sniadanko??
|
#4487 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie też dzisiaj koszmary .. śniło mi się że mi szatan syna opetał a najgorsze że sen był realistyczny bo wszystko działo sie noca w naszym pokoju , jak sie obudziłam to nie wiedziałam czy to dalej sen czy już jawa .. masakra Może jakaś pełnia była albo coś skoro nie tylko mnie dzisiaj męczyły głupie sny ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Ja śniadanko to o 6 jadłam Teraz sie szykuje na obiad , dziś ogórkowa bo jak zwykle do południa jestem nieżywa i na nic wiecej siły nie mam .. Co chwile mi slabo , ogórki tarłam w pozycji półleżącej ehh ..
|
|
#4488 |
|
Wtajemniczenie
|
roxana no własnie czas na śniadanie
ja mam ochotę na dwie kromeczki chleba słonecznikowego z sałatą, pomidorem i ogórkiem zielonym, i szczypiorkiem Tak to jest to i wlasnie idę sobie zrobić
|
#4489 |
|
Zadomowienie
|
zień dobry Dziewczyny
Ja wczoraj późno z ogniska wróciłam. Ale było fajnie. chociaż Zjadłam kiełbaskę i brzuch mnie coś wzdęło bardzo. asienka_182 nie stresuj się i baw się dobrze * Trzymam kciuki i życzę szczęścia![]() MsLullaby ja też mam codziennie jakieś straszne sny. Najczęściej śni mi się, że ktoś się włamuje do nas... I często budzę się przerażona i każe TŻ-towi mieszkanie sprawdzić, albo płacze i krzyczę przez sen.... |
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ogarnęłam łazienke, reszte wczoraj zrobiłam i nie mam co robic
A po południu na urodziny idziemy
|
#4491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz tylko 2 pranie się pierze poukładaj niech nacieszą oko nie masz tak,że ciągle wyciagasz ciuszki i sobie je ogladasz? no ja tak mam niestety- moj M mówi,że mam z głową
|
|
#4492 |
|
Rozeznanie
|
U mnie obiad zrobiony mieszkanie wysprzątane dziecko śpi .. ufff
Na TŻeta czeka tylko odkurzanie bo tego już nie udźwignę, ja zmyję potem podłogi i reszta weekendu pełen relax ..
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
Wysprzatanego mieszkanka to szczerze zazdroszcze
Ja dzis leniuchuje, TZta nie ma dzis do 16, jak wroci to niech sobie odpoczywa. Jutro rano wstaniemy i ogarniemy mieszkanko.Teraz pije herbatke, zagryzam krowkami i ogladam Przyjaciol na Comedy Central. Ale za chwilke sie troche ogarne i polece do fryzjera, moze dzisiaj sie uda dostac?
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
Ja mam tyle do zrobienia, ze nawet mysleć mi się nie chce. Jak tak patrzę na sąsiadów i jak sprzątają na działkach, sadzą kwiatki, koszą trawy, to mam takie ciśnienie, że szok. Nie jestem w stanie nic zrobić przed domem, a taki syf się zrobił, że dziękuję bardzo. Tak mnie to denerwuje, że z domu nie chce mi się nawet wyjść. Okna znowu mam brudne, a umyć nie dam rady, bo zaraz robi mi się słabo, no żesz
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
Asia udanego ślubu i wesela
Wczoraj poszlam do dentysty, i oszalałam... Dałam mu zaświadczenie od lekarki że ma mnie znieczulać zawsze kiedy trzeba... Wkurzył się chyba choć poznać po sobie nie dał... Ale stwierdził że w takim razie zrobimy zęba którego trzeba było rozcinać i jeszcze jednego- tego samego co leczę już ze dwa miesiące... I kur.... czaczku weszłam po wizycie do domu, cała jeszcze odrętwiała a jak znieczulenie zeszło usnęłam z bólu... Obudziłam się wieczorem nadal z bólem, zjadłam miksowanego banana bo nic innego nie dałam rady... Od dziś rano nadal ból, na śniadanie płatki z mlekiem, teraz znów miksowany banan... Do tego boli mnie głowa , opuchnięta chodzę... bleeee TZ kazał leżeć cały dzien i nic nie robić, że on się wszystkim zajmie, ale pojechał na chwilę na giełdę jakiegoś autka poszukać to siadłam przy lapku... I już mnie kręgosłup boli a jestem chwilkę na siedząco... Brzuch też mi się ciągle napina, ciśnie, gniecie, kłuje, znowu mam brać Luteinę... Chodząca kaleka wyglądająca jak sloń ze mnie... Idę nie truję Wam... musiałam się wygadać...
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja juz mam obiad gotowy, dziś ziemniaczki, marchewka na gęsto i piersi z kurczaka w panierce czyli prosty smaczny obiadek pogoda się troszkę popsuła oby nie na długo bo Bartusiowi wracają siły, nad morze byśmy się w końcu wybrali rosi:
|
|
#4497 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mniam zrób mi też taka ..😊 Cytat:
Cytat:
A my dziś ze szwagierka i jej dzieciskamo do zoo idziemy pogoda piekna..... także będę wieczorem dopiero ..😀
|
|
#4498 |
|
Zadomowienie
|
Ja na chwile powracam ;-) zobaczyc o czym rozprawiacie ;-) na obiadek wcinam zupke z mloda kapustka i smietana, a na pozniej lazanki
od rana sprzatam, juz okna umylam, podlogi raz starlam, drzwi futryny tez juz za mna, jeszcze do ogarniecia ustawienie mebli w pokoju ale z tym poczekam na mezusia ;-) jak wrocil na przerwe to sie poplakalam ze nie daje juz rady... A on ze to nic dziwnego ze za duzo na siebie biore i w koncu w ciazy jestem mam prawo nie dawac rady, ale ja tak nigdy nie mialam, u mnie zawsze wszystko sie dalo :-P ale mala dzis spokojna wiec ulatwia prace porzadkowe ;-)---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Asienko Wszystkiego naj dla Was, by Wam sie wiodlo jak najlepiej :-* nie stresuj sie to najpiekniejsze chwile w zyciu, ja tylko moge te chwike powspominac, ale bylo cudownie
|
|
|
|
#4499 |
|
Rozeznanie
|
Fiona Majka narzekanie w ciąży ludzka rzecz . Ja też ciągle wkurzona chodzę bo ledwo połowa ciąży a ja juz niedomagam . Jeśli nie jestem sama w stanie odkurzyc mieszkania to już jest źle a co dopiero potem , drugi trymestr to dla mnie masakara jakaś . Do tego dojda upały których znieść nie mogę i bez brzucha , chyba zamkne się z wentylatorem w czterech ścianach do samego porodu . No i założyć nie mam co na siebie , we wszystkim wyglądam źle , grubo i mało apetycznie . Też mi źle z tym wszystkim
|
#4500 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie mów mi więcej ! Powiesiłam jeszcze dwie firany i wspomagałam się drabinką i sierotka rozwaliłam sobie nogę schodząc z tej drabinki
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

Podczytuje was na tablecie, ale wizaz dziala na urzadzeniach mobilnych dramatycznie, bardzo dlugo zajmuje dodanie posta
Baw się ładnie no i trzymam kciuki żeby wszystko wyszlo jak chcecie:0 p.s czekam na fotki
Niech wszystko wyjdzie jak sobie zamarzyliście
do tego obudziłam sie z bólem głowy, mięśni, katarem i dziwnym dyskomfortem w gardle...

jeden mnie ominął ale nie szlo przełożyć.

ja mam ochotę na dwie kromeczki chleba słonecznikowego z sałatą, pomidorem i ogórkiem zielonym, i szczypiorkiem

rosi: